Sziasztok!
Megint lemaradtaaam!
Pepének nagyon boldog elsőt kivánunk, isten éltesse sokáig!
Edináknak részemről is sok puszi és fülhúzás!
Anid!
Amikor megláttam a levelet, amelynek tartalma halihó volt, azt hittem, hogy extra pörgős napot tartasz, meg se irod a levelet, csak nyomás!
De aztán nagyot röhögtem! Kata már most kezdi a sunyi gombnyomogatást! Mi lesz itt még később!
Educi!
Nagyon szép Anita a vonalzón! Tök profi a fotója, te csináltad?
GYümi: előszür reszelt almát adj neki és elsőre csak egy-két babakanálnyit. HA szereti, következő nap már adhatsz három-négy kanállal egész addig, amig majd egyszer ki nem válta az alma a szopit az adott étkezésnél.
Én szopi előtt adtam, mert úgy tűnt, ha éhes a baba, hajlandó megkóstolni, ami a kanálban van, de ha már jóllakott tejjel, lehet, hogy elutasitja a kaját. Először a tizórait vagy az uzsonnát jelentő szopihoz kapcsold a gyümölcsöt.
Szilvi! Én is drukkolok, hogy ezen a héten kibújjon a trónörökös! Beszéld meg vele, nekem sikerült anno! Boti választhatott szombat és kedd közül - a doki nem volt itthon a többi napon- , és Boti keddet választotta!
Lilla!
Sajnálom, hogy Bálint ilyen rosszul van, szegényke! MIndkettőtöknek jobbulást% Van most valami influenza, ami végiglátogata kis hazánkat. Anyu óvónő, ő is modnta, hogy a csoportban manapság ritkaság a gyerek, mert mindenki beteg.
Joe!
Hurrá nektek, végre jobban van a kis druszánk!
Ez a pelenkázós történet nagyon durva, Boti nagyon okos!
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ha már zavarja, akkor ez az első lépés a szobatisztaság felé vezető úton!
Egyébként az én Botim is mér kapisgálja a dolgot egy pár hónapja. Szólni szokott, hogy pá-pá lesz/ ez hivatalosan a pisliés megnevezése, de ő a nagydolgok esetében használja/ .
Vettünk is neki bilit, wc szűkitőt, de egyelőre még nem akarja kipróbláni. Pelenkázódni viszont utál. Ha megkérdezem tőle, hogy bekakilt-e, letagadja és elszalad!
Sára!
Gratula a minuszkához!
Nálam, a csoki szokott betámasztani a fogyásnak, illetve ez okoz hihetetlen mértékű körméret növekedést. Jó, azért nem szoktam megvárni, hogy ajtót kelljen szélesiteni nekem, de ezt határozottan észrevettem.
Rigók kiolvadtak?
Na, most befejezem, mert félek, hogy elszáll az egész, néha megszivat az adminisztrátor!
Szép estét!
Kinga