sziasztok
Zsókucinak drukk, Emesének meg sok erőt kívánunk!!!!!
bocsika hogy ilyen ritkán írok, de valahogy úgy vagyok mint Dóri, mindne összejön a 3. babánál.
Én szerdán voltam úgy hogy annyira begörcsöltem hogy azt hittem szülök... (pedig még nekem is korai lenne..) felmentünk tesómmal egy babakocsiért Pestre (ikerkocsi, és tök jól nézz ki..) erre a kocsink megadta magát a Moszkva térnél... én annyira ideges lettem, hogy kezem lábam remegett stb... uis hazafelé egyedül jöttem volna KAtával. Aztán tesóm ismerőse kihúzott Érdig, ott megnézte a szerelője a kocsit, így saját lábon haza tudott jönni.. De mi van akkor ha ezt akkor teszi mikor szülni megyünk?? most már totál megért a gondolat hogy kocsicsere...
hétfőn voltunk Pesten dokinál, szerencsére nem kell még befeküdnöm, bár a magzatvíz most is kórosan sok, de nem okozz nekem problémát, így Katára való tekintettel, 3 hétig még maradhatok
aztán megbeszéljük mikor szülünk ..már biztos hogy császár, rá is írták a papírra, kivéve ha olyan gyorsan szülnék, hogy nem lenne idő rá.. (mondtam hogy egyik szülést sem kapkodtam el
) a jobb veséje már biztos nem működik, de már a bal is ki van tágulva 12-14 mm tágulata van..
(bár erre azt mondták hogy ha tud pisilni majd akkor elmúlik, most erőltetve van.. bízok benne hogy tényleg így van..)
csajok engem mióta kismama vagyok nem is vizsgált meg a dokim.. még a 22 hét körül mikor kórházba voltam vizsgáltak meg, azóta semmi.. (szóval hogy nyíltam e azt nem tudom..) mert állítólag Fehérváron nem szokás a vizsgálat, mert többet árt mint használ...
a laborom nagyon rossz lett, most vénásan kapom a vaspótlást, de azóta fenn bírok maradni, és nem alszom 15-16 órát
Csilla nagyon édes a pocaklakód... (az hogy épp mennyi idősnek tippelik, ne foglalkozz . nálam ahányszor megyek annyiszor idősebbnek nézik..május 4 ről most április 8-ra írtak ki.. pocak meg eldönti mikor akar jönni
)
Dóri elmentél végül dokihoz? mit mondott? Viki pisijében találtak vmit? vagy nem sikerült elvinni?
KAta nekem a 32 hétre fordult meg a baba... most már fejfekvéses..
Nelli Dorkának mennek a gyógymanók..drukk hogy Domcsi ne kapja el.. a műtéthez meg drukkhegyek..
csajok aki esetleg a Sote-n szült, kérnek házassági anyakönyvi kivonatot vagy nem ? ill ha igen lehet az eredeti vagy friss kell?
megyek próbálok pihenni egy picit, KAta uis ma hajnali 2 kor kezdte a napot.. apuka éjszakás, így én virrasztottam ..6 kor elaludt de 7 kor fenn volt, majd de-t aludt 1 órát.. én 1 kor ájultam be az ágyba hogy nem bírom (szüleim elvitték magukkal KAtát, és ÁDámot..) utána párom ment értük, de hagytak 2 órát aludni.. kiscsaj viszont most végre elaludt.. kihasználom és pihizek egy picit...