Hát, csajok, mi is szarrá áztunk. Bementem a városba, mert a Dm-be szerettem volna menni, meg gondoltam, csavizunk egyet.
Persze, félúton eleredt az eső , de nem túl vészesen, úgyhogy nem fordultam vissza. Még az a szerencse, hogy Gergő menet közben elaludt, és így rá tudtam szerelni a babakocsira az esővédőt.
Különben megy a cirkusz.
Hazafelé persze felébredt, rögtön nemtetszését fejezte ki, de aztán egész jól eltűrte a kocsin. Igaz, ekkor már jobban esett az eső. Még az a szerencse, hogy mire hazaértem, pont elállt.
Itthon kajáltunk, meg hasonlók, aztán olyan cirkuszt rendezett, hogy komolyan megijedtem.
Szokott hisztizni, és megmondom őszintén, hogy nálunk ilyenkor már a hidegvíz segít csak. Jól meg szoktam mostni az arcát ilyenkor.
Na, most is ez következett (volna), csak épp az ellenkezőjét értem el.
Esküszöm, már megijedtem, azt sem tudtam, mit csináljak, és azt gondoltam, hogy ezt a gyereket most megszállta valami gonosz lélek.
Emlékeztek arra a vidéki kisfiúra, akibe állítólag beleszállt az ördög??
Most ne röhögjetek a tv-ben is volt , és mindenféle ördögűző ment hozzá, stb. Na a lényeg, hogy az a kisfiú nagyon félelmetesen viselkedett, és most, nagyon megijedtem, mert Gergő tök így viselkedett. Artikulátlanul hörgött, ordított, dobálta magát, és olyan furcsa volt. Elszaladt előlem, és a bezárt konyha ajtóhoz ment, és dugta át az ujjait a konyhaajtó alatt. Komolyan, mintha át akart volna bújni az ajtó alatt.
Anyám, lehet, hogy már én is meggyagyultam, de most nagyon ledöbbentett ez a dolog...
Egyébként is előfordul Gergőnél néha éjjel, hogy így ébred, és tök kezelhetetlen ilyenkor. Már máskor is írtam nektek, hogy olyan, mintha tök nem lenne magánál ilyenkor.
És aztán egyik pillanatról a másikra, mintha elvágták volna, egyszer csak "kitisztul", és mintha mi sem történ volna, újra kis mosolygós, stb.
Most is így ért véget ez a kb. 10 perces tortúra.
Szerintetek nem kéne valami dokinak megmutatni???
Én is lemértem ma Gergőt, csak olyan sacc per kábé..
Ráálltam anyuék digitális mérlegére, majd Gergőt is megfogtam, és pont 12 kg-val mutatott többet. Persze, azért ez nem pontos, de legalább nagyjából tudom...