Új privát üzeneted érkezett!

Akkor felhívom hétfőn, és majd ő eldönti. Kezdek hinni benne lányok!!! :)

Éva, bár utolérnél!!! Nagyon szeretném!!! És kívánom, hogy megérje ez a sok-sok csalódás és küzdelem!!! De én annyira hiszek benne, hogy megkapjuk a kárpótlásunkat mindenért!!!

Ildikó, annyira kedves vagy, köszönöm! Igen, most már csak nyugodtan várni kellene.

Szegénykém, ellenőrök... :( pfúj, akkor van melód gondolom!

Annyit gondolkodtam rajta, hogy a legjobb volna most kiíratni magam legalább 1 hónapra! De hogy adom ezt be az anyósomnak? Hiszen még nem is tudja, hogy mi a helyzet. Csak annyira fáradt vagyok, hogy szinte képtelen vagyok nyitva tartani a szemem. Nincs semmi erőm dolgozoni. :(

KépKép
titi_27
 
 


Kedves Titi! Irasd ki magad.Szerintem jár neked ennyi azok után, amin keresztülmentél! Kell egy kis egészséges önzés, most minden csak Rólad szól, meg a babádról!!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok, tiszta hülye helyzetben vagyok!

Áginak tegnap mondtam a telefonban, hogy szerdán meetingünk lesz idebent, cigivel mindennel együtt... mivel anyósom (főnököm) még nem tud a babáról, gondoltam, inkább veszek ki egy szabadságot, arra hivatkozva, hogy a dokihoz kell mennem. Most szóltam neki, hogy nem tudok jönni a meetingre.

Erre azt a választ kaptam, hogy ha lehet, kérjek már másik időpontot a dokihoz, mert a meetingen itt kellene lennem. Na, most mi a szart csináljak? Talán inkább beteget jelentek kedden, és akkor nem jövök be szerdán sem.

Annyira szar hazudozni, de a cigitől rettegek, nem tehetek róla!

Zora, igen, kiíratnám magam, de mit mondjak idebent? Miért megyek el betegszabira? Mondjam meg még orvosi ellenőrzés előtt, hogy talán babás vagyok? Olyan hülye helyzet ez! :(

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Epekő petefészek gyulladás, isiász, gerinvsérv, vagy igen, az igazság a legjobb! Bízz a babádban, nem hagy cserben, orvos ide-vagy oda!!!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Gondold el, itt a tavasz, jó könyvek, szép szerelmes filmek, illatos virágok a bűzös iroda helyett, nagy séták, ez kell most NEKTEK!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi!

Nagyon-nagy gratula! Remélem most már minden rendben!!!! Nagyon megérdemled!
Én még várnék az orvossal 2-3 hetet, de majd ő megmondja mit csinálj, ha felhívod!

Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Jaj, Juci, köszönet a képekért! Annyira édes ez a kicsi nagylány!!! :)

És ez a lábevős kép!!! :)

Örülök Illés sikerének!!!

Jucikám, ez az ötlet nagyon jó, én is hasonlóra gondoltam!!! Most meg zárt ajtónál dolgozom!!! :) Egy darabig ez is megoldás!

Lányok, felhívtam a dokit! Mondtam neki a + tesztet, azt mondja, ez "jó hír", mondtam igen, ő is mosolygott. Kérdeztem, hogy legyen most, mikor menjek hozzá. Azt mondja, szerdánként dolgozik, és úgy beszéltük meg, mivel még úgysem látszódna semmi szerdán, hogy rákövetkező héten, vagyis 14-én megyek munka után 17.30-ra! De ha addig is bármi van, barnázás, vagy vérzés, vagy bármi, rögtön hívjam!
Kérdezte mosolyogva, hogy kibírom addig?! :) Mondtam, hogy igen, kénytelen leszek!

Szóval, 14-e lesz a nagy nap! Bízom benne, hogy pozitív híreket fogok kapni. Biztosan be leszek addig sózva, és olyan ideges leszek az UH-ra várva! Jaj, lányok, bízom és remélek!

Puszilok mindenkit!!!

KépKép
titi_27
 
 


Juci!
Hihetetlen, hogy milyen szép Eszter! Milyen nőies és hogy kunkorodik a haja!!!!
Egészen beleszerettem!
Illésnek nagyon gratulálok!!!

Titi!
Mostmár ne aggódj! Tudod, hogy még korai lenne UH-ni és akkor meg azon izgulnál, hogy miért nem látszik!!
Hidd el mostmár minden rendben lesz!!!

(Csak utolérjelek!)

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást.
Én meg gratulálok a két új kismaminak, mert a halvány csík is bizony csík.

Azt hiszem, Titi, te kérdezted, hogy hogyan jött össze. Hát spontán. A hormonjaimmal minden rendben volt, aztán kiokoskodtam, hogy mivel a férjem Zyrtecet szedett, valószínűleg betett a spermájának, és nem bírták a 2 napot élve. Amikor napi szinten volt a próbálkozás, rögtön sikerült. Megjegyzem Zsoltinál is napi szinten volt téma a babagyártás.

Az előző baba meg nem tudni miért halt meg. Lehet oka a Zsolti szülése utáni pajzsmirigy gondom, vagy akár az izotópos vizsgálat, vagy a gyógyszer, amit szednem kellett, de az is lehet, hogy puszta véletlen volt.

Bufo, Juci!
Egyszerűen gyönyörűek a gyerekek. Mind a kettőt lefoglalnám, egyiket Zsoltinak (Esztert), Áronkát pedig a kislányomnak. Vagy már foglaltak netalán? Biztosan sok jelentkező akad.

Lányok!
Megpróbálok most már rendszeresen jönni, csak nincsen túl sok időm. Zsolti nem nagyon alszik most már, akkor meg csinálom a PhD-t, meg hát tanítok is, hogy legyen valamicske bevételem is. De azért minden nap bekukkantok, és megpróbálok képbe kerülni.

Jaj, egy pár Zsolti kép, aki nem látta még az iwiw-en.

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!titi jajj de örülök látod ez már erösebb olyan jooo!

basszus csajok én olyan rohadt szerencsétlen vagyok!ma barátnöm kisfiára kellett volna vigyáznom de tudjátoka tiltás miatt nem megy erre kitaláltam veszek a kedvükért egy tesztet és ha negativ akkor jöhet a kissrác!erre basszus rossz a teszt se negativ se pozitiv!én ezt már nem hiszem el szivem szerint jot bögnék a szerencsétlenségemért!ugyhogy nekem babatémába már semmi nem jön össze ez van!nem baj majd jövöhéten a doki megoldja a problémáimat!magam alatt vagyok ezért nem is irok most bövebben!ne haragudjatok!ez rosszabb volt mint egy negativ teszt!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Már megint 1000 oldalt olvashattam vissza, annyit írtatok.

Lehet, hogy felét elfelejtem, miközben írok, de megpróbálom rendszerezni.

A farsangi időszaknak vége, jövő héten pakoljuk a jelmezeket, aztán jön az elsőáldozás és az esküvők.

Titi: Nagyon örülök a két csíkosodnak, remélem minden rendben lesz. Légy egy kicsit türelemmel. Vigyázz magadra. Julcsi ötlete szerintem is jó. Tegnap óta hivatalosan én is táppénzen vagyok.

Mesi: Már nagyon hiányoztál, sokszor gondoltam rád, örülök, hogy sikerült a baba, és hogy lány lesz, az meg még jobb hír. Nekem is,ha az lenne, de jó lenne, de azért a fiúnak is örülnék, mindegy csak egészséges legyen. Jól viseled, amúgy?
Hallottad, hogy nekünk is összejött? Bár én eléggé szenvedtem, talán a héten egy kicsit jobb már, de azért akadnak még émelygős időszakok.
Kedden voltam UH-n 11 hetes 4.5 cm, és úgy mocorgott olyan édes volt. 2 hét múlva kell visszamennem, egy genetikai UH-ra. Eddig minden rendben vele, megvan keze, lába. Ami eddig látszik, ugye. :lol:

Szerintetek hányadik héten érdemes 4D-s UH-ra menni? Mert én szeretnék.

Most hirtelen nem tudom kinek mit akartam még írni, de jövő héten már gyakrabban tudok jönni remélem és akkor bepótolom. Ma sietnem kell haza, mert a fiam ma tartja a barátaival a szülinapi zsúrját és még nincs előkészítve semmi.
Ő is és a férjem gyerekei is nagyon örülnek a babának. :lol:

Akkor még jövök, mihelyst tudok.

Puszi mindenkinek:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita!
Jaj, nem is tudtam, akkor neked is nagy gratula!

Én a 20.héten voltam 4D UH-on, de csak azért, mert a kórházi 18.heti UH-on 1,5 héttel rövidebbnek látták a combcsontját a korához képest (na ez így jó értelmes mondta lett), meg a bátyáméknál is jött volna most a baba, de sajnos nagyon beteg volt, és meg kellett indítani a szülést. Szóval én csak azért mentem el, hogy megnézzék, minden rendben van-e, hogy meg tudjak nyugodni.
De szerintem a 30.hét körül érdemes elmenni, mert akkor már a kis vonásai is látszódnak. Én tuti el fogok menni még a hátralevő két kötelező UH-on, inkább nem megyek a kórházba, mert amit most a beutalókkal művelnek, az felháborító. A doki a magánrendelésén nem tud beutalót írni, viszont az SZTK-ban nem rendel. Ez azt jelenti, hogy az UH délelőttjén rohangálnom kell a kórházban, hogy kerítsék elő nekem, hogy írja meg a beutalót. Na ez az, amit Zsoltival nem tudok megoldani. Inkább megyek akkor a fizetős helyre fix időpontra. Végülis az egészségpénztári kártyámmal ki tudom fizetni, a rajta levő pénzt meg egyébként se tudnám mire költeni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Virág!
Ekkora szívást ( :oops: )!
Nem lehetne, hogy veszel egy másik tesztet? Te mit érzel?

Mesi!
Annyira édes a kisfiad!
Igazi huncut!

Olyan jó mindig ilyen klassz gyerekfotókra jönni!

Anita!
A nehezén lassan túl vagy! Olvastam az előzményeket, hogy mennyire nehezen lett baba!

Olyan kis vidám lett ez a topik!

Éva

Kép
balimama
 
 


anita de jo hogy itt vagy te is!csajok én ugy örülök neki hogy megint itt a jo kis csapatunk!:)imádlak titeket

mesi már láttam a fototokat de nem tudom hogy reagáltam rá vagy sem!marha aranyos zsotyika olyan mint egy kis felnött!édike!nem kaphatnék pocis képet?tudod kép függö lettem!:)
jajj én még mindig a felhök felett lebegek a babádtol de ugyanigy anitájétol meg mindenkiétöl!:)

éva hát mit érzek?egy nagy csalodást hogy ilyen szerencsétlen vagyok!tudod én azt mondtam a barátnömnek nem aggodok mert tudom hogy negativ lesz a teszt igy nem fogok csalodni erre tessék még negativ se!nagyon nyomi vagyok hogy már egy negativ tesztre se vagyok érdemes!nem tudom lehet csinálok mégegyet de az is ugy idegesit hogy kidobtam 10eurot megint az ablakon feleslegesen!komolyan mondom nekem eddig még a negativ tesztek se okoztak ekkora csalodást mint ez!

kicsi ne aggodj telitsd csak az oldalt a képekkel!nekem msot aq kedvencem dudirol a reggeli kelés után!mindegyiken olyan kis édes de azon hát nem is tudom leirni de olyan kis gyönyörü a hosszu hajjal meg pláne:)

na megyek rendet rakni aztán lehet rábeszélem tesom hogy jöjjön be velem városba!pusziii mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Azta Mesi! Ilyen hajcihő megy a beutalók miatt?

Én ma kérdeztem a dokim, hogy akkor a vizitdíj??? Azt mondta, egyelőre kismamáknak nem kell fizetni, még így sem, hogy Kispestről fogok oda menni. Kissé meglepődtem, persze nagyon örültem neki, hogy így sem kell fizetnem, hogy nem a körzetből megyek majd.

De hogy egy beutaló körül is ilyen körülmény legyen? Hogy-hogy nem tud beutalót írni magánrendelésen? Régen sem tudott?

Mesikém, a ruciaidra most biztosan nagy szükséged volna, mikor tudom visszaadni őket?

Hogy milyen helyes nagyfiú már ez a Zsoltika! Olyan fura, rége nem láttam! Kár, hogy ilyen sokáig nem tudtál jönni. És hogy-hogy ide enged már a párod?

Jut eszembe... Zyrtec... nekem is azt szedi a párom. Lehet, hogy tavaly és ősszel ezért nem sikerült nekünk sem???!!! Mert ő kb mindig októbertben hagyja abba a szedését. Mesi, ezt hol hallottad? Atyaég! Ha ezt tudtuk volna mi is! :(

Virág, Istenem, még ez is! :( Nem tudsz venni egy másikat? Ja, csak mára kellett volna, igaz?!

Mesi, jól látom, hogy ezek szerint még Zsoltika 2 éves koráig meg fog születni a kislányod? Akkor nem kell gyesen lenned!!! És most hogyan vagy? Még mindig Gyeden? Vagy sikerült elmenni táppénzre? Bocsika a sok kérdésért, csak olyan kíváncsi vagyok rád minden téren!

Anita, Te is már táppénzen vagy? De mellette gondolom csinálod a kölcsönzőt, ugye?
Jaj, de jó, hogy minden rendben van veletek!
Én még mindig azt vallom, hogy 25 hét körül érdemes elmenni 4D-sre, mert a 18 és a 30 hét között annyira sok az idő, én tuti nem bírnám kivárni!
De az tény, hogy a 30. hét körül vannak igazán szép vonásai. Bár meg kell mondanom, láttam Koda 25 hetes 4D-s UH-ját, és hihetetlen! Össze sem hasonlítható az enyémmel. Neki már látszott minden arconása, nekem nem csoda, hogy nem. :(

Jaj, muszáj dolgoznom megint egy kicsit!

KépKép
titi_27
 
 


na megint megnéztem a hülye tesztet és hál égnek kijött rajta csik igaz csak egy de igy legalább megnyugodtam!na pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Már reggel bekukkantottam, csak írni nem tudtam.
Nagyon örülök a két új kismamánknak.

Titi
Most már örömködhetünk igaz? Vigyázz magadra!
Szerintem is nagyon jó ötlet amit Juci írt így védve vagy és nem is kell semmit sem mondanod a babáról. Ez kegyes hazugság a te/ti/ érdekedben. Menni fog hidd el.
Nagyon várom már mi lesz a dokinál két hét múlva.

Juci
Ha téged megnyugtat én is szoktam hagyni Áront magában játszani, míg végzem az itthoni teendőket. Sőt legtöbbször csak akkor megyek ha már megunta az egyedül játékot. :roll:
Ne legyen e miatt lelkifurid. Nem azt jelenti, hogy mindig magára hagyom azért szoktam vele is játszani.
Nagyon szupik a képek! Lsz még egyszerre két láb is a szájban csak figyeld.:)

Mesi
Tényleg nagyot nőtt Zsolti. Kész kis férfi. :D
Úgy látom Áronból több kellene mert sokan pályáznak rá. :lol:
Mennyivel másabb ez a terhességed mint Zsoltival volt? Rosszullét ilyesmik.... hogy viseled?

Anita
De jó, hogy jelentkeztél! :)
Látom még mindig kínoz a hányinger. Már lassan vége lesz.
Gondolom csak papíron vagy táppénzen, de azért ne hajtsd túl magad.

Virág
Jaj ezt nem hizsem el. Most akkor mi van? Nem értem.
Remélem jövő héten a dokinál mindenre fény derül. Addig meg próbálj nem nagyon letörni. Ha megnyugtat csinálj még egy tesztet.

Balimama
Szegénykém jól megsérülhettél régen. Akkor neked a csúszós utak sem igazán előnyösek, nem még a téli sportok. Apukámnak a keresztszalagjai vannak/voltak elszakadva és ilyenkor mindig úgy ment mintha hímes tojásokon lépkedne annyira nehezére esett a csúszós felületen a járás.
Szorítok neked a hónap végi zebráért. Tudod nem szabad megszakítani a sorozatot! :D

Ildikó
Részvétem az ellenőrök miatt! Csak ügyesen! Gyere ha majd időd engedi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Igen, Éva, teljesen igazad van, jó kis topik ez! Ismét visszatért belé az élet!!! Istenem, ugyanolyan, mint régen!!!

Csak most az volna a legjobb, hogyha mindenki nem babás babássá válna!!! Virág, Éva, Eszter, Ildikó, nagyon drukkolok értetek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Bocsi a betolakodásért. :) Titi az oka. :D
Szóval olyan ritkán jövök mostanában, és ma valami ezt súgta... És mit látok??? :D:D:D Ez elképesztő! Titi, nagyon-nagyon örülök a tesztednek!!!!! Nagyon vigyázz magadra! Most semmi és senki nem számít, csak te meg a baba. Úgyhogy mindegy mit szólnak, teljesen jó a trükk, amit Kicsijuci írt. :D:D:D

Pusza. :D

meri
 
 


Lányok!

Hááát ez hihetetlen.... :lol: :lol: :lol:

Néhány napig nem nézek be, és máris mennyi csodás hír!!!!

Koda!
Gratulálok kicsi fiatokhoz, nagyon sok tejcsit is kívánok! :lol:
Az az első fotó pedig csodálatos.

Titi!
Neked különösen gratula a zebrás teszthez (na, jó egészen halkan örömködök :) ), viszont a dokidhoz siess a barnázgatás miatt!!
nagyon-nagyon örülök nektek!
Párod mit szólt a nagy hírhez? Hogyan közölted vele? :)
(ha írtad, bocsi, még nem olvastam el mindent)
A tequilás kirándulás csudijó lehetett, vannak még képek??

MESI!!!!
Örülök a visszatérésedhez, és hogy már a 21. hétben vagy????? Hűha :)
Zsolti is milyen sokat nőtt, igazi nagylegény :)
Pocakos képet csináltál már?

Juci!
Először is gratula Illésnek, megérdemelten nyert!
Máskor is szívesen segítünk! :lol:
Dudika egy tündér! Mindig olyan édes a fotókon! Imádom :lol:
A reggeli-ébredős kép tetszett a legjobban!

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Juci
Elfelejtettem írni, hogy megcsináltam az egyik receptet. A snidlinges tejszínes csirkét. Igaz kicsit változtattam rajta, mert nem volt snidlingem és oké habtejszínem, így hagymával és főzőtejszínnel csináltam. Nagyon fini lett .

Virág
Örülök, hogy megnyugodtál egy kicsit.
Remélem mond a doki valami jót ezekre a hosszú ciklusokra és hamar rendbe teszi.

A párom vett egy csomó halat az akváriumba így most megint tök szép lett. Bízom benne nem döglenek ki hamar, mert egy vagyont költött rá.
A fiúknak is nagyon tetszik. Áron sikongat meg kiabál neki.Dávid meg folyamatosan kérdezgeti" ennek mi a nev" és mutogat.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Néhány fotó:
vigyori - I.
Kép
vigyori-II
Kép
...amikor az ember fejére nőnek a gyerekek:
Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi
Nagyon édesek ezek a nevetős képek. :D
Milyen egyforma a 3 fiú. Nekem nagyon hasonlítanak egymásra.
Büszke lehetsz rájuk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa :)
Köszi:) A te kisfickóid is nagyon édesek.
Áron hihetetlenül nagyfiús, és hatalmas! Hány kiló már?

Egyébként tényleg azt mondja mindenki, hogy mindkét gyerek tiszta apja :)
Sokan viccelnek velem, hogy "neked is van közöd hozzájuk?" :lol:

Titi!
Most olvastam az írásod, úgyhogy nem aktuális a fenti kérdés :oops:

Juci!
Még nem írtam, de nagyon tetszik a topiklakós receptklub!
Majd én is küldök recepteket :)

pusszantás mindenkinek,
szép hétvégét!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok,

Istenem, ezek a képek annyira jók, hogy felraktátok őket!

Mesi,
milyen nagy már a fiad! :) Olyan rég nem láttuk... Nagyon hiányoztatok ám! Ilyenkor amikor látok ezekről az édes kis pasikról képeket, már nem is tudom, hogy mit is szeretnék, fiút vagy lányt!? :)
Rakj fel légyszi pocis képet is!!! Nekem már olyan nagy, néha kétségbe esek, hogy nem-e túl nagy...
Mesélj kicsit, neked is feszülget a hasad? Én szedek magnéziumot rá...

Ancsi, Juci,
hihetetlen, hogy milyen gyorsan nőnek a babuk és milyen értelmes kis pofijuk van már!!! Megzabálnám őket legszívesebben!
Babázni akarok!!!!! :roll:

Bufo,
irigykedek ám én is a hó miatt. Nagyon kellett volna ide is egy kicsike, legalább a gyerekek miatt... De hát ebből már idén nem lesz hóember építés :D

Virág,
én azért kicsit csalódtam. Úgy reménykedtem... De az is már fél siker, hogy mész orvoshoz! Tényleg igaza van Jucinak, a doki felér egy pozitív teszttel a te esetedben!!! :D

Anita,
az én dokim szerint is a 24-30. hét között a legérdemesebb a 4D-s ultrahang. Én kb a 25. körül tervezem. Mi mondjuk 12 hetesen már voltunk, akkor nézték a nyaki redőt (sokkal pontosabban tudnak mérni azokkal a gépekkel), és nagyon nagy élmény volt! Ha a pénztárcád bírja, akkor talán érdemes elmenni 2-szer. Most (még belefér rendesen a képernyőbe) és majd késöbb amikor az arcát látod!

Titim,
tényleg találj ki valamit... Nem maradhatsz ott a cigifüstben. Viszont a férjed fog tudni neked falazni az anyja előtt?? Ez olyan hülye helyzet, nem irigyellek egyáltalán...
Viszont tényleg más nem számít csak TE ÉS A KICSI BABÁD!

Eszter,
ma nem jelentkeztél!!!??

Éva,
ebben a hónapban, most érted izgulhatunk még... Jó lenne, ha ez egy ilyen igazi babaesős hónap lenne!!!

Lányok teszek fel én is nektek képeket:
1. A POCAKOM.
Ma már Karcsi nem csak hogy a kezével érezte a drágámat, de még szemmel is látható volt ahogy megrugdosott! :D

Kép

2. AZ ELSŐ KÉP AMIT A BABÁMNAK CSINÁLTAM A SZOBÁJÁBA.
Holnap megyek fél 2-re orvoshoz, és nem akarok addig eljönni tőle amig meg nem mondja, hogy kukis vagy nunisom van!!! :lol:

Kép

Megyek, mert még készülőben van 2 másik kép... :)
Millió puszi,
Ági
csné
 
 


Csak hogy legyen mit olvasnotok reggel!

Köszönöm kérdéseteket, most már egészen jól vagyok. A szokásos rossz szájízem volt a 14. hétig ugyanúgy mint Zsoltival. Hányingerem nem volt, de viszont iszonyú álmos voltam. A különbség az, hogy most állandóan édességet ennék. Persze ezt nem lehet, mert vigyázok azért a kilókkal, eddig +3 kg-nál tartok.
A hasam mostanában igencsak feszül, de nem akarok Magne B6-ot szedni, mert így is állandóan ennék. Az a gond, hogy a rengeteg házimunkában sincsen segítségem, meg hát itt van Zsotya. Így aztán állandóan cipekedek. Pláne, hogy szegénykémnek most hétfőn "műtötték" a fütyijét a sebészetes, ezért napi 6 kamillás fürdőt vettük. Ekkor aztán kádba be, kádból ki, víz kiönt, stb. El tudjátok képzelni.

Most még gyeden vagyok, nem merem megmondani a munkahelyen, mert
1. semmi közük hozzá, nem vagyunk túl jóban, ugyanis szeptemberben volt egy csúnya vitám a főnökömmel
2. ahogy visszamegyek, rögtön kirúgnának, ez meg nem hiányzik nekem
3. a következő gyedem így se lenne magasabb, mert most is a max-ot kapom.

Ha a kisasszony időben érkezik, akkor csak 2 nap gyes fog bejönni, vagy ha esetleg késik, a császár miatt úgyis csak max 5 nap gyes, aztán meg megint gyed.

Titi!
A rucikat tartsad csak meg nyugodtan, neked is szükséged lesz rájuk! Jó helyen vannak nálad! Vagy ha csak babonából nem akarod visszaadni. De most hidd el, nem lehet semmi gond veletek!

Pocis kép:
Sajnos a párom nem fényképezget most, így csak magamat tudom lefotózni. Nem sikerült túl jól, de azért felteszem. ez 1 hónapja készült. Holnap megyek anyuékhoz, velük csináltatok frissebbet.

Ági!
Jaj, de jó nagy a pocid! Nekem nagyon tetszik! Drukkolok, hogy kiderüljön a neme! A neveken gondolkodtatok már? A babakocsira ugyan van még egy jelentkezőm, de ha neked kell, elsőbbséget élvezel!

Ancsi!
Mekkorák már a Te gyerkőceid is! Hát igen, régen jártam erre.

Akkor a képek ( 3 extra Zsotya)


Kép

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Gyorsan jövök, mert annyira álmos vagyok, és muszáj voltam elmenni vásárolni.

Viszont volna egy fontos kérdésem lányok! Annak idején is figyeltem, de most már végképp mindenre akarok. Hogy álltok a tisztítószerek használatával? Félek a Domestos belégzésétől is. Lehet, hogy hülye vagyok, ha azt mondjátok, hogy azzal nincs semmi gond, esküszöm, nem parázok. Gondolom, ti is takarítotok, mert valahogy eddig ezt a kérdést nem vetette fel senki sem! Vagy ez egyértelmű? Mármint hogy nem lehet gond tőle?

Mesikém, milyen vékony vagy?! És csak 3 kg? Hogy csinálod? Meg bírod állni, hogy ne egyél? Én szerintem már ezen a héten is híztam, annyira éhes vagyok folyton!

A ruhákat köszönettel megtartom akkor, és hasznát fogom ám venni ismét, a farmer inged szerintem még májusban fogom tudni hordani, na meg aztán ősszel is. Most talán nem lesz olyan nagy a hasim, mint annak idején!

Ági, hogy Te is milyen ügyi vagy! Milyen szép ez a képecske? Hogy csináltad?
És milyen szép nagy már a pocid!!! Szerintem ne izgulj a mérete miatt, nekem is nagy volt az elején is, pedig akkor még nem volt sok a magzatvizem. Ha visszakeresel, (érdemes), a 24 héten még csak enyhén volt több a magzatvizem, és nagyobb volt a pocim, mint Bufonak a 30. héten. Ha minden okés odabent, akkor tutira nem kell aggódnod. Mekkora már a baba?
Hogy már láthatóan mozog?! :) Jaj, de nagy élmény lehet!
Holnap aztán gyere a hírekkel, hogy kisfiú vagy kislány! Jaj, de várom már én is!

Ancsi, tényleg igaza van Bufonak! Hihetetlenül hasonlítanak egymásra a fiúk! Mind a hárman! És milyen mosolygós a Barni. Tényleg mindig ennyit nevet? Vagy jó pillanatokban fotózzátok? Csak annyira feltűnő, milyen jókedvű! Olyan jóóó!

Bufo, képzeld, voltam Eszteréknél, és láttam a halait, elképesztően szépek! Ti is szeretitek őket? Én annyira nem vagyok halas! Mindig kinyírtam őket annak idején, nem értek én a halakhoz!

Mindenkinek szép álmokat kívánok, holnap igyekszem kicsit tovább aludni, úgyhogy később fogok jönni.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Kedves Titi!
Hozzánk is jöhetsz akváriumot nézni!
700 l-es!

Egyik poci szebb, mint a másik! Áruljátok el, hogy tudtok ennyire figyelni a súlyotokra!
Igaz az első kettőnél én is csak 10 kg-ot híztam.
A harmadiknál, inkább nem mondom meg!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jézusom, Éva, 700 l???!!! Ez a 10 kg tutira nem lesz rám jellemző! Legalább nem leszek egyedül! :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Bizony 700 l! Több, mint 2 és fél tonna!

Sajnos nekem Balázzsal nagyon sokat kellett feküdni. Nem kedvezett a kilóknak, nameg az a sok gyógyszer sem,a mit szedtem.
Most nem bánnám, csak jönne már!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva, ha itt vagy még, tudsz segíteni nekem ebben a tisztítószeres kérdésben? Annyira hülye vagyok, most már mindentől parázok! Annyira jó, hogy Te mindenben olyan jártas vagy, ami egészségügy!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Én mindig úgy csináltam, hogy egyszerre csak kicsit takarítottam és jól kiszelőztettem. Sőt, ha nagyon kellett, akkor orr-száj maszkot is vettem fel.
Szerintem nem kell aggódnod! Gondolj bele, hogy a fodrászok is dolgoznak, meg egyébként is takarít otthon az ember. Lehetőség szerint kevesebb vegyszert használj. Szerintem a férjed szívesen segít most főleg a kis helyiségek takarításában.

Éva

Kép
balimama
 
 


Igen, ebben a fodrász dologban igazad van!

A párom... hát, ma este rámszólt, hogy ne legyek már ebben a bűzben bent (a fürdőszobát súroltam), mire kérdeztem, hogy akkor megcsinálod? Persze a válasz nem volt! :( Na, de ha komolyan kérdezném vagy kérném, biztos megcsinálná. De talán veszek olyan maszkot én is.

Köszönet a válaszért Évikém!!!

Szép álmokat!!! Remélem Éva, holnap nem lesznek ilyen rosszulléteid, mint ma voltak. Szörnyű lehet!

KépKép
titi_27
 
 


Ja! És ne felejts el gumikesztyűt is felvenni!
Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog a férjed!
Azért remélem egyszer emgem is meglátogattok majd!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Na, én meg azt hittem, én leszek az utolsó az este.

Titi, Éva!
Nektek szupi férjetek van, az enyém nem segít, csak rámszól, hogy miért nincs kitakarítva.

Titi!
Méghogy én vékony! Hahaha! Nem láttad a fenekemet! Szülés után fogyóznom kell, ezt az uram is mondta.

Nem válaszoltam neked még a Zyrtecre. Ezt a barátnőmmel okoskodtuk ki, nekik problámáik vannak a baba összejövetelével, most mennek lombikra. Neki mondta azt hiszem az egyik dokija, hogy a Zyrtec nem tesz jót a spermáknak, mert annyira erős gyógyszer. ÉS lehet, hogy igazuk volt.

Beutalók: Eddig tudott a dokim a magánrendelésen beutalót írni, de most mindegyikre kell valami ambuláns naplószám, amit viszont nem tud a magánrendelésén adni. Az AFP-t nem is akarták levenni, mert a beutalót még decemberben írta meg, és január 1-től kell ez a szám. Úgyhogy a laborból elzavartak, hogy kerítsek egy számot. Mint pók a falon, úgy rohangáltak a kismamák ezért a számért. Nekem is nagy nehezen sikrült elcsípnem az asszisztensét, és ő adott egy számot, aztán még pont a vérvétel végére beestem vele.

Lányok!
Mikor ti terhesek voltatok a terheléses cukor már akkor is 2 napos vizsgálat volt? Mert most az. Egyik nap éhgyomor, pár nap múlva cuki után. (2 nap szabid menjen el). Zsoltival nekem csak 1 napos volt, 2 óra különbséggel a két vérvétel között.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Szia Mesi!

Csak akkor szabad kismamát terhelni, ha az éhgyomri vércukra jó.
Ez egyébként nem is igazi terhelés, de fontos, hogy néhány nappal előtte legyen egy jó értéke, mert elég veszélyes terhelni eleve magasabb vércukor esetén!
Tényleg kellemetlen az a sok vérvétel. Én hormonok miatt járok egy hónapban négyszer. Szegény férjem már rosszul van, hogy megint később ér be.
Nálunk a labor minden beutalóba beleköt. Ugyanolyan beutalóval járok december óta, de még mindig nem értik milyen vizsgálatról van szó, miért ilyen papírra van írva és miért itt vetetem le.

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi!

Először is gratulálok a két csíkhoz!Nagyon örülök!Kérlek,ne izgulj ennyire minden miatt,biztos,hogy nem lesz semmi baj!!!
Félve merem nektek bevallani,hogy én nagy bagós vagyok,így minden bébi kapott néhány hétig egy kis nikotin kiképzést,mégsem lett semmi probléma.Természetesen terhesség és szoptatás alatt még én sem gyújtok rá.
Ugye nem utáltok? :oops:

Tücsi!

Nekem most is két óra telt el a két vérvétel között!De a beutalókkal én is ezt a tortúrát szenvedem végig!Akkora hülyeség!
Én legutóbb már 8 kg-nál tartottam.Hétfőn kiderül,most hol tartok.Itthon nincs mérleg,rá se mernék állni.Lehet,hogy már kiakadna! :wink:
Én a fiammal híztam nagyon sokat:27kg-t!Igaz,hogy nagyon ödémás voltam és a kilók nagy része a víznek volt köszönhető.
Emmával kb. 13-at híztam.Többet nem lehetett,mert a doki megfenyegetett,hogy nem jön be velem a szülőszobába,ha még hízok! :D

Mona
monaszisza
 
 


Mesi, nem is hiszem el. Hogy Neked fogyózni? Na, látod, ezt nem gondoltam volna. Annyira vékony alkatmak tűnsz!

Na, a Zyrtec-et rögtön elújságoltam a páromnak. Lehetséges, hogy annak idején az tett be nekünk. Esküvő után hiába voltunk együtt, nem sikerült fél évig! Aztán januárban lettem babás. Most is lehet, hogy csak mostanra ürült ki a szervezetéből? Mert október végén még szedte... és köztudott, hogy ki nem igazán hozzuk össze a mindennapi együttlétet.

Látod, Mesi, ezért IS hiányoztál! Neked is mindig olyan sok jó gondolatod van számunkra!

Akkor Éva, így érthető a 2 napos terheléses cukor. Végülis logikus. Hiszen az elsőről nincs még eredmény 2 órán belül, és mégis ráittuk a cukros vizet. Nekem is 2 órás eltéréssel csinálták, de így tényleg jobban hangzik. Csak az a tortúra vele.

Lányok, én tavaly mindig ide a körzeti orvoshoz mentem vérvételre, és az eredményeket mindig vittem a dokimnak. Egyelőre most is így tervezem, mert ha nekem mindig be kell majd menni a belvárosba vérvételre... itt levették reggel 7-kor, és 9-re simán beértem dolgozni, ráadásul az utcánkban is van.
Bízom benne, hogy az új dokinál ez nem fog problémát jelenteni, Bálint Balázs simán megírta mindig a javaslatot. Igaz azzal el kellett mennem mindig a körzetihez, és ő írta meg rá a beutalót, mégis gyorsabb volt az egész.

Mona, valószínűleg ilyen alkat vagy. Sajnos én is... hízásra hajlamos. Tavaly 17 kg-t híztam, pedig még csak a 7. hónapban jártam. Igaz, ebből a víz rengeteg volt, de így is maradt rajtam +9 kg! Abból sikerült hármat leadni fogyóval, ami nem jött vissza, de így is maradt +6. Szóval, most 55 kg-val kezdem a várandósságot, és sajnos nem bírok ellenállni. Egyszerűen éhes vagyok, és nem akarok éhezni! :( Hát emiatt legyen lelkifurdalásunk?

Bufo, irigyellek ezért is! Mármint az alkatod miatt!!! De lányok, tényleg nem tudom, hogy csináltátok! Juci, Momo, Rimar, annyira jól néztek ki Ti is már most, 4-5 hónappal a szülés után! Irigy-irigy!!!

Mona, dehogy utálunk a cigi miatt. Én nem utálom a bagósokat, csak szeretném, ha tiszteletben tartanák, hogy én nem dohányzom.

Tegnap itt voltak anyósomék, beugrottak, apósom hozott nekem egy kis finom Tokajit... jaj, de felbontanám, úgy szeretem! Remegett a gyomrom, nehogy rágyújtsanak. Aztán bagóval a szájában közölte az anyósomnak, hogy na, gyerünk. Kb 10 percet voltak nálunk. Féltem, hogy közölnöm kell még így látatlanban a kis manó jövetelét.
Holnap megy át a férjem, én megúszom, mert barátnőzök, de vajon hogy bírom ki még azt a következő 1,5 hetet, hogy ne kelljen átmennem hozzájuk.
Annyira szörnyű, hisz szeretem őket, ez az egyetlen nagy probléma! :(

Na, megyek, van mit csinálnom! Ok Éva, akkor gumikesztyű! Bár nagyon utálom!!!

Lányok, többiek, ti hogy takarítottatok?

KépKép
titi_27
 
 


Ja, még egy kis "apró" helyzetjelentés. A hőm fent van, és semmi barnázás.
Viszont az a fura, hogy nem olyan magas a hőm, ma csak 36,9-et mértem. Annak idején 37,1 volt várandósság alatt. Szerintetek ez nem gond?

Tudom, hülye vagyok, de már mindentől tartok! Csak annyit cseng a fülemben, hogy a hormonjaim rendben vannak!!! Igyekszem bízni benne, hogy tényleg így is van!

Még mindig rettegek, nehogy megjöjjön! :(

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Éva, még hozzád... annyit vagy eszemben, Te is aztán jól megkínlódsz a babáért! Havonta 4x vérvétel, aztán ilyen rosszullétek... hogy vagy ma?

Dobnál nekünk egy mai görbét majd?

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Takaríts nyugodtan de ha lehet cseréld le a domestost . Én ciffel takarítottam annak idején, de nem a sárga v, fehér flakonossal, hanem a sötétkékkel, mert abban van egy kis fertőtlenítő és nem büdös.
Jaj sajnállak ezért a bagóért. Valahogy csak sikerül kibekkelni a füstös találkákat.
Szerintem a görbéd még mindig tuti jó, a vonal fölött van és nem nagy az esés. Úgyhogy nyugi.:)

Mona
Dehogy utálunk a cigiért. Nem azzal van baj, hogy valaki szívja hanem ha nem tartja tiszteletben, hogy más nem szereti.
A hízás ellen nincs jó tanácsom, mert nekem ezzel soha nem volt gondom. Nem is tudom lenne e elég önfegyelmem egy fogyókúrához.

Mesi
Ó borzasztó lehet ez a beutaló dolog. Nekem nem volt ilyenbenrészem. Sajnállak titeket, hogy mi lesz a szüléssel is. Senki nem tud semmi konkrétat, hogy mennyit hogy kell fizetni...
Lényeg az, hogy úton van a baba és bent nem marad. :D
Köszönjü a képeket! Főleg a pocisat.:)

Csné
Szép kis pocid van. Szerintem nem nagy, akkora amekkorának lennie kell. :)
Nagyon várom már mit mondott a doki ki lakik bent. Gyere mindenképpen és mesélj!

Nálunk csendesség gyerkőcök alszanak, a párom játszik a psp-n, én meg megyek lepihenek egy picit.
További szép napot!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Ne aggódjál, hidd el minden rendben lesz most már. Miért méred a hőmérsékletedet még mindig? Teljesen felesleges én a teszt óta nem mérem. Ez csak még egy ok arra, hogy izguljál valamin. Próbálj meg nem stresszelni mert az sem tesz jót.
Takarítás: én rendesen takarítok, gumikesztyű nélkül mert engem az nagyon zavar. Mondjuk a hypoban azért nem nyulkálok. MOst én a hajfestésen gondolkodtam mert már kellene. Sokan festik terhesség alatt is de én régebben addig kihagytam.
Én lehet, hogy jövőhéten elmegyek a dokihoz. Tudom, hogy nem sok minden látszik de legalább az igen, hogy a helyén van e vagy méhenkívüli. Engem ez megnyugtat. Aztán legfeljebb megyek 2 hét múlva megint.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Bufo, jó pihit! Ezt Cif-et megnézem magamnak.

Képzeljétek, a párom még mindig alszik. Nem bírom kirobbantani az ágyból. Én pedig már letörölgettem, és várom, hogy jöjjön porszívózni, meg ágyneműt kibányászni az ágyból, emelgetni nem már nem merek.

Lehet, hogy abba kellene hagynom tényleg a hőmérőzést, mert csak idegesítem magam. Szóval, mai fogadalmam, hogy holnaptól nem mérem a hőmet!!! :)

További szép hétvégén mindenkinek ebben a ramaty, esős időben!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Éva! Mindenképpen izgulni fogunk érted, akármikor is jön a baba, de akkora „Jó dolgok történnek” hullám kezdődött itt az elmúlt napokban, hogy szerintem abb teljesen belefér neked is e gy + teszt. Én nagyon szorítok.

Ági2! Gratulálok. Vigyázz nagyon magadra!

Titi! Én még mindig annyira örülök…Szerintem mindenképpen menj el betegszabira. Az nem lehet, hogy az anyósodéknak megmondjátok, de úgy hogy ők ne adják tovább a munkahelyen, akkor biztosan nem haragudna a betegszabiért.
Ha aggódsz a tisztítószerek miatt, akkor a fürdőszaobát, meg a padlókat nyugodtan tisztíthatod ecetes vízzel. Nekem eszembe sem jutott, hogy ezek is árthatnak, bár amúgy sem használhatok erős tisztítószereket, mert a gőzük már többször megsértette a szemüvegemen a védőréteget, úgyhogy leszoktam róluk, illetve spriccelés után kimegyek a fürdőből, amíg el nem megy a szag.
A görbéd miatt meg ne aggódj! Hagyd abba a hőmérőzést és így eggyel kevesebb dolog lesz, amin rágódhatsz. Én a + teszt után el is tettem a lázmérőt, amikor most beteg voltam akkor került elő megint. Szerintem teljesen feleslegesen túráztatod vele az idegeidet, úgysem tudsz mit tenni idegeskedésen kívül akkor se ha 36,5-t mérs, meg ha 37,5-t…

Juci! Gratula Illésnek! Annyira édi a kislányotok!

Virág! Ez a rossz teszt tényleg nagyon gáz… A később kijött csíkot meg ne vedd figyelembe, mindegyik azt írja, hogy ha az első 10 percben nincs ellenőrző csík, akkor rossz a teszt. Szerintem csinálj még egyet… De legkésőbb jövő hétenminden kiderül… Ilyenkor hogy kommunikálsz a dokival? A talin azt mondtad nem beszélsz még olyan jól, ő meg valószínűleg még szakszavakat is fog használni…

Mesi! A kötelező UH-kat is lehet 4D-st csináltatni? Ezt nem is tudtam.
Nagyon ari a kisfiad, hogy bírsz ennyi mindent bevállalni mellette? Mondjuk ezt bárkitől kérdezhetném, aki öt év alatti gyerekkel vállalja a következőt…

A beutalókkal már én is megjártam, előre félek, 2 hét múlva megint lesz. A dokitól el kellett menni a háziorvoshoz, hogy kérje a laborvizsgálatot. Ott kiderült, h csak szakorvos írhat ki vércsoport és ellenanyag vizsgálatot, tehát a kórház nőgyógyászatán kellett kuncsorogni, h írják már ki… Még az a jó, hogy a laboros asszisztens lebeszélte nekem.

Ancsi! Nagyon jók a képek! Tényleg nem tagadhatnák le ki az apukájuk.
Imádom nézegetni mindenki kis gyerkőceit… Na de nemsokára már én is mutogathatom nektek.

Ági! Szép nagy már a pocid… És úgy írigyellek, hogy már érzed a rugdosását. Pont vmelyik este írtam, hogy tök gáz, h nem tudom mi lehet a babámmal a pocimban, mert nem érzek semmit.
A képeket milyen keretbe raktad bele? Te öntötted gipszből, vagy vmi más?

Nálunk végre van egy nyugis hétvége, nem megyünk egyik szülőkhöz se vidékre. Már nagyon rám fért, meg a lakásra is egy kis takarítás.
Azt hszem kezdem kapizsgálni a középső harmadban levő energiatúltengést… Reggel fél tízre már hazaértünk a bevásárlásból, főztem meg még a kamrát is kitakarítottam, polcokat letöröltem…
A párom elment focimeccsre, gondoltam lepihenek egy kicsit, de nem vagyok fáradt, úgyhogy inkább elmegyek lófrálni. Úgyis kellene vennem egy cipőt.

Puszi mindenkinek! Jó hétvégét!
verzsike
 
 


SZiasztok,
nincs időm visszaolvasni, csak gyorsan irok, mi volt az orvosnál, mert mindjárt megyek apával focimeccsre... :roll: :D

Szóval, a rossz hirrel kezdem:
kértem vizsgáljon meg, kézzel is és adott kúpot :(, valami gombás fertőzésre... ugye ha kezelve van, nem lesz baja a bébimnek?!

A jó hír: minden okés, és azt mondta, hooooooooogy: 70% hogy kislányom lesz :D
Nagyon nem merem beleélni magam, mert még elővillanthatja a kukiját, de azért most egy kicsit örülök :oops: :roll:

na, pusz, este még megpróbálok jönni, meg a videóról megpróbálok képet csinálni nektek. Sok sajnos már nem látszódik, mert úgy nől mint a bolondgomba! :lol: :wink:

Ági
csné
 
 


Csné
Gratulálok a kislányhoz! Irigy irigy vagyok! :D
A gombás fertőzés nagyobb bajt okoz ha nem kezelik. A kúp csak helyileg hat ott szívódik fel és az nem árt. Dáviddal és is így jártam. Úgyhogy nyugi nem lesz baj.
Jó szurkolást a meccsen!

Verzsike
Nagyon ügyes vagy a házimunkában. Jöhetsz hozzám is ha már nem tusz mit kitakarítani. :D
Kellemes időtöltést és nézelődést!

Titi
Dugd el azt a hőmérőt most már jó mélyre. Feleslegesen túráztatod vele magadat.
A párom és Dávid még mindig alszik nálunk is. A kicsi pedig itt vigyorog rám ezerrel.
Most nincs semmi dolgom. Mondjuk ha nagyon akarnék lenne, de nem érzek késztetést munkálkodni. Jó kifogás, hogy alszanak és nem zajongok. 8)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk a párom takarít és én pihizek!
Szoktunk egy-egy ilyen napot csinálni.
Ma már egy kicsit elviselhetőbben vagyok, bár a szédülés maradt!

Ági!
Ne aggódj a gomba miatt, nagyon gyakori a terhesség alatt. Nekem is volt.
Ha kezelve van, akkor nem árt!
Gratulálok a kislányhoz!!!
A képet az egész családom megcsodálta!

Titi!
Dobd el a hőmérő!
Lehet, hogy az előző terhességed alatt azért volt jóval magasabb a hőd, mert baj volt! Talán pont akkor egy alattomos vírus, vagy bármi más.
Most minden rendben van!
A hajfestésre nem nagyon tudok mit mondani, mert nekem sötét a hajam és 10 évig feketére festettem. A terhesség alatt meg egyszerűen hagytam az egészet lenőni. A feketénél nem volt olyan feltűnő, főleg ha feltűztem.

Erzsike!
Még nem kell érezned a babát! Főleg első babánál nem. Ráérsz a 20. hét körül. A másodiknál már korábban fogod érezni, sőt, ha visszagondolsz a 20. hét körül, már tudni fogod mit kellett volna érezni és rájössz, hogy már régóta mocorog, csak nem figyeltél fel rá!
Használd ki, hogy ilyen energikus vagy, de ne erőltesd túl magad!


Zsuzsa!
Te már teljesen lemondtál a 3. gyerekről?

Mona!
Megnyugtatás képpen, dehogy utálunk! Ha nincs éppen babára készülés, terhesség, szoptatás én is rágyújtok néha!
Lakásban soha! A férjem is dohányzik, de szigorúan az erkélyen.

Dobok egy görbét:
Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Persze, hogy nem ezt kellett volna!

Éva

Kép
balimama
 
 


Na igen:

Kép

Szóval ő az!

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama
Nem mondanám, hogy lemondtam a 3. gyerekről. Mi eleve kettőt terveztünk, de nem zártuk ki a 3-at sem. A doki viszont a sok összenövés miatt nem javasolt hamar újabb terhességet így egyenlőre nem gondokodunk még egy babában.
Szépen alakul a görbe remélem a vége is ilyen jó lesz.

Nagyon rendes férjed van, hogy önszántából takarít, az enyémet nyüstölni kell érte, hogy csinálja.

Pihenj még és jobbulást!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: