Sziasztok!
Köszönjük szépen a jókívánságokat!
Bizony, már eltelt megint egy hónap és már 7 hónapos a csajszi. Ez alatt az egy hónap allatt annyit fejlődött, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. Ha ez ilyen ütemben megy....
Amúgy minden idilli még mindig. Lilló átalussza az éjszakát. 4 körül felébred inni és visszaalszik még másfél órácskára. Nappal is elvan, de már egyre többet kell mellette lennem. Egyrészt egyre több a veszélyhelyzet számára, másrészt játszani kell ám vele, mert reklamál. De engedi, hogy megcsináljam a dolgom. Tegnap azonban egy kicsit morcosabb volt, mint a megszokott. Nem tom mi volt vele?
Írok egy pár sort, nehogy kikapjak már.... Pedig tényleg egyre kevesebb időm van itt ülni. Ildikó, te hogy csinálod két gyerek mellett...? Engem ez az egy is lefáraszt és tegnap is már fél 9 körül ágyba voltam. Sanyi szerint 5 perc alatt elaludtam...
Petri, nehogy azt hidd, hogy csak nálatok van mindig zaj. Tegnap, miután Lillót lefektettem, felmentem és közöltem a fenti lakóval, hogy lőjje le a gyerekét, mert katonai díszmenetet járt már egy órája. Még a lábam alatt is döngött a padló.
Légzésfigyelővel kapcsolatban az a véleményem, hogy nekünk Isten adta áldás volt. Igaz az első hónapban sikerült egy hibás gyártmányt használnunk, de miután azonnal kicserélték, semmi gond nem volt vele. Soha nem risztott feleslegesen. Ez a típus az elem kimerülésekor sem riaszt, hanem már előtte pár nappal el kezd villogni rajta egy led. Nálunk kezdettől fogva külön szobában alszik Lilike és engem mérhetetlenül megnyugtatott a tudat, hogy vigyázz rá a szerkentyű. Valóban drága dolog, de nekünk nagyon bevált, még most is használjuk. A 3/4 kiságyat beteríti, így Lilike is mászkálhat le-fel. Egyébként nem csak éjjel veszélyetzeti a babát a bölcső halál. Nappal meg nem vagy mindig mellette. Csak leírtam a véleményem, nem okoskodni akartam. !!!!!
Ajtórács engem is érdekelne!
Dia, szuper ágyat néztetek ki Diusnak! Nagyon tetszik!
Ezt a típust jó sokáig tudjátok használni és milyen dizájnos! Nagyon szupi! Dius haja minket is megbabonázott, főleg, hogy nekünk alig van egy pár szál!
Geromilo, nagyon örülök, hogy sikerült a lakás! Szívből gratulálok! Nagy dolog ez, bizony!!! Mikor költöztök? És hová?
Kati! Szonjád épp azt csinálja, ami az ő korában normális. Ne siettesd a dolgokat, mert gyakran visszüthet. Én is ilyen kis nyughatatlan voltam és azt akartam, hogy Lilike üljön minél hamarabb, de felvilágosítottak, hogy csak akkkor lesz stabil egyensúlyérzéke, ha magától ül fel. Az idegrendszerre is kihat az erőltetett ülés. Ráérünk, nem? Lillilke is ülne állandóan, mert úgy szeret lenni, de nem engedem neki.... Haragszik is rám érte!
Ágica, nem is mondtad, hogy Nellike már rajzol? Igaz, lehet azért, mert séta közben szóhoz sem hagylak jutni.
Judit, megkérdezem a Jettit a meghívóról. Nem tudok róla semmit, úgy el van tűnve... Sárgultam az irigységtől az "anya" miatt.... Mikor mondja már Lilike ezt nekem?
Hajni, mikor jártok erre felénk? Még mindig délelőtt sétáltok? Szerdán láttalak benneteket a buszról. De sietnem kellett, mert Lilike éhes volt, nem vártalak meg...
Szilbee: Sokat jut eszembe a baba-projektetek...! Remélem haladtok vele.... a gyakorlatban is....
Na, elég ennyi duma tőlem...!?
ÍPuszi mindenkinek: Hexe