Új privát üzeneted érkezett!

Ja, amúgy üdv neked Betsy!
És köszi, hogy máris ennyire hasznos ötleteid vannak :)
Amúgy nálunk olyan hideg van a lakásban nyáron is, hogy idebentre kell felöltöztetni a gyerkőcöket, ha kint marhameleg van is. Úgyhogy nálunk tuti nem elég a bodi+zokni páros 8)
Hát igen, ruha az van bőven. Már nem is emlékszem, mit honnét szereztem, de erre nemigen kell költenünk...
Szerdán megyünk uh-ra, ahol valószínűleg kiderül, kivel is állunk szemben, de igazából nem is izgat most, tényleg csak az számít, hogy rendben legyen vele minden.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

A Gergőmnek már mi is elmondtuk a babák érkezését...

Ő boldogan újságolja mindenhol, hogy két testvére lesz, hogy aztán azt tudja-e, hogy mit jelent???
Igaz arról is szoktunk beszélgetni, hogyha megszületnek, akkor majd segíthet megfürdetni, megmosni a kislábukat, együtt mesélünk és énekelünk nekik, sétálunk az utcán, tolhatja a babakocsit...
Szóval ő alig várja, aztán majd aug-ban kiderül (vagy előbb)

Kép
Kép
times
 
 


Jöööööön a tavasz 8) 8)

Olvasom, hogy sokan az Istenhegyire jártok vizsgálatokra! Ha mostanság mennétek genetikai UH-ra, akkor találtam egy nagyon jó helyet Bp-en. Nem tudom, hogy az Istenhegyin mennyiért csinálják a genetikait, de a MEDIMOM-ban 9.000 Ft 4D-s! Ez a hely a MOM Parkban van, és teljesen véletlenül találtam rájuk. Eszméletlen profik, legalábbis ahhoz képest amit megszoktam a korházban és a magámdokimnál. Legalább 1 hetes bejegyzéssel dolgoznak, úgyhogy időben kell odacsörrenteni. Én most csütörtökön megyek és már állatira izgulok :P

Én is sokat filózok rajta, hogy vajon milyen ruhákat kéne venni a kis prücsöknek augusztusra, na meg, hogy hányast?? Ki tudja, hogy a szabvány 56-os nem lesz e rá óriási.... Na meg persze az is dilemma, hogy meddig maradjak majd vele lakásban, mikor sétáltathatom meg először. Ráadásul van egy nagy maci kutyánk, hogy viseli majd a picúr érkezését? Magyarul 1000+1 kérdés foglalkoztat, gondolom titeket is!

Itt van Mackótestvér:
Kép


Kép
h.bogesz
 
 

 
 

bogesz, nagyon jó a kutyusotok:))))
én meg azon dilemmázom,hogy a genetikai UHra menjek a kórházba és kész (eddig meg voltam elégedve velük, elég jó az UH is.) vagy pedig menjünk el egy másik helyre. 4Dset még nem akarok. majd.
nekünk cicáink vannak. őket kicsit szanáljuk majd, mert ők benti cicák.
írtam már,hogy jók lettek az eredményeim?? szerintem igen. :)
dimet
 
 


Sziasztok!

Önző módon először magamról. Az előbb telefonáltam a laborba az AFP-m miatt és 1,3 a MoM index, tehát ok. Tudom, hogy csak 1 felesleges hülye vizsgálat, de azért akkor is megnyugodtam.

Bogesz, Réka jan. 5-én született és kb. 2,5-3 hetes volt amikor először kimentünk, de most nem szándékozok "karantént" tartani 2 okból sem. 1, Rékával muszáj lesz menni a játszóra 2, ha jó idő lesz akkor had levegőzzön a picúr is.
Gyönyörű a kutyus, de gondolom azért a bunducsa macerás nem?

Betsy, nagyon drukkolok ma neked, remélem minden ok lesz.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Már én is nagyon várom a köv. UH-ot!!!
Utoljára 12.hét+2.nap voltunk, legközelebb pedig 19.hét+2.nap (március 14-én) megyünk. 7 hét nagyon sok idő, de már csak 9 nap és láthatom őket.... Ja és persze nagyon remélem, hogy minden ok lesz, mert egy kicsit bevallom félek is...

Kép
Kép
times
 
 


Dimet, szerintem ha meg vagy elégedve a kórházzal, akkor ne dobj ki feleslegesen erre pénzt!
Én még a nemét sem tudom és "moziznék" is egyet, ezért megyek oda.

Robcsi, akkor ezek szerint nem kell annyira óvni,védeni mindentől, lehet levegőztetni ha jó az idő !? Gondolom cska szép fokozatosan lehet hozzázoktatni a kinti léthez?
A kutyus szőrét hetente 2-szer kell 1 órát fésülgetni, és havi egyszer megy kozmetikába teljes szervízre, így szépen, jó állapotban lehet tartani az ebet.

Drukkolunk Betsy, kiváncsi vagyok milyen volt a vizsgálat!

Azoktól kérdezem akik vezetnek, ti már vettetek a biztonsági övre, olyan lehúzót, tudjátok, hogy alul ne szorítsa a pocót! Pont a hétvégén lesatuzott előttem egy verda, ok nélkül és majdnem beleszálltam és a fékezésnél éreztem hogy talán már szükséges lesz, mert igencsak megnyomta a pocimat!
Ja, és vettem a C und A-ba olyan vastag öv szerűt, ami nyulik és rá tudom húzni a kinőtt farmerra és csak ráhúzom a felsőmet, olyan mintha divatos kismamafarmert hordanék :wink:
NA, ezzel tuti nem mondtam újat.... de nekem nagy felfedezés volt mert így még tudom hordani a többi nacimat, amíg meg nem nő a fenekem is :oops:
h.bogesz
 
 


Tudtok valamit nap12-ről ???
Mostanában nem sűrűn látom! Remélem minden rendben van vele!

Kép
h.bogesz
 
 


Bocsi Betsy!

Egy kicsit lemaradtam, szorítunk neked a vizsgálathoz, és gyere gyorsan mesélni mi volt!!!
Kép

Kép
Kép
times
 
 


Szijjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa Lányok!

Úgy beindultatok, hogy alig bírok lépést tartani Veletek! Apuci ma reggel elrepült Stutgardba. Most 4 nap "magány".... már amit a három gyerkőc mellett annak lehet nevezni! Kicsit több a feladat, mert a két kutyusunkat is én kell, hogy ellássam, meg reggelente én viszem Danust az oviba, szóval akad dolog, de azért talán annyira nem zökkenek ki.... Előre láthatólag szerdán és csütörtökön megyek a gyerekekkel a Tropicariumba (még nem láttuk) és van vm. dínó kiállítás Bp-en.... azt nem tudom hol, még nyomozok! Kirándulunk egy kicsit, jobban megy az idő....

Priviben megküldöm az összes elérhetőségemet!

Lányok! Anyósom varrónő. Ha valakit érdekel néhány szép ruhácska, szóljatok! Rugikat, bodykat, mondjuk inkább úgy, hogy kismamáknak és kispapáknak, babáknak és tesóknak, mindent meg tud varrni! És gyönyörűen dolgozik! Nem tudom ismertétek-e régebben volt márka a Bóbita. Babaruhákat forgalmaztak, most vm. más lett a nevük. A Brendon egyik fő kollekciója volt ez a márka. Nos, anyósom volt ennek a cégnek a fő varrónője, szóval nekünk az összes rugink és csecsemőruhánk Bóbita modellek alapján készült. Más mintával ugyan, de ugyanazzal a fazonnal, egyedi méretben! Nos, ha valakinek gondot okoz a kelengye, szóljon.
Személyes tapasztalat, hogy az 56-os ruhák nagyobb babákra is jók. Vagyis: mondjuk egy 4 kilós 60 cm-es babára már inkább a 62-est venném, de nálunk mindhárom gyerkőc 3 kiló volt és 52-54 cm. Rájuk tökéletesen jók voltak a rugik még vagy két hónapig... Az elején persze kicsit bővek voltak, de nem gáz, hisz akkor még nem mozognak annyit, nem tekerednek bele....
Én amúgy gond nélkül adok itthonra rózsaszín rugikat a kicsi fiúra... attól nem esik le a kukaca! :) Mint ahogy a lányomnak sem nőtt fütyije a világoskék kisvonatos rugikban.... Persze most már cőcisebben öltöztetem.... :)
Ezt elkerülendő, vegyetek inkább fagylalt színeket.... nagyon szépek a sárgák, zöldek, esetleg halvány lilák.... de nekem nagyon bejöttek a drapp, a vanília, a fagylaltzöld... és tudjátok mi állt a legjobban mind a lányomnak, mind a fiamnak? Nem fogjátok elhinni: egy túzpiros kötött kis pulcsi és hozzá sapka!
Ha van kérdésetek, hogy milyen ruhákat érdemes megvenni, esetleg varratni, kérdezzetek, így a negyedik várományosaként vannak tapasztalataim.... arról nem is beszélve, hogy a lányom annó szintén augusztusban született.... egy nappal vagyok későbbre kiírva, mint Vele voltam...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bogesz,
odavagyok a kutyusodért, egyébként is a bobtail a kedvenc ebem, egyszerűen imádom! :D
Olyan övet vagy mit, amelyet említettél, már én is akartam venni, de nem láttam sehol. Bár nem is jártam sok helyen, ez igaz.

Robcsi,
gratu az AFP-hez! :)

Betsy,
ezer drukk! :D

Cili,
neked is holnapra, de hol is vagy :?:

Lányok,
aki már elküldte priviben az adatait, annak ezer köszi, a többiektől epedve várom!
Emlékeztetőül:
teljes név
emilcím
mobil
+ ha van:
iwiw
messenger

italoman
 
 


Sziasztok!
Ma vagyok 17 hetes!!! Juhé. És már látszik!!
Remélem, ezen a gyönyörű, főnökmentes héten többet tudok fórumozni.
Múlt héten voltam AFP-n, és szerencsére semmi gond nem volt, mármint a vérvétel miatt. Csináltak nektek is hepatitis szűrést? Múlt héten találtam Érd központban egy tuti kismamaruha boltot a Korall ház alatti üzletsorban. Esetleg ha van köztünk érdi/diósdi, érdemes megnézni. Nem vészesek az árak és sok színes darab van.

Hát ennyi. Mindjárt megyünk enni, mert a Kismuci leszívta az összes reggelit :)

Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ja, azért ír 16 hetet a vonalzó, mert megnéztem a kiskönyvet és aug 12-re vagyok kiírva... eddig 14-et hittem

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


na, elvileg javítottam

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Lányok,
akinek eddig nem sikerült megnyitnia a gmailt, az próbálkozzon innen: http://mail.google.com/mail/ Így Jucunak is sikerült. :wink:

italoman
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom sokat termeltetek a hétvégén, én kicsit örülök, ha hétvégén nem kell a számítógép elé ülnöm, úgyanis egész héten folyamatosan azt bámulom... :(
Pénteken voltam AFP-n, és mivel nálunk is a védőnőnek küldik ki 1-2 héten belül úgyhogy még van egy kis izgulni való időm.... :roll: :roll:

Ildi küldöm majd neked priviben az elérhetőségeimet.
Mona a te táblázatodba pedig:
Kari/2006 július/16+4/Budapest/2007 aug 16./ 30/ 1. baba

Betsy én is szorítok és mindenkinek örülök a jó AFP eredményéhez :lol: :lol: :lol:

ja és persze megpróbálok majd én is vonalzót szerkeszteni, vagyis már szerkesztettem, csak azt nem tudom még, hogy tudom csatolni.... :oops: :oops: tudom, hogy már annyiszor leírtátok, majd visszanézem..

Sziasztok,
Kari
kkarol
 
 


lányok, még azt akartam kérdezni, hogy nálatok a munkahelyen már mindenki tudja, hogy terhesek vagytok?? persze akinek már nagy pocija van, annak elég egyértelmű a dolog :P :P de nekem még annyira nem látszik. A főnököm, meg a vezetőség persze tudja, de sokaknak még nem mondtam el.
Azért vagyok ezzel kicsit gondban, mert sikerült nagyon jól időzítenem a munkahelyváltást.... :lol: :lol: Egy héttel azután hogy felmondtam az előző munkahelyemen és hogy aláírtam az újnál tudtam meg hogy terhes vagyok... :oops: :oops:
Hááát a rákövetkező napokat nem kívánom senkinek, elég sokat emésztettem magam, hogy mi a fenét csináljak, mondjam el az új helyen már decemberben, mikor azért még elég sok minden történhet, ráadásul csak január 2-án kezdek, vagy várjam meg, míg tuti biztos lesz minden és akkor mondjuk a próbaidő végén jelentsem be, hogy örülök, hogy maradhatok, de már csak néhány hónapig számíthattok rám....
Aztán persze rájöttem, hogy nem bírok még hetekig- esetleg hónapokig tipródni, titkolózni, ami persze a babának se jó, úgyhogy elmondtam még decemberben és hálistennek nagyon pozitívan álltak a dologhoz .. :lol: :lol: :lol:
aminek sajnos az is következménye lesz, hogy valószínű egész terhesség alatt dolgozni fogok, már csak a saját lelkiismeretem megnyugtatása végett (persze csak ha a baba engedi....)
Szóval lényeg, hogy sokan még nem tudják és csak kiváncsi vagyok, hogy nektek volt-e ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatotok? Bár tudom, hogy nem kell az összes kollega véleményére adni, de tudom magamról, hogy én sajnos eléggé magamra tudom venni a negatív megjegyzéseket... :cry: :cry:

Kari
kkarol
 
 


vonalzó próba, remélem sikerül... :) :) ha nem akkor inkább szégyellem magam, hogy még ezzel se bírok el... :oops: :oops:

Kari

Kép
kkarol
 
 


Szia Kari!
Nekem van egy nem túl pozitív élményem ezzel kapcsolatban, a többieknek talán már meséltem. Amikor megtudták, hogy gyereket várok, visszavontak egy kedvező, cégen belüli állásajánlatot, amelyet ráadásul otthonról is tudtam volna végezni. De nem minden cég egyforma. Írod, hogy a vezetőség már tudja. Véleményem szerint ez pont elég, előbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Egy szó mint száz, én nem mondanám a többi kollégának, esetleg olyannak, aki emberként is közel áll hozzám.
Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


kkarol: osztom agnesgoboly véleményét, szerintem sem kell nagy dobra verni, de hogy a vezetőségnek szóltál, szerintem korrekt és nyílt hozzáállás a részedről. Valószínű, hogy ők is látják mennyire egyenes vagy, és ezt pozitívan értékelik!
Lányok! Vagyunk még, akik izgulunk az AFP miatt?! Ez gáz! Én is tudom, hogy az egész botorság, de mégis izgulok, hogy jó legyen az eredmény. Ettől függetlenül inkább hiszek az UH-nak. Annál is inkább, mert egy olyan drnő nézi, akiben 100%-ig megbízok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala, láttalak téged is többször a júniusi babáknál. Én is mindennap olvastam őket, hogy mi van Emesével, rettenetesen szorítottam érte. Most olvastam, hogy sajnos elment tegnap délelőtt. Annyira fájt, komolyam mintha közelről ismertem volna, nagyon megkönnyeztem. Pedig mennyire akart élni a kis 25hetes picuri.

Kép
mona76
 
 


Jajistenkém, hogy nektek micsoda lelkierőtök van! Én nem is merem elolvasni az ilyen történeteket (hacsak nem véletlenül belefutok egy-egy ilyenbe), annyira kiborítanak, és annyira baparázok rajtuk. Kép

italoman
 
 


mandala, miért akart ilyen korán megszületni ez a pici? Visszaolvastam, de nem találtam.

Italoman, én is beparázok, sőt az első hónaptól parázok, akkor is ha nem olvasok ilyeneket. :?

Kép
mona76
 
 


Mona én is bőgtem egy nagyot délután. Nagyon sajnálom szegényeket, nagyon drukkoltam a kis Emesének.
Én azt olvastam, hogy valamilyen fertőzés következtében Zsókának tiszta genny volt a méhlepénye.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Naná, hogy nem bírtam ki, és beleolvastam egy kicsit én is - tényleg valami fertőzés volt az anyuka méhében. Szörnyű, nem is tudom, hogy bírják szegények! :cry:

italoman
 
 


Sziasztok lányok!
Tegnap írtam nektek egy oldalt,de nem tudtam elküldeni. :oops:
Na,ma nem is írok annyit!!

bogesz.:
Én úgy vezetek,hogy egy nagyobb ruhacsipesszel kiiktatom az ővet.Tehát kiljebb húzom a vállamon 30 cm-t és tőben lecsipeszelem.Ezt a 30 cm-t kapja meg a hasam.Az oktatómtól tanultam,két gyereknél bevállt.

Én úgy tudattam a a többi kolléganőmmel,hogy az egyik pletyisebb embernek,mint titkot elmondtam.Egy hónap altt 60 ember tudta meg,de mivel ez titok,senki nem kíváncsiskodik,csak tudomásúl vették.

Az a kutya nagyon cuki,a kedvenc fajtám.Úgy beletúrnék a bundájába.
tuza edit
 
 


Edit,
nagyon tetszik ez a pletyis módszer! Kép

Lányok,
már egész jól áll az elérhetőségek táblázata, úgyhogy hiányzók, húzzatok bele! :wink: Este mindenképp feldobom a gmailre azt, ami már megvan, hogy ti is hozzáférjetek.

italoman
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is elolvastam Emese történetét, bőgtem is rajta jó nagyot. Nagyon sajnáltam őket.

Holnap megyek UH-ra, már nagyon várom, jó lenne ha megmutatná, hogy fiú avagy kislány lakozik a pocimban. Majd holnap este beszámolok.

Nem is írtam, hogy szombat reggelre egy hülye herpesz kijött a számon, azt hittem hülyét kapok. De most már nagyon szépen visszahúzódott. Csak nálam az szokott lenni a baj, hogy nagyon kiszárad a szám a krémtől és általában kireped, vagy a pörköt véletlenül mosakodás után letörlöm, és akkor persze elkezd vérezni, ami után egy csúnya seb marad. Fújj!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Itthon pihengetek a hasbabökés után... bébike jól viselte... :lol:

Bogesz
Szép a kutyus...

Robcsi
Gratulálok az AFP-hez!

Times
Biztosan minden rendben van... milyen élmény lesz újra látni... olyan hihetetlen gyorsan tudnak nőni, fejlődni... :lol:

Kari
Nekem tudják a munkahelyemen... és nagyon örülnek...
(na, jó... más a helyzet... egy kórházban dolgozom lényegében...)

Gmail-on hogy lehet megnézni?
Vendég
 


márkanyuka, te holnap már a genetikai uh-ra mész? Sajnos én is hajlamos vagyok a herpeszre, félévente megjelenik :( én is nagyon útálom :?
bogesz, nagyon szép kutyusod van, én is beletúrnék nagyon a szőrébe :)
Edit nagyon jó tippet adtál a csipesszel, és milyen olcsón megoldható :)

Kép
mona76
 
 


betsy, milyen volt? Fájt? Gondolom pihizned kell sokat. Az eredményt megkaptad?

Nekem is örültek a munkahelyen mikor bejelentettem. Bár akik körülöttem voltak, azok tudták, hogy már régóta próbálkoztunk.

Kép
mona76
 
 


Robcsi!
Írtam neked privit. Ha ráérsz, légyszi küldd el nekem a jelszót! Köszi!

Pfranciska!
Nagyon édes Benus a pólyában.

bogesz!
Cuki a kutyátok!

Dimet!
Szerintem a kismamik többsége csak egy helyre megy genetikai UH-ra. Én mondjuk kivétel vaygok, mert nekem el kell mennem két különböző helyre, ahhoz hogy egy kis időre megnyugodjak, hogy minden rendben van. Szóval ez abszolut egyénfüggő... de ha benned ez felmerült, hogy miért kellene másik helyre is elmenned, akkor szerintem neked elég a saját dokid UH-ja...

Bogesz!
Az egyik KIsmama újságban van ilyen övlehúzó. Talán a Brendonban és 10.000 Ft körül van. De ha érdekel megnézem neked pontosan.
Nap12 tényleg régen jelentkezett, pedig ő régebben naponta szokott írni. Rajta kívül még több eltűnt fórum-tag van, csak már olyan sokan vagyunk, hogy név suzerint nehéz követni...

Betsy!
Mi volt a vizsgálaton?

Kép
mirosz
 
 


Betsy,
örülök, hogy túlestél a hasba bökésen, pihenj te is sokat! :D

italoman
 
 


Mirosz,
priviben várom a te elérhetőségeidet is a táblához! (Lásd fentebb.) :)

italoman
 
 


Tuza Edit, ez a csipeszes módszer nagyon tetszik!!! Persze, egy kis logika, de ugye már mindent az orrunk alá tolnak, hogy vegyük meg és így nem is gondolkodtam prakrikus megoldáson. A Brendonban az az övlehúzó 9.900 Ft :? Pedig nem valami bonyolult cucc... Megfogadom a tanácsodat és betartom! Köszi

Na, már megint elkapott a para, hogy olvastam szegény 25 hetes csöppségről. Én valószínű beleőrülnék.....
Remélem nem lesz semmi baj, nagyon vigyázok mindennel!
Bár tegnap sziloplasztoztak nálunk a lakásban, nyitva voltak az ablakok, de mégis majd el ájultam a szagtól és egész nap felügyelnem kellett az ipséket. Félek, nem szívtam e be túl sok káros anyagot!?

Írjátok meg, ha valameikőtök rátalált a pattanásokat elmulasztó szerre, mert én nagyon szenvedek tőle, főleg, hogy már a hátamon is előjöttek :cry:

Ha már ennyire bejött nektek a kutyu, akkor rakok fel még egy sztárfotót: (mi vagyunk, a két lángelme 8) )
Kép


Kép
h.bogesz
 
 


Mirosz, mikor írtál privit, mert nem kaptam. Akitől kaptam mindenkinek válaszoltam. Akkor most én írok neked, ha nem kapnád meg szóljál.

Én nem néztem még ezt a Brendonos övleszorítót, de állítólag pár száz ft-ból meg lehet csinálni, csináltatni.

Betsy, örülök, hogy mindketten jól viseltétek.
[url]mail.google.com/mail[/url] címen tudod megnézni az eddig feltetteket

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Bogesz, szépek vagytok a kutyuval :D
Nem akarlak elkeseríteni, de ezek a patik a hormonális változásokkal jönnek elő és idővel visszavonulót fújnak. Szerintem próbálj tiniknek való kencéket használni. :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Italoman!
Elküldtem az adataimat. Ha nem kaptad meg, akkor küldj légy szi egy mailt a robcsinak leírt címemre és visszaküldön az adatokat.

Robcsi!
Tegnap küldtem. Én most nem kaptam tőled üzit.
Küldd el légyszi erre a címre: marot.98@invitel.hu

Dimet!
Írtam neked privit. Megkaptad?
mirosz
 
 


Sziasztok drága jó Kismami-barátaim! :D

Megvagyok, de megmondom őszintén szándékosan voltam távol pár napig. De folyamatosan követtelek ám Titeket!

Ennek az volt az oka, hogy én is olvastam a kis Emesével történteket és egyszerűen nem tudtam írni Nektek. Annyira aggódtam, elkeseredtem, hogy inkább senkinek nem akartam szomorú dolgokat írni. Sajnos nem segített az aggódás.

Mi jól vagyunk, legalábbis nagyon remélem! Én sem érzem még Babót, még csak fura érzésem sincs. Ma volt az AFP-n, nálunk is 1-2 hét mire megérkezik a védőnőhöz az eredmény. Én nagyon optimista vagyok, már bejelentkeztem a 18 hetes uh-ra jövőhét szerdára, remélem meg is fog érkezni addigra.
Nagyon bízom benne, hogy jó lesz, hisz a 12 hetes uh-n az Istenhegyi Klinikán azt mondták, hogy rendben kell lennie.

Mandala! A főnököm már tudja Babácskát, de megkért, hogy a kollégáknak még ne mondjam (3 hete kérte), viszont ma mondta, hogy szeretne holnap délben beszélni velem egy fél órát. Olyan furi volt, remélem nem jön valami meglepetés a nyakamba...
Remélem csak annyit mond, hogy már mondhatom a többieknek is.
Kkarol, hasonló cipőben járok, én is nemrég jöttem a céghez, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön a Drága, én is tartok tőle, hogy kollégák majd hogy fogadják...

Kép
nap12
 
 


Sziasztok!

Rita vagyok egy 2 éves kis hölgy Vivien és egy 16 hetes pocaklakó Ödi ( még nem tudjuk a nemét. Ez csak úgy rajtaragadt. :) ) anyukája. Csatlakozhatom? :) Aug 18.-ára vagyok kiírva és már várom a szülést. :D Nem tudom még mit írjak. majd még jön. Na sziasztok jó éjt.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jaj, és Bogesz, Mirosz! Nagyon köszi, hogy hiányoltatok!!!!!

Kép
nap12
 
 


Bogesz, imádom az ebedet! Kép

italoman
 
 


Rita,
üdv a csapatban! :)

Mirosz,
én sem kaptam meg a prividet. Küldök mailt.

Nap,
de jó, hogy előkerültél! Tőled is várom az elérhetőségeket priviben! :wink:

italoman
 
 


Hasba szurkát ki lehetett bírni... eredmény kb. 10 nap múlva lesz...
Az utána ajánlott pihenés nehéz... főleg az, hogy ne emelgessem a lányomat...

Szegény kicsi Emese... :cry:
Nagyon átérzem a szülők fájdalmát... én 3 babámat veszítettem el...

Gmail... én béna vagyok... :oops:
a kezdőlap jön be... felhasználó nevet, jelszót kér....
Vendég
 


Mirosz, szerintem nem írtál tárgyat a privikhez és tárgy nélkül nem küldi el az üzit.

Betsy, jó helyen jársz a felhasználónév: 2007augibabak, a jelszót meg mindjárt elküldöm neked priviben.

Bolha, hello!

Nap, azért jó, hogy újra jöttél és majd írd meg mi volt a főnököddel. Remélem minden ok lesz :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Pattogóbolha
Szió!!!

Szívesen az ötletet,nekem elég ennyi az ővvel.

Pattanás:tinitonik,lehetőleg naponta kétszer.Ha lehet,tusfűrdő helyett,szappan.Komolyan,bőrgyógyász mondta.
Nekem a haljam lett rettenetesen zsírosodó.

Lányok!!Amikor ilyen szörnyű hírrel foglalkoztok(én is sajnálom őket)
belegondoltok abba is,hogy hány ezerből, 1 aki sajnos így jár??
Ne ilyenekkel foglalkozzatok,most ne!!Szép dolog az együttérzés és természetes is,de ezzel most baromira nem tesztek jót.
Szerintem épp elég a napi probléma,nem?
Nekem tegnap összetörte a nagygyerek a kocsimat,a férjem elutazott négy napra ingyen dolgozni,(távoli rokon),genetikára megyek a héten és +ba 13 13éves kamasz eszi be magát hozzánk vasárnap bulizni.Nahát,nekem ennyi bőven elég. :cry:

DE TAVASZ VAN, VIRÁGZANAK A GYÜMIFÁK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
tuza edit
 
 


Ja nem tudtok valamit nyuszifülről?Már oooooolyan régen ettem valami fincsit.Tőle mindig megkívántam az evést,pedig nekem nem hiányzik.
tuza edit
 
 


Tényleg Nyuszifül, irgum-burgum jelentkezz!

Edit, jaj még leírni is sok volt nem? :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Én székelykáposztát csináltam, az elöbb lett készen, és nagyon bekajáltam belőle, sajnos én mindig este tudok jókat enni Kép

Kép
mona76
 
 


Hát mona egészségedre.Én is este ennék,nappal bírom magam,de ha hazamegyek,akkor annyi.Pedig ezt nem kellene.megfogadtam hogy most csak gyerek mennyiségnyit hízok,de félek,hogy nem fogom tudni betartani.
tuza edit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?