sziasztok,
Nóri, nagyon nagy gratula a vizsgához. én sejtettem, h. ez a "nem tanultam semmit" azé' ilyen szépen fog görbülni !
és Farkasnak nagyon-nagyon boldog 10.hófordulót !!!
ment akkor ma a bulizás ?
ja
Edus, ez a súlykérdés olyan, mint a ki mit mikor mozog már.
Laura egészséges,ügyes,okos, kiegyensúlyozott, jókedvüü, szóval én örülök, h. ilyen, és nem pufibb. hurkái neki is vannak, nyilván nem akkora, mintha 9 kiló lenne.
Mangó, én azt hittem, h. Bende amekkora súllyal született, ő lesz a topik óriásbébije. de látom a cipő nálatok is hasonló, mint nálunk
de ez így jó.
látom paramamik közé egy paraapuka is csatlakozott
nekem az üléssel kapcsolatban vannak paráim legújabban, de már le sem írom..
Zsófi, frankó a hinta !! oldalt is kileng? ajtófélfa nem veszélyes, h. nekilöki magát? gondolom nem, mert akkor nem ültetnéd bele Samut, meg nem árulnák, de amikor láttam a linken ez jutott eszembe.
az ülős képek eszméletlenek, mind a szerkó, mint a tudomány ! Laura nem tud így ülni még ! csak Z-ülésben, és úgy sem sokáig. {ez a parám}
Zsóka, köszi még 1x a cipős dolgot, ma még most vagyok internetnél először majd bekukkantok. igen, amúgy u.az a hölgy, akit mailen írtál.
Borka gyönyörüüü !! grimasszal is, meg Apa-szerelemmel is.
Kata,ez nem semmi, h. megint így megkínozták Lizut. vmi oka van, h. ennek a kislánynak ennyit kell kiállnia a pár hónapja alatt. szerintem az, h. ő legyen Fót és az egész környék legügyesebb, legvagányabb, legerősebb babája később.
addig meg kitartást !!
és olyan jó, h. erőt tudsz meríteni a kacagásából, mosolyából !!
tesód hogy bírta az első éjszakázást?
nem volt hulla reggelre?
Mircike, gratula Mirkó első mondataihoz !! jaaaj, úgy várom már én is ezt.. ! lassan itt a miért-korszak..
mától bölcsiztek??
és köszi a Liberós tippet. neked is
Zsóka !!
Panni, h. van Márk? nem lázas már??
mi ma hintáztunk kint a jó időben, Laura sikongatott, olyan aranyos volt. majd teszek fel képet holnap.
Marcsi