Új privát üzeneted érkezett!

Kinga!

Ide is megírom: Gratulálok! Te is azon kismamák közé tartozol, akik már a fogantatásnál megérzik. Vajon a másik megérzésed is bejön??
Várom az emiledet is!
Ildi
Pethes Ildikó
 


Sziasztok!
Zsó-fi nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám (is)! Köszönöm! Az az igazság, hogy annyira szomorú vagyok, hogy képtelen voltam irni, és nem is akartalak titeket a nyafizásommal terhelni. A táblázat egyébként nagyon szuper, de valamit elirhattam annak idején mert én ma a 31-ik napon vagyok (ma már második napja barnás folyásom van) szóval jó lenne ha holnap végre megjönne mert megorülök ha ugyanazt a musort fogom eljátszani most is mint a múltkor!
Na, de vannak ennél fontosabb dolgok is!
KEDVES NIKI ÉS KINGA! SZIVBOL GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNIK NEKTEK!!!!
Sziasztok, Szonja
Szonja
 


Zsófi
Szonjának kicsit elege van mindenből. Ja és a táblázatba rosszul van beleírva, ma a 30.napon van.

Orsi, szerintem tök jó a hömérözés, eddig nem sejtettem, hogy tényleg "ennyire történik" valami a szervezetemben. De a hö kimutatja.
Én csak akkor tesztelek, ha egy hetet késett már és fenn van még a höm. Különben ebben a 2 évben még nem teszteltem, csak elötte, de mivel mindig negatív volt, úgy gondoltam, hogy sosem lesz rajta 2 csík, ezért abbahagytam. Én meg töletek kaptam hozzá kedvet! Kép

Kinga, az már egy kicsit bonyibb.Szerintem nézz meg egy szerkesztő oldalt. Vagy azt hiszem itt a Babaneten is van ilyesmi és abból mindent meg tudsz tanulni. Már nem emlékszek én melyik oldalról tanultam meg, de én is az internetröl vettem ezeket a dolgokat. Nagyon jó leírás van hozzájuk. Kép
Jázmin
 

 
 

Szia Szonja! KépKép

Épp most írtam rólad! Nem azt írtad, hogy a 30. napon vagy? Ma kedd van.
Pusszancs:
Jázmin
Jázmin
 


Orsi!
Újabban én is hadilábon állok a szavakkal, a bankszámlakivonaton a terhelést múltkor teherbeesésnek olvastam. Egyszeruen képtelen vagyok másra gondolni.


Éva!
Igen, ma megyek a dokihoz fél 6-ra, de 1 órától már olyan ideges vagyok, hogy kifejezetten rosszul érzem magam. A gyomrom teljesen összeszukült, egy csomóban ül bennem.

Sziasztok: Laura
Laura
 


Köszi Jázmin!
Most már lassan azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány, de a naptáram azt mondja, hogy ma a 31-ik napon vagyok!
Pusszancs, Szonja
Szonja
 


Kedves Szonja!

Bármi is legyen, kéretik nem magadba zárkózni és egyedül szomorkodni, hanem tessék itt nyafizni nekünk! Azért vagyunk, nem?
Aztán lehet, hogy még segíteni tudunk, nem?

Ne tunj el!

Pussssz: Laura
Laura
 


Aranyos vagy Laura!!!
Sajnos nem tudtok nekem segiteni, ezt nekem kell feldolgozni valahogy. Most úgy érzem nekem soha nem lesz kisbabám... Szomorú vagyok ugyanakkor haragszom azokra akiknek 1-2 próbálkozás után sikerül. Nekem miért nem? Már 10 éve nevet választottam a leendo babáinknak (eredetileg 3-at szerettem volna)felhalmoztam egy rakás játékot, mesekönyvet, cumisüveget, megterveztem a gyerekszobát (amióta megvettük a lakást ott áll üresen a szoba...)
Ne haragudjatok! Nem akartam elrontani ezt a jó hangulatot! És oszintén örülök a két új kismamának!
Sziasztok, Szonja
Szonja
 


Szonja!
Örülök, hogy pont olvastad az üzenetemet! Fel a fejjelKépKépKép és irjál szorgalmasan!
Itt úgyis nemsokára mindenki pocakos lesz nem? Legalább lesz +1 ok, hogy miért akarunk új ruhákat, fürdőrucit!

Bocs, elfelejtettem, hogy nem akarunk terhesek lenni!

Laura,
ugye még este megirod, mi volt a vizsgálaton? Ne félj a dokitól, inkább nyugodj meg, pár óra, és a rengeteg kérdésed egyből megválaszolódik. Szuper, nem?

Most elmegyek nyelvórára, igy csak este nézek be megint. Addig is végig gondolok rátok. Zsó-fi
Zsó-fi
 


Kedves Szonja!

Örülök hogy hallok Rólad. Hidd el, nem rontod a hangulatod azzal, ha megosztod velünk bánatodat. Ugyanúgy, ahogy a jó hírt hozó zebrákat, úgy téged is végighallgatunk, ha tudunk valamit mondani, azt megtesszük. Lényeg, hogy itt légy velünk. Én úgy vagyok ezzel az egész topic-kal, hogy ez tartja bennem a lelket, a bizakodást, az optimizmust. Remélem, az, hogy mi vagyunk, benned is kelt némi bizakodást. Tudom, mit érzel akkor, mikor látod, hogy van, akinek 1-2 hónap próbálkozás után hipp-hopp összejön a pocaklakó, Neked pedig már 4 éve késik a picurka. Sajnos nem osztott az Élet mindannyiunknak ugyanolyan lapokat, biztos nem jó helyen álltunk sorba. Azt, hogy a babaszoba még mindig üres, meg tudom érteni, bár nálunk még csak egy éve, de nálunk is üres. Valahol mélyen, legbelül kérlek, bizakodj!
cuppppppppppp Neked és ölelés:
Beja
Beja
 


Szonja!

Ne haragudj, azt hiszem, lemaradtam az "eloéletedrol". Mit mondanak a dokik, mi van veletek, hogy még mindig nincs baba?

Oszinte érdeklodéssel: Laura
Laura
 


Lanyok!

Probaljatok picit megnyugodni,mindenkinek ajanlom a jo nagy setakat,barati beszelgeteseket,kezdjetek sportolni,ezek elterelik a gondolatokat,persze emellett meg mindent megtehettek a babucikert.
En mar probalom kicsit lazabbra venni mert a ferjem mar nem is beszelgetett velem mert csak errol tudtam beszelni,az agyban is kerult mert `tenyeszcsodornek`erezte magat.
Tudom,hogy konnyu mondani de en is ezzel probalkozom,most egy kicsit nyugodtabb vagyok mint par honapja.

Mindenkit puszilok!

Kriszti
kriszti
 


Beja! Potyognak a könnyeim...
Olyan kedves toletek, hogy vigasztaltok! Talán ha megjön megnyugszom és újra kezdek mindent, de most nagyon elfáradtam lelkileg...
Laura!
Több vizsgálaton voltam én is és a párom is, és az derült ki, hogy hormonális problémáim vannak (nem mindig van peteérésem és valószinüleg a sárgatest hormonom is kevés)Tudom, nekem még igy is jobb mint annak akinek csak a lombik van, de úgy tunik még sem olyan egyszeru a hormonjaimat rendberakni mint ahogy azt az orvosom igérte (a barnás folyás hormonális problémára utal)
Lányok! Még egyszer köszönöm, hogy törodtök velem!
Puszi, Szonja
Szonja
 


Szonja, nem akartam, hogy sírjálKép
Beja
 


Beja!
Én most annyira magam alatt vagyok, hogy egy kiskutya fényképén is elsirom magam... Nincs semmi baj, csak most összejött minden! Most, hogy meghallgattatok már sokkal jobb, és holnap már mosolyogni is fogok, igérem!
ÉS KÖNYÖRGÖM CSINÁLJ VÉGRE EGY TESZTET!!!!
Laura!
Gondolok rád, és mindenképpen ird meg, hogy mit mondott az orvos! Szerintem azt fogja mondani, hogy kismama vagy...Drukkolok!
Puszi, Szonja
Szonja
 


Értettem, fõnökasszony! ;-)
Holnap várom azt a mosolyt ám, én nem felejtek!Kép
cuppppp, Beja
Beja
 


Kedves "beosztottam"!
Ha csinálsz egy tesztet, garantálom neked a mosolyt...Bár, ha meglátod az eredményt biztos te is nagyon fogsz mosolyogni! Kép
Na, most már elpályázok haza!
Jók legyetek!
Szonja
Szonja
 


KISMAMÁK!

Annyira jó lenne, ha leírnátok, hogy milyen praktikákat alkalmaztatok, hányadik napokon volt akció, milyen volt a sikeres hónapban a höskála, összehasonlítva egy átlagos höskálátokkal..Milyen tünetek jelentkeztek a sikeres teszt előtt, mi volt más, mint addig?
Szóval ilyesmiket, de ez nem csak a mai kismamáinknak szól, hanem itt általában.

LISTA:
Szerintem nem sok értelme van kiszinezésnek, mivel ebbe a listába a cikluso, a ciklusnapok és az ovulációtól eltelt ciklusnapokat írjuk. Szóval szerintem kellene egy kismama lista, amibe bele lehetne írni, hogy mióta próbálkoztak, hány évesek, hol laknak(mint eddig) és még azt, hogy éppen a terhességben hol tartanak. Hányadik hét...és ezt a kismamák mindig frissíthetnék, hogy aktuális lenne.

Mit szóltok a 2 lista ötlethez? Szerintem logikus lenne. Kép
Jázmin
 


Képzeljétek egy órája annyira elönött a meleg, hogy azt hittem megfulladok. Aztán álltam az ablakba kicsit "szellőzni" és jobb lett, de még mindig lángolok. ??

Szonja, megkaptad a levelem? Kb egy órája küldtem.
Jázmin
 


Látom már elment...
Különben mi Szonjával majdnem ugyanabban a cipőben járunk! Így is ismerkedtünk meg. Kép
Jázmin
 


Látom már elment...
Különben mi Szonjával majdnem ugyanabban a cipöben járunk! Így is ismerkedtünk meg. Kép
Jázmin
 


Mariann!

Hö leesés: 36,7-36,8-37,37,1, 36,8 ezek az utolso napokbol kiragadott adatok...

Csajszik!Kép

Tudom, hogy nálam mi müködött, ugye felhívtam a figyelmeteket a hempergésre akcio után??? Kép Tudjátok, az oroszlánok a Spektrumon. Én egyfolytában hemperegtem, akcio után jobbra-balra egyszer-kétszer aztán bealudtam, és reggel zuhiztam csak. Hempergésre fel!!!

Beja!

TESZT?????KépKépKépKép

Mindenkinek szeretném megköszönni a gratuláciokat, TUDOM, hogy nemsokára én gratulálok majd Nektek.


Puszi!
Niki
Niki
 


Sziasztok!!

Jazmin,
Szerintem jo otlet a masik lista!

Szonja,
Tudom, hogy nagyon szar lehet, de most nem erre van szukseged, hogy sirj! Nem akarom magam ismetelni, de szakszeru kivizsgalasra megfelelo orvosra van szukseged. Es hagyd abba ez a nekem sosem lesz gyerekemet. (Amugy Viraganya is ezt mondta 3 vagy 2 nappal azelott mielott bejelentette, hogy terhes) Tok fiatal vagy meg 5 gyereked is lehet. A Te problemad az, hogy ennyi ev utan meg mindig nem tudod, hogy mi a problemad. Ilyan nincs, nem jok az orvosaid, vagy nem vagy jo helyen. Tessek elmenni szakintezmenyben. Keresd a Kulin Sandor dokit a Kaaliban akire tobben eskusznek.

Figyi lehet, hogy olyan problemad van ami egyszeruen kezelheto csak meg nem jottek ra. Hidd el Neked is lesz babad nem is egy!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Nadin!

ne kerj bocsanatot a hosszusagert, en is szoktam regenyt irni. Sajnalom a vesztesegedet! De ha ilyen gyorsan összejön utana, akkor Te legalabb könnyen leszel terhes. Kivanom neked hogy sikerüljön. Nekem különben nem volt semmi verzesem, egyszerüen csak tudtam hogy baj van.

KINGA es NIKI!!!! GRATULALOK! VIGYAZZATOK MAGATOKRA!!!!

BEJA es LAURA!
Ebbe meg lehet hüyülni! En a helyetekben mar kitalalt gyomorgörccsel bementem voltam ejszaka a korhazba, hogy csinaljanak man UH-t.
Ha nektek meg nem jött meg, akkor nagyon varom holnap a jo hirt.

MARIANN!!!!!!!!!
Nem ertettem mit irtal. De en azt irtam, hogyha a 16.ik napon volt ovulatio es ma van a 25. nap, akkor holnaputanaig nem igen fogja egy teszt sem kimutatni a csikokat. A csikok majd aztan jönnek.
Tudod hogy most mit gondolok! Ölellek

SZONJA!
Megertem a gondodat. Azt is tudom, hogy ilyenkor, majdnem nulla annak a lehetösege, hogy az embert meg lehet vigasztalni. Nem is baj, ha szomoru vagy, ez hozzatartozik ahhoz a folyamathoz, amin mi atmegyünk. En is erzek szomorusagot, merget, csalodast es borzasztoan ketsegbe tudok esni, es azt is tudom, hogy senki nem tud nekem igazabol segiteni. Te is csak magadnak tudsz.
De ne add fel egykönnyen! neha arra gondolok, mi sokkal intensivebben fogjuk az anyasagot atelni, mert mi mar most annyit foglalkozunk azzal a gyerekkel aki meg sem foggant. Lehet, hogy ez az ertelme az egesz kinlodasunknak. Ma kisütött a nap, es kek az eg!

Mindenkinek puszi
Anna
Anna
 


Sziasztok Lányok!

Na, hazajöttünk a dokitól, és nem fogjátok kitalálni, mit mondott!!! Szerinte ez egy terhesség!!! Kép Kép :o) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Azért még csak hétfőn fogunk megbizonyosodni róla, akkor megyek majd UH-ra a kórházba. Hú, nem is tudom, mit írjak!
Azt mondta a dr. úr, hogy vitaminokat nincs értelme szedni annak, aki sokoldalúan, egészségesen táplálkozik. Fölösleges. Egyedül a MagneB6-ot ajánlotta, meg majd később valószínűleg fogok kapni vasat.
Arra kell nagyon vigyázni, hogy ha nem lennék terhes, és lenne mensi, akkor a menstruáció lehetséges időpontjában (a terhesség első három hónapban) sokkal nagyobb a vetélés valószínósége. Tehát a 4., 8., 12. héten. Tehát ezekben az időpontokban fokozottan vigyázzak magamra.
Aztán. Csinált rákszűrést. Én megkérdeztem, hogy szabad-e terheseknél megcsinálni (mondtam, hogy nem szeretnék akadékoskodni, de úgy hallottam, nem szabad). Elmagyarázta, hogy nem olyan "messziről" veszi a mintát, hanem éppen csak a méhszáj legeslegszéléről. És valóban, szinte alig éreztem, szemben a régi, némiképp fájdalmas rákszűrésekkel.
Nem is tudom, mit írjak még. Ja, úgy remegett kezem-lábam, hogy kifelé a lépcsőházban megcsúsztam, és akkorát estem, mint egy ólajtó. A kedvesem alig tudott összeszedni és úgy aggódott, olyan aranyos volt! (Nem ütöttem meg magam nagyon.)
Egyébként érdekes volt, mert mielőtt bementem a rendelőbe, életem értelme azt mondta, hogy ne legyek szomorú, ha nem sikerült a baba, csak az a fontos, hogy beteg ne legyek. Úgy imádom!

Na, tehát ennyi történt.
Hát kívánom mindenkinek, hogy minél előbb megismerjétek ezt az érzést, és nagyon-nagyon fogok szurkolni mindenkinek, főleg a szerdán reggel tesztelőknek!!! Ugye, Beja?

Puszilok mindenkit: Laura
Laura
 


LAURA!!!

EZ NAGYOOOON JÓ HÍR, ANNYIRA ÖRÜLÖK, MINT REGGEL AZ ENYÉMNEK!gRATULAAA!
MINDEN jót, most már lazíts egy kicsit...és örülj a világnak!
ujka, Pethes Ildi, Szonja, Anna-köszi a jókívánságokat, remélem hamarosan mindenki becsíkozódik közületek, aki akar!

Szonja ,ne haragudj rám, bántani nem akartalak az örömömmel, sem hivalkodni, sem dicsekedni-ha mégis így érezted bocsáss meg.Jobb napokat Neked!Kép

PI-készülök írni, de mostanság estére totálkáros vagyok, már azt hittem a tavasz jár túl minden energiaforrásomon, úgy látszik nemcsak ez volt...

Mindenkinek hasonló tartalmas, izgalmas, örömteli tavaszi reggeleket, napokat kívánok, mint az én mai napom volt.

Szeretettel:kinga
kinga (kinga)
 


Laura, gratulálok!!! Ez egy mozgalmas nap volt!
KépKépKép

Mondtam a páromnak, hogy ma már 3-an bejelentették a terhességüket. Erre Ö lelkesen: Csinálj te is tesztet! Úgy látszik ma mindenkinek pozitív lesz!!KépKépKép

Petrán kívül (köszi Kép) tetszik valakinek a két listás dolog? Mert akkor akár meg is lehetne valósítani.

Jázmin
Jázmin
 


Laura!

Nagyon gratulálok Neked! Nagyon vigyázz magadra, hogy gondtalan terhességed legyen!

Lányok!

Csináltam egy táblázatot, ott van a próba területen, nézzétek meg, ha tetszik, szívesen berakom nektek ide.

Sziasztok
BGabi
Bánhidi
 


Beja!
Addig nem akarok dokihoz menni,amig nem teljesen biztos a dolog.Kicsit már félek az orvosoktol... Te most hány hetes lennél?
Kinga!
Köszi a szoritást.És gratulálok a babához!Kép
Anna!
Pont az a baj,hogy én elég nehezen esek teherbe:4 évig kellett rá várnunk!A második közvetlen utána valoszinüleg azért ment olyan könnyen,mert elötte kaparással(utálom ezt a szot) végzödött a terhesség.Tudod,szoktak eü.kaparást is csinálni.
Irtad,te tudtad,hogy baj van.Mit éreztél?Nekem eltünt a pocim és lement a cicim.
Laura!
Ugy örülök,hogy sikerült!!!!!!!!KépKép
Hány hetes lehet a bébi?Mennyire volt erös a 2.csikod?
Lányok drukkoljatok nekem,hogy a köv.teszt már erös 2csikos legyenKép
Puszi Nadin
Nadin
 


Kép

De jó!!!! Olyan jó, hogy végre örülni "látlak" benneteket! Remélem, a többieknek is hamarosan sikerül a babuci!
Ez egy nagyon jól induló hónap!
Sok boldogságot a babákhoz, és vigyázzatok magatokra! Kép
Laura, nekem is csinált az orvosom rákszurést a terhességem 7. hetében. Azt mondta, hogy pecsételo vérzés aznap elképzelheto, ne ijedj meg!
Dorka
dorka (dorka)
 


Második táblázat OK!
Kinga
kinga (kinga)
 


NIKI, KINGA, LAURA, helyettem is poci-simi, gratulálok! :-)

Beja! Tesztelj!!! De szerintem nem is fogod teszt nélkül kibírni, és remélem, hogy ma reggel irigyelni való eredményeket írsz!

Nadin!!! Miért nem mész el dokihoz? Nem "normális" a vérzésed, és a teszt is... Már csak egy igen kell!!!!

Jázmin! Próbálj meg nem ódzkodni ezektol a dolgoktól, hiszen a tested ismerete fontos, és a cél érdekében foleg túl kell magad tenni a rossz érzéseken...

Szonja! Az érzés ismeros. Eddig úgy mutogattuk a harmadik szobánkat, hogy ez lesz majd a gyerekszoba. A mai vendégünknek a férjem csak azt mondta, hogy ez a "raktárszoba". Még neki sem tudtam elmondani, mennyire rosszul esett.

Mónika
Mónika
 


Sziasztok!
Kinga!
Neked is nagyon sok szeretettel gratulálok, minden kis erödre szükség lesz a negyedik babához!!
Laura!
Sok gratula neked is, szép kis eredmények születtek itt ezen a héten!!

Erika! Nöcikés naptár?? Ez valami nagyon régi dolog,én már nem emlékszem rá...

Ma behivtak a rendelöbe, hogy beszéljek a dokinövel. Azt mondta,nincs miért aggodnom, a véreredményeim normálisak voltak. (egy kivételével mind a határértéken belül volt, az az egy pedig egy 0-22 közötti skálán 23 volt, tehát éppen csak tullépte a határt)
Viszont valami gombás fertözést állapitottak meg, amire kaptam krémet, meg kupot, szóval most el leszek magammal három napig.
További fejlemény majd akkor lesz, ha visszahiv a doki.
Most kezdek én is optimista lenni, végre valahová elindultam,majdcsak alakul az életem.
Kicsit irigyellek Titeket a szép tavaszért, tegnap itt Calgaryban megint 30 cm-nyi hó esett...Hol van még a tavasz??
Sziasztok
Barbi
Barbi
 


Sziasztok

Kinga
Neked is nagy gratulacio, nagyon szep 9 honapot nektek.

Laura
Nagy gratulacio, nagyon csodas 9 honapot nektek.

Nagyun szuper a tablazatotok, igaz en kivulallokent nem teljesen ertem.
Kismamas tablazatotok is nagyon jo otlet , de azt talan masik topicba kene tennetek. Meg volna egy nagy keresem talan nem csak en orulnek neki. Ha a fooldalrol elerheto "Babanetes csaladok" nevezetu oldalra [url=http://www.babanet.hu/adatok.htm" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/adatok.htm[/url] betennetek adataitkat. Ott nekunk akik ritkabban jutunk enek a topicnak a vegere, is jol latszana kik az uj kismamak es mikor varhato a nagy napotok.


Nagyon szep tavaszt nektek es sok kis zebrat

Hajnalka
napocska (napocska)
 


Jó reggelt,lányok!

Laura!!Gratula!!Annyira örülökKépKépFeldobtál egy kicsit,mert reggel elég depi voltam.
A tegnapi szép 37,1 helyett ma 36,9 volt a hom.Nikinek pont így volt,de nálam eddig az volt a tendencia,hogy így egy kicsit visszaesik,aztán ketto napon belül szépen megjönKép

De nem sirdogálok,inkább:Laura,még egyszer gratula!!

Niki,neked eddig is így ugrált a hod az utolsó idoben,vagy ez a hónap más volt?Kikészülök.

Szonja,osztom PK véleményét,nekem is hihetetlen,hogy eddig még nem lehetett dulore jutni ezzel a dologgal.Én is próbálkoznék máshol is.(Akár párhuzamosan is egy ideig.Nem fontos rögtön váltani.)

Anna,úgy hiányzol.

Mariann
Mariann
 


Barbi,
Nem emlekszel az elso naptarra, de en nagyon is.Meg arra a pillanatra is,amikor edesapam(Isten nyugtassa)behozta a levelet es felbontottam. Szuper volt es meg mindig az,ahogy vissza gondolok.
Elnezest kerek a tobbiektol,hogy eltertunk a tematol, de Barbival egyutt nottunk fel,olyan szempontbol,hogy level utjan mindig tudtunk egymasrol,fejlodesunkrol.

Laura!
Nagyon orulok neked, biztosan boldog vagy. Nagyon vigyazz magadra es magatokra. Remelem, hogy ebben a honapban en is ket csikos leszek. En a hetvegen szeretnem megcsinalni a tesztet, bar egy kicsit felek az eredmenytol.Akkor leszek a 28-ik napon. Vajon ki fogja mutatni? Mit szoltok mikor csinaljam?

Kinga!
Igen szeretnem ha talalkoznank a nyaron, tartsuk addig is a kapcsolatot.
ERIKA
Erika
 


Hajnalka,szerintem a kismamák oldala azért jó ebbe a topicba,mert mindenki ismeri oket is,járnak is még ide(reméljük),így mi is tudjuk,hogy éppen hol tartanak,tudunk kérdezni tolük.

Mariann
Mariann
 


Kedves Kinga es Laura!
Gratulalok! Vigyazzatok nagyon magatokra es a pocaklakokra! Kép
Picur
Picur
 


Szia Jazmin! Kép
Nekem is tetszik a kismamas lista es remenykedem hogy hamarosan en is felkerulok ra! Kép
Nagyon drukkolok Neked.... es szerintem biztatoak az elojelek! Kép

Szia, Picur
Picur
 


Laura!
Ugye megmondtam Kép!<BLINK>MILLIÓ GRATULA!</BLINK> Kép

Jázmin!
Eleinte nekem is tettszett a hömérözés, de sajna én nagyon nehezen kelek reggel, és sokszor visszaaludtam. Ilyenkor kiesett a hömérö, nem mindig volt biztos az érték, föleg ezért hagytam abba. A két lista szerintem is jö ötlet. Az eredeti listában én benne hagynám a kismamákat azokkalaz adatokkal, amikor sikerült nekik, csak viszonyítási alapnak.

Niki!
Közvetelnül akció után hemperegtél, vagy vártál valamennyit? Körbe, vagy csak jobbra-balra? Én próbáltam hemperegni, de nekem kifolyt. Mit csináltam rosszul?

Lányok!
Ez valami szörnyü, hogy ugyanazok a tünetei a mensinek mint a terhességnek! Teljesen olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, és a melleim is érzékenyek, mintha keményebbek is lennének. Ma reggel le is mértem a mellböségem +1,5 cm. Az a baj, hogy eddig sose mértem mensi elött, így nincs összehasonlítási alapom Kép, de úgy szeretnék már narancssárga kétlistás lenni Kép!

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi
 


Kedves Mariann!

Tudom , hogy most ez kicsit kivulallokent belebeszeles dolgaitokba, de szerintem annak akinek nem sikerult ebben a honapban hetrol hetre latnia a masok sikerlistajat, nem mindig orom. Ez a topicot anno arra inditotta Cili hogy banatat irja le. Ezenkivul van egy masik topic aminek a cime "Ami a szülés elõtt van." oda sokkal jobban beillik kismamas tablazatotok, ott napi 10 hozzaszolasnal nincs sokkal tobb, es mindenki olvashatja. Nem azt mondom hogy akinek sikerult az felejtse el azokat akikkel hetrol hetre egyutt volt es biztatak egymast. Mert igen is kell a biztatas es kell akik adjak az erot honaprol honapra az ujra kezdeshez, ezert egy szuper jo csapat vagytok. De szerintem egy sikerlistanak inkabb ott a helye.


Hajnalka
napocska (napocska)
 


Frissitettem az eredeti listát.
Szonja, remélem jól javítottam!

Laura:6 c 46 cn 27 ou Budapest 29 év
Beja: 8 c 38 cn 20 ou Budapest 25 év
Rony: 3 c 36 cn 21 ou Vidék 29 év
Kinga: 1 c 30 cn 16 ou Maglód 33 év
Szonja: 54 c 32 cn Budapest 27 év
Niki: 10 c 29 cn 15 ou Bp(Érd) 27 év
Jutka: 36 c 29 cn Videk 29 év
Mariann: 3 c 26 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 25 cn 11 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 25 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 24 cn 9 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 24 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 23 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1 c 20 cn 6 ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Anna: 5 c 6 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 5 cn Budapest III. 27 év
Orsi
 


Hajnalka,igazad van.Sikerlistának itt nincs helye.

Mariann
Mariann
 


Sziasztok lányok, mindenkinek szép jó reggelt!

öööö..... khümmm.... naa... szóval: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

LáááányookKép Lett reggel egy második csíkomKép Igaz, hogy halvány, de határozottan ott van.

Én azt sem tudom, mit mondjak... kezem-lábam még mindig remeg.

MARIANN!!!!!! Kép Köszi hogy hívtál, de azért nem tudtam semmit mondani a telefonban, mert itt van velem a szobában még két kolléganõm, és nem akarom, hogy megtudják még. Bocsi, hogy teljesen érthetetlen voltam! Kép

Na... összeszedem magam, és mondom, amit tudok...

Szóval, reggel felébredtem, megmértem a hõmet, 37.1 lett (ilyen magas még sosem volt). Ezek után mentem a wc-re, megnéztem a méhnyakamat, ill. csak néztem volna, de nem értem el. Ezek után elõkapartam a tegnap vett tesztet, és nekiálltam. Olyan 2 perc mulva már kezdtem vmit látni. Felráztam a páromat, õ még aludt egyébként, mondtam neki, nézze már meg, hogy csak én látom-e vagy õ is. Mondta, hogy õ is, de eléggé haloványka. Eltelt még kb 3 perc, aztán már mindketten azt mondtuk, hogy egyértelmû, hogy ott van, bár halványabb, mint a kontrollcsík.

Igazából semmilyen tünetet nem érzek azon kívül, hogy tegnap este is fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Most momentán nem fáj. Még igazából a melleim sem feszülnek, csak a bimbók érzékenyek.

Most pedig lányok szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a sok-sok bíztató szóért, a sok válaszért a hülye kérdéseimre, és még annyit hadd mondjak, hogy lányok, akik még mindig várnak arra a halovány kis csíkra, kitartás, legyetek itt velünk, osszatok meg velünk minden örömöt és bánatot, higyjétek el, annyira jó, hogy itt van ez a fórum, nekem rengeteg önbizalmat adott, növelte bennem a kitartást. Szívembõl kívánom mindenkinek azt az örömöt, tétova bizonyosságot, amit ma reggel én éreztem.

Egyelõre még nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz, szerintem a jövõ héten fogok menni.

Ja, még annyit, hogy ma vagyok a 38. napon, 5-6 napja kellett volna megjönnie a mensimnek.

Egyelõre kifogytam a szóból, elnézést, hogy ilyen hosszú lére eresztettem.

Mindenkit puszilok, ölelek:
Beja
Beja
 


Kedves Szonja!

Azt hiszem hasonló gondokkal küszködünk. Én ma vagyok a ciklusom 18. napján, és úgy néz ki megint elkezdõdött az a barnás izé. Lelkileg engem is kiüt néha, szóval ha tudok segíteni, akkor írj egy emilt.

Kedves új kétcsíkosok! Már nem is tudom követni, hogy ki nem zebra!Kép Nagyon sok boldogságot kívánok nektek az elkövetkezendõ hónapokra.

Ujka
ujka
 


Kétcsíkos Lányok!

&#336;szintén, tiszta szivemb&#337;l gratulálok Mindegyik&#337;töknek!

Látjátok, itt a tavasz....

Ne tudjátok meg mennyire fáj a lelkem nekem is a két csíkért....

Puszil mindenkit:

Mamacica
Mamacica
 


Kedves Beja, Kinga, Jázmin, BGabi, Nadin, Dorka, Mónika, Barbi, Hajnalka, Mariann, Erika, Picur és Orsi!

Nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

És újfent kívánom mindenkinek, aki még nem csíkozódott be, hogy minél elobb tele legyen csíkokkal!

Nadin! Nekem a 2. csíkok nemhogy erosek nem voltak, de annyira halványra sikeredtek, hogy nem tudtam, mire véljem a dolgot.

Jázmin! Nekem tetszik a két lista!

Puszi mindenkinek: Laura
Laura
 


Kedves Beja!


Nagy gratulacio nektek is . Boldog 9 honapot

Hajnalka
napocska (napocska)
 


Beja!
Millió gratula Kép Kép Kép Kép!!!
Ez egy fantasztikus hét! Hajrá mindenkinek!
Mamacica!
Ti mikor kezdtek el próbálkozni? Ne aggódj, látsz még te is csíkokat Kép!
Üdv mindenkinek,
Eszter
eszter
 


Laura!
Ezer bocsánat, hogy kifelejtettelek! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok nektek Kép Kép Kép!
Eszter
eszter
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?