Paga, Fanny!
Örülök, hogy újra itt vagytok. Persze ilyen zsúfolt napok alatt nem csoda, hogy nem jöttetek.
Fanny!
Gratulálok a fiadnak a születésnapja alkalmából. Azt hiszem írtad korábban, hogy ő már önálló, külön él a barátnőjével. Én el nem tudom képzelni, hogy Péter mikor jut el ide ( pedig ö is ennyi idős). Néha az az érzésem, hogy még 40 éves korában is mi fogjuk eltartani.
Gondolom a kisebbik fiad vizsgázott most kreszből. Neki ehhez gratulálok!
A kolbászok nagyon csábítóak, a torta gyönyörű és biztos nagyon finom volt.
Benji valóban nem jár még oviba. Májusban megyünk viszont beiratkozni. Igazság szerint csak jövő szeptembertől szeretném, ha járna. Viszont már januárban 3 éves lesz. Sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, lehet, hogy rákényszerülök már akkor beadni. Megkérdeztem az óvodában a vezetőnőt, hogy ilyenkor mi a teendő. Ő azt mondta, hogy nyugodtan írassam be, s ha mégsem megy már januártól, akkor elegendő szólni nekik és mehet majd szeptembertől.
Paga!
Gratulálok Barnusnak a szép eredményekhez. Nálunk Bence mostanában nem igazán szerencsés a sport terén. Tavaly év végén ugye isiásza volt, idén januárban beteg volt. Tegnap pedig elesett a lépcsőn és beütötte a farcsontját. Ma irány a Heim Pál Kórház.( mivel reggel menni is alig tudott) Törés szerencsére nem történt, csak zúzódás, de a sporttól egy időre megint eltiltották. (Ő karatézik egyébként)
Melyik út építéséről tartottál lakossági fórumot? Egyébként mi a véleményed a galvániszapról? Tényleg ilyen nagy a baj?
Néhány hete a helyi Théma újságban megjelent egy rövid cikk arról, hogy idéntől az önkormányzat építményadót vet ki, függetlenül attól, hogy lakás vagy nem lakás céljára szolgáló építményről van szó. Külön kiemelték, hogy még a pincére is, vagyis az utolsó négyzetcentiméterre is, négyzetméterenként 900 Ft-ot. Szegény apósom majd frászt kapott, kétségbeesve hívott fel, hogy olvastam-e. (ez ugye rájuk nézve is több, mint 100000 Ft-ot jelentett volna) Gondoltam, hogy nem eszik olyan forrón a kását, felhívtam az önkormányzatot, hogy akkor mi a helyzet. A hölgy rögtön mondta, hogy véletlenül se foglalkozzunk vele, a cikkből pont a lényeg maradt ki, azaz a lakásokra továbbra sem kell fizetni. Erre felhívtam a cikk szerzőjét, hogy mégis milyen indíttatásból ijesztgeti az embereket. Ő persze elnézést kért és közölte, hogy túl hosszú lett a cikk és kicsit szerencsétlenre sikeredett a rövidítése. Hát elég érdekes! Utálok politizálni, de akaratlanul is az jutott az eszembe, hogy arra ment ki a játék, hogy az emberek elkezdjék szidni a helyi önkormányzatot (ami Csepelről lévén szó, inkább baloldali), ugyanis az emberek többsége úgysem veszi a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak. Ti is olvastátok?
Az utazáshoz jó utat és jó időt kívánok! Nem akarom elkiabálni, de mi elvileg szombaton utazunk az elmaradt üdülésre.
Mandula!
Ez a csöppség mindig milyen csinos! Olyan okosan, értelmesen néz minden képen! Szerintem már ebben a korban is látszik, hogy ki mit hozott magával és mennyit foglalkoznak vele.
Remélem Kriszta nem végleg köszönt el tőlünk. Azt hiszem pont ő írta egyszer, hogy ilyen esetben ezt jelezné felénk.
Melcsi!
A család hogy van? Azért próbálj most már többet pihenni! (Ami egy örökmozgó 15 hónapos mellett elég nehézkes lehet) Bizony Benjit ebben a korában még előfordult, hogy betettem a járókába. Szerencsére jól viselte. Bezzeg most már nehezebb a helyzet. Egyszerűen napközben nem tudok semmi érdemlegeset csinálni, állandó odafigyelést igényel.
A múlt héten például, miközben a pincében teregettem és persze ő is velem volt egyszer csak azt vettem észre, hogy az előmosó spray csőre már a szájában van és próbálja megnyomni a pumpát. Szerencsére nem került be semmi a szájába. Az egészben az a pláne, hogy én egyébként a jobb félni, mint megijedni típus vagyok, de a pincében nem gondoltam rá, hogy elzárjam a dolgokat, mert alapvetően nem ott tartózkodunk.
Regina!
Ez a farsangi hét tényleg nagyon gazdag volt. Ilyenről még én sem hallottam, pedig a két naggyal már két óvodát elfogyasztottunk és mindegyikkel teljes mértékben meg voltam elégedve.
Hát igen, a kamaszkorral kapcsolatban tényleg nagy út előtt álltok. Én meg már a másodiknak futok neki. (lévén Bence is 13 éves)
Sheila!
Melissa teljesen rendben van már? Ha jól értettem, akkor ti holnap utaztok a Bakonyba. Érezzétek jól magatokat!
Felteszek két képet, ami ma, „alkotás” közben készült.
Jó éjszakát mindenkinek!
Melinda