Új privát üzeneted érkezett!

Ildy,
igen, jobb hely :) jövö héten is menjünk szerintem! :D

KépKép
fibi
 
 


Fibi!

Mehetünk jövőhéten, csak nekem akkor megint a délelőtt a jó, 11-ig hétfő és szerda /eddig még/ kivételével.

Nem jól írtad a pocaklakó nevét a vonalzóra!!!
Vendég
 


Ildy,
délelött teljesen jo :D én meg csak szerdán és csütörtökön érek rá. Akkor legyen csüt. ? :lol:
Levente nevét direkt irtam M-mel, mert Bálint igy hivja öt :lol:

KépKép
fibi
 
 

 
 

Fibi!

Egyenlőre jó a csütörtök. Hétfőn megyek dokihoz, aztán valószínűleg már vérvételre is kell majd valamikor menni. A házidokimtól már kaptam beutalókat a laborba, de azt mondta, hogy várjak vele, mert a hepatitisz vizsgálatra csak a szakorvos utalhat be. Szóval hétfőn talán a nőgyógyásztól ezt is megkapom, és aztán mehetek, csak még azt nem tudom, hogy Kistarcsára kell mennem, vagy mehetek a misszióba is.

Jó ez a Lemente név! Lehet, hogy kérelmezni kellene így a használatát, és akkor egyedi neve lehetne a fiadnak! :lol:
Vendég
 


Ja! Litte=Little Ildy, csak újra kellett regisztrálnom, mert nem engedett belépni a babanet! :evil:
Vendég
 


Helló Lányok! Visszaértünk Sopronból, tök jó volt. Bár Manóka nagyon megszokta, hogy velünk alszik, így tegnap pár órás harcba telt, míg végre elaltattuk :cry: Remélem hamar visszatér a rendes kerékvágásba...
A csütörtöki találkozó nekünk is jó lenne, vagy legalábbis a hét második fele valamikor.
hugó
 
 


Hugo,
jo lenne, ha Ti is tudnátok jönni csütörtökön :)

Ildy,
nekem is eszembe jutott a Lemente szabadalmaztatása :lol:
én Gödöllön voltam vérvételen, és eddig a védönö is adhatott beutalot, most már csak a háziorvosival mehetek :roll: 2 éve meg simán elmehettem a budai laborba, mert az orvosom amugy 11. kerületi, ahova most is járok magánba.
És Te most mész elöször a kistarcsai nögyogyászhoz?

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem jó hírem van. Tegnap egy picit elkezdtem barnázni. Felhívtam a dokit, aki éppen ügyelt a kórházba, és mondta, hogy menjek be és nézzük meg, hogy mi a helyzet. Az uh az elvileg 8 hetes terhességi hétben csak az 5-6. hétnek megfelelő petezsákot látott, amiben életjel nem volt látható.
Most várunk, hátha magától kilökődik, ha péntekig ez nem történik meg, akkor megyek megbeszélni a dokival, hogy mikor kell befeküdnöm, hogy műszeresen befejezzék a terhességet!
Tegnap amikor ezt megtudtam, olyan fájdalmat éreztem, amit még soha. Egész délutánt és az estét végigbőgtem. Mivel aludni nem tudtam rengeteget gondolkodtam. Tudom, hogy ennek valamiért így kellett történie, csak az okát nem tudom, de nem is kutatom. Itt van a kisfiam, aki rengeteg erőt ad, ha ő nem lenne, akkor biztosan magamba fordultam volna. Ő az aki erőt ad, hogy tovább lépjek, és ne adjam fel az álmomat, hogy ismét baba legyen a pocimba.

Egyenlőre vérezgeteg, de nem nagyon, bár nem is tudom, hogy most mennyire kellene. Most azért izgulok, hogy inkább így legyen vége, és ne kelljen műszeresen befejezni.
Vendég
 


Jaaaaaaaaj, szegénykém! Tudom mit érzel! Valóban meg van az oka! De nem könnyű ezzel magyarázkodni. :cry:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Ildy,
Nagyon, nagyon sajnálom!!! :cry:
hugó
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Várgesztesről. Szupi volt +1 napot ráhúztunk :P

Litte, nagyon sajnálom :(

Fibi, édes ez a Lemente :)

Lányok mi ezen a héten nem talizunk veletek, mert nálunk a hétvégén szülinapozás lesz és az én szüleim remélem már a hét közepén eljönnek. De majd legközelebb!
Nekem egyébként a Kincs is tetszik, meg Szonjának még az is bőven elég, de meghajol a tömeg előtt :lol: Bárhová megyünk talizni veletek :!:

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ildy,
jaaaaaj, nagyon sajnálom :cry: én is átéltem ilyet, de akkor még csak néhány hetes lehetett.
probálj minél többet pihenni, és tényleg jo, hogy ott van Bence, aki vigasztal Téged!!

Natasa,
Szonjának Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!

KépKép
fibi
 
 


Natasa,
Szonjának mi is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk! Biztos nagyon emlékezetes lesz az ünneplés, mi is szinte könnyekig meghatódtunk, nagyon jó volt!
hugó
 
 


Natasa,
ha Te meg ma tartod, akkor nagyon boldog névnapot!!! :D

Lányok,
akkor holnap jön valaki Ramazuriba? vagy halasztodik?
fibi
 
 


Fibi,
Manóka picit náthás, nem lázas, meg semmi különös, de lehet, hogy nem örülnétek, ha megfertőznénk. Már vasárnap óta tart, azt hittem elmúlik mára, de még nem 100 %-os. Szóval lehet, hogy nekünk a holnap nem olyan jó.
hugó
 
 


Off:
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Kiadó házat keresünk a környéketeken! Bárhol Pest vonzáskörzetében!
2 gyermekünk van, családi házat keresünk.
Előre is nagyon köszi a segítségeteket!
Zsuzsa
beba76
 
 


Sziasztok!


Ildy én is nagyon sajnálom :( :( :( :( .
carly74
 
 


ziasztok lányok,

Tüncsi megkapta tegnap a pneumococcus oltást, és mára be is lázasodott...pedik eddíg egyik oltással sem volt bajunk...szegénykém olyan nyúzott és csimpaszkodó kis maki volt...kétszer el is aludt rajtam :)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Ugy látom, akkor a holnapi játszoházas tali elnapolva :(

Beteg manoknak jobbulást!!++++

Beba,
én csak elado házat tudok itt :wink:

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérném!!! Tud valaki valamilyen szép nagy parkot, ahol van normális játszótér is? (margit-sziget kilőve, mert apa platánfa allergiás, és az ott sok van és mostanság virágzik) !!! Holnap elmennénk egy nagyot kirándulni Tüncsivel, ha jó idő lesz...és sok napocskát ígértek...:)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Prüntyi !
Csak most olvastam amit írtál , mi a Párommal a Dunakanyarhoz szoktunk járni Nagymarosnál , jókat lehet a parton sétálni és van egy új játszótér ami nem a legnagyobb de nagyon szép , egy hajó van kialakítva fából és minden féle rugós halacskák amikre fel lehet ülni, és kis házikós mászópálya csúszdával , még én is kipróbáltam amikor még Babóca a hasamban volt, ja és a parton most sok hattyú és kacsa van őket száraz kenyérrel lehet etetni és Tücsikének is nagyon tetszene. Kép
carly74
 
 


Carly, köszi, majd kipróbálom!

Lányok tegnap voltak itt aláírást gyűjteni, hogy közmunkával hozzájárulnánk a játszótér építéshez...nálatok voltak? Főleg veresieket érinthet

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Prüntyi

Nálunk nem voltak de mikor kell menni és hova?
Én biztos megyek , és a zsírpárnáimnak is jót :D tenne egy kis lapátolás, ásás.
carly74
 
 


Sziasztok!

Próbálgatom a vonalzót.

Kép
carly74
 
 


Sziasztok!

Lányok hol vagytok :( ? Mi van veletek? :(

Kép
carly74
 
 


Carly,
én be szoktam nézni ide, csak keveset irunk :(
amugy éppen megint takonykoros Bálint, igy 2 percenként orrszivozunk :?
Ez a nagymarosi kép annyira jo!! ha végre igazi tavasz lesz, mi is elmegyünk biztos :) hol van ez pontosan?

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
Manóka is tiszta takony, és az orrszívást nagyon rosszul tűri :( Szóval szenvedünk rendesen!
Prüntyi,
Nálunk nem voltak játszótér ügyben, vagy csak nem voltunk itthon, amikor jöttek. Állítólag a csonkási játszótér is közmunkában épült, csak éppen szerintem elég veszélyes.
VISZONT tegnap hallottam, hogy a GE mellé egy fecskendőgyárat akarnak telepíteni, amiről most készíttetnek egy hatástanulmányt, de állítólag valami olyan vegyi anyaggal akarják sterilizálni a fecskendőket, ami rákkeltő :(
Ez érinti a veresieket is, és a csomádiakat is...
hugó
 
 


Hugo,
akkor Nektek is jobbulást!++ szerencsére Bálint már érti, miért kell az orrszivozás, igy ö maga kéri, hogy "szivjuk ki!", és hozza a csövet :)
fecskendögyár nagyon durva :(
fibi
 
 


Sziasztok!

Bocs, a bepofátlakodásért, de lenne hozzátok egy kérdésem.
Van egy két éves kislányom és nemsokára érkezik a tesó, viszont a pesti gyerekorvosunk nem tudja bevállalni a picurt mert nemrég örökölt egycsomó beteget. Kellene keresnem a közelben egy jó, tapasztalt gyerekeorvost aki hajlandó kijönni házhoz.
Tudtok valakit ajánlani???

Más: pénteken indul itt Veresen is a Csiri-biri torna. Mi anno Gödöllőre jártunk, de átvette a Flóra (gondolom ismeritek) és azóta nem volt olyan hangulta mint korábban. A torna nagyon szuper, gyerkőcök nagyon élvezik.
Ha van kedvetek gyertek március 2-án,az Innovációsközpontban lesz 10 órától. Bővebben: www.csiri-biri.hu
(Ja,és ezt nem a Flórafogja tartani)

Köszi előre is a segítséget doki téren!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Szomorúan hallom, hogy betegskedtek :( Jobbulást minden paránynak!

Timka, köszi. Jól hangzik, megnéztem. Sajnos nekünk a péntek zenebölcsi maitt nem jó, de egyszer még lehet elmegyünk :wink:

Fibi ezt nem mondod komolyan! Fecskendőgyár? Nekem mindegy, hogy rákkeltő vagy nem /lehet kacsa az egész/, semmilyen plusz gyárat nem szeretnék a közelben :evil: A GE szinte látszik tőlünk :?

7-én megyünk dokihoz egy éves státuszra :) /Kicsit csúszunk, mert a dokesz szabin van/volt./ Remélem Szonja barátságosabb lesz vele mint szokott,..pedig ő nem is kap plusz oltásokat és a kötelezőkön sem sírt,....ok, de csak kicsit :P

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok !

Fibi!

Bálintnak jobbúlást a náthából, képzeld az egyik ismerősöm írta, hogy a kislánya saját maga hozza az orrszívót oda neki és ha beindítja berreg hozzá :) .

Ahova mi szoktunk menni Nagymarosnál van a révnél is meg lehet állni autóval de mi előrébb szoktunk a part mellett lévő kisboltnál, bármelyik a rév mellett van egy étterem ha arra indúltok el egy jó 20 perces séta a játszótér a gát aljában, ha a másik irányba mentek egy kis halsütöde van és rögtön mellette is egy kis játszótér.Jó kirándulást nektek ha mentek.


Manókának jobbúlást !
Mi még semmi komolyabbat nem kaptunk el de gyorsan le is kopogom.

Tegnap párommal telkeket nézegettünk a Széchényi dombon szép kilátással de ha a fecskendőgyár is megépül gyönyörű lesz és azért az egyéb hatása sem elhanyagolható.
Nem lesz valami tiltakozás ellene ? vagy valami aláírás gyűjtés hogy ne épüljön meg? ha tudtok róla írjatok mert csatlakoznék a tiltakozókhoz.

Kép
carly74
 
 


Lányok !

Tortába tudtok valami fínom csokis töltelék receptet ?

Vagy valami nagyon fincsit?

Kép
carly74
 
 


Lányok!
Akit fecskendőgyár érdekel, az írja meg priviben az e-mail címét, átküldöm, amit mi kaptunk róla. Elég DURVA!!! Két éve galvanizáló üzemet akartak idehozni, akkor mi nagyon nyüzsögtünk ellene, most ez a legújabb :-(

Fibi!
remélem bálint már túl van rajta...Jó nektek, hogy nem kell nyűglődni az orrszívással, nekünk rémes. Ráadásul Manókán nagyon kitört a takonykór, mindjárt leviszem dokihoz, mert tegnap délután már kezdett lázasodni (szerencsére nem volt vészes).

Timka,
mi a dokinőhöz járunk, velünk tök normális és lelkiismeretes volt mindig, szerencsére ki még nem kellett hívni, de volt már olyan, hogy hétvégén vagy este hívtam fel tanácsért, készséges volt. Mondjuk kicsit hangulatember, de hát nem barátkozni akarunk vele, hanem hogyha beteg a gyerek, akkor gyógyítsa meg...
A torna nem kizárt, ha Manóka végre meggyógyul.
hugó
 
 


Köszönjük a jobbulásos hsz-eket, már kevesebbet folyik az orra, viszont most bedugul a besürüsödött váladéktol.

Hugo,
remélem, nem lesz Nálatok komolyabb a helyzet.

Carly,
köszi a leirást, biztos elmegyünk, ha jo idö lesz :)
töltelékben nem tudok segiteni, én nem vagyok egy nagy konyhatündér :wink: sütni alig szoktam, csak néhány bevált dolgot.

KépKép
fibi
 
 


Natasa,
Átküldtem...

Fibi,
Sajnos valami ronda felsőlégúti nyavalya okozta, úgyhogy kaptunk egy csomó gyógyszert :( , és jövő hét közepén vissza is kell vinni szegényt kontrollra. Remélem azalatt a pár nap alatt elmúlik teljesen...
hugó
 
 


Sziasztok!

Carly! Én a csoki tortába olyan krémet szoktam, hogy felolvasztok étcsokit, felverek tejszínhabot, és amikor a csoki már nem forró összekeverem. Ezt azért szerettem, mert nem vajas, így nem olyan édes. Hulala tejszínhab a legjobb,mert az nem esik össze, igaz a tölteléknél ez nem sokat számít, inkább a díszítésnél, így tölteléknek szerintem bármilyen tejszín jó!

Hugó! Ez a fecskendőgyár dolog nagyon durva. Ha az megépül, akkor nagyon le fognak romlani a veresi ingatlanok értékei. Reménykedjünk, hogy egy termálfürdőjéről nevezetes városban ezt nem engedik!

Fibi! Bálint jobban van már? Ha meggyógyultok elmehetünk a ramazuriba! Ez másnak is szól!
Vendég
 


Sziasztok!
Köszi Hugó. Egyébként mielőtt itt mindneki félreértene nem mindegy persze, hogy rákkeltő vagy nem csak én tartózkodom az alaptalan tömeghisztériától és ezért csak akkor hiszem ha megbizonyosodtam róla :wink:
Egyébként mint mondtam fecskendő vagy kendő ellenzek a környéken minden gyárat ilyen közel a házakhoz! Ráadsul baromi közel lenne hozzánk!

Betegeskedőknek gyógypuszikat küldünk.
Mi holnap megyünk az istvánosokkal két napos családi elvonulásra :wink:

Már én is akartam írni, hogy nagyon jó volt találkozni erre most hirtelen megszakadt ez a folyamat :(


Én csak a sósakat szeretem csinálni,....az édeset annyira se enni, se gyártani nem szeretem :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A taliban mi is szívesen benne vagyunk, jövő hét közepén viszem vissza Manókát dokihoz, remélem akkor már gyógyultnak fogják nyilvánítani, utána bármikor...

Fecsigyárról lesz állítólag lakossági tájékoztatás, akkor majd többet megtudunk...persze, én is utálom a pánikot, csak gyára(ka)t sem szeretnék a közelünkben...

Mindenkinek jó hétvégét, süt a nap, hurrá!
hugó
 
 


Ildy,
de jo, hogy ujra irtál :D jobban érzed magad?
köszi, Bálint már sokkal jobban van, ma még csak egyszer kellett szivni az orrát, és éjjel is kapott levegöt végre :) ugyhogy mi benne vagyunk a ramazuriban, de nekünk csak a kedd vagy a szerda jo jövö héten.

Hugo,
Nektek szerda még korai?

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok lányok...

ha összehozzátok a napot...gyertek át nyugodtan! Megdumáljuk!

Natasa, a ramazuris zenebölcsibe jártok?

Jó ez a csiri-biri, csak kicsit drága!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Tüncsi joghurtot eszik...

Kép

Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Fibi,
A szerda elég necces, aznap viszem vissza dokihoz. Nekünk lehet, hogy pont a csütörtök vagy a péntek lett volna a jó :? Az nektek sem délelőtt, sem délután nem okés? Többiek?
hugó
 
 


Sziasztok!
Prüntyi, Ringatóra járunk Kápsztásra. A veresi zenebölcsiket még meg se néztük :oops:
Nekünk nem lesz jó a hét eleje, mert kedden már fix programunk van és szerdán megyünk mi is dokihoz, igaz csak egy éves státuszra.
Babókák és szüleik tessék egészséges lenni, mert jön a tavsz aztán kinn kell szimatolni a virágokat! Nálunk már van egy csomó :)

Tüncsi irtó helyes ahogy így magába falatozgat,...a bajszáról nem beszélve :D

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tüncsi nagyon édes :D

Hugo,
végülis, most gondolkodom, a péntek is jo :) nekünk a délelött a jobb, mert ebéd után nem mindig tudom kiszámitani, mikor alszik. Többiek, péntek?

Lányok,
Nektek melyik név tetszik jobban: Csongor vagy Ábel? vagy egyik sem? :lol:

KépKép
fibi
 
 


Péntek nekünk jónak tűnik :D
Ábel név szerintem cuki.

Tüncsi nagyon édes, és most nézem mekkora szemei vannak!
hugó
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betörök közétek, a segítségeteket szeretném kérni. Nem ismertek a környéken valakit, aki főiskolai matematikát korrepetálna? A neten és újságokban is nézelődtem, de nem jártam sikerrel.

Előre is köszönöm,
chessy
 
 


Sziasztok!

Nekünk a péntek délelőtt jó lenne, legalábbis eddig!
Fibi! Nekem az Ábel jobban tetszik. Még amikor babát vártam a Bencének felolvastam pár fiú nevet és ezekre mondta, hogy jó: Bence :lol: , György :shock: , Sándor :shock: , Ábel :lol: , a többi név nem tetszett neki. SZóval az Ábel nála is nyerő volt! :wink:
Egyébként már jobban vagyok. Fizikailag teljesen, lelkileg meg hol így, hol úgy, attól függ milyen napom van. A lényeg, hogy újra próbálkozunk. Érzéseim szerint ma van pé-m, legalábbis ma reggelre a hőm is leesett, és az lh teszt a napokban olyan pozitív féle volt. Azért írtam, hogy pozitív féle, mert végül is nem volt erőssebb a teszt csík, sőt szerintem még ugyanolyan se, mint a kontroll csík, de mára már szinte nem is látszott. Olvastam, hogy van, akinél nem lesz olyan erős a csík, sőt egyeseknél meg ki sem mutatja a teszt az lh áramlást.
Egyébként tegnap és ma megint elkezdtem vérezgetni. Nem nagyon, csak ha wc-re megyek. Hívtam a dokit tegnap, de éppen "szült" és egy másik doki azt mondta, hogy ez előfordulhat az ovuláció idején.
És képzeljétek! Amikor terhes lettem a Bence közölte, hogy neki nem kell se kisfiú, se kislány, neki "piros" kell. Hát bejött a dolog, mert piros lett. Most viszont azt mondja, hogy öcsi kell, ma meg már hugi kell neki, pedig senki nem beszélt erről az utóbbi hetekben, napokban. Olyan érdekesek ezek a gyerekek.....
Vendég
 


Hugo, Ildy,
oké, akkor péntek :) mi olyan 10-fél 11 körül tudunk odaérni.

Ildy,
örülök, hogy jobban vagy. remélem, a vérzés is csak átmeneti. akkor szurkolunk!! :)
igen, gyerekek nagyon érdekesek, én hiszek abban, hogy ök még "látnak" dolgokat, mindent tudnak. még nem játszik be a tudatos énjük, ami meggátolná öket ebben.

KépKép
fibi
 
 


Chessy, írtam pü-t

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Lányok, péntek...hol?

Kép

Kép
prüntyi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?