sziasztok!
Voltunk tegnap a heim pálban könnycsatorna tisztításon, meg fölvágták Lilinek a nyelvét. hát én nagyon be voltam parázva, nem is mentem be egyik helyre sem, a férjem állta a sarat. a szemészetnél már kint a váróban bőgtem. viszont Lili annyira ügyes volt, szinte végig aludt és mindkét helyen kicsit sírt csak. olyan büszke voltam rá!
Szóval még szerencse h dokit váltottunk, az új dokinénink tök aranyos, jól átnézte a kiscsajt, mondott egy csomó mindent. és persze, h le van tapadva a nyelve (amit anno direkt megnézettem a kh-ban szülés után). mondanom sem kell, h mikor hazajöttünk a kh-ból 20 perc alatt szívott 80 gr-ot egy ciciből és nem [/b]fájt!!!! el se tudtam képzelni, h ilyen is lehet, h nem fáj mikor szopizik. komolyan annyira örültem, h majdnem bőgtem. annyi csak a probléma, h a másik cicimben elég kevés a tejcsi, úgyhogy azt vhogy föl kellene turbóznom, de most nagyon föltüzelődtem.
lassan mi is gyarapszunk, tegnap 3360 volt (és 49,5 cm, ahhoz képest, h elvileg 51-el született
)
nekünk a heim pálba kell menni uh-ra, még nem hívtam őket, de gondolom csak hónapok múlva lesz időpont. jövőhéten meg csípőszűrés, remélem nem lesz gáz, mert a dokinéni azt mondta,, h kötött a csípője, és megkérdezte volt-e a családban csípőficamos. szóval kissé parázom, és már elkezdtem tornáztatni egy kicsit.
a találka tényleg nagyon jó lenne, viszont én csak férjjel az oldalamon tudok menni, mert nagyon messze lakunk, és csak kocsival tudunk menni. az probléma lenne?
Mano, Ichtus: tudom h Sára lestoppolta magának Levit, viszont én arra gondoltam, h korban Lili illene hozzá a legjobban
kell az a 4-5 hónap korkülönbség
Na jó végülis Levinek kell választania, hát és mit mondjak Sára tuti befutó ezzel a hajjal annyira édes!
én sajna még mindig nem tudok képet föltölteni, mivel ez céges gép és nem tudunk rá programot telepíteni, és nincs rajta egy értelmes képszerkesztő se
ja Szappan doki: hát kétszer volt ügyeletes mikor én voltam (szülésnél is) és nagyon nem volt jó fej. fájt a vizsgálat is, mogorva volt és a szülésnél beparáztatott, h nem tágulok meg nem látja egyáltalán a méhszájat, úgyhogy nem tudja mi lesz. Ehhez képest nem sokkal utána mikor megérkezett a dokim 3-4 ujjnyira kivoltam tágulva és minden rendben volt. na mindegy, a lényeg, h szerintem kicsit fura fazon, de a saját betegeivel bizti rendes. de sztem a dokik nagyrésze nagyon normális, egy-két kivétel meg úgyis mindig van, azt nem lehet kivédeni.
Szem: nekem zöld van a férjemnek barna. nálunk a családban mindenki zöld, apukám szürkéskék. úgyhogy nem tudom mi lesz, de jobban örülnék a zöldnek. (ja a férjem bátyjáé barna és kék, remélem az övé nem lesz két különböző).
na eldugultam mert kicsi Lili éhes, és ennie kell az én kis piszkafámnak, h ne legyen olyan mint az anyja
ja bocsi, üdv az újaknak, csak kicsit szétszórt vagyok, na meg olyan ritkán jutok gép elé!
mi lehet már az új mamikkal? olyan kiváncsi vagyok!
murphyke