Szijjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa Lányok!
Úgy beindultatok, hogy alig bírok lépést tartani Veletek! Apuci ma reggel elrepült Stutgardba. Most 4 nap "magány".... már amit a három gyerkőc mellett annak lehet nevezni! Kicsit több a feladat, mert a két kutyusunkat is én kell, hogy ellássam, meg reggelente én viszem Danust az oviba, szóval akad dolog, de azért talán annyira nem zökkenek ki.... Előre láthatólag szerdán és csütörtökön megyek a gyerekekkel a Tropicariumba (még nem láttuk) és van vm. dínó kiállítás Bp-en.... azt nem tudom hol, még nyomozok! Kirándulunk egy kicsit, jobban megy az idő....
Priviben megküldöm az összes elérhetőségemet!
Lányok! Anyósom varrónő. Ha valakit érdekel néhány szép ruhácska, szóljatok! Rugikat, bodykat, mondjuk inkább úgy, hogy kismamáknak és kispapáknak, babáknak és tesóknak, mindent meg tud varrni! És gyönyörűen dolgozik! Nem tudom ismertétek-e régebben volt márka a Bóbita. Babaruhákat forgalmaztak, most vm. más lett a nevük. A Brendon egyik fő kollekciója volt ez a márka. Nos, anyósom volt ennek a cégnek a fő varrónője, szóval nekünk az összes rugink és csecsemőruhánk Bóbita modellek alapján készült. Más mintával ugyan, de ugyanazzal a fazonnal, egyedi méretben! Nos, ha valakinek gondot okoz a kelengye, szóljon.
Személyes tapasztalat, hogy az 56-os ruhák nagyobb babákra is jók. Vagyis: mondjuk egy 4 kilós 60 cm-es babára már inkább a 62-est venném, de nálunk mindhárom gyerkőc 3 kiló volt és 52-54 cm. Rájuk tökéletesen jók voltak a rugik még vagy két hónapig... Az elején persze kicsit bővek voltak, de nem gáz, hisz akkor még nem mozognak annyit, nem tekerednek bele....
Én amúgy gond nélkül adok itthonra rózsaszín rugikat a kicsi fiúra... attól nem esik le a kukaca!
Mint ahogy a lányomnak sem nőtt fütyije a világoskék kisvonatos rugikban.... Persze most már cőcisebben öltöztetem....
Ezt elkerülendő, vegyetek inkább fagylalt színeket.... nagyon szépek a sárgák, zöldek, esetleg halvány lilák.... de nekem nagyon bejöttek a drapp, a vanília, a fagylaltzöld... és tudjátok mi állt a legjobban mind a lányomnak, mind a fiamnak? Nem fogjátok elhinni: egy túzpiros kötött kis pulcsi és hozzá sapka!
Ha van kérdésetek, hogy milyen ruhákat érdemes megvenni, esetleg varratni, kérdezzetek, így a negyedik várományosaként vannak tapasztalataim.... arról nem is beszélve, hogy a lányom annó szintén augusztusban született.... egy nappal vagyok későbbre kiírva, mint Vele voltam......