Sziasztok!
Ildi: köszi a jelölést, már én is kerestelek eccer, akkor nem találtalak, utána meg már nem volt idő.
Katlina: szerintem tök felesleges pénzkidobás a légzésfigyelő, ha egy szobában vagy a gyerekkel! Az anyai ösztönök ha beindulnak, akkor a legcsúcsabb berendezésnél is jobb leszel!
Ráadásul az apróságok - legalábbis a mi családunkban - olyan "hangosan" alszanak, szuszog, morog, mocorog, hogy tuti feltűnik ha baj van.
Kata: Szoncsi milyen baba? Miket csinál? Milyenek az éjszakáitok? Lécci csak akkor válaszolj, ha nem 100%osan idilli
Nem igazán van időm írogatni, úgy lefoglal Zsófi. Jó az, hogy 6 hónaposan egész nap megy? Szépen áll és kapaszkodik egyedül, igaz felállni, felülni még nem tud vagy mászni, de ha fogom a kezét,akkor hanyattfekvésból állásba húzza magát és megy, mint a mérgezett egér az egész lakásban.
Elin: jól eltűntem sétatéren, de képzeld, találkoztam egy egyetemi barátnőmmel, aki szintén kisbabás és most akkora az öröm - eddig nem is tudtuk, hogy mindketten szolnokiak lettünk - hogy nem tudunk betelni egymással.
Képzeljétek olyan rámenős kislányom van, hogy egy 9 hónapos kisfiút kapásból elkapott és mindig símogatja, meg elveszi a játékát