Sziasztok!
Most aztán tényleg van ám lemaradásom!
Nóri és
Farkas Drága!
Nagyon boldog hófordulót kívánunk Barnussal meg Apával! Remélem jól vagytok! Úgy örültem Nóri, amikor küldted az sms-t, hogy sikerült!
Épp a cba-ban voltunk Barnussal amikor elolvastam, és kicsit néztek hülyének, mert hangosan felkiálltottam, hogy "igen".
Jaj, de jó, hogy túl vagy rajta! Volt buli
A képek nagyon jók!
Edu! Gratulálok a picikeZséhez!
Már most egy angyalka! A legelső képen pont olyan mintha Barnust látnám a 12 hetes uh képen, totál így fordult ő is. Most elővettem, összehasonlítottam, és tisztára egyforma!
Annyira jó, hogy minden rendben van Vele is! Mikor lesz a legközelebbi uh?
Turórudis
Liziribizli egy tündér!
Totál el tudom képzelni, ahogy nevetgél, biztos nagyon cukipofika!
Samu minden képen szuper!
Nagyon szépen ül, gratulálok neki, a hintát biztos nagyon élvezi, látszik rajta. Olyan jókat tud nevetni, v inkább rötyögni
amikor fényképezed, Zsófi, eszméletlen!
Márknak gratula az újabb fogacskához!
Látszik ám a különbség a beteg meg a virgonc képek között.
Annyira szép kisfiúcska!
Mindkettőn!
Juli is nagyon aranyos
, róla olyan kevés képet láttam eddig. Tegyél fel többször Klári! A nyelvnyújtós nagyon eredeti, kis huncut lehet ő is!
Borcsi rettenetesen gyönyörű
. Annyira jó az az apacsinálta fotó! Tényleg olyan szerelmetes! Kis göndör hajacska nagyon jó áll neki!
Nikkancsnak gratulálok az új tudományához!
Nagyon ügyes!
Tegyél képet az etetős Nikiről is, olyan kíváncsi vagyok!
Bende, Laura fotó???
Marcsi! Ezen a súly-témán tényleg felesleges bosszankodni más miatt! Minden baba más! Laura így lesz gyönyörű és csinos, mint az Anyukája!
Ja, még akartam írni, hogy tök jól "osztozkodtatok" rajtunk Nórival.
Szóval nekem persze bármelyik megoldás jó, naná, hogy jó, egyébként nem is tudnán menni. Szóval inkább ti meccseljétek le! Akkor most úgy van eddig, h Nóriékkal megyünk veletek jövünk, ugye? Nem maradtam le semmi újról? Én örülök, hogy hazahoztok, ha tényleg nem okoz gondot, köszönöm
Zsóka! MArci így mászik? Tök jó!
Állást még nem gyakorolja? Ágy mellett, rajtad?
Meg tudnád adni nekem is ennek a cipős néninek az elérhetőségét, vagy hogy hol találok rá?
ZSófi! Szerintem akkor nem fogsz tudni normálisan pelenkázni, amikor már ezerrel forgolódik Samu oda-vissza. Addig persze simán elvan háton, de utána már örülsz, ha vissza tudod fordítani, hogy ráadd a pelust! Örülök, hogy barátnőzöl, szomszédbabázol, tanítasz no meg persze, h Samu így odavan a bébicsősszel, legalább bármikor tudsz menni,ha akarsz.
MAngó! Hova költöztetek? Eddig hol voltatok? Albérletben? Vagy ez egy nagyobb lakás, újat vettetek? Milyen? Bende észrevette a változást?
Panni! Mi az a priznicelés (vagy mi)?
Lehet, hogy már rosszul emlékszem a szóra
Anyajegyedet mivel szedték le, lézeres valamivel? Az enyéimet azzal, totál megpörkölődtek, büdi is volt, de aztán szépen lepotyogott és "szép" lett. Fájt?
Kata! Gratulálok a gurgulázáshoz!
Jaj, de jó, hogy kevesebb lesz a szteroid! Ennek örülök! A 3. gyogyival meg hátha csak jobb lesz majd!
Edus! Jobbulást neked meg Zsombesznek, na de még Imrusnak is!
Ugye már jobban vagytok! Most akkor Apa ápol benneteket? Uh-s kép tényleg olyan szuper! Imi nem volt szomorkás, hogy nem látta "élőben"?
Mircike! Gratulálok Mirkó mondataihoz! NAgyon ügyes nagyfiú
Úgy meghallgatnám ahogy mondja! Na majd a talin! Te jó ég! 15 kg
Én már Barnust is alig birom emelgetni!
Niki, Marcsi! Egyszerre van a szülinapotok???
Nóra! De nagyon aranyos Flóra
! Hihetetlen, hogy miket tudnak néha mondani! Ezek ilyen örök beszólások, majd az érettségijén is ezen fogtok nevetni!
Kicsit azért pihenj a sok munka közepette! Puszi a lányoknak!
Reni! Te is pihenj, bár most nem igen tudsz,ha még vásároztok is! NA majd utána!
Palacsinta party
Most jól megkívántam! Én holnap diósgubát csinálok vaníliaöntettel, mivel a mákot utálom, dióval is csak finom lesz!
Amit írtál gesztenyét, az a normál gesztenyepürés téglalap alakú? Vagy milyet adsz Nikinek? Én egyszer prógáltam üvegest, olyan 8 hó körül, nem ette meg, bár annak tényleg rossz íze volt.
Na most elküldöm gyorsan...