Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Aha, hát a dackorszak másoknál se más?Ez jóóóóóó
:twisted: ! Nem vagyok egyedül!
Édes kis emberpalántám a nap kezdetén már azzal ki tud borítani, hogy -magyarán- hülyére vesz. Mesét nézne mikor felkel, ez eddig rendben is van.Eldönti első körben, hogy Micimackó -ikszféle része, ez is oké....DE ammmint elindul a főcím, már mondjuk a Noddy, vagy a Hunyor Major, vagy másik Mackós kell.Ezt a második DVD-cseréig szoktam némi higgadtsággal leevzényelni, utána kifakadok...ha nem teszem, ő teszi!
A játék féltés nálunk is egész erősen megvan.Két hasonkorú gyermek anyukával csak arra törekszik minálunk a gyerekszobában, hogy anya lábai előtt, ölében, nyakában, fején.... :shock: egyre több és több zsákmányt halmozzon fel!Játszani vele? ÁÁÁÁÁÁÁ, nem! A cél mindösszesen az, hogy még véletlenül se a másiké legyen.
Na meg a durcás napok, amikor a család szinte minden tagját azzal tüntetjük ki az első 10 percben, hogy nem köszönünk, nem nézünk rá, nem vesszük észre....ezzel lehet engem igazán kiakasztani!
DE azért nagyon szeretem ám, mert sokszor nagyon okos kis tündér, csak azok a napok ne lennének...!

Jó, befejeztem a reggeli panaszt, talán ma sütni fog a nap! Tegnap pizzás csigát sütöttem ebédre, ma pedig sógornőmmel fánkot tervezünk gyártani a fiúknak.Oly régen vágyom fini baracklekis, szalagos fánkra...hmmmm! :wink: (A mérleg pedig ilyenkor kajánul felröhög a fürdőben... :evil: )

Sziasztok!Szép napot!petra

Ui.:Zsókuci, Emese remélem nektek is szép napotok lesz ma, sok puszi hozzá!

Kép
Kép
petra78
 
 


Fánkot énisénisénis !! :D Napok, sőőt hetek óta erre áhítozok, de nem tudok csinálni. :( :oops: :roll: :?

Petra, nem semmi a kiscsávód! :twisted: A kor sajátossága, nyugi, ezt is kinövi, ez vígasztaljon. :wink:

Vikit meg ma levisszük a gyerekdokihoz, mert állandó hőemelkedése van, du-ra meg láza. :cry: Szerintem ez már nem az MMR utóhatása, lehet, hogy bekapott vmi ronda virnyát is mellé. ilyenkor mindig reménykedem nehogy a veséjével legyen vmi (eddig nem volt sosem kopp kopp kopp) gáz. :roll:

Szép napot (itt már süt :))
Vendég
 


Dóri! én sem tudok fánkot sütni :oops: azé' jön a sóginőm, hogy megmutassa, hátha ragad rám valami (a tésztán kívűl)...Majd elmesélem milyen lett!Vagy ne kínozzak ezzel senkit a kívánósok földjén :wink: ?
Petra

Kép
Kép
petra78
 
 

 
 

Tegnap este beszéltem Zsókucival, mindenkit nagyon-nagyon puszil, soha nem gondolta volna, hogy internetes kapcsolatok révén, ennyi aranyszívű emberrel ismerkedik meg. :) Nagyon jól esnek neki a bíztató sms-k, hozzászólások, és hogy ennyien gondolunk rájuk.
Emese jól van, bár tegnap reggel nem ment neki a pisilés, igy vízhajtót kapott, kicsit megrémültek, de délutánra megoldódott a helyzet. Minden nap egy ajándék, hogy erősödni tudjon Emese. :)
Szerintem az inkubátora mellett, a mi rengeteg angyalkáink vigyázzák Őt :)
Emese és Zsókuci erősek vagytok! Sokat gondolunk rátok, imáinkkal segítünk Titeket. :)

Puszi nektek

Kép

chesti
 
 


Sziasztok!
friss regisztrált vagyok.
2. babámat várom júni végére. sajna se a családba, se a munkahelyen nem tudok csevegni a babavárás izgalmáról :cry: , pedig nagyon szeretnék :lol:

Kata
kacita78
 
 


Sziasztok,


Szép napos reggel! :) Megyünk is minnyá ki, már be vagyunk sózva!Ésss, 7végére 15 c-ot mondanak :) :) :)

Petra,

Viták :twisted: katasztrófák tudnak lenni.Nálunk mondjuk a nemköszönés nincs, sőt Eszti nagyon is barátságos.Az utcán is mindenkinek köszön, ismerkedik.Múltkor a Corába egy srácnak, szia bácsi, te mit csinálsz? :lol: Én meg csak mosolygás, így :oops:
Az a pizzás csiga, mmmmm nem hangzik rosszul! :P
Fánk, se :lol: azt én is most 7végén akarok még csinálni egyszer.Bár mi most farsang lévén februárban ettünk már 2x,3x!
Jó kis házi(saját)baracklekvárral :lol:
A kilókat valahogy ilyenkor letojom!Bár én nem híztam még sokat!

Dóri,

Te is fánkra gerjedve???Ha kéred szívesen elküldöm, meg másnak is.Nekem évek óta van egy tuti fánk receptem, és naggyon finom!
Nehogy ez legyen az akadálya, hogy nem eszel???!!! :lol: :lol: :lol: Csak szólj, és írom.
Viki :( hát már csaknem a veséje!Majd irdd meg mi volt a dokinál!


Katica,

Szia, üdv :) Csvegni lehet bátran arról amiről csak akarsz :)

Zsókuci,

Üzenjük, hogy természetes, hogy aggódunk Emeséért, és gondolunk sokat rátok!Puszi

Na, most mentem sétizni a szép verőfénybe, még bekukk később :D
manóci
 
 


Fincsi fánk receptem nekem is van, csak otthon. Majd beírom én is.

Végre jön a tavasz!

Dóri :)
Nehogy már a veséje! Ilyenkor nincs egy biankó vizeletvizsgálatos papírod? Én fel szoktam használni, ha bizonytalan vagyok.

Katica :)
Üdv itt!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Kamilla a pocakomban igancsak mozgékony ma! bár farfekvéses ezért a pocakom alján érzem csak a finom kis mozgásait. :)
remélem nemsokára megfordul mert a császármetszést el szeretném kerülni. inkább az ideig-óráig tartó fájdalom, mint egy műtét. most a 23-24. hétben vagyok. szerintetek megfordul még az én babám?

Kata
kacita78
 
 


Sziasztok!

Kata,
üdv itt, gyere sokszor! :) Óóóó, nagyon azelején vagy még, hogy attól aggódj, hogy nem fordul meg a babód! Mondom én ezt, akinek szintén a popiján csücsül a bébije a 31. héten. :? :lol: Fiam a 33. héten is medencefekvésű volt, és a végén csak befordult, de bevallom én is próbálok beszélni a fejével, hogy pöndörödjön vissza fejjel lefelé.

Nelli,
de van pisi beutalóm, holnap reggel viszem is alaborba és du-ra megvan az eredmény. Remélem, de nagyon, hogy nem a vese okozza a cirkuszt, de mindig ilyenkor (szerencsére nagyon ritkán van ilyen) ez ugrik be rögtön. :(

Móni,
IDE VELE IZIBE!!! :!: :!: :!: Gerjedés van a fánkra, de nagyon.. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap így is férj kedvére volt téve, mert malac sült vagy 3-4 órán keresztül (hidegen jó kis császárszalonna), most jöjjek má' én. :D

Vikire azt mondta a doki, hogy kicsit piri a torka, remélem ez okozza ezt a sz.rságot. :? De du is 37.8 volt a hője (most nem adtam neki kúpot), és nagyon nem tetszik nekem ez az állandó hőemelkedés vagy láz már napok óta. :( Meglátjuk a pisit holnap, mert ha az negatív akkor "csak" a torokpirosság illetve a buzi oltás így együtt ezt hozza ki és csak reménykedhetem abban, hogy mikoir lesz már vége, betarthat jópár napig is sajna. Meg 3 féle homeós bogyót kell etessek vel (azaz itassak, mert ugye neki feloldom vízben és kiskanállal megitatom vele).
Vendég
 


Móni!

HOL AZ A FÁNK RECEPT??????????? Ma már fánktalanul kell lefeküdjek.. :cry: :cry: :cry: :cry: :lol:
Vendég
 


Azonnnal itt a recept! :lol: :lol: :lol:


Farsangi Fánk!

Hozzávalók:

4 tojássárgája
3 dl tej
5 dkg porcukor
4 dkg friss élesztő
6 dkg olvasztott vaj
50 dkg liszt+ a lisztezéshez
1 cs só
olaj a sütéshez


1. A tej felét meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, beleszórjuk a porcukrot, és kb. 10 percig pihentetjük.
2.A lisztet és a sót egy mély tálba szitáljuk,a közepébe mélyedést készítünk.Ide öntjük a megkelt élesztős tejet, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és az olvasztott vajat.
3. Miután jól összedolgoztuk a tésztát, konyharuhával letakarva kétszeresére kelesztjük.
4. Kilisztezett deszzkán ismét átgyúrjuk, majd 2 cm vastagra nyújtjuk.A kiszaggatott korongokat lisztezett tálcára tesszük, és 10 percig ismét kelesztjük.
5. Közepüket hüvelykujjal, és bő olajban aranysárgára sütjük.
6.A közepében levő üregbe lekvárt, pudingot teszünk, vaniliáscukorral meghintve tálaljuk.


Nagyon könnyű elkészíteni, hamar is megvan, és anggggyon fini!Kiváncsi vagyok ízleni fog-e! :wink:
manóci
 
 


Móni,
már sül a gyümölcskenyér. :? De holnap sülni fog a fánk vagy szombaton! :D Elmentettem a receptet és ki is próbálom. :) Köszönöm!!! :D

Annyira hóóót egyszerű ez a gyümikenyér, leírom cserébe: (én mindig dupla adagot csinálok, az pont 2 őzgerincforma)

30 dkg liszt+tk sütőpor
25 dkg porcukor
2 dl tejföl
2 felvert tojás
pici só
birsalmasajt (home made :))
dió vagy mandula ilyesmik ha van
mazsola
étcsoki (fél tábla :oops: )
Vendég
 


Azért az a malacsült, meg a császár szalonna, nem könnyű kaják! :lol: Te is ettél belőle, szereted egyébként?Vagy csak apa kedve és szája íze szerint ment.
Amúgy nyáron a füstölt főtt császárszalonnát, hmmmmmm pari+paprika+puha fehér kenyérrel!!!4Imáááááááádom
Nem egy diétás menű, de isteni :wink:

Na, megyek vvacsit követel a nép :lol: de lightost :lol:
manóci
 
 


kacita!üdv.köztünk.

szalonna?nálunk is csúszik.most van császárszalonna is és abáltszalonna is,ma még vettem paprikát....

csajok.miért van az,hogy most,a 28.héten van minden este hányingerem,van,hogy már nem merek vizszintesen feküdni...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Sziasztok!

Gabi: hányinger biztos azért, mert már nagy a baba, biztos nyomja a gyomrodat. Erre szokták mondani (és a gyomorégésre), hogy inkább gyakran egyél keveset, úgy jobb lesz.

Fánk és gyümikenyér jól hangzik :lol: . (de tudjátok, én szigorú diétán vagyok :evil: ) na jó, azért szoktam csalni :wink: :roll:

Nálunk tegnapelőtt volt nagy hiszti napja a kisasszonynak :roll: (csak akkor nem volt erőm leírni). Vásárolni voltunk az Auchanban, és volt ott egy új hinta - vonatos. De már előre adtunk neki (még itthon) egy 100-ast, hogy majd hintázhat. Eggyel be is szokta érni. De most jött a hiszti, hogy még akar... Mondtuk, hogy nincs több 100-as, majd esetleg vásárlás után váltunk pénzt. Végül az egész vásárlást végigordította (gondolhatjátok hogy néztek ránk), hogy akar menni vonatozni. Végül a vásárlás után (bár nem érdemelte meg) kapott még egy 100-ast, hogy vonatozzon. Akkor már nagyon örült, ment is. Utána megint kezdte volna a hisztit, de mondtuk, hogy még egy utolsó van, aztán megyünk haza. Igen ám, de ez a harmadik is kevés volt (máskor eggyel is beéri), és ordított, nemcsak hazáig, hanem itthon is folytatta. Bezavartam a szobájába, és legalább 1 órán keresztül ordíott.... (végül hallotta, hogy sül a krumpli, akkor kijött enni, és utána már jó kedve volt egész este) Biztos hidegfront volt :roll:

Kata: az én lányom farfekvéses volt, és akkor azzal bíztatott az orvosom, hogy 32. hétig bőven megfordulhat, sőt, még akár a 36. hétig is akár. Úgyhogy nyugi. De ha a második baba, akkor ha faros marad se biztos, hogy császároznak. Az elsőt simán szülted?

Chesti: köszönjük a folyamatos tájékoztatást :lol: . Emesénél továbbra is ott vannak az angyalkáink :lol: . Zsókának is sok erőt küldünk.

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Móni,
ezek a kedves férjem étkei (aki azzal "cikiz", hogy lesz én annyi kiló, mint ő :evil: , egyébként 80 kg, és ehhez 180 magas, és egyáltalán nem dagadt, zsír sincs rajta :shock: ) Ettem belőle most este derekasan. :oops: :P :lol:

Gabi,
szerintem is a gyomrodat nyomja a bébi. Vagy vírus.

Timi,
szép történetet hallottunk. :shock: :lol: :lol: Egyébként tutira vmi front, mert az enyémeknek is elment az eszük pár napja, mikor kifakadtam. Még Viki csak csak, ráfoghatom erre a hőemelkedéses oltásos dologra, de Gergőkém már nincs mentség. Ja, ma elfelejtett furulyórára menni. :shock: Pedig vitte a hangszert meg a kottáit is. :roll:
Komolyan ha megyek érte a suliba teljes leltár kell: megvan a tolltartód, radír, leckét felírtad, tornazsák, sál, sapka, jaj miért váltócipőben (szandál) akarsz hazajönni... stb Szóval fél 3-ra megyek érte és kb 15-20 perc mire hazaindulink, mert mire elővarázsolódik a teremből teljes menetfelszereléssel... :roll: Szóval nem egyszerű.. komolyan kezdem igaznak vélni anyáink bölcs mondását, miszerint kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy....

Csilla,
hallottad a tv-ben a centrumos genyákat? :evil: Állítólag a bírók legtöbbje megelégszik azzal a "bizonyítékkal", hogy megnzi a Centrum adatbázisát, már fotót sem kérnek. És így nekik van igazuk. :evil: Akkor meg mi a franccal bizonyítom az igazamat 2004 júniusából?? Csak pl. bizonyítható kórházi v. külföldi tartózkodást vagy kocsi adásvételit (ha netán már a tulajdonodban sem volt a verda) fogadnak el, hogy eltekintsenek a bírság befizetésétől. Kész röhej.. De én attól parázok, ha most befizetem a 14 ezret nekik, akkor megint vérszemet kapnak és jön az újabb csekk. Mert én egyszer pont ezért fizettem nekik kb 1-2 éve, csak hogy hagyjanak békén. Erre most megint.
Vendég
 


Móni, írtam emailt.
Vendég
 


Dóri,


Köszke a gyümikenyér receptjét, nem volt és szeretem :) :wink:
Viszont a privid nem jött meg :( átküldenéd még 1x?!
nemtom mi lehet, de mostanában annyira fos a net!Már több ismerősömtől is hallottam, hogy náluk is. Iszonyú lassú, meg soxor meg se tudok nyitni egy oldalt :twisted: A babanet is tré újabban!
Na, mind1 várom azért :?
manóci
 
 


Sziasztok lányok!

Nnnna mizujs, átmentünk hízókúrás oldalba?!Ezt a fnk receptet asszem én is kipróbálom, és a vasárnapi vendégségbe pedig lehet, hogy gyümikenyér megy a batyuba...
Egyébként megsúgom, hogy a tegnap délben elfogyasztott fánkot este anyukáméknál egy(illetve kettő :oops: )hirtelen ötlettől vezérelt, frissen sült lángossal ölítettem le...Ma reggel már áll az a +7 kiló, mint a cövek!Egy deka híja sincs.... :shock:

Gyermekem a mai napot viszonylag édipofin kezdte, de ugye láttunk már derült égből villá,mcsapott lovat...jelenleg még Tavaszolást néz Zsebibabával,de már szerintem....aha....váltani akar.Kezdődik!

Ma mi lészesz nálatok a menü?nekem nem sok kedvem van főzni, de valami gyorsat csak össze kéne rittyenteni...ötlet?

Ma és holnap erős szorítást fog produkálni minden szorításra képes végtagom, mert minekutána kigyógyultunk a kehességből, vasárnap babalátogatóba mennénk székes fővárosunkba bnőmhöz...de addig EGY bacit sem szabad benyalni.Ez régen nagyon könnyű feladatnak tűnte de mostanában tapadnak ránk, még a Vitacolan sem acélozza meg törpi immunrendszerét kellően.

Na menek, legyen szép napotok!

Zsókuciékról van valami aktuális infó?

Petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra :)
Én ma sima bablevest csinálok diós tésztával.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Petra,
én ma nem főzök. :lol: Tényleg rengeteg a rohadt baci főleg ebben a langy időben tenyésznek és terjednek. :?

Viszont vinném a pisit a laborba, de Viki reggel 8 óta nem pisilt, pedig megivott egy csomó vizet. :evil: Nem fogok tudni odaérni vele. :?

Ja, most csomagolta ki férj és kifolyt. :evil: :evil: A nagy semmi van a zacsiban. Ilyen még nem volt.. Na, ez a szívás nekünk így pénteken.. :roll:
Vendég
 


Jaj ez nagyon ismerős! Évekig szenvedtem a zacsival, és mikor már járt, sokszor nem ment bele, mert elcsúszott. Én csináltam olyat, hogy este levettem, és betettem a hűtőbe. Ha van benne valami, az is kimutatja.
Mikor szobatiszta lesz, jön a megváltás.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Dóri,

Megkaptam, mindkettőre így reggelre :) válasz ment!
Pisi :( macerás lehet az biztos!


Petra,nálunk is nagyon jókedvűen kezdődött a reggel, de mostanra már 2 hisztin túlvagyunk!Most is itt ül az ölembe, csak akkor nyugszik meg, ha fölveszem!Iszonyúú, hogy órákig tudna üvölteni, inkább fölveszem! :?
Nekem sincs kedvem ma főzni, meg ilyenkor így utolsó munkanapra sokminden már nincs is itthon.Általában hétvégén szoktunk vásárolni, egy hétre valót.Szóval csirkehúsival+rafinéria szósszal+rízzsel csinálok egy óriás ebédet! :lol: :lol: :lol: De néha ha így nincs kedvem, vagy időm szoktam ilyeneket összedobni!Végülis szeretjük, és Esztinek is bátran merem adni mert ebben nincs tartósító!Remélhetőleg, ha már rá van írva!Amúgy nem naon szeretem ezeket a mű kajákat, de néha elmegy :wink:

Most meg végre elállt az eső, kicsit kimegyünk.Akkor sokkal jobban alszik délután :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Ezzel a fánkkal engem is jól felizgattatok :lol: .
Sajnos én a "bő olajban kisütni" részét ne bírom, de semmi gond, már kel a mazsolás-vajas zsömle tésztája :lol: :lol: :lol:

Valami jó kis kajatippet én is szívesen fogadnék, semmi ötletem hétvégére.

Képzeljétek szó szerint megálmodtam a Martin nevet a babának. Tegnap óta ez zsong a fejemben, és nagyon tetszik!!!! Hogy lehetne rávezetni a férjem, hogy ez milyen szép név? (Ő nem nagyon lelkesedett érte...)

Küldök egy képet a kis tökorrú manómról, kár, hogy olyan kevés látszik belőle :cry:
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9445.6.jpg[/img]

Csilla
Vendég
 


Hmmm :evil:
Hol a kép??????? Na újra:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hiszti stabilan maradt délelőttre és azzal is tetéződött, hogy én is naon nyomi vagyok ma emiatt a lucsok miatt.Folyamatos szórakoztatást igényelne ma magzatom, de nekem se erőm se kedvem jeleneg ehhez...Ti ilyenkor hogyan szerelitek le őt és élénkítitek magatokat?

Kaja ügy megoldódott.Facér barátnőm 9 magasságában telefonált, hogy ő úgy gondolta, ma ő főz nekünk... 8) Nagyvonalú a csaj, nem? nem nagy vaszisz ebédet gondoltunk ki, de kifejezetten jó volt megenni a rizibizit és rántott sajtot úgy, hogy nem én punnyadtam a konyhában erre az időre sem...vannak még jó pillanatok!(De ma este valszleg pizzát kell dagasztanom-sütnöm ami most-teli pocakkal-nem lelkesít)

Csilla! a Martin név valóban szép! Az én párom az általam választott Eszterrel nem akart megbékélni, de én csak kántáltam/kántálom duruzsolom, leírom-megmutatom mindig alkalom adtán...És ez olybá tűnik sikeresnek, hogy minap, amikor engedve neki kikölcsönöztem a Ladó-féle könyvet, had maszolázzon kicsit ő is, már apa volt az, aki leszögezte, hogy csak második nevet néz...az Eszter után.Próbáld ki, hátha nked is sikerül, és egy idő után ő sem tud másikat elképzelni a családnevetek mellé.Van még....cca91 napod ha jól látom.Az bőőőőven elég!

A zacsiba pisilésről eddig jót nem hallottam.Irtó nagy macera lehet, nekünk eddig szerencsére amikor kellett, ment bilibe, aztán onnan csurgatás az edénykébe...

Sziasztok!petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Csilla: az én páromat könnyű volt meggyőzni a Martin névről, sőt, már mielőtt megfogant, is tudtuk, hogy Martinunk lesz :lol:
Név ügyben viszonylag könnyen megegyeztünk most is, meg régen is, mindenkinek vétó joga volt. Aztán a lányommal egyszer éjszaka felébredtem, hogy Olívia. Az éjszaka közepén felkeltem, megnéztem a neten, mikor van a névnapja. Reggel közöltem a férjemmel, hogy megvan a lánynév, Olívia. Kérdezte, hogy hogyan lehet becézni. Mondtam, hogy Livi. Válasz rá: jó. Ezzel meg is beszéltük :lol: Most a Marcikában még gyorsabban megegyeztünk.

Amúgy voltam ma dokinál, minden rendben. 3 hét múlva UH, 4 hét múlva doki. Aztán kezdődik a sűrűbb vizsgálat, már bejön a CTG is... (igen, a cukrom miatt régen is már a 30. héttől jártam CTG-re)
Ja, és a dokimnál összefutottam egy volt osztálytársammal :lol: Érettségi óta (már 11 éve) nem találkoztunk.

Kaja: ma anyukámnál voltunk, ott ettünk. Holnap meg anyósoméknál (megyünk, megköszöntik Livit - hétfőn lesz a névnapja). Úgyhogy nálunk a főzés megoldva :lol:

Zacsiba pisilés tényleg nagy macera lehet :shock: .

Nem tudom, tegnap telihold lehetett, vagy mi, a lányom is szenvedett fél éjszaka, és Marcika is rúgdosott egész éjszaka, úgyhogy alig tudtam aludni (volt, vagy 5 óra, mire elaludtam :evil: ). Remélem, ma már hagynak a gyerekek :wink: . Férjem mondta is, mi lesz, ha meglesz mind a kettő :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Azt elfelejtettem, hogy voltunk ma a Corában, volt még egy-két "maradék" cucc :lol: Úgyhogy vettünk Marcinak egy vékonyabb pulcsit 349,-ért, egy vastagabbat 600,-ért (ez nagyon tetszett nekem), és egy gatyát 500,-ért.
Rugi néztem, de csak a vastag plüssök voltak, azt meg nyárra nem nagyon szeretnék, ráadásul hátul gombolósak voltak, amit tudom, hogy régen sem szerettem ráadni Livire :oops: .

Ja, és jövő csütörtökre végre bejelentkeztünk mi is 4D-re :lol: . Már úgy várom :lol:

Csilla: Te kaptál már visszaigazolást a börze belépőre? Én még nem.

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, visszalapoztam a táblázathoz... fel sem tűnt, hogy a Ti babátok Martin :) Pedig nagyon is lehet, hogy akkor ragadt meg a tudatalattimban.
Nem kaptam visszaigazolást a Börzére, pedig lassan időszerű lenne.

Készen lett a mazsolás zsömi. Hmmmmm :lol: nagyon fincsi!

Csilla
Vendég
 


Hogy nekem mindig van valami nyűgöm ezzel a harmadik terhességgel.... :oops: :roll:

Most este óta annyira, de annyira fáj a derekam és keményedik persze hozzá a hasam rendesen, hogy csak na! Pedig semmi cipelés, emelés nme volt ma, férj is ugyebár itthon van, meg Gergővel meneteltem (azaz vezettem a kocsit) zeneiskolába meg edzésre du., semmi megerőltetés vagy rossz mozdulat nem rémlik. És mégis.. :roll: :(

Csilla,
micsoda kis husis pofija van Marcidnak. :) Hol voltatok uh-n?

Én nem akartam menni, de kezd megjönni a kedvem hozzá. Én a XIII. Kárpát u-ban voltam anno Vikivel.

Ja, jut eszembe a kisasszonyról gyógyultnak néz ki. Ma hőemelkedése sem volt, és a kedve is a régi... majdnem. :roll:

Megyek le is zuhanyozok hátha jobb lesz, mert ha fekszem (eddig azt tettem) is rossz. Remélem nem kell látogatást tennem a kórházba, főleg így, hogy a dokim külföldön. :?
Vendég
 


Csilla: már megfigyeltem, hogy Te mindent elrontasz mazsolával :lol: .
Én sem kaptam visszaigazolást, de végülis mindegy, így is, úgy is megyünk. Jó lenne összefutni. Vasárnap megyünk (szombaton dolgozik a férjem).

Kép
Kép
timóca
 
 


Dóri: mi is oda megyünk jövő héten (Kárpát u.) 4D-sre :lol: . Szerintem ott olyan kedves a nőci, és a fotók is olyan jók.

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, elrontom??????????? A mazsolával???????????????? Pici fiam is elkezdett tiltakozni, akkorát rugott most belém! Gondolom neked szánta...
Akkor az isteni mazsolát kihagyva, VAJAS ZSÖMLE volt a reggeli.

Én is vasárnap tervezem a börzét (szombaton suli), így aztán nyugodtan megbeszélhetnénk valami konkrétat. Engem a mazsola árus mellett biztosan megtalálsz :)
Nem tudod mennyi a belépő? Elráncigálnám a barátnőmet is, de nincs sok kedve...

Dóri, a gyermek nem csak húsos pofijú, hanem egyenesen dagadt! Utánanéztem a normál fejlődésnek, 250 g-mal nehezebb mint kéne lennie (heti 100 g körül híznak ezek a kis pockok). Nem szedek vitamint, nem vagyok cukros, nem vagyok kövér. Hirtelen szedett fel ennyit, eddig "korának megfelelő" volt.
Pedig szeretném megbeszélni vele, hogy pár nappal később jöjjön (vizsgaidőszak), de ha így folytatja valószínüleg hamarabb érkezik az én pici elefántom :lol: Remélem van elég epi a kórházban...
Az Örsnél van egy magánpraxis, ott csinálnak 4d-s uh-t. 10 perc méregetéssel, mozizgatással, dvd-vel 12e Ft. Én kicsit keveslem a 3d-s részét és sok a 2d, de nem ismerek másik helyet. Kárpát u. milyen?

[/b]Petra, ma én is vendég leszek! Bevásároltam reggel (rakott kel) és akkor jött a telefon, hogy menjünk át ebédre :lol: :lol:
Meg tudnám szokni!

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Csilla: a sima vajas zsömle már jobban hangzik :lol: Azt hiszem, 900 Ft a belépő. ( www.babaruhaborze.hu )
A Kárpát utcai: www.4dultrahang.hu . Ez 20 perces vizsgálat, rendes 2-3D-set is csinálnak (mikor méregetik), adnak hivatalos leletet is. (most hallottam, hogy a babamozik, és egyéb ilyen helyek nem adnak hivatalos leletet, mert nem orvos csinálja) És persze a 4D-s rész a legjobb :lol: . Picit drágább, mint ahol Te voltál, bár nem sokkal. 10e a vizsgálat + 3e a DVD. (mi kértünk CD-re képeket is, az + 2e) És ami nekünk még jó, hogy itt van szerződésük egy csomó egészségbiztosító pénztárral, így visszakaptunk az árát :lol: .
Nem lesz elefánt a babád, az biztos :lol: . Livit is mindig 1 héttel nagyobbnak mérték, Marcit meg 1 héttel kisebbnek. De magyarázta az orvosom, hogy elég, ha 1 mm-rel máshová rakják a pöttyöt, amit mérnek, és már más adatok jönnek ki...
A börzét meg majd e-mailben egyeztetjük :lol:
Ja, és vettünk egyik nap "finom" somlóis fagyit, tele van mazsolával :evil: . Nem győzöm kikotorászni :lol: . Neked biztos jobban ízlene :wink:

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Lányok, frankón megijedtem, pedig nem nagyon szoktam.
Tegnap este olyan fél 11-től olyan erős görcseim voltak hozzápárosuló derékfájással rendszeresen olyan 5 percenként, hogy azt hittem be kell menni a kórházba. Kezdődött ugye este a szimpla derékfájással, ami még csak-csak, de ezek a rendszeres görcsök.. :shock: Nem szokványos és szerintem nem is normális volt, ami visszatartott a kórháztól az az éjjeli időpont. Férjem aludt és én meg ott virrasztottam az ágyban, nem is bírtam elaludni, csak miután megettem 3 db Mg-ot nagy nehezen olyan fél 2-2 között. Mára is megvan a derékfájás úgy folyamatosan meg keményedések. Attól félek nehogy a méhszáj rovására menjen a dolog, ráadásul se nem cipekedtem se nem erőltettem meg magam tegnap, meg úgy egész héten lightosra vetem a figurát, ráadásul sosem voltam egy derékfájós típus a terhességek alatt... de komolyan ijesztőek voltak ezek a görcsök, így most magamban arra jutottam nagy okosan, hogyha ma is megismétlődik, akkor bemegyek megmutatni magam. Gáz az, hogy a dokim nincsen még 2 hétig (most ment el szabira szegényem), max egy vadidegen megvizsgál, vagy felhívhatom a szülésznőmet, hogy most mi a franc legyen.

Ja, és ha feküdtem még rosszabb volt, ez is fura. Komolyan beijedtem, mert mégcsak jóslófájásnak sem tituláltam volna, ahhoz elég erős volt.
Vendég
 


Arról nem is beszélve, hogy jósló igencsak korai lenne 31. betöltött héten..
Vendég
 


sziasztok!

nekem jóslófájásaim előző gyermekkel is korán voltak,mégis bő 3 héttel hordtam túl,most is 1 hete megint vannak a 28.hétben.

Kárpát u. 4D!most kértem időpontot,mi is oda járunk,kb.20-25 perc a vizsgálat,de ha nincs pénzed dvd-re,a videokazit ha viszed,ingyen felveszik,igy 10.000ft,mi szoktunk dvd-t az 3000,a cd 2000,és 3 db fénykép ajándék.Mi jövő szombaton megyünk.Várom!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Dóri :)
Ha tart ez a dolog, azért biztos ami biztos alapon mutasd meg magad! Sajnos nekem is egészen más ez a terhesség, mint az előző 2.


Csilla :)
Nem lehet ezekre az UH-kra hagyatkozni! Nem lesz elefánt bébid, hidd el!

Én meg már kész vagyok. Dorka most meg hányt, és alszik. Nem tudom, hogy a kétszeres AB szétszedte a gyomrát, és valamivel elcsapta, vagy megint benyakalt valami vírust. Most adok neki normaflore-t, B6 vitamint, meg megy a diéta, de nagyopn nem szeretném, ha megint hiányozna a suliból. 2 napot járt :evil: És remélem, Domcsi sem kap el semmit, mert már csak 1,5 nap, és műtét.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Dóri: szerintem mindenképp menj majd be a kórházba, nézzen meg egy orvos. Lehet az is, hogy erre az időre reagált így a szervezeted, nem? Azért mindenképp megnyugtatóbb, ha egy orvos mondja, minden rendben.

Gabi: mi csütörtökön megyünk ugyanoda :lol: .

Nelli: Dorkának jobbulást!

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


sziasztok

Zsókucinak drukk, Emesének meg sok erőt kívánunk!!!!!

bocsika hogy ilyen ritkán írok, de valahogy úgy vagyok mint Dóri, mindne összejön a 3. babánál.
Én szerdán voltam úgy hogy annyira begörcsöltem hogy azt hittem szülök... (pedig még nekem is korai lenne..) felmentünk tesómmal egy babakocsiért Pestre (ikerkocsi, és tök jól nézz ki..) erre a kocsink megadta magát a Moszkva térnél... én annyira ideges lettem, hogy kezem lábam remegett stb... uis hazafelé egyedül jöttem volna KAtával. Aztán tesóm ismerőse kihúzott Érdig, ott megnézte a szerelője a kocsit, így saját lábon haza tudott jönni.. De mi van akkor ha ezt akkor teszi mikor szülni megyünk?? most már totál megért a gondolat hogy kocsicsere...

hétfőn voltunk Pesten dokinál, szerencsére nem kell még befeküdnöm, bár a magzatvíz most is kórosan sok, de nem okozz nekem problémát, így Katára való tekintettel, 3 hétig még maradhatok :) aztán megbeszéljük mikor szülünk ..már biztos hogy császár, rá is írták a papírra, kivéve ha olyan gyorsan szülnék, hogy nem lenne idő rá.. (mondtam hogy egyik szülést sem kapkodtam el :wink: ) a jobb veséje már biztos nem működik, de már a bal is ki van tágulva 12-14 mm tágulata van.. :cry: :cry: (bár erre azt mondták hogy ha tud pisilni majd akkor elmúlik, most erőltetve van.. bízok benne hogy tényleg így van..)
csajok engem mióta kismama vagyok nem is vizsgált meg a dokim.. még a 22 hét körül mikor kórházba voltam vizsgáltak meg, azóta semmi.. (szóval hogy nyíltam e azt nem tudom..) mert állítólag Fehérváron nem szokás a vizsgálat, mert többet árt mint használ... :shock:
a laborom nagyon rossz lett, most vénásan kapom a vaspótlást, de azóta fenn bírok maradni, és nem alszom 15-16 órát :)

Csilla nagyon édes a pocaklakód... (az hogy épp mennyi idősnek tippelik, ne foglalkozz . nálam ahányszor megyek annyiszor idősebbnek nézik..május 4 ről most április 8-ra írtak ki.. pocak meg eldönti mikor akar jönni :lol: )

Dóri elmentél végül dokihoz? mit mondott? Viki pisijében találtak vmit? vagy nem sikerült elvinni?

KAta nekem a 32 hétre fordult meg a baba... most már fejfekvéses..

Nelli Dorkának mennek a gyógymanók..drukk hogy Domcsi ne kapja el.. a műtéthez meg drukkhegyek..

csajok aki esetleg a Sote-n szült, kérnek házassági anyakönyvi kivonatot vagy nem ? ill ha igen lehet az eredeti vagy friss kell?

megyek próbálok pihenni egy picit, KAta uis ma hajnali 2 kor kezdte a napot.. apuka éjszakás, így én virrasztottam ..6 kor elaludt de 7 kor fenn volt, majd de-t aludt 1 órát.. én 1 kor ájultam be az ágyba hogy nem bírom (szüleim elvitték magukkal KAtát, és ÁDámot..) utána párom ment értük, de hagytak 2 órát aludni.. kiscsaj viszont most végre elaludt.. kihasználom és pihizek egy picit...
cintia2
 
 


Dóri,válaszoltam, fontos!!!!!

Többieknek is puszi, de most mennem kell, csak bekukkoltam!Majd jövök, ha tudok!
manóci
 
 


Most olvastam a 2007. júniusiban Zsókuci legújabb üzenetét, és szóhoz sem jutok...

Kép
Kép
timóca
 
 


Én esküszöm vak vagyok, de 2007. júniusi topikot nem látok!!!! :shock:
Hol???leledzik?
manóci
 
 


Sziasztok!

Timi,
én is belolvastam a júniusit, most hogy írtad. Meg is sirattam szegény kisbabát, pedig én is annyira drukkoltam Neki. :cry:

Zsókuci,

Ha olvasod itt netán, sok erőt kívánok a továbbiakban és nagyon erős volt a kislányod. Azt hogy megvárt Benneteket elköszönni én is megsirattam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Őszinte, mély részvétem. :cry: :cry:

Gabi,
én is túlhordtam mindkét gyermekemet, és jóslók csak szinte a legeslegvégén voltak, és elég kis "gyatráknak" mondanám.

Nelli,

hogy vagytok?

Kriszti,
nem jutott el a pisi a laborba, mert elcsesztük mindannyian. :(
De mivel Viki aznap már nem volt hőemelkedéses sem, ezért nme izgattam magam, mert ha baj van akár hétvégén soron kívül mehetünk a Bethesdába úgyis.

Hallod, nagyon érdeles, hogy nem vizsgáltak.. :shock: :shock: Sok helyen nem "divat" az állandó vizsgálgatása a kismamának, de azért ez a Te esetedben nekem kicsit furcsának tűnik.. :shock:
Vese dolgot sajnálom, a 10 mm-et mondják a határértéknek, és valóban minden akkor derül ki, ha már kinnvan a kismanó. Bízzunk benne. :)

Neked sem ártana pihenned a körülményekhez képest, meg kicsit
visszavenni a tempóból. :wink: Mondom ezt én, a nagyokos szinte ugyanilyen szituban. :roll:

Rólunk:
az ijesztő erős görcsölés azóta szerencsére nem jelentkezett, beszéltem a szülésznőmmel és azt mondta valószínűleg jól éreztem, hogy ez vmi más most. :roll: Ha mégegyszer bármikor előfordul menjek be a kórházba és nézzen meg az ügyeletes doki. Őt meg bármikor hívhatom. Egyébként azt is mondta, hogy nincsen már forgalomban az a 2 fajta gyógyszer, amivel leállítható lenne a koraszülés, lezelés gyanánt van a Magnézium és az alkohol infúzió formájában, ami a legtöbb esetben sajnos már nem tud segíteni. És igen, valóban jól emlékeztem a dokim szavára még Gergőnél, miszerint görcsölésre igenis jó inni cognacot vagy vmi hasonlót, ez javasolt. És holnaptól dolgozik férj, ami számomra egyet jelent a IV. emeletről való cipekedéssel a 10 kilós lányommal teljes menetfelszereléssel. :? :? Meg a napi kétszer háromnegyed órás babakocsizással.. Főzésre nincs gondom, mret anyuéknál vagyunk napközben és ott bevárjuk férjet (fél 6-6 körül ér haza). Szóval, remélem kitartunk. :roll: :!:
Vendég
 


Móni,
Várandósságon belül keresd.
Vendég
 


Férj megcsinálta a fánkot, ő egyedül! :shock: :lol: Pedig nem szokott a konyhában tevékenykedni.. Kép

Letoltam most 9 db-ot így vacsi után... :shock: :oops: :oops: :twisted: :lol: Annak örömére, hogy ma 68 kilót mutatott a mérleg. :oops: Az már nálam +14 kg.. de rohadtul nem érdekel, mert tudom, hogy lemegy a szoptatás befejezése után. :lol:
Vendég
 


Móni,
köszi a receptet, tényleg szuper. :wink:

Na, megyek is kipihenni a vacsi fáradalmait. :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, már ti is hallottátok a hírt Zsókuciékról...Ilyenkor nem lehet semmi okosat mondani -legalább is én nem tudok . Nagyon szerettem volna ha sikerül nekik!!!!!!
Nagyon sok lelkierőt kívánok nektek, és szeressétek gymást minden eddiginél jobban!!!
----------------------------------------------------------------------------------

Dóri! Nagyon ügyes a férjed! Én végül mégsem sütöttem meg, mert máshogy alalkult a szombat, de ami késik ugye...Adjunk az érzésnek!

Tegnapelőtt apa csinált pocak-képet, most felteszem mutatóba:

Kép (a 27.hét eleje...)

Sziasztok, szép napot!
petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Jó reggelt!

Petra,
Te is alakulsz. :lol:

Én bejelentkeztem most reggel a 4D-re a Kárpát u-ba, és pont lemondta vki így holnap du megyünk. :lol: :lol:
Vendég
 


Petra, szép nagy poci :lol:

Dóri, örülök, hogy ízlett a fánk, és a férjed tényleg nagyon ügyes, hogy ő sütötte meg! :wink:
Én is megcsináltam szombaton, és fini volt, Eszti is csak nyomta befelé,olyan édes volt.Mindíg arra lettem figyelmes, hogy még kért+még kért!lekivel, porsukival a tetején 8) :lol:
4D-t maajd írdd meg milyen volt!
manóci
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?