Sziasztok!
Remélem ez hét jobban fog kezdődni, mint ahogy a múlt hét befejeződött és mindenkinek jobb kedve lesz.
Azt hiszem én kezdtem el a lehangolós hétvégét, bocsi érte.
Mostmár összeszedtem magam, tegnap a csokizabálásom is tetőpontjára ért és este olyan hányingerem volt, hogy rá sem bírok nézni a csokira!
Pandácska! Jaj de jó lenne, ha sikeres lenne ez a hónap nálatok és nem kellene több szuri!
Éva! Hát nem lehet könnyű, hogy anyukád ilyen beteg. Biztosan azért szeretnél Te mindent tökéletesen csinálni, mert másmilyen életet szeretnél és a családodnak meg akarsz adni mindent. De szerintem , ahogy az eddikiekből megismertelek, nagyon jó anya lehetsz és ne aggódj, az élet meg fog még ezért ajándékozni 1-2 babával, csak ahhoz helyre kell rakni a hormonjaidat! Tudod türelem babát teremt!!!
Persze könnyű mondani, mert én is nagyon szeretnék már babás lenni, da ha még nem akar jönni, sajnos nem tudok többet tenni.
Little! Nekem az ovulációs teszt nem mutatott soha erős pozitívat, vagy 3-4 alkalommal is csak halvány volt a második csík. Szerintem mindenkinél működik.
Ildi! Hát én most nem tudok sokat hozzászólni a görbédhez. HA nincs baba, akkor remélhetőleg hamar megjön a miki és akkor lehet újra kezdeni mindent.
Ági! Nyugi, hamar eljön, hogy mehetsz dokibácsihoz és láthatod a kismanódat az Uh-on. De írigyellek!!!!
Persze csak olyan normálisan. De szerintem ez természetes! NA hamar követünk, és nem leszel egyedül!!!
Mo! Figyu nem kell utánozni, hogy borzolod a kedélyeket! Mi van a hőddel? Már nagyon várom!
Zora! Ne aggódj a korod miatt, nem vagy még öreg!!!! A főnöknőm 37 évesen szülte a babáját, meg az egyik kolléganőm 40 lesz az idén és még csak most indítják az első babaprojektet. Persze szerintem buták, hogy így elhúzták az időt, de legalább szeretnének babát. Szóval Te pláne nem vagy lekésve semmiről!!!
Andi! Nálad mi a helyzet?
lnd! Mensi még sehol? Mész dokihoz akkor?
Meri! Szerintem az a jó, hogy nem vagyunk egyformák és nyugodtan megmondhatjuk a véleményünket. És nyugodtan gyere, egy szókimondó kismamijelölt is kell közénk.
Én szeretem ha nem köntörfalazol, hanem kerek-perec megmondod a véleményed. Tök sz@r lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna és ugyanazt csinálná.
Lyna! gyere várunk!
Jaj ugye nem hagytam ki senkit???
Ha esetleg igen akkor lehet leszidni!
Na nálam még van kismiki és ha elmúlik, remélem hamarosan telcsizek is a dokibácsinak!
Puszi