Sziasztok!
Barbi, Zsóf!
Nem mondtak konkrétan semmit, hogy mitől van Robi panasza, azt sem, hogy lelki eredetű-e vagy sem.
Azt hozzá kell tennem, hogy állítólag egy nagyon köcsög doki volt, azt mondja a Robi, hogy legszívesebben szemen köpte volna, és alig várta, hogy kijöjjön.
Azt mondta neki, hogy mivel a legutolsó vérképnél a CRP-je nagyon magas volt (gőzöm sincs, hogy mi az), ami mindenképpen valami gyulladásra utal, azt mégegyszer mindenképpen meg kell nézetni.
Továbbra is szedni kell a gyógyszert, amit eddig szedett.
És azt mondja, hogy ő az epéjére gyanakszik. Mellesleg nem ő az első, aki ezt mondja.
Hát ennyi. Innentől kezdve, gőzöm sincs, hogy hogyan tovább...
Fogyókúra: hát igen, azt én is elismerem, hogy némileg kételkedem a nagyon gyors, drasztikus fogyókúrában. Ez az akupunktúrás hely napi 800-1000 kalóriát engedélyez, de mindenkinek személyre szabottan próblnak összeállítani egy étrendet.
Egyébként, megmondom őszintén, hogy azt gondolom, hogy mindenképpen drasztikusnak kell, hogy legyen, ami nálam célt érhet. MInt már milliószor mondtam, nem vagyok egyáltalán kitartó, és ha nem látom rövid időn belül az eredményt, akkor hajlamos vagyok feladni.
Tudom, hogy ez egyáltalán nem jó...
A folyadékkal mindenképpen lesznek bajaim (állítólag min. napi 3 litya vizet itt meg kell inni), mert amúgy is nagyon keveset iszom.
Meg is látszik az anyagcserémen, ami brutál szar, örülök, ha egy héten egyszer eljutok ez ügyben a wc-re, és azt is nagyon megszenvedem...
Mára eljutottam odáig, hogy max. másfél litert megiszok egy nap, azt is gyümölcstea formájában. Azt biztosan megiszom, és tudom, hogy másfél liter, mert ekkora a teáskancsóm...
De többre képtelen vagyok, és ami a legrosszabb, hogy abszolút nem is kívánom.
Ezzel biztos megszenvedek majd, de hát muszáj lesz...
Azt még azért hozzá tenném, bár ezt is leírtam már nektek: ha lenne felesleges kb. öt-hatszáz ezer forintom, én simán még a gyomorgyűrűs dologba is beleugranék...
És valóban, nem is tudom, ki írta már, pont ma, hogy Barbi milyen vagány csaj!! Hát tényleg az, és valamikor, még a szülés előtt, én is ilyen voltam. Tök jó, hogy teljesen el tudja fogadni a dolgokat!!!
Gimis koromban voltam utoljára ilyen, mint most, hogy baromira zavart, ahogy kinézek. Aztán az évek folyamán ez teljesen megváltozott, teljesen el tudtam magam fogadni olyannak, amilyen vagyok. Kidobtam a nagy lepel ruháimat, amiben előtt takargattam magam, és elkezdtem nőies cuccokban járni. És ez nagyon hamar meg is látszódott a párkapcsolataimon is, hirtelen egyre többen vették észre, hogy jé, mennyire megváltoztam, és ez tetszett is sokaknak.
Így volt ez egészen a szülésig. De aztán ugye jócskán híztam, majd a nagy része lement szülés után, de aztán a röpke másfél év alatt szépen vissza is híztam mindent.
És az a bajom, hogy tökre megváltozott a testem, és ha akarnék, sem tudnék nőies ruhákat magamra venni, mert annyira siralmas a látvány.
Na, ez most jó hosszúra sikeredett, de mindegy.
Azt akartam még írni, hogy:
Majola!
Örülök, hogy végül mindent rendben találtak Annánál. Ezzel kapcsolatban már leírtam a véleményemet, nem írom le mégegyszer, de azért jó, hogy túl vagytok rajta, és nem kell már idegeskedni.
Mit is akartam még??
Nem jut eszembe.
Na, akkor most búcsúzom, mert az öcsém most indult Szentendréről, jön értünk, és visz minket anyumhoz.
Nagyjából még semmit sem rámoltam össze, úgyhogy igyekeznem kell, és még egy adagot ki is szeretnék mosni.
De azért anyuéktól majd olvasgatlak Titeket, és jövök!
Pusz: Évi