Új privát üzeneted érkezett!

Ági! Nem szedek több vitamint, csak a Macát. Ettől függetlenül, ha a terhesség kezdetétől szedném őket, állítólag semmit nem érnének, ha a fejlődési rendellenességek kivédése a cél, mert pont mire kiderül a baba, többnyira a fontosabb dolgok már eldőltek, ráadásul a vitaminok hatása hónapok múlva érvényesül csak, úgyhogy tényleg felelőtlen vagyok. Csak hát a felelősségteljes felkészülés kétes eredményt hozott, így váltottam. Azért senkit nem bíztatnék erre a 30-on felüliek közül, ki tudja? De az biztos, hogy huszonévesen nem foglalkoztam ezzel és minden rendben volt és ez így van rendjén. Örülök, ha jól vagy, ha semmit sem érzel, az tökéletes. Várj a dokival, ha kibirod, mert sokkal jobb 10 nap múlva a szívét is látni.

Zora
Kép
zora7
 
 


SZiasztok!

Csak gyors helyzetjelentés! Tegnap elkezdtem megint vérezni. Nem nagyon, csak ha wc-re mentem. Felhívtam a dokit, aki éppen "szült" így csak egy másikkal tudtam beszélni. Elregéltem neki az előzményeket, erre ő azt mondta, hogy ne aggódjak, ilyenkor ez előfordulhat ovuláció idején. Ha nem múlik, akkor ma délután felhívom a dokimat és megkérdezem az ő véleményét is. Egyébként a hőm tegnap reggel leesett, ami ma reggelre még egy kicsit lejjebb ment. Az lh teszten már nem tudok eligazodni, mert még tegnap is ott volt a második csík, de nem volt valami erős. Már magam se tudom, hogy melyik lehetett a pozitív, lehet, hogy egyik sem???? Kíváncsi vagyok a maira,mert ha még mindig ott lesz, akkor szerintem kicsit meg van a szervezetem zavarodva. A pg/53-at elfelejtettem használni. Tegnap és ma reggel használtam csak, akkor páfrányos volt. Az is tény, hogy ma reggelre már nem érzek semmi szurkálást vagy fájást, ezek elmúltak. Na ezek után már tényleg nem tudom mi a helyzet. Talán ma van a pém?
Vendég
 


Ági,
Hát én már tényleg nem tudom... arra is gondoltam hogy esetleg kétszer volt tüszörepedésem ebben a ciklusban mert van ilyen is. Mindjárt hívom a dokimat.

Zora,
Nagyon jó lenne ha úgy lenne de már picit kezdek megzavarodni hogy nem tudom mi történik velem :roll:

Little,
Én se tudom hogy most akkor ez az LH teszt jól jelzett e és nem késöbb volt e tüszörepedésem... nekem is két napig volt pozitív a 14. és a 15.napon aztán negatív. Tényleg normális ha egy picit vérzel ovulációnál nekem is ezt mondták.


Kép
[/url]
Vendég
 

 
 

Little!
Ha pici vérzés, akkor tényleg a tüszőrepedés lesz az oka!
Nekem is volt régen és nagyon örültem neki, mert hajszál pontosan be tudtam lőni a tüszőrepedést. Sajnos már nincs.
Küldtem Neked egy rakás képet priviben.

Pandácska!
Szerintem 2-3 nap múlva csinálj mégegy tesztet! Az is lehet, hogy később volt pé-ed.

Ági!
Örülj neki, hogy semmit sem érzel! Nem egyformák a terhességek. Nekem is volt olyan, amikor semmit sem érezte. A harmadik terhességemnél, meg elmaradt a mellfeszülés, amire én azt hittem, hogy nálam az egy tuti biztos pont.

Zora!
Már nagyon várom a leleted!!!!
Egyébként már én sem szedem az Elevitet. Azóta elmúltak az emésztési panaszaim és a zabálási rohamaim.
A Folsavat szedem, de sajnos nem sikerül minden nap, mert borzasztóan sok lesz a savam tőle és nagyon kikészíti a gyomrom.
Az előző 3 terhességemnél semmit sem szedtem előtte! Cska, amikor már szükség volt a plusz vasra.

Varázsolok egy mai görbét:
Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Beszéltem a dokimmal és azt mondta hogy pénteken csináljak még egy tesztet és utánna menjek be hozzá ha addig nem jön meg. Ha megjön akkor is megyek mert kell a szurimhoz recept. Szóval most várunk...
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Most felrakok egy görbét aztán visszaolvasok, utána irok:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Remélem ez hét jobban fog kezdődni, mint ahogy a múlt hét befejeződött és mindenkinek jobb kedve lesz.
Azt hiszem én kezdtem el a lehangolós hétvégét, bocsi érte.:oops:

Mostmár összeszedtem magam, tegnap a csokizabálásom is tetőpontjára ért és este olyan hányingerem volt, hogy rá sem bírok nézni a csokira!

Pandácska! Jaj de jó lenne, ha sikeres lenne ez a hónap nálatok és nem kellene több szuri!

Éva! Hát nem lehet könnyű, hogy anyukád ilyen beteg. Biztosan azért szeretnél Te mindent tökéletesen csinálni, mert másmilyen életet szeretnél és a családodnak meg akarsz adni mindent. De szerintem , ahogy az eddikiekből megismertelek, nagyon jó anya lehetsz és ne aggódj, az élet meg fog még ezért ajándékozni 1-2 babával, csak ahhoz helyre kell rakni a hormonjaidat! Tudod türelem babát teremt!!! :lol: :lol: :lol:
Persze könnyű mondani, mert én is nagyon szeretnék már babás lenni, da ha még nem akar jönni, sajnos nem tudok többet tenni.

Little! Nekem az ovulációs teszt nem mutatott soha erős pozitívat, vagy 3-4 alkalommal is csak halvány volt a második csík. Szerintem mindenkinél működik.

Ildi! Hát én most nem tudok sokat hozzászólni a görbédhez. HA nincs baba, akkor remélhetőleg hamar megjön a miki és akkor lehet újra kezdeni mindent.

Ági! Nyugi, hamar eljön, hogy mehetsz dokibácsihoz és láthatod a kismanódat az Uh-on. De írigyellek!!!! :lol: Persze csak olyan normálisan. De szerintem ez természetes! NA hamar követünk, és nem leszel egyedül!!! :lol: :lol: :lol:

Mo! Figyu nem kell utánozni, hogy borzolod a kedélyeket! Mi van a hőddel? Már nagyon várom!

Zora! Ne aggódj a korod miatt, nem vagy még öreg!!!! A főnöknőm 37 évesen szülte a babáját, meg az egyik kolléganőm 40 lesz az idén és még csak most indítják az első babaprojektet. Persze szerintem buták, hogy így elhúzták az időt, de legalább szeretnének babát. Szóval Te pláne nem vagy lekésve semmiről!!!

Andi! Nálad mi a helyzet?

lnd! Mensi még sehol? Mész dokihoz akkor?

Meri! Szerintem az a jó, hogy nem vagyunk egyformák és nyugodtan megmondhatjuk a véleményünket. És nyugodtan gyere, egy szókimondó kismamijelölt is kell közénk. :wink: Én szeretem ha nem köntörfalazol, hanem kerek-perec megmondod a véleményed. Tök sz@r lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna és ugyanazt csinálná.

Lyna! gyere várunk!

Jaj ugye nem hagytam ki senkit??? :? Ha esetleg igen akkor lehet leszidni!

Na nálam még van kismiki és ha elmúlik, remélem hamarosan telcsizek is a dokibácsinak!

Puszi
Vendég
 


Ja Ildi!

Lejárt a VIpem a fertiben, és akkor már nem fogja mutatni az akciókat? meg a táblázatomat is rövidítette, mert ugye az előző ciklusom alapján eddig 48 nap hosszú volt, most csak kb 30-35 nap hosszú táblát csinált.

Kik szoktak kapni plusz VIP napot?
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Meri nem igaz, hogy nem vagy közénk való, de bármikor írhatsz ide és csatlakozhatsz hozzánk.

Éva tejesen meg tudlak érteni az édesapám elég sokat ivott öngyilkos lett 8 évvel ezelőtt. Nekem igaz van 3 testvérem akikre én vigyáztam amióta az eszemet tudom, de én is nagyon szeretnék nagy családot és már nagyon várom, hogy megfoganjon az én második babucikám. De én is azt mondom, hogy az élet nem könnyű de szép és ez a lényeg. Igyekszem mindenben a jót látni és így sokkal könnyebb a nehézségeken átlépni.

Zora remélem az eredményeid jók lesznek.

Ági:
Az nem baj, hogyha semmit sem érzel az előző terhességemnél nekem nem volt semmi tünetem azon kívül, hogy egy kicsit gömbölyödtem a 12. hét után és 15 hetes voltam amikor megmozdult az én kicsikém, csak az UH-ból tudtam, hogy minden rendben van.

A férjem Markazi és ott szeretnénk házat venni remélem sikerül, sokkal jobb lenne Bálintkámnak. Amúgy is imádunk a Mátrában sétálgatni és a falun a Mátra lábánál fekszik és nagyon szép. Én is remélem, hogy sikerült a hónap

Little csatlakozom az előttem szólókhoz szerintem is tüszőrepedés miatt vérezgetsz egy kicsit.

Pandácska szerintem is csinálj 2-3 nap múlva tesztet nekem is azt írta a ferti, hogy 14-én csináljak tesztet ha kell pedig 12-én kellene megjönnie.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Szerintem nagyon érdekes, ha van időtök, olvassátok el: Éva neked mindenképp ajánlom!

A női ciklusban alapvetően két, petefészek eredetű hormon vesz részt: az ösztrogén(ek) és a progeszteron. Ezek egy bonyolult agyi szabályozás alatt állnak. Ösztrogén a ciklus teljes ideje alatt termelődik, progeszteron csak a ciklus második felében, és csak akkor, ha peteérés-petekiszabadulás (ovuláció) történt. Ilyenkor van mérhető progeszteron szint, laborfüggő, hogy mit tartunk alacsonynak, de, ha alacsony az azt jelzi, hogy a petefészek működése nem kielégítő, nem alakult ki kellően hatékonyan a sárgatest.
Ezt kívülről bevitt progeszteronnal alig lehet javítani, inkább a peteérést kell serkenteni. Általában a progeszteron szint nem ok, hanem következmény ( a terhesség alatt is), ezért nem tüneti (progeszteron adás), hanem oki (a peteérés elősegítése) kezelést kell folytatni.
A teherbe esés és a progeszteron szint között NINCS direkt összefüggés, a progeszteronnak a korai beágyazódásnál van szerepe, de az sem csak ettől függ. Azaz lehet alacsonyabb progeszteron szint mellett is terhes, de kicsit kisebb az esély a terhesség kihordására, mint magasabb értékek mellett.
A méh nyálkahártya a ciklus alatt végig "vastagodik és érik". Ha elér egy bizonyos vastagságot (érettséget), akkor lelökődik: ez a menstruáció. Definíció szerűen menstruációról csak akkor beszélünk, ha a vérzést peteérés (ovuláció) előzte meg. Vérzés enélkül is lehet, ezt peteérés nélküli (anovulatios) ciklusnak nevezzük.
Normálisan a ciklus azért tart 28 napig, mert a peteérés a 14. nap körül van (13-15) és a progeszteron szak mindig 14 nap! Azaz, a normális ciklus tart a menstruációtól a peteérésig +14 nap! Az elsõ fázis lehet hosszabb, néha rövidebb is, de az ovulációt követő időszak meglehetősen kötött.
Rendszertelenek az anovulációs ciklusok (ezekben teherbe esés nem lehetséges) és azok a ciklusok, ahol az elsõ (ösztrogén) fázis valamiért (agyi szabályozás pl) megnyúlt. Ezekben a ciklusokban lehetséges a teherbe jutás, csak az ideje nem jósolható meg elõre. Mivel ezekben a típusú ciklusokban a méhnyálkahártya érése sem szabályos, ezért a vérzés sem jelentkezik (nem mindig van így) szabályos formában: elhúzódik, elején-végén barnás folyással zajlik. Az okok megkeresése segíti a megszüntetést.
Tehát szabályos az a ciklus, mely 28-34 napos (és kimutatható benne peteérés, de ez már csak vizsgálatokkal). 42 nap felett már majdnem mindig baj van.
Dr. Csákány M. György
2004.06.02

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó!
Pont ez a probléma!
Valószínű, hogy megtermékenyülnek a petesejtjeim, de nem ágyazódnak be!
Most rohanok a bankba utána jövök!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Megpróbálok irni azoknak, akik kérdeztek:

Zora, nem csináltattam hormonprofilt, és egyelőre nincs is szándékomban.... még csak novembertől próbálkozunk, úgy, hogy szerintem még nincs itt az ideje, hogy dokihoz járjak ilyen ügyben....
Most már mindegy, hogy volt-e pé-m, vagy nem volt - ezen nem rágódok.....

Andi, a görbéd egyszerűen tökéletes eddig - csak igy tovább!!

Krisztinka, ha lejár a VIP-ed, akkor is látszanak az akciók, csak nem lesz olyan szines a görbe, és nem mondja meg a ferti, hogy mikorra ajánlja a tesztelést - vagyis nem elemezi a görbéd.
Közbe szokott adni még 5 nap VIP-et, úgy vettem észre, hogy kb. 3 hónap múlva, amikor még a pé elötti időszakban vagyunk..... ez csak feltételezés.

Pandácska, nagyon kiváncsi vagyok péntekre - nagyon szeretném, ha meglepnél egy + teszttel :wink:

Little, szerintem tényleg pé-d van..... hajrá!!!! ++++++

Éva, nálad a 6 DPO lehet beágyazódás is - DE ilyen hőesés akár sokmindentől lehet (pl. ha azon az éjszakán nyitott szájjal aludtál - és ez csak 1 példa) - ilyenkor még nem lehet eldönteni.

Még jövök, ahogy tudok...

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó,
Jó volt ez a cikk engem ez fogott meg belőle:

Normálisan a ciklus azért tart 28 napig, mert a peteérés a 14. nap körül van (13-15) és a progeszteron szak mindig 14 nap! Azaz, a normális ciklus tart a menstruációtól a peteérésig +14 nap! Az elsõ fázis lehet hosszabb, néha rövidebb is, de az ovulációt követő időszak meglehetősen kötött.

Ha mindig 14 nap a progi szak akkor hol a mensim... :roll:

Kép
[/url]
Vendég
 


Sziasztok!
Olyan ideges vagyok, csomót írtam erre az Olivér idejön és kikapcsolja a gépet.
Na, akkor előről:

Ildikó
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem nem volt pé-ed. Az előző görbéid milyenek voltak?

Zora
Megpróbálok várni de ezt könnyű mondani. Titi írt a másik topicba, hogy annyira fáradt de én még az sem vagyok. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák.

Little
És mennyire vérzel, csak kicsit?

Pandácska
Ilyenről még nem hallottam, hogy kétszer van tűszőrepedés egy hónap alatt különböző időben.

Balimama
Persze az jó, hogy nincs semmi bajom de kicsit félek mert akkor nem éreztem semmit mikor üres volt a petezsák.

Tényleg Little neked voltak a mostani terhességednél valami tűnetek?

De jó akkor hétvégén mennyi teszt lesz. Andi, Pandácska, Mo és Balimama

Krisztinka
Örülök, hogy jobb kedved van és várom már, hogy elmenj a dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Andi
Akkor most mikor tesztelsz? Szerintem csütörtök körül már esedékes lenne. Mi akkor költöztünk ki Veresre mikor a Petra 1 éves volt. Nagyon szerünk itt lakni és tavasztól- őszig a legjobb, csak aludni jövünk be.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Hát ez az Panda!!!! :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Szerintem megvárom a jövő hét közepét ha addig nem jön meg akkor tesztelek.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Mo
Mi van veled? Miért nem jelentkezel?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági, elhiszem, hogy ideges vagy, mivel még nem láttad a picid. Végül mikor mész dokihoz?

Tudod, én is nehezen hiszem el, hogy odabent van egy kis élet, hisz még nincs megerősítve. De ez a többszöri + teszt, csak nem hazudik, nem?!

Nekem még van több, mint 1 hét az UH-ig, de tudom, érdemes türelmesen kivárni, mivel akkor már többet fogok látni, és nagyobb élmény lesz!

Csak türelem!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ági!
Most még nem is kell érezned semmit. Amúgy is örülj neki, hohy a harmadik gyereknél egy problémamentes terhesség áll előtted. Elég fárasztó lenne különben.
Azt írják a könyvben, hogy teljesen egészséges nőknél a torna hatására 4 óra és 5 nap között jön meg (tehát akik csak előbbre akarják hozni szerintem), a problémás nőknél viszont 5 nap és 2 hét közti intervallumban Szerintem én egészséges vagyok ugyan, de "problémás", úgyhogy idetartozom. De állítólag mindenkinek menstruációt eredményez, külön írták vhol a szoptatást is. És állítólag nemzetközi szinten nagyon elismert. Most ígyis-úgyis lassítok a tempón. Az utóbbi néhány napban minden nap csináltam vmilyen gyakorlatot, mostantól meg minden 2. nap fogok. Hátha először produkál nekem egy peteérést. Egy nap szex, egy nap torna. Ez lesz a menet. :D :D :D

Mo!
Remélem már gondolkozol azon, hogy hogy tudod kimenteni magad a hiányzásodért!

Zora és Balimama!
Nincs miért izgulnotok, nem nagyon tartom valószínűnek, hogy 3 gyerek után elromlana a gépezet. Én anyukám is 5 gyereket szült, de gondolom, sokkal több dolgotok és problémátok van, mint 20 évesen. Ez is biztos megnehezíti.

Ildikó!
Erre vártam már mióta, hogy vhonnan megtudjam végre, hogy mikor termelődik ösztrogén.

Little!
Én sokat nem értek a dologhoz, de azt biztosan tudom, hogy ha páfrányt mutat, akkor ott 100% van vm. Mert nem tökéletes ugyan a készülék, de a hibája abban mutatkozik meg, hogy nem mutat akkor,a mikor kellene. Ha mutat az tutti jó. Különben nap közben is kipróbálhatod, csak ne egyél előtte legalább 2 óráig. Vagy pedig cervix váladékból és akkor ehetsz is. Az állítólag amúgyis sokkal biztosabb. Akkor tutti a tutti, ha legalább 4-5 napig páfrányos, de ez már nem fog kiderülni, mivel írtad, hogy előtte elfelejtetted.

Panda!
Én nagyon drukkolok neked! Nem hiszem, hogy kibirnám péntekig a helyedben. Ha te sem bírod, azért írj, hogy mi van!

Krisz!
Akkor ti most derekt megpróbáljátok elkerülni a terhességet vagy csak nem törödtök vele? Ha az utóbbi, akkor tutti megvan a karácsonyi ajándék!

Bárki!
A pé-kor a hüvelyváladékot hol kell vizsgálni, azt kell nézni, ami már kiérkezett? És akkor milyen a méhszáj meg a méhnyak állapota? :oops: És egy esetleges terhességnél milyen? Bocs a hülye kérdésekért?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ja még Ági!
Én a múltkori hercehurca után elhatároztam, hogy csak kb a 10. hét környékén megyek majd orvoshoz, ha terhes lezsek. Olvastad velem mi volt? Én se éreztem semmit.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Nem írtátok, hogy akkor szerintetek ne igyak cickafarkteát? És az ülőfürdőnek milyen hatása van a ciklusra? Meghozó?

Én már kezdek aggódni Mo miatt!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Hol van mindenki?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind
Drukkolok, hogy ennek a tornának minnél hamarabb legyen erdménye.
A könyv szerint: a hüvelyváladékot nem belül kell nézni mert az általában nedves. Mikor a pé következik akkor előtte és utána egy-két nappal annyi váladék termelődik, hogy az a fehérnemán is látszik. A méhszáj meg a pé időpontjában felpuhul, ezt este érdemes megnézni mert ilyenkor a méh lejebb helyezkedik el.

Mo
Jelentkezzél, még ha rossz híred van akkor is. Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk rólad semmit.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ind!
SAjna a gyógyfüvekhez nem tudok hozzászólni!

Ma voltunk kint Manóval sétálni, de dührohamot kaptam, mert itt most van a tavaszi lomtalanítás és minden tele van szeméttel, ráadássul a kisebbség mindent széttúr, az emberek meg minden apró szemetet kidobálnak. Olyan buták.
Mindezt tetőzte, hogy valamelyik barom szomszéd kutyája belepisilt a liftbe :evil: , persze a gazdi nem takarította ki és olyan büdös a lift, mint a fene. Na meg amikor bebagóznak a liftbe.

Ági de jó, hogy neketek családi házatok van! Én is nagyon vágyom egy saját játszótérre meg homokozóra Manónak! Apának is mondtam, ha egyszer lesz pénzünk elköltözni csak valami saját kertes vagy sorházba vagyok hajlandó. Ráadásul olyan suttyók a szomszédok is, sok alkoholista állat.
Bocsi a kitörésért!!! :oops:

Tényleg csajok hol vagytok???

Mo! Veled mi a helyzet??

Zora! Te csak holnap kapsz eredményeket???
Vendég
 


Szia Krisz! Itt vagyok!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Fura dolog történt velem. Meglettek a hormoneredmények és eddig minden rendben. Persze a progi csak a 21. napon derül ki, de azért ez is bíztató. Ami fura, hogy 1 hete szedem a Macát és csodák csodája tüszőrepedésem lett a 10 napon. Remélem a hő is megerősíti majd, mindenesetre annyira fáj a hasam, hogy majd szét szakadok, és egyik pillanatról a másikra lett a totál szárazból tojásfehérjém. Az LH teszt is szinte egyforma erős. Na mit szóltok? Mert akkor ugyebár ez rossz esetben is egy 24 napos ciklus, nekem meg olyan még életemben nem volt. És ráadásul jól is időzítettünk :lol: , úgyhogy izgi a helyzet.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nem tudom mi lett Mo-val, de a Maca lassan azért bizonyít , úgy tűnik. Jó lenne, ha jönne végre és konzultálnánk az esetekről. Mooooooooo!

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisztinka
Tényleg nagyon jó a családi ház, össze sem tudom hasonlítani a kettőt. Mi előtte a III. kerületben laktunk a II. emeleten. A házban szinte csak idősek laktak és mikor lementem mindig egyedül tologattam a babakocsit. A játszótéren is csak mi voltunk. Itt most egy zsákutcában lakunk, 10 család van itt és összesen 14 gyerek akik szintem majdnem egykorúak. Olyan utcai élet van itt mindig. Minden gyerek kihozza a motort, autót vagy biciklit és mi meg pletyizünk közben. Van utcai homokozón is. Előtte én is mindig lakásban laktam. Mi azért költöztünk ki ide mert mindenképp házat szerettünk volna és ezt Pesten nem tudtuk volna megvalósítani.
Sajnálom, próbálj meg ilyenkor lépcsőzni és ne lifttel menni. Hányadikon laktok? Ja és a másik itt mindenki annyira figyel a másikra míg egy nagy házban azt sem tudod kivel élsz együtt.

Kép
[/url]
ági2
 
 


Zora
Nagyon örülök, hogy jók lettek az eredményeid. Nem tudtam, hogy ez a Maca ilyen szuper. Akkor mindent bele és legyetek együtt, várom majd a csodagörbédet.

Kép
[/url]
ági2
 
 


Little! ma volt a pé-d. Ez van most a levegőben. Telihold, vagy mi a csuda, most mindenki vagy babát jelent be , vagy ovulál, vagy éppen beágyazódik. Hú, ez azért nem semmi.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Én is benézek néha!

A cickafark teához nem tudok hozzászólni, de szerintem ülőfürdőben gyulladáscsökkentő hatása lehet. Biztos, hogy nem szívódik fel annyi, amennyi a szopizásnál ártana. Ha úgy íéled meg, hogy kipróbálod, biztosan kellemes dolog, de igazán átütő sikerre ne számíts!

Még annyit hozzátennék a méhszáj állapotához, hogy kissé ki is nyílik, így tud távozni a méhnyaknyák. Azt szokták mondani, hogy a ciklus elején, ha megtapintod olyan minhta egy orrot tapintanál, pé-kor inkább, mint egy száj. Egy kis gyakorlatot igényel a dolog!

Mo!
Én is aggódom egy kicsit! Csak írd, hogy nincs baj!

Zora!
Bejelentkeztél és nem írtál a leletedről. Én meg nem küldtem privit :oops:
Mentségemre szolgáljon, hogy Apa vidéken van és egész nap suvickolok, hogy örüljön, amikor hazajön. :oops: :lol:
Este még jövök!
Zora ne csigázz azzal a lelettel!

Éva

Kép
balimama
 
 


Kép görbe

Zora
Kép
zora7
 
 


Na tessék!
Közben megelőztetek!
Zora ez jó hír!
Biztos, hogy ma megreped? Nem lehet, hogy csak nagyon feszül? Nekem volt olyan, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy csak 2 nap múlva repedt meg!
Ha ebben a hónapban sem leszek babás, akkor én is kipróbálom a Maca-t! Most már nem akarok belezavarni.
Sőt nem bújom a tudományos szakirodalmat sem, jöjjön, aminek jönnie kell! Főleg, hogy a plusz progi miatt egyáltalán nem mérvadó, hogy mit érzek. Természetesen azt, hogy terhes vagyok! :mrgreen:

Éva

Kép
balimama
 
 


Hogy a nyűbe ne írtam volna, azzal kezdtem! Kérlek küldd el nekem tételesen a tiedet, a 3. napit, szeretném látni!

Zora
Kép
zora7
 
 


Aha!
Így már értem!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! Jogosan érzed, mert a görbéd nagyon bíztató. Nekem mindig nagyon fájdalmas ez a dolog, sokáig azt hittem a fájdalom követi a repedést. Aztán rájöttem, hogy megelőzi. Mindig megoldódik 1 nap alatt a dolog, aztán lecseng a fájdalom is. Majd a hő elárul mindent.

Zora
Kép
zora7
 
 


FSH: 7,32 uIU/ml
Prog: 0,58 ng/ml
Prolactin: 136,40 uIU/ml
Oestradiol: 58,77 PMOL/l
Tesztoszteron: 1,23 nmol/l
LH: 6,60 mIU/ml
TSH: 1,53 uIU/ml

Ha nem ebben a mértékegységben van, akkor a fogamzás-"megint megjött" hasznos linkekben találsz útmutatót az átváltáshoz!

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama
Szerintem ha sikerül a Mo-nak és a Zorának akkor mindenképp kezd el a Macát mert ez akkor elég bizonyíték.

Kép
[/url]
ági2
 
 


Érdekes, amit írsz a fájdalomról! Nekem is iszonyúan fáj! Feszít! Lehet, hogy azért nincs még babám, mert erre nem jöttem rá! Mármint, hogy esetleg utána fáj!

Éva

Kép
balimama
 
 


A fájdalomról csak találgat az orvostudomány. De én megfejtettem a dolgot. Enyhe fájdalommal kezdődik, iszonyúval folytatódik, majd amikor végre felreped, jön az enyhülés és kis kellemetlenséggel elmúlik. Ez 2-3 nap alatt zajlik le. A nagy fájdalom megelőzi a tüszőrepit, ilyenkor kell rádolgozni.

Zora
Kép
zora7
 
 


Vk, akinek van otthon Macája. Nincs rajta vm forgalmazó vagy gyártó vagy tel.szám, amit felhívhatnék, hogy leérdeklődjem a szoptatást? Az orvosom azt mondta, hogy ezt nem ismeri, de szereti az ilyen természetes szereket, úgyhogyí próbáljam ki! De előtte beszélni akarok vkivel, úgy mint a szójakapszulánál is.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Állj! Nem mindenki babás és nem mindenki ovulál jóóóóóóóó???!
Én pl. most fejezem be a mensit!

Na pusza mindenkinek!
Vendég
 


Krisz! Ez semmit nem jelent. Én sem szoktam ilyenkor ilyeneket művelni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisz! Ez semmit nem jelent. Én sem szoktam ilyenkor ilyeneket művelni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Már megtaláltam, úgyhogy ne fáradjatok

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Azt viszont megköszönném, ha megmondanátok a főbb összetevőket, mert azt hiszem felhívok egy szoptatási tanácsadót is. mONDTAM MÁR? éN SZOPTATÁSI TANÁCSADÓ IS SZERETNÉK LENNI? ez véletlenül lett ilyen, de nincs kedvem újra írni

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! A Maca termékismertetőjén egyértelműen rajta van, hogy terhesség és szoptatás alatt nem szedhető. Nagyon jó ötlet egyébként a terved!Mármint a tanácsadói.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy a hétvégén nem jöttem! Nagyon zűrös, rohangálós hétvégém volt. Bocsánat. Még nem tudtam a pötyögéseteket visszaolvasni, úgyhogy máris mutatom a hőmet, és nekifogok a "termésnek"....

Kép
Vendég
 


Neten utánakerestem és azt írták, hogy xz törzs alapvető étele az alapanyaga, ők abbahagyják terhesen? Régebben már volt gyógyszer, amin rajta volt, de kiderült, hogy csak azért, hogy ne pereljék őket minden hülyeségért és amúgy is jobb a békesség. Én egyenlőre nem szedni akarom, hanem utánaérdeklődni olyan helyen, ahol 100%ra megmondják. Cickafarkot akkor már nem iszom... ???????????

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! A cickafarkot én nagy mennyiségben ittam, amíg nem akartam babát. Annyit ittam, amennyit bírtam. Rossz ízű, keserű. Ittam: reggel, délben, este, hűtve, melegen.... Ha kedvem volt, akkor heteken át. Most, hogy babát szeretnék, csak a ciklus első felében iszom.
A Macát se szedtem végig, mert pont elfogyott mire a pé-hez értem.
Maca telefonszámát megtaláltad? A forgalmazó számát megnéztem neked. 061/ 357-1046
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?