Sziasztok!
Sára, ezek szerint te voltál az utódom a kórházban?
Addig én voltam Klmaria szobatársa
Nagyon szép a kisfiad! ÉS ügyi vagy, hogy belejöttél a képek felpakolásába.
Tényleg, Klmaria, még nem is kérdeztem, hogy ti végül szerdán hazamehettetek?
Tiop, boldog 8. hófordulót Zsaninak, az ügyes kis felállós babácskádnak!!
Giga, én sem pont három óránként etetem Sárát, hanem mikor éhes. Nagyjából azért 3 óránként eszik, de van, hogy 4, és van, hogy 2. És néha csak szomjas, vagy csak cicizne egy keveset elalvás előtt, akkor is ráteszem. Nekem akkor szokott nyűgös lenni, ha büfiznie kell. Megbüfiztetem, és utána nyugodt lesz, és eszik még. De lehet, hogy mint a többiek mondták, a menstruáció játszik közre? Erről még nincs tapasztalatom, mert nekem még egyszer sem jött meg szülés óta. Nem tudjátok meddig normális ez? A doki azt mondta, valakinek egyből megjön, és beáll, vkinek hébe hóba, vkinek egyáltalán nincs szoptatás alatt. Akkor én az utóbbi kategória lennék?
Örülök, hogy ennyien lelkesen fogadtátok a találka ötletét, lehet, hogy tényleg okosabb lenne későbbre tenni, mikor már jobb idő van. Akkor majd visszatérünk rá. Félreértés ne essék, persze, hogy lehet sétálni rossz időben is, meg tudom, hogy páran beszéltétek a közös sétát, akik közel laktok egymáshoz. Persze, használjátok ki ezt a jó lehetőséget, és találkozzatok. Én ezeken a találkákon felül gondoltam majd egy nagy közöset, amire a messzebb lakók is el tudnak jönni, és ezt beszéltük későbbre, mikor jó lesz az idő. Bocsánat, ha félreérthető voltam. Senkit nem akartam megbántani.
Szantre, én szülés előtt egy két hónappal már vettem szoptatós melltartót, nagyobbat, mint az átlag méretem, hiszen akor már nagyobb kellett, és azt hordtam is előtte, mert kényelmes volt. És jó volt szülés után is. Most nemrég láttam az auchanban 2000 valamennyiért fehér, pamutot.