Sziasztok!
Nekünk a péntek délelőtt jó lenne, legalábbis eddig!
Fibi! Nekem az Ábel jobban tetszik. Még amikor babát vártam a Bencének felolvastam pár fiú nevet és ezekre mondta, hogy jó: Bence
, György
, Sándor
, Ábel
, a többi név nem tetszett neki. SZóval az Ábel nála is nyerő volt!
Egyébként már jobban vagyok. Fizikailag teljesen, lelkileg meg hol így, hol úgy, attól függ milyen napom van. A lényeg, hogy újra próbálkozunk. Érzéseim szerint ma van pé-m, legalábbis ma reggelre a hőm is leesett, és az lh teszt a napokban olyan pozitív féle volt. Azért írtam, hogy pozitív féle, mert végül is nem volt erőssebb a teszt csík, sőt szerintem még ugyanolyan se, mint a kontroll csík, de mára már szinte nem is látszott. Olvastam, hogy van, akinél nem lesz olyan erős a csík, sőt egyeseknél meg ki sem mutatja a teszt az lh áramlást.
Egyébként tegnap és ma megint elkezdtem vérezgetni. Nem nagyon, csak ha wc-re megyek. Hívtam a dokit tegnap, de éppen "szült" és egy másik doki azt mondta, hogy ez előfordulhat az ovuláció idején.
És képzeljétek! Amikor terhes lettem a Bence közölte, hogy neki nem kell se kisfiú, se kislány, neki "piros" kell. Hát bejött a dolog, mert piros lett. Most viszont azt mondja, hogy öcsi kell, ma meg már hugi kell neki, pedig senki nem beszélt erről az utóbbi hetekben, napokban. Olyan érdekesek ezek a gyerekek.....