Új privát üzeneted érkezett!


Pandácska :)
Csak próbállak megnyugtatni, biztatniKép

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Helló Lányok!

Kismami jelöltek lassan kilukad az oldalam a kíváncsiságtól, hogy kinek lesz pizitív tesztje a következő 2-3 napban!!!! Megya drukk+++++++++++++++++++++++++++++++!

Mano! Üdv közöttünk! Kép

Mihamarabbi Babásodást!

Jamiee! Hol vagy? Mi újság! Már mindenki nagyon várja a beszámolód! Remélem nincs semmi baj!!!

Lányok ha elmúlik a mensim a jövő héten én bejelentkezek a dokibácsimhoz, hogy mit mond a hosszú ciklusaimra.

Olik! Nagyon helyes a kisfiad! Sajnálom az esést. Mi is csak 3 hete megyünk, de már majdnem szaladunk és néha már forgunk is.

Pandácska! Én megértem, hogy kivársz, meg Betty is, mert én is az 50. napot vártam és milyen jól tettem, mert nekem sajna a 48-on megjött. Persze nagyon remélem, hogy nektek nem jön meg!
Vendég
 




Krisztinka:
Köszi szépen :) most már alig látszik a bibi. Megmutatod te is a manodat?


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 

 
 

Olik,
Tudom és köszönöm :D
Kép
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Nagyon csúnya idő van, nincs kedvem semkmihez, olyan depis hangulatom van. Legszívesebben aludnék egy nagyot, de sajnos nem tehetem. Már tegnap délután elkezdtem barnázni. De még van 1 hetem mensiig. Akkor mitől? Lehet, hogy a tegnapi cytologiától? Vagy most 1 héttel előbb jön? A multkor úgyis 1 hetet késett. Nem tudom. Viszont elég nehéznek érzem a pocimat, és a derekam is fáj. Pár nap múlva kiderül.

Lányok! Drukkolok a + tesztért. Ha teszteltetek, azonnal írjátok meg az eredményt. Nagyon szorítunk nektek.

Jaimee!
Hol vagy?

Olik!
Nagyon aranyos a kisfiad.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


pandácska*!

Én LILY-féle tesztet használtam Petivel, és most is azt vettem. Ez bármely napszakban megbízható, de én mindenképp reggel fogom megcsinálni.
Vendég
 



Christell:
Zolika köszöni szépen a bókot!!!
Nekem is nagyon ronda hangulatom vanKép. Többet várok a holnapi naptól!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Lányok! Csak semmi rossz kedv! A nap ugyan nem volt a legszebb, de a hétvégén végre lehet pihenni és hátha még a napsütéses tavasz is beköszönt, nemcsak ez a szomorú idő!

Jaimee: csak egy sort, hogy hogy vagy....

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee,
Tényleg írjál mert aggódunk :roll:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Pandácska, igazán figyelemre méltóak a próbálkozásaid!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Pandácska: jók a képek!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee! Remélem, semmi gond!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Manó! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Csajok! 3x-os hurrá a Clostilbegytnek!
Kép
1db érőfélben lévő tüszöm van a jobb oldali petefészekben :D :D Semmi aprócska, 1db nagy!!!! :D :D Hétfőn újra megnézzük mennyit növögetett.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Sziasztok!

Mindenki legyen vidám, ez parancs!!! :lol: :lol: :lol:


olik22!

Mi lesz holnap? Valamiről azt hiszem lemaradtam..



Kép
Vendég
 


Nagyon aggódunk Jaimee!!!!Gyereee!!! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Kamilla,
Kép
Ez nagyon jóóó :lol:
Vendég
 


kamilla.cs!

Hurrá! Hurrá! Hurrá! :lol: :lol: :lol:


Kép Kép Kép
Vendég
 


Judy! Egy nappal előttem jársz! :) Az a baj, hogy nekem ettől a bogyitól elég jól elhúzódik a ciklusom :( De türelmesen kivárom :) Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Igyekszem, csak így érzem magam nagyjából:
Kép

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Jaj, most még a katonáknak kell végrehajtaniuk a parancsot, az útnak kell szabadnak lenni, el kell jutniuk a méhecskéig........ Fúúú, de már ez is számomra akkora öröm mintha már babás lennék :oops: Majdnem a doki nyakába ugrottam :oops: :oops:
Szóval marad Laci dokibácsi :wink: (egyelőre!!!)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Kamilla,
Kép
Vendég
 


Köszi, hogy velem örültök!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Kamilla, szerintem is fantasztikus! Kiskatonák mindent bele!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Pandi! Reméljük egyszer meg is áll a kis Sárga :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Kamilla,
Ha nem is áll meg mert kéreti magát akkor majd a fiúk elkapják :wink:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Pandácska! Visszatérve rád, azt nem tudom mit jelentenek a tünetek a pocidban, de én is azt érzem ennek kapcsán, hogy semmi rosszat :wink: Jól meg lettél varázsolva, már a szuri idején :wink:
Na még egy kicsi, hogy minden rendben legyen továbbra is: Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Pandácska,ezt a képet én a gladiátor galériájában láttam!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Kamilla,
Úgy legyen :D Ha igazatok lesz akkor kaptok oklevelet a tevékenységetekről (boszik) :D
Vendég
 


Kamilla!
Gratulálok a szép tüsződhöz. Biztos szépen fog növekedni, és rendben lesz minden! :) Mostmár én is szorítok Neked!

Azt hiszem engem megint próbál megtréfálni a mikroszkópom. Reggel még azt mutatta, hogy nem vagyok termékeny, most este (fogmosást követő 2 órányi alvás után) meg hópihés lett, nem is kicsit. Nah akkor most mi van? Kiváncsian várom, hogy holnap reggel mit mutat majd a hőmérő.
Persze még alvás előtt megtettünk minden tőlünk telhetőt a cél érdekében, de ennek ellenére nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi zajlik bennem.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Jó regglet Lányok!

Csináltam egy tesztet és természetesen negatív lett. Na enyit a tünetekről meg a mensi késéséről... Mindenkinek köszönöm hogy drukkolt nekem!

Betty,
Most rajtad a világ szeme :wink:

Kép
[/url]
Vendég
 


Helló Lányok!

Ma nem csinál senki tesztet?

Betty! Te holnap akarsz zebrásodni. :roll:

Rgabi! Nálad mi a helyzet?

Pandácska Neked amott írtam!

Jamiee! JAj hol vagy?? Csak nincs valami baj?

Olik! A 15. oldalon van az én Manóm , szerintem már láttad, de kukkancs vissza!

Kamilla! Remélem sikeres volt az akció!!! :oops:

Mano! Lehet, hogy a fogkrémet is kimutatja a mikroszkóp???? :? Fogmosás előtt nyalogass! :lol:

Mindenkinek akciódús hétvégét!!!
Vendég
 


Pandácska! Ne szomorkodj, kezdődik egy új hónap, új reményekkel.
Szerintem, ha egy hét múlva még mindig nem jön meg a mensid, akkor csinálj még egy tesztet, hátha nem középidőben fogant, hanem pl. Jónásnapon. Tényleg az neked mikor volt?
Nekem is valami Jónásnapi fogantatásom lehetett, mert dec. 28-i mensi után január végén negatív volt a teszt, aztán két hét múlva már pozitív (sajnos elvetéltem).
Ezzel nem akartam bogarat ültetni a füledbe, csak bíztatásnak szánom.
A lényeg, hogy fel a fejjel. A legfontosabb, légy nyugodt, és ne stresszelj.
Vendég
 


Krisztinka!
Lehet, hogy kimutatja a fogkrémet. Ma reggel is kristályosodott (fogmosi nélkül), de most nem annyira. A reggeli hőm sajnos nem erősíti meg ezt. Meg amúgyis még csak a 9. napon vagyok.
Vendég
 


Mano,
Én nem követem a Jónás módszert mert nekem nem jött be. Nem szomorkodom de amíg nem jön meg addig nem kezdődik semmi...
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Mindenekelőtt ne haragudjatok, de még csak átfutottam, amit írtatok, később majd reagálok mindenre, ami még nem túlhaladott.
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat és hogy gondoltatok rám!!!!

Hát szóval a HSG-ről. Csütörtök reggel a kórház ambulanciáján az ott ügyeletes doki közölte, hogy új rendelet értelmében a HSG-vel 3 azaz három napot kell benntölteni a kórházban!!! Rendesnek tűnt, ezért csak tanult lány módjára éreztettem vele felháborodásom, mire óvatosan hozzátette, hogy egyébként a főorvos úr (az enyém) nincs is ma, váratlanul halaszthatatlan dolga akadt, de elintézte, hogy péntekre, azaz másnapra besoroljanak. Oké. Az egészet betetézte, hogy a hetedik emeletre tettek, ahol a szülészet van illetve "végstádiumú" kismamák, de minden mennyiségben. Amikor a párom elköszönt tőlem, sírhatnékom volt a babaposzteros folyosón, remegett a kezem is...Az osztály azért nem volt borzasztó, 15 beteg feküdt velem együtt. A szobában ketten voltunk egy 17 éves ABORTUSZOS lánnyal!! A csütörtök tehát így telt, nem csináltak velem semmi, doki előadáson, így hát a fokozhatatlanu unalom őrölte csak az idegeimet. Ez a várakozás volt talán a legrosszabb. Hogy idegeimet tornáztassam, a dokim szidtam. :D Csütörtök reggel ő vizitelt, elnézést kért amiért csúszott a dolog, de mindenképpen 3 nap bennfekvés az előírás , így mindegy is lett volna, hogy ő csütörtökön spec. nem ért rá. Oké. 9 órakor felvittek a műtőbe és felhelyezték a katétert. No már itt problémáim akadtak, ugyanis a kacsa még csak kellemetlen volt (nem a szokásos méret!!), de a méhszáj meghódítása számomra elhozta a rosszullétet. Innentől minden emlékeim egy kicsit homályosak, kiesett egy-egy dolog és nem nagyon rémlik, hogy ki volt jelen a különböző eseményeknél. Összekanalaztak egy tolószékbe, egy egész csapat kísért a röntgenbe. A dokim jött velem a liften és egy fiatal nőgyógyi csaj. A dokim vígasztalt míg 7 emeletet leértünk, hogy túl vagyok a nehezén, nagyon ügyes voltam, jól csináltam mindent, de nem nagyon tudott érdekelni, csak arra koncentáltam, nehogy elájuljak. A röntgenben mindenki eltűnt egy ablak mögött, csak én maradtam és a doki. Na és a majré. Rettenetesen féltem. A doki ott áll mellettem 1-2 méterre és engem figyelt. Olyan együttérzés és kedvesség volt a szemében, hogy egy pillanatra el is lazultam. Nagyom izgul? - kérdezte. Azt akartam mondani, hogy Nem, nagyon félek, de csak a nem-ig jutottam, ott elfogyott a hangom. Így félreértett,mert az mondta: Gondolom. Na és hogy végre a HSG lényegére térjek, a doki végig kommunikált velem, mindig mondta, hogy mi történik, mit fogok érezni. Ahogy elkezdte a katéteren keresztül adagolni a kontrasztanyagot, először nem éreztem semmit egy enyhe nyomáson kívül, a doki mondta is rögtön, hogy az egyik átjárható. Hanem aztán ezzel egy időben fokozta a nyomást és a fájdalom ugrásszerűen megnőtt, egészen az elviselhetetlenig. A kín akkora volt, hogy vesegörcs élményemet lepipálta, de csak azért, mert az az otthon csendes magányában történt, a HSG pedig egy 6 fős társaság előtt...Minden erőmet igénybe vette, hogy nyugodtan feküdtek az asztalon és csendben maradjak, így egy picit a doki abba is hagyta a nyomásgyakorlást. Mivel azonban ugyanúgy kínlódtam, folytatta, egészen addig, amíg azt rikkantotta, hogy na kérem, most már a másik is rendben van. Az az igazság, hogy abban a pillanatban csak arra vágytam, hogy megszűnjön a kín, valahol a lelkem mélyén biztos örültem, de annak még jobban, amikor előjött a banda az ablak mögül, és végetértek megpróbáltatásaim. Mindenki olyan rendes volt!! A doki nekifogott, hogy összefoglalja az utóbbi 20 perc eseményeit, de látta, hogy nem vagyok olyan állapotban. A fiatal doktornő noszogatott, hogy vegyek mély levegőket, ha rosszul vagyok, mire én gorombán csak annyit mondta, hogy nem akarok mély levegőket venni. Na itt békénhagytak és visszavittek a szobámba. A doki megint nekifogott volna egy elemzésnek, de megint félbehagyta valahogy, úgyhogy elköszönt és csak 20 perc múlva jött vissza, amikor már a folyosón ültem. Ülni ugyanis jobb volt, mint feküdni.
Azt mondta, örül, hogy túlestünk a HSG-n, mert szükséges volt. Úgy mondta, le kellett "pókhálózni" a vezetékeket, a HSG tette átjárhatóvá a petevezetékeket. De most már minden rendben van, 3-4 hónapon belül terhesség létre szokott jönni ilyenkor. Na, ekkor már tudtam mosolyogni is. Hát ennyi. Tanulság: a HSG egy áldás, melytől nem kell félni, mert gyógymód lehet. Örülök, hogy volt hozzá bátorságom, nem vártam meg az egy évet vele és még jobban örülök, hogy olyan orvost találtam, aki ezt felvállalta fél év próbálkozás után is.

Bocs, ha hosszú voltam, tudom, ez nem blog. :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


pandácska*!

Nagyon megleptél a teszttel, azt hittem kivársz 1 hetet, hogy annyit késsen, és csak akkor tesztelsz! Szerintem korán csináltad. Mint már többször írtam, Petinél én pár nap késés után csináltam, az negatív volt, majd 1 hétre rá halvány 2 csík (ez már a 42.nap után volt valamikor), majd megint egy hét múlva erős két csík. De akkor nekem valószínűleg már a ciklus vége felé foganhatott, mert 2 hét eltérés volt végig az UH és a mensi szerinti hetek között, és 42.hétre született Peti. Vagy úgy érzed, nem csal a teszt? Szerintem várjál még pár napot, ha nem fog megjönni, újra tesztelj! A Jónsá módszerről annyit, nem mindekinek jön be elsőre, de szerintem azzal nem veszt az ember semmit, ha azt az egy napot is beleveszi a próbálkozós napokba.


jaimee!

Örülök, hogy hírt adtál magadról. Mindenki nagyon drukkolt és aggódott érted. Ahogy végigolvastam a sorokat, nagyon fegyelmezetten türted a vizsgálatot, pedig a leírtak alapján rettentő fájdalmas lehetett. Ahogy a doki is mondta, 3-4 hónapon belül nagy valószínűséggel már Te is kismama leszel. És az az öröm feledtetni fog minden mgpróbáltatást :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jamiee! Nagyon örülök, hogy leírtad részletesen mi is történt veled!
Remélem most hamar összejön a baba, hiszen az akadályt elhárították. A barátnőmnél is ugyanez volt a helyzet és a 2. hónapban össze is jött baba.

Nagyon ügyesen viselted! :lol: :lol: :lol:

Pusza
Vendég
 


Betty,
Nekem tuti hogy a 15.napon volt tüszörepedés mert csináltam az a LH teszteket és pozitív lett szóval már kimutatná. Nincs baba nem is álmodozom ez van ezt elfogadtam. Én hónapokig próbáltam a Jónás módszert de semmi és a nővérem se úgy esett teherbe szóval inkább maradok más módszernél. Persze valakinek meg úgy sikerül nem vagyunk egyformák.

Jaimee,
Ahogy olvastalak feljött bennem is a hsg-m élménye :( Látom neked is fájdalmas volt sajnos de legalább átjárható vagy :D Ügyi vagy hogy megcsináltattad :D
Vendég
 



Jamiee:
Nagyon ügyes voltál! Örülök, hogy minden rendben van és remélem, hogy hamar jön hozzátok is a gólya Kép

Pandácska:
Zolika is pont a ciklus végén fogant, pont amikor meg kellett jönnie. A hőm is akkor jelezte a peteérést :shock: . Most az a lényeg, hogy ne jöjjön meg Kép.Majd meglátjuk. Szorítok!!!

Betty:
Semmi sincs ma, csak a tegnapinál jobb napra számítok! Hajrá holnap!!!+++++++++++++++++++++++++



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 



Krisztinka:
Hát persze,hogy láttam, nagyon cuki kisbaba!!! BocsikaKép

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Ja, azt nem mondtam, bár a leírtakból egyértelmű, hogy végül szombaton reggel 10 kor engedtek ki az osztályról, a 900 Ft vizitdíj leperkálása után. Nem értem ezt a 3 napot, hiszen abortusszal egy fél napot sem voltak benn a többiek. Nem hiszem, hogy ennél komolyabb a HSG. Igaz, a beav. után 1 órával piszokul görcsöltem, de egy sima Algoflex (saját készlet) segített. Véreztem is pénteken, úgyhogy nem volt kedvem hazajönni egészen péntek estig, amikoris oda került a dolog, hogy aludni kellene.

Egyébként nem az élet fintora, hogy összefektetnek egy HSG-st és egy abortuszost? Még akkor is, ha van köztünk több, mint 14 év...

Na mostmár babát nekem iziben :D Olyan gyönyörű nagy pocakokat láttam benn az osztályon...Ráadásul az NST vagy NTS vagy mi a szösz volt a szomszéd szobában, így hajnali 6 tól este 8-ig babaszívdobogást hallgathattam. Csütörtökön még rémálom volt, a pénteki HSG után már inkább kellemes.

Következő lépés számomra egy tüsző - kukk lesz szerdán, ha minden igaz, a 16. napon. Ezzel egyidőben az urológiára is mennem kell, hogy mi a helyzet, rendben vagyok e. Kő vagy homok nem zavar, csak más ne legyen.

Na most már befogom a szám, utánaolvasok alaposan az elmúlt napoknak. Amire emlékszem kapciból egy fél olvasás után:

Nikit már olvastam csütörtökről, nagyon felháborodtam, hogy vannak ilyen dokik, ott a helyszínen meg kellett volna fosztani a diplomájától. Az ilyet még beteghordónak sem alkalmaznám, az is több felelősséggel jár, mint amit rá mernék bízni. Ehhez képest a szolnoki kórházban angyali dokik dolgoznak, most csak jó tapasztalatom volt. Biztos csak szerencsém volt. Ja nem, azért egy valami nem tetszett: a műtőben felfektettek az asztalra, majd még további 5 percig semmi nem történt. Jaimee kifektetve, lába lekötözve, a dokinő beteghordóért sipítozik, a saját dokim még sehol...De én vagyok hiperérzékeny, tudom. 5 perc nem a világ.

Olik: A kisfiad egy tündér. És azok a pici fogacskááák... :D

Kamilla: Írtam olyat, hogy dogát írsz? Christell ír, tudom. Bocs, már biztosan nem voltam beszámítható. Szerdán pl. non-stop gyomoridegem volt. Pre-HSG-s. Amúgy nagyon örülök a petécskéknek. Hajrá!!!!!

Christell: Szupik a hírek nálad is, örülök nagyon.

A többit majd ha rendesen átolvastam mindent, nem akarok hülyeségeket írni.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Krisztinka: Eszembe is jutott a barátnőd a kórházban, miután kiderült, mi a helyzet velem :D Remélem, követem nagyszerű
példáját.

Betty/Krisztinka: Szerintem jobban is viselhettem volna a fájdalmat, némának nem sikerült maradnom, az alkaromba nyögtem nagyon halkan, fojtottan, amikor már azt hittem kinyúvadok. Nem dorgáltak meg, hogy fogjam be a szám és feküdjek nyugodtan, úgyhogy rossz biztos nem voltam. Annyira...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Barbár orvos témában még mindig: Amikor kiderült a kórházban, hogy nincs benn a dokim, az ügyeletes szinte elnézést kért, hogy izéé..most neki meg kellene hogy vizsgáljon, hogy fel tudjon venni az osztályra..khm.....nem bánom?? Akkor nem értettem ezt, nem bántam, anyukámat annak idején ő műtötte, de most már látom, hogy valószínűleg nem szokás olyan beteghez "nyúlni", akinek van orvosa. A saját doki neve egyébként fehéren-feketén rá volt vezetve a mappámra, rövidítva bár, de ott volt!! Mintegy: el a kezekkel, ő xy betege?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


pandácska*!

Értem. És amúgy pontos szokott lenni a mensid?
Vendég
 


Betty,
Hát mostanában elég pontos januárban 26 napra decemberben meg 27 napra jött meg. Régen volt rendszertelen 2006 elején. De mivel nekem nem jók a hormonjaim ilyesmire gyanakszom vagy cisztára.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?