Jó reggelt mindenkinek (mégha ilyen borongósra is sikeredett, legalábbis errefelé)
Most már tudok bővebben jönni.
Apa dolgozik, nyúlgyerek az erkélyen köszönti a tavaszt, tegnap is majdnem egész nap kint matatott. Tujákat metszett (bár nem kértük rá
), szundikált, és mosakodott.
És amikor bejött, annyira jó friss illata volt a szőrének
Gabi, akkor neked szerencséd van a kórházzal.
Hát én sem akartam szülésznőt választani, már csak anyagi megfontolásból sem, de a dokimnál az a rendszer, hogy a választott szülésznőhöz mész NST-re (persze megfelelő díjazás ellenében), és ő ennek a keretében szülésfelkészítő tanfolyamot is tart, az ő gyakorlatának megfelelően. Tehát lesz majd szó illóolajokról, meg homeobogyókról, meg gátvédelemről, és persze ismerkedünk is egymással közben.
Szép nagy a pocid, de honnan gondolod, hogy hétvégén még lesz mit megörökíteni?
Mókuska, Daninak jobbulást kívánok, apák elképzeléseibe pedig szerintem inkább ne is menjünk bele…
Vvviki, hát talán az osztályvezető alól tényleg nem veszik ki az osztályt
Nálunk az a gond, hogy a dokim nem a kórház alkalmazottja, hanem csak külsős kolléga. Ha jól értettem, ingyen vállal ügyeletet, ezért cserébe levezetheti a szüléseit a kórházban. Ezt sem találom teljesen rendben, de azért a kórház akciója kiverte nálam a biztosítékot.
Kismama magazin: már függő vagyok, alig várom, hogy meghozzák a márciusi számot. De nagyon nem hasonlítok a képeken átszellemülten vigyorgó kismamikhoz…
És a Formesben sem fogok vásárolni, mégha szénné reklámozza magát a divatoldalakon…
Málna, a hormonvizsgálat nekem arra volt jó, hogy bevésse az agyamba, jók az eredményeim, teherbe tudok esni, és akkor elhittem. És meg is lett a következménye
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és ha találnak is valamit, könnyen kezelhető legyen.
Meli, Eszti, én tegnap szalonnát vacsoráztam, úgy 8 körül.
És leöblítettem egy kis csokival. De erről a kolléganőm tehet, aki egy hatalmas tábla milkával búcsúztatott… Most 17 kg plusznál tartok. Tehát szülés után kb 9-10 kg fog rajtam maradni. Nem túl bíztató, eszem én is a túrókrémet, csak az a baj, hogy mást is…
Meli, nagyon szép lesz a babaszoba.
Bea, Ádi nagyon édes, főleg a második képen, ahogy meresztgeti a nagy szemeit!
Jobbulást a gépeteknek! Amióta fent van a vírusölő, kb 10 percenként kapok üzeneteket, hogy megint elcsípett valamit. Hihetetlen.
Vikike, szerintem nem baj, ha kényeztetitek Levit, szerintem nehéz lehet neki ellenállni, hogy fel ne kapd állandóan, hogy ne legyen ölben. Szerintem ordító egér is csak az éjszakákat fogja az ágyában tölteni.
Dóri, mit kell nézni a képen, ahol apa vigyázott Gerdára? Mire számíthatok?
Gerda nagyon szép baba.
Andi, miért kell készítened a pénztárcádat? A Kaálit nem támogatja a TB? Akkor tök jó, hogy a fizetésünk fele ide megy el…
Küldöm a raktárképeket
és én már tudom, hogy a lányomnak hosszú haja lesz, és ezeket a csatokat fogja hordani...