Hú csajok, most nem panaszkodom, hogy de keveset írtatok.....
Beniaynu!
Nagyon arik a tegnapi barátnőzős képek, Dani meg iszonyat bevállalós kispasi, nem fél a veszélytől
Te TóthVerás?????
Pont a tegnapi képeket nézve jegyeztem meg magamban, hogy milyen sovi lettél
Hajni!
De jó, hogy előkerültél, pont úgy ültem most le a gép elé, hogy küldök neked privit, hogy mi van veled.
Sajnálom, hogy így összesűrűsödtek a dolgok, én ilyenkor mindig azt gondolom, hogy ennél már csak jobb lehet....
Fogyit nem lehet erőltetni, én tuti kinyírnám Gabit, ha elkezdene ba....gatni.
Magadban kell az elhatározásnak megérnie, más miatt nem lehet lefogyni. Ezt mond meg Csabának is!!!!
Még ha igaza is van netán.....
Szemed
Remélem hamar találtok olyan helyet, ahol a TB kifizeti.
Ja és lefogyni eredményesen szerintem csak úgy lehet, ha egyszerűen kevesebbet eszik az ember és ha még mozog is hozzá, akkor az a tuti.
Én nem hiszek semmilyen fogysztó szalonokban, meg bogyikban
A fogysztó szalon szerintem akkor hatásos, ha az ember már lefogyott és nem elég feszes, azon lehet javítani. De 10-20 kilókat azzal nem lehet lefogyni, ha beraknak valami gépbe, otthon meg tömöd magadba a csokikat......legalábbis szerintem.
Na ezért nem tudok én fogyózni, mert ha belegondolok, hogy hónapokig nem ehetek jókat, kiráz a hideg.....
Magamban nem érett meg az elhatározás sajna, ehhez hozzájárul, hogy én jól is érzem így magam.......
Évi!
Igaza van Emesének, futni csak akkor szabad elkezdeni, ha egy kicsit lefogytál, mert teljesen tönkremennek a térd ízületeid.
Akkupunktúra egyébként jó szerintem is, de ott bírni kell a napi 600 kcal-ás diétát......
Cleo csinálta végig sikeresen, valami 18 kilót fogyott 2 hónap alatt!
Emese!
Ha depis kezdesz lenni, csak szólj nyugodtan! Jövő hétre megdumálhatunk valamait, akár sétát is, ha Nyuszi nincs még tuti jól!
Ayse!
Nagyon ügyi vagy, gratulálok neked a -3 kilóhoz!
Babanetre visszatérve:
Én is azzal kezdem a napot, hogy bekapcsolom a gépet, meg este lefekvés előtt még frissítek egy utolsót, úgy kapcsolom ki
DE!
Nekem vannak más ismerőseim, nem babás/családos barátnőim is, akikkel tartom a kapcsolatot. Meg persze babások is.
Rendszeresen vigyáznak a nagyszülők a fiúkra, van lehetőségem kimozdulni, saját programokat csinálni.
Így ezen a télen a nyomát nem éreztem a depinek, annyi program volt/van.
Nagyon fontosak nekem is az itteni emberek, de van az életemben más is.
Szerintem ez a döntő, hogy kinek mennyi más lehetősége, ismerőse van, hogy kikapcsolódjon.
Természetes, aki több időt tölt itt, sokkal jobban ragaszkodik a babanethez mint esetleg kellene.
Azért vigyázni kell, mert ezek "csak" virtuális kapcsolatok, nem szabad ugyanazt elvárni, mint a személyesektől.
Én ha visszamegyek dolgozni, azért nem félek, hogy eltávolodom, mert akivel kialakult már valamiféle jobb viszony, azzal úgyis tartani fogom a kapcsolatot. Legalábbis remélem
Meg esténként tuti elolvasom az aznapi termést.......mivel én is a szívemen viselem itt mindenki sorsát!