Sziasztok!
Ezt a szép időt!!!
Tetszik Dojika szülése, de azért ennyire gyorsat mégse, mert akkor mi nem érünk be a kórházba! (80 km)
Mondjuk ott már begyorsulhat, azt nem bánnám!
Csatlakoznék én is a jegesmedvés-dromedáros-pingvines-mamut csapathoz.
Már elég nehéz. Mindig azt mondom, hogy eddig
állapotos voltam, de kb egy hete már
terhes vagyok. De azért még bírom, bár sokszor szembe jut, amikor még anno decemberben a régi kismamik kéz-zsibbadásról, pisilésről, nemalvásról, focizásról, meg ilyenekrőll írtak. Nem is tudtam mi az.Na, most itt is van minden.
Nikky!
Én is a lepény miatt parázok mostanában, de ha ez így van, ahogy mondod, akkor jó hír.
Mi vettünk Gabi mosóport, meg öblítőt és azzal mostam, de azt mondták nem fontos. Persze első gyerek, mindent ki kell próbálni. Szegény bénus kis szülők meg meg is vesznek mindent!
Nikole!
Még elérhet Téged is ez a pisi-roham. Nekem sem volt régen, de mostanság...
És tényleg az a legrosszabb, hogy fáj mindenem a felkelésnél, mert wc-re még csak-csak elmennék, de a csontjaim majd szétmennek.
Aranyérrel kapcsban nincs infóm. Engem szerencsére még elkerült, bár nem is tudom hogy lehet, mert állandóan székrekedésem van. Mi lesz még szülés után, amikor állítólag szinte mindenkinek az van?
Ma kaptam az egyik kolléganőmtől egy baba-CD-t. Vagyis nem is egy, hanem 4 azt hiszem, csak MP3-ban van. Most azt hallgatjuk, tök jó! Kíváncsi vagyok mit fog szólni Balázs hozzá, ha már kibújt és élőben hallja.
Na, most befejezem, mert képes lennék egész nap itt ülni és akkor nem haladok semmi mással.