Új privát üzeneted érkezett!

Kati!
Oké rendben van Mi lent leszünk! :lol: Kivel beszélted meg,hogy eláll az eső? :lol: De mindenesetre jól tetted!
Az tök jó,hogy kibújt a fogacskája,nem is viselte meg nagyon ,hála istennek,csak nyáladzott:.Igaz??? Jól tudom?

Na puszi,és viszlát a téren!!
Vendég
 


Csövi csajok!

Hajni!
Ancsikával és Imikével és is nagyon sokat aludtam.Anival ugye első gyerek lévén, Imikével azért, mert amikor Őt vártam, Ancsi már iskolába járt. Levittem a suliba, aztán haza, és utánna egyész nap csak aludtam. Most más a helyzet. Én is azt hittem, hogy majd alig állok a lábamon a fáradságtól, de valahogy annyira túrbózott, hogy Imikélről kell gondoskodnom, hogy nem is voltam annyira fáradt. Az volt a jó, hogy a terhesség elején Imike még kétszer aludt napközben, és akkor én is odafeküdtem nellé.
Én sem tudok minden nap ilyen sokáig fennmaradni, de Elin átsegített rajta, cseteltünk.

Remélem az idő javul, mert Juditékat várjuk!

Ancsikának egy éves korára csak egy foga volt. Nekem meg egy fél.
Imikének már négy hónaposan kibújt az első fogacska. Szerencsére nem nagyon viselte meg őket.

Na pusszancs, most megyek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!


Szilbee! sajnos fogalmam sincs, de szerintem nincsennek bent mindig. Ilyenkor szoktak kijárni a gyerköcökhöz. Esetleg rendelési idöben?

Elin! Nagyon cuki Lilcsi az új frizurával. Antóniának is lehet, hogy le kellen vágatni tüsire, hogy megerősödjön. Csak nagyon sajnálnám, mert ez is nagyon nehezen nött meg.
Köszi az asztroweb-es oldalt, sajna még nem volt idöm megnézni.

Remélem gyorsan megjavul az idö.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi
 
 

 
 

Már megint ilyen pocsék idő van :evil: :evil: :evil:

Délután akkor is kimegyünk. Tegnap vettem apának trikókat és az egyik kicsi lett. Hát ki kell cserélni.
Timi 8-kor kelt és 10-kor már minden baja volt. Fél 11-kor ismét elaludt. SZerintem érzi ő is hogy ezt az időt át kell aludni. :roll:

MAi menü: (a napokban mindíg lemaradt, de nem csak én vagyok ilyen feledékeny :P vagy ti nem főztetek semmit :P )
gombóc leves, tökfőzelék fasírttal

megyek is mert így nem készül el..

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!!

Gratula Szonja fogacskáihoz!!

Ildi, tegnap jól pofára estem! Nekünk nem is a Sport1 van, hanem a 2. Ott meg nem volt póker :cry: De néztem az Animal P-n az állatmentéseket, azt nagyon imádom!
Amúgy amikor bementerm én is feküdni, onnantól megszűntek Lilcsi ébredései :D . Biztosan megérezte, hogy most már én is ott vagyok...

Terhesség alatt én sem voltam aluszékony, mindig mentem volna, mint zsidóban a fájdalom (bocs, ha van érintett!). Esténként is fent kukorékoltam mindig, gépeztem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Mongi!
Azért köszi! :) végül sikerült elérnem a nőt vagy inkább neki engem. Kiderül, hogy a szám amin hívtam nem csöng ki... arról ők telefonálnak. Felhívott a debilemen és lebeszéltük, hogy jön majd jöv. hét csütörtökén. Én egyébként azért kerestem volna, mert pénteken megyünk a törpével vérvételre... a vasat, fehérjt meg egyebeket nézik kontrol gyanánt. Féltem, hogy a védőnő is épp aznap akar majd jönni, így szólni akartam neki.
Egyébként Tura Edinának hívják.

Elin!
Az első képen látszik nagyon, hogy milyen nagy lett Lilcsi!
Nekem a frizujáról Maya jutott eszembe, abból a cseszkós mesefilmből. (Hozáteszem imádtam azt a mesét!!)
Azért tök irigy vagyok Lilcsi dús hajára... mert nekem még így is tök nagy volumenűnek tűnik.

Kati!
Várjuk a kétfogas sztárfotót!!! :mrgreen: Gratula hozzá!!!

De nyomi egy idő van... fujjj.... :?
Kép
szilbee
 
 


Elin!
Bocsi nem a Sport 1-en volt, hanem a EuroSporton!
Nem maradtál le semmiről.

Judit!

Marci elaludt a kocsiban?
Imike megebédelt, de még nem úgy néz ki, mint aki aludni akar.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Tegnapi élménybeszámóló!!!
Még a cukros löttyöt ki is birtam legalább nem voltam éhes!Csak a második előtt ügyi kell vizelet?na itt történtek furi dolgok!!Megkerestem a női illemhelyet ahová óriási betűkkel volt kiírva,hogy NŐI W.C.
Be is mentem kopoktatok az ajtón senki nem szólt ki így hát merészkedtem benyitni!!!!!!!
És visszanézett rám egy férfi(kissebségi),pironkodva elnézést kértem és vártam mert a másik W.C.is foglalt volt!!Ahogy vártam úgy ment az agyamba a pumpa föl,kijött az "úr"és megkérdeztem ,hogy nem látta ,hogy ez női w.c.???Erre azt mondja nem mindeggy?Hát nem!!!Röhejes az egész,de mégis nagyon bosszant!Mi van ha egy gyerek nyit rá ajtót?????

Kép

Kép
katlina
 
 


Ó, kösz Ildi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Fú Katlina ez undi!

Én mindig a szpihiátria mosdójába megyek. Csak tovább kell menni egyenesen a labor után a folyosón és jobbra van egy másik folyosó, ott van nem messze a női wc. Az legalább fel van újítva. na annak sem leeht becsukni az ajtaját, és a wc-t nem lehet lehúzni, de oda nem sokan járnak.

Amúgy én eldöntöttem, hogy nem érdekel, a tanácsadás, még egyszer elmegyek, mert kötelező de utánna nem, ha csak valami baj van. Azért az egy dl pisiért állok sorba, a beteg emberek között, holott annak a esélye sokkal nagyobb, hogy valamit elkapok, mint annak, hogy valami bajom van. Igazam van nem?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Lilcsinek szép az új frizkója!!!


Ildi,Petri!
Az a nagy helyzet,hogy nekem ez a kocsma az "életem"volt mielőtt kismama lettem volna,igazándiból nincs kocsma jellege ez egy fiatalos hely!
Viszont rendesek az emberek mert nem gyújtanak rá ha ott vagyok,az elektromos légfrissítő pedig csodára képes(én sem szeretem a büdös kocsmaszagot)
De dolgozni már csak hébe hóba.mert veszélyesztetett terhes vagyok így nem is lehet

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok

Ildi! Nem aludt el Marci a kocsiban, ő is éhes volt már szerintem. Megebédeltettem, magamnak is csináltam kaját, aztán lefektettem. Most 3/4 órája alszik.
Még egyszer köszi a vendéglátást, meg a teát :) Imike is nagyon aranyos volt, ahogy pátyolgatta a Marcit.
Ja és megnéztem mikor jöttünk fel, tényleg a Batiziék laknak alattunk!
Tanácsadás: én osztom a véleményed, már akkor megfogadtam mikor Marcival kellett mennem, hogy következő gyerkőcnél csak a kötelező 6 alkalomra fogok elmenni. Utolsó hónapban meg hetenként kellett járni, az nagyon fárasztó volt és tök fölösleges.
Meg az NST.... fél napokat elücsörögtem, emlékszem.... :roll:

Katlina, ez nagyon gáz... és tele van az sztk ilyen fazonokkal :?

Elin! Nekem is tetszik Lilcsi frizurája! Gondolom hamar megnő a haja úgyis. Marcinak még nem kellett vágnom. Csak két kis tincset vágtam eddig belőle, ami rálógott volna a fülére. Azt el is tettem emlékbe.

Mostanában a körmét nagyon nehéz levágni, mert nem hagyja! Nincs türelme tartogatni a kezét. Pedig olyan gyorsan nő a körme! Ti hogy csináljátok?

Ez a képkeretező program, amit Hajni és Diácska használ, nagyon tuti. Tegnap fél délután ezzel szórakoztam.

Üdv,

Judit
judit_79
 
 


Na, direkt Nektek:
Kép
Kép
Van itt még copfnak való :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Elin!
Hát ez nagyon jóóóó! :mrgreen: :lol:
szilbee
 
 


Júniustól változtatnak a fogadott orvos ügyben,persze nem jó írányban!Alá kell írni egy nyilatkozatot hogy ki a fogadott orvosod,és persze ennek majd anyagi vonzata is lesz!

A védőnővel egy véleményen vagyunk Ildi!
A Hetényiben van egy nagyon aranyos védőnő ismerősöm,Lázár Istvánné Ildikó,ha valami gondom van most már őt fogom megkeresni!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Látom, itt is nagyon beindult az élet!!! :lol:

Szia Manó76! Olvastam a kecskeméti topikban, hogy hiányoltatok olykor! Aranyos vagy, hogy megkerestél és írtál nekem! Jól esett.

Igen, már jól vagyok, de volt egy időszak, hogy sokat kellett feküdni, mert a genetikai vizsgálat után vérezgettem. :shock: :(
Hát nem volt könnyű az az idő, de már túl vagyunk rajta. Sokat kellett menni vizsgálatokra is, és a genetikai tanácsadóba is vissza kellett járni.
Így, hogy gondok is voltak és nem tagadom eléggé megijedtem, végül kecskeméti doki mellett döntöttem. Egyrészt ezért is ragadtam ott a kecskeméti topikokban. Azóta meg már dolgozgatom is, bár hazahozom a melót, szerencsére számítógépes a munkám. Így könnyebb egy picit.

Szilbee - Húúú, nagyon klassz az új frizurád, ami ezen az új képen van Rólad! :lol:

Kép
potykamanó
 
 


Ja mai menü:tejfölös gombapörcsi
és oldalas sütve,majonézes krumplival Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


[color=darkblue]Potykamanó!
No akkor elnézzük neked, hogy felénk se néztél! :wink: :)
A posilakó, hogy van? Lehet már tudi a nemét??
Remélem most majd tudsz hozzánk többször is írni!

Egyébként már irtó régi a kép rólam... Karácsonykor készült. Nem ártana beújítanom egyet, de nem nagyon készül rólam mostanság. Hál'stennek... ha látnátok... enyhén szopott gombóc fejem lett... :shock: :lol:

Katlnia!
Erről én is hallottam! De így hogy ítélik meg, hogy mennyit kell a dokinak fizetni?[/color]
szilbee
 
 


A profi ... :oops: :lol:
szilbee
 
 


Szilbee - :lol: :oops: köszönöm! A Pocakmanó jól van, már ezerrel dörömböl, néha elég furákat csinál. Van amikor nem hagy elaludni sem. Mindig este indul be. :roll: Kisfiúcska és vagy Konrád vagy Milán lesz a neve, vagy mindkettő :wink: de a névválasztás még mindig porondon van. Hááát, kislányra készültünk jobban, abból volt bőséges ötletünk. De nagyon örülünk hogy a genetikai vizsgálat szerint is egészséges, mert ez a legfontosabb természetesen.

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok.

Elin.nagyon tündéri Lilcsi a 2 kis antennával :D .Nagyon nagy csajszi már.Állítom Sziszinek így 2,5évesen is ekkor a haja-de hátha lesz hosszú is egyszer :P

El voltam veszve (meg lehet el is leszek) egy időre,mert az építkezéssel bajlódunk-most azt mondták az OTP-nél,hogy az sem bizti,hogy erre megkapjuk a szocpolt (még jó,hogy az előző 3alkalommal ezt elfelejtették amikor bennt voltunk).Úgyhogy holnap ügyvéd-és hátha többet tudunk meg.az elején is tudtuk,hogy nem leszünk egyszerű eset,de ennyire nem?! :x

Letti.ari voltál múltkor,hogy érdeklődtél a lurkók felől.Antóniával mi újság? Ja,visszatérve a bábszínházra--még februárban olvastam azt a Plázában (az egyik plazma tv-n,hogy márciusban lesz újra előadás),de máshol még azóta sem láttam/hallottam róla semmit.

Amúgy tud valaki gyermek-urulógust Szolnokon? Barinőm 3,5éves kislánya állandóan fel van fázva,már egy hónapja küldözgetik vízsgálatokra,de még gyógyit sem kapott.

Geromilo ha olvasgatsz azért,veletek mi újság ?-rég jártál erre

Na pusza mindenkinek. :(

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


cleo! :)
De jó hogy írsz!! :D
Hol fogtok is építkezni?
Milyen oknál fogva nem hajlandóak kiadni a szocpolt??
szilbee
 
 


Csövi csajok!

Lilcsinek "zsír" a haja!


Valamit olyat hallotam a fogadott orvosról, hogy ha nem ő a szülésnél az ügyeletes orvos, akkor kell fizetni egy összeget, ami kb. 25.000 Ft. Valami ilyesmi!
Még utánna nézek!

Ágica Te jelöltél meg az iwiw-en?Visszaigazoltalak.

Judit!

Olyan jót aludtunk Imikével. Ő 4-ig aludt, én hamarabb keltem.

Na még benézek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


A mai manü: tejszínes pulyka cafat / apróhús / , meggyfőzelék

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Elin
JAj de jó Lilcsi haja :D
megmaradtak a copfok. Megnyugodtam! :lol:

Ildi
pulyka cafat :shock: :shock: Hogy ti miket esztek :wink: :wink:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Hát valami olyasmit mondott a védőnéni,hogyha nincs nyilatkozat akkor besem hívják az orvosodat!De mivelhogy tudják,hogy fogadott orvosod van így fizetni kell a kórháznak a kórházi ellátásért!Valami ilyesmi,de annyira nem emlékszem mert én most nem esek bele ebbe!Ja és akkor még ügyi fizetsz a dokidnak is!Nesze nekünk szabad orvos választás!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!!!!

Kati!
Szonjának nagy gratula a fogacskákhoz!!!

Elin!!!!
Eszméletlen jó lett Lilcsi hajacskája ha nem lennék fodrász biztos vinném hozzád Diust igazításra!!! :lol:
Ja más:megnéztem Vica babáját nagyon szép kisfiú,és bőgtem egy sort a szüléstörténetén.... :cry:
Katlina!!
NO COMMEN.........2007 és ilyen az egészségügy :?
Szilbee!
Május 31ig van a beíratkozás a bölcsibe ha arra sétáltok már kérhettek is jelentkezési lapot mert már most sokan jelentkeztetek a szomszédom szerint.....
Edina a védőnőtök? Az nagyon jó ő nagyon aranyos én szeretem igaz nekünk sajnos nem ő a védőnénink de ismerem a tanácsadóból.
A mi védőnőnk képzeljétek el,hogy akkor volt utoljára mikor még Dius picurka volt 1 éves korában talán és azóta sem járt felénk sem,na NEM mintha hiányozna de neki ez a feladata vagy NEM?

A mai menűnk:tejszínes gombás csirkemell,tésztával.
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Sziasztok Lányok!

Van most egy félórácskám,elaludt a picilány nagynehezen,úgyhogy gyors leszek!

Potykamanó!
Örülök,hogy benéztél hozzánk is! Néha kukkants be ide is ha van időd,érdekel minket is mi van veled!Ha nem gond megmutathatnád nekünk is azt a klassz 4D-s képet a picifiadról! :lol: Annyira jó!

Elin!
Csatlakozom Petrihez,teljesen megnyugodtam HÁT OTT VANNAK A COPFOK!!!!! :lol: :lol:
A másik képen azt hittem teljesen rövidre vágtad a haját!Tünemény ez a csajszi!! :lol: :lol: Nagyon imádom azt az édes pofiját!!

Katlina!
SZTK ,labor,vizelet, PFÚJJ!!! Undorító egy hely.Én mindíg úgy csináltam,hogy vittem vizeletet üvegbe amikor csak tehettem,mert rosszul voltam azon a WC-n:lol: Ott aztán lehet fertőzéseket összeszedni,ez kell a kismamiknak!Felháborító! :evil: Meg az is felháborító,hogy mennyit kell fizetni!!Mikor mondják már egyszer azt,hogy a pénzt inkább költsük a babára!! Tudom :cry: soha!Olyan mérges vagyok!! :evil:

Petri!
Én nem főzök minden nap! :oops: De ma főztem,Kati adta az ötletet,úgyhogy a mai menünk Sültcsirke,rizi-bizivel :D

Most mennem kell,ennyi volt a szunya!!
Vendég
 


Diácska! :)
Nagyon-nagyon köszi az infót!!
Edina tényleg nagyon szimpi így telefonon keresztül is! :)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Elin! Diácska! Köszi a gratulációt!

Szilbee! Próbálkozunk a ,,fogas" képpel de hát nem nagyon sikerül.

Elin! Megnéztelek az iwiw-en és látásból ismerlek.
Nagyon cuki pofi ez a kis csajszi. Látom szeret pózolni.

Igen, tehát sültcsirke volt ami együtt sült a krumplikával. Ezt ettem én. A párom és Trixi meg borsópörköltet esznek már harmadik napja. Végre elfogyott. Válogatós egy banda. A párom egyik kedvenc kajcsija a zacskós leves :shock: rengeteg tésztával. Tulajdonképpen tészta egy kis lével. Őrület!!!! Amúgy gyakran vannak tésztaételek. A lasagne a sláger.

NA mielőtt agyatokra megyek megyek.
Jó éjt!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Na úgy látom mindenki alszik már!!
KépSehol senki?? Kép

Na jó akkor én is megyek aludni!!
Kép
Kép
Vendég
 


Én még nem alszok, de megyek mindjárt.
A született feleségeket néztem :D
Ti szoktátok? Én úgy szeretem 8)

Diácska
Látom új kép van Diusról. Olyan furi rajta. Vizes a haja? Apropó haj..
Nem is tudtam h fodrász vagy. Lenne is egy szakmai kérdésem..
Timinek olyan kis semmi haja van. Vékonyszálú és nem túl sűrű.
Szerinted ha levágatom neki akkor erősödni fog?
Én úgy gondolom hogy nem sok köze van a vágáshoz a dús erős hajnak. Nekem kicsi koromban mindíg levágatták és mégse lett szép hajam. Szerintem a génektől függ. Neked mi a véleményed?

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Cleo! Sajnálom a szocpolt, hátha lehetne még vaalmit tenni az ügy érdekében, majd szoritok nektek. Akkor az otp-nél nagyon képben vannak.
Köszi Antónia jól van, 2 fogacska készülődik kifelé, ha kijön az összes bizti megünneplem.
KÖszi a bábszinházas infót, figyelni fogom a márciusi progit és megyünk is feltétlenül.
Anyukám már látta Marcipános tortakatalogust , szerintem mi is onnan fogunk rendelni, holnap én is megnézem.

A mai ebéd rakott zölbab volt és holnap is az lesz.

Kati! Nálunk tegnap volt borsópörkölt, az is jó nagy adag lett.

Katlina! Úgy látszik jobb ha az ember mindenre felkészül, amikor nyilvános wc-re igyekszik. Nem semmi. :roll: :roll:

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi
 
 


Jó reggelt!

Hajni! Úgy, mint tegnap kb 11-11.10 körül megyünk le.

csaó

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!!!
Petri!
Igen a képen vizes volt éppen Dius haja :lol:
A régi szakmám igen fodrász de már 1000éve nem gyakorlom,de azért tanácsot talán még tudok adni. Mi mindig vágtuk Dius haját már a kezdetektől fogva,de a sűrűségnek szerintem semmi köze hozzá ,hogy hányszor vágatod le a haját. Minden a génektők függ ,de azért egy "jó" tanács ha nagyon vékonyszálú a hajacskája Timinek akkor egy kicsit vágass mindig belőle,valamennyit biztos hogy sűrűsödik a haja.Meg neki sem jó az ha "3"szál haja felvan csatolgatva.....de ez magán véleményem :roll:
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Diácska

Köszi :)
Egyébként ritkán van felcsatolva. CSak fényképezéskor szoktam hogy valahogy kinézzen :roll: :lol: Nem is tűri a csatot.
Ezzel a képpel csak a szívemet fájdítod :wink: A szép haj a gyengém.. biztos azért mert nekünk nincs.
Anyunak is ritka szép haja van (inkább ritka, mint szép) apu meg kopasz volt. Na befejezem a hajas témat.

MAi menü: gulyás leves és szilvalekváros derelye

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Már napok óta írni akarom, hogy van egy eladó hálós járókám.
Kifogátalan állapotban mióta elköltöztünk ki se volt nyitva csak kerülgetem a hálóban.
Ha valakit érdekelne szóljon.
Cam típusú, 12 ezerért vettem 6-ért adnám. Házhoz is szállítanánk.
ilyen:
Kép

az 50-es mintájú

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!
Hát én most teljesen ki vagyok purcanva. Levente hajnal 4-kor kelt, aztán úgy döntött, hogy ő már nem is alszik vissza... Most tiszta mosott kaki vagyok.
11-kor megetettem, kaja közben bealudt, de még sikerült kivennem az etetőből, mielőtt az almaszószban landolt volna a feje. Most alszik és szerintem én is csatlakozom hozzá! Kép

Holnap nem igen leszek, mert megyünk vérvételre Leventével, hétvégén pedig hozzák az ülőgarnitúránkat ,,, legalábbis azt mondták... Kép

Diácska!
Nagyon csajos copfjai vannak a lányodnak! :)
szilbee
 
 


Szilbee
4-kor keltetek :shock: :shock: :shock: hát nem csodálom ha most te is lefekszel. Jó pihit!

Szegény Levi, holnap vérvétel. Úgy sajnálom az ilyen picurikat ha szúrják őket. De a nagyfiú már biztos ügyes lesz és az is aki veszi tőle. Rendesen vénából veszik? Az SZTK-ban?

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!!
Szilvi! remélem rendben megy majd minden holnap Leventével! És az SZTK-ban sem fognak bunkózni...
Lilcsi is elaludt séta közben, úgyhogy most kint alszik a folyosón, így majd utána ebédel.

Petri! Gyerekvédő ajtórácsot nem tudsz eladót?? Járókát sajnos, ha beteszem a szobába, már nem férünk be... De lehet, meg sem maradna benne, azt hinné, büntiben van... Néha-néha, napközben, ha beteszem valamiért az ágyába, hogy ne tudjon utánam jönni, akkor is visít.

Jaj! Én meg olyan szépet álmodtam! Szültem megint :lol: . Olyan jó volt.

Diácska! Azt mondtad, nem tűri Dia a hajgumit! Már megszokta?? Nagyon csinos így a buksija!! Sokkal jobban áll neki, mint leengedve.

Kati: honnan ismertsz :?: :?: :?:
Amúgy Lilcsi nem nagyon szeret pózolni. 10 képből kb. 3 jó. Vagy kimegy a képből, vagy a szemét csukja be, vagy "belenyúl" a lencsébe.

Többiek?? Vagy a jóidőben mindenki csavarog?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Ja azt mondta a védőnőnk,hogy vegyünk babafigyelőt!De igazság szerint Kata baba kiságya ott lesz mellettem,szerintetek????

Kép

Kép
katlina
 
 


Csövi csajok!

Mi is kihasználtin a jó időt. Át sétáltunk a szomszéd utcába a barátnőmhöz. Ő nemsokára fog szülni, talán csak pár napja van hátra. Szülés után remélem bekapcsolódik a dumapartiba, nemcsak olvasgat minket.

Mire hazaértünk, Imike a jó időn elaludt a babakocsiba, most is alszik. majd kajcsizik, ha felébredt.

Közben anyukámék hoztak almát, de olyan igazi Hófehérke almáját. Gyönyörű piros, lédús és az íze.....hmmmm.

Katlina!
A védőnőtök pénzt is ad a babafigyelőre?
Szerintem nem kell, hacsak nem indokolt, pl, ha valamilyen rendellenességgel születik egy babuci. A kórházban sem figyelik.

Amikor Imikét szültem, akkor még éjszakára összeszedték a babákat, de amikor be akartam menni hajnalban megnézni, nem engedték, azt mondták felébresztem a többit is. Hozzáteszem én a sajátomat sem akartam felébreszteni. Aztán amikor meg a kék fény alatt pácolódott szegénykém, még az ajtó is össze volt kötve gézzel. Én az anyatigris, feltéptem az ajtót, és lám a két éjszakás nővér békésen aludt, egyik az egyik helyiségben a másik a másikban. A gyerekek meg ordítottak, mint a fába szorult féreg.
Az én babucim meg ot feküdt a kék fény alatt étlen, szomjan, és amikor nagynehezen kegyeskedett felébredni a nővérke még ő kérdezte tőlem, hogy mit keresek ott. Hát a gyerekemet! Voltam olyan ideges, hogy azt hittem fejenvágom. Csak az a baj, hogy ilyen stresszes helyzetekben nem tudunk azonnal cselekedni. Sajnos. Fel is jelenthettem volna őket.
Na mindegy csak berágok rajta megint.

Szóval Katlina szerintem, ha melletted fog aludni a pici, akkor a saját ösztöneid is kivállóan fognak működni.

Unkoatesóméknál, az éjszaka közepén merült le az elem, és olyan hangosan visított a légzésfigyelő, hogy rögtön bepánikoltak, és már szaladtak volna a gyerekkel a kórházba. Még az ajó, hogy a baba is felébredt rá.

Szilbee!
Együttérzésem!Ilyenkor én is aludni szoktam Imikéval, ha éjszaka valamiért nem alszik.

A mai menü: a tegnapi pulyka cafat, de rajtam kívül senki nem eszi, azért mer porcogó is van benne. Így jártam, ehetem vagy két napig. A meggyszósz viszont nagyom finom lett Imike tegnap kétszer is evett belőle.


Ewa! Merre vagy, már vagy három napja bejelöltelek az iwiw-en.

Na most lépek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hú de dühös vagyok!

A szomszédban most szippantják a k.a.k.i.t, de olyan zajjal, csoda, hogy még Imike nem ébredt fel. Nem tudom meddig tart egy ilyen, de már vagy 15 perce dolgoznak a témán. Lehet, hogy teljesen belediffundálódott?
Szar ügy!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hát ez szar ügy tényleg!!! Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Szilbee! Kívánom, hogy minnél hamarabb legyetek túl a vérvételen. Ja és persze a lehetőségekhez mérten problémamentes legyen.

Elin! hát nemtudom de már láttalak az tuti.

Katlina! Tudod ez a légzésfigyelő dolog meredek téma. Amikor a nagyobbok lányom született nem vettünk mert nem is nagyon volt még. Reméltem, hogy erős nagy baba lévén (4400gr) nem lesz baj.
Most pedig azért vettünk mert szó szerint olyan nagy ,,divat" és ha már csak azért se vettünk volna és bekövetkezik a baj akkor soha nem bocsátottam volna meg magamnak. Persze azt azért elmondanám, hogy sokat alszik mellettünk Szoncsi, a légzésfigyelő meg ott figyel a kiságyába. Na most légy okos.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Katlina!

Nem tudtam megnyitni a vizitdíjas honlapot! :oops:
Remélem azért minket sem fogsz elhanyagoni? :cry:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ildi: köszi a jelölést, már én is kerestelek eccer, akkor nem találtalak, utána meg már nem volt idő.

Katlina: szerintem tök felesleges pénzkidobás a légzésfigyelő, ha egy szobában vagy a gyerekkel! Az anyai ösztönök ha beindulnak, akkor a legcsúcsabb berendezésnél is jobb leszel! :D Ráadásul az apróságok - legalábbis a mi családunkban - olyan "hangosan" alszanak, szuszog, morog, mocorog, hogy tuti feltűnik ha baj van.

Kata: Szoncsi milyen baba? Miket csinál? Milyenek az éjszakáitok? Lécci csak akkor válaszolj, ha nem 100%osan idilli :lol: :lol: :lol:

Nem igazán van időm írogatni, úgy lefoglal Zsófi. Jó az, hogy 6 hónaposan egész nap megy? Szépen áll és kapaszkodik egyedül, igaz felállni, felülni még nem tud vagy mászni, de ha fogom a kezét,akkor hanyattfekvésból állásba húzza magát és megy, mint a mérgezett egér az egész lakásban.

Elin: jól eltűntem sétatéren, de képzeld, találkoztam egy egyetemi barátnőmmel, aki szintén kisbabás és most akkora az öröm - eddig nem is tudtuk, hogy mindketten szolnokiak lettünk - hogy nem tudunk betelni egymással.

Képzeljétek olyan rámenős kislányom van, hogy egy 9 hónapos kisfiút kapásból elkapott és mindig símogatja, meg elveszi a játékát :D
ewa
 
 


Ildi
Itt meg mindíg valaki fúr vagy kalapál. Most per pillanat a szomszédban fúrnak :evil: vett valami új cuccot ha jól láttam. Timi még alszik de nem tudom meddig. brutál hangos..
Itt egyébként is minden áthallatszik :evil: pl tudom mikor fürdik a szomszéd :P

KAtlina
Nekünk se volt légzésfigyelőnk. Timi mellettem aludt a kiságyban 9 hónapos koráig. Ez most tényleg nagyon divat..mármint a figyelő.
Nekem van egy ismerősöm akinek jogosan jelzett :!: SZaladt a babához és már el volt szürkülve.. olyan lélekjelenléte volt a csajszinak hogy rögtön tudta mit tegyen. Mesterséges lélegezteés.. sikerült neki. :D Azóta nem volt riasztás. Ez 2 hetes korában volt, a kivizsgálás szerint egészséges csak akkor annyira mélyen aludt h elfelejtett levegőt venni. :cry:
Amióta ez velük megtörtént azóta én is elgondolkoztam a dolgon. Ha lesz egy másik babánk lehet h veszünk.
Viszont nagyon sok más anyukától pedig az hallottam hogy tök tévesen beriaszt. Nagyon érzékenyek ezek a ketyerék. Ha meg már mozog a kicsi és lemászik róla akkor is riaszt.
Bár ha jól tudom van olyan is ami az egész ágyat érzékeli.
De mi van akkor ha veletek egy ágyban fog aludni?
Jó sokat segítettem én is, mi?

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Elin
Eladó ajtórácsot nem tudok.

Ewa
6 hósan lépeget??? :shock: :shock: :shock:
Jesszusom Timi baba még akkor ülni se tudott. Nagyon ügyes és erős kiscsajod van!
1 évesen már az ABC-t fogja tanulni ha ilyen ütemben fejlődik :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!!!!
Képzeljétek el egész délután csavarogtam.....és nagyon jól esett egy kicsit egyedül kimozdulni otthonról.:lol:
Ágyat kell vennünk Diunak mer képzeljétek a kisasszony szétugrálta az ágyát,már tegnap jött a szomszédom szerelni a kiságyat mert apa pont nem volt itthon.De itt Szolnokon a drágaságon kívül semmi jóval nem találkoztam....de viszont tegnap apa kiment Pesten az IKEÁBA és ezt az ágyat nézte meg..kukksizzátok már meg
Kép
Elin!!
Diának ez a fürdős frizurája mert csak akkor engedi föltenni ,mert tudja hogy akkor nem mosunk hajat.....
Légzésfigyelő: mi egy szobában aludtunk Diussal ezért nem vettünk légzésfigyelőt ha nagyon messze van tőletek csak akkor vegyetek sztem.....én is hallottam már hogy sokszor tévesen riaszt ,hááát én nem szeretnék minden éjjel frászt kapni tőle.
[/color] sziasztokKép

KépKép
diÁcska
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?