Jó reggelt!
Megann!
Köszi a teje infót, végülis ez nem is rossz megoldás, lehet, hogy én is elkezdem így adagolni Gergőnek. Csak azt nem tudom, hogy a tejet azt előtte még felforralod??
Többiek? Ti hogy csináljátok?
Duda!
Én pont így vagyok, hogy azt sem tudom, milyen tejet merjek adni Gergőnek. Áhh, azt hittem, ha már mindent enni fog, akkor nem lesz több kétség...
Nemesek!
Jót nevettem a hasonló eseteden! Bár ez egyáltalán nem vicces, mégis...
Mellek: én sem vagyok megelégedve, de úgy ahogy mondod, az valóban egy vagyon... Úgyhogy maradnak a csodamelltartók...Viszont úgy vagyok vele, mint Totka, ha lenne pénzem, én is mennék azonnal, és mint Barbi, implantátum nekem sem kell, de némi felvarrás rájuk férne.
Ayse!
Köszi, most jól rámhoztad a frászt!
Azt mondjuk eddig is tudtam, hogy nem túl jó ez így, hogy hetente csak egyszer... Szerencsére aranyérrel kétévente egyszer küszködök, de pl. a szülésnél nagyon féltem, hogy egy életr előjön.
A másik , az meg a kényszer kakilás volt ugye, mert ha az nincs, addig eszedbe sem juthatsz, hogy hazajössz. Na, tiszta para voltam, hogy a beöntéstől ugye kiürültem, akkor meg mitől produkáljak???
De szerencsére kaptam valami hajtót, úgyhogy nem volt gond.
Sajnos nálam ezek a reggeli "csodadolgok" csak ideig - óráig működnek, aztán kész. Egyszer Prüntyi ajánlott egy indiai port, na, az kb. két-három hónapig jó volt, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ritkulnak a dolgok.
Próbáltam én már mindent. Reggel melegvíz, Tamarin lekvár stb.
Tudom, hogy az igazi megoldás a sok-sok folyadék, és a rost dús étekézés lenne. Dehát....
Csikken!
Szegény Roli! De hogyhogy eltűnt a golyója??? És akkor most megint megműtik, és mi a garancia, hogy most nem tűnik el??? Jajj, istenem, szegény kisfiú..
Totka!
Bocsi, de jót nevettem a főnök reakcióján....
NÉzd a jó oldalát..
Most komolyra fordítva, én őrjöngenék, az tuti!!!!
Gázszámla: én is befizettem, egyrészt, mert fosok, hogy kikapcsolják, másrészt, mert úgy vettem észre, hogy vannak a mienkénél sokkal brutálabb összegek is! Totka! Hogyhogy nem tudjátok a neten leadni az óraállást??? NEkem tegnap sikerült, remélem, hgoy a következő számla ez alapján jön ki!!!
Na, idáig jutottam a visszaolvasásban!!!
Érdekelne, hogy vajon mi a helyzet Totka Pannijával?? Remélem, semmi!!!
És az is érdekelne, hogy hol van Nyúlné, és Benianyu!!!!!
Csajok, hol vagytok????