Sziasztok!
Andy,
ha egy haromhetes gyerek csak 3 orankent ker cicit, akkor az a tejcsi boven eleg neki, hidd el
Ha nem enne teli a pocakjat, akkor surubben kerne. Sok baba 1-2 orankent keri magat cicire, megis szepen fejlodik. Csak egy tanacs, ha nem akarsz beleorulni ebbe a szopidologba, ne meregesd a szopikat es ne hasonlitsd masokhoz, hogy mennyit eszik. /Egyszer szivesen csinalnek egy ilyen statisztikat, hogy hany embernek volt merlege otthon, es abbol hanynak sikerult a szoptatas/. A Te Markod kulon egyeniseg, mi sem eszunk-alszunk egyforman, nincs szabaly.
Szilard kajakat a mai allaspont szerint 6 honapos kortol illik adni a babaknak, de nagyon "engedekeny" felfogas szerint is 4 honapos kor elott nem javallt! Es akkoris eloszor sima vizben fott zoldsegek, fuszermenteseket, par kanallal kezdve, pepesitve.
Mi voltunk ma uszni
Jo, hogy Apa is jott velunk, kulonben nem tudom, hogy birtuk volna. Reka nagyon elvezte, sikongatott, gondolom, a visszhang is fokozta a jokedvet
A babak is nagyon tetszettek neki, mindenkire mosolygott, nagyon jo volt. Csak kipurcantam en is, holt almos vagyok
Az oltozkodes korul ugyan voltak kis problemak, mert bar hasonlo koru gyerekek voltak ott /Reka volt a 2. legsovanyabb
/, de azok csak fekudtek hanyadt, mint a bot, sok anyuka siman otthagyta a 6 honapos gyereket, mig par lepesnyire oltozott!! /ezt a nemforgolodo, aggodo anyukaknak irtam, nincsenek lekesve, nem kell aggodni
/. Reka viszont minden babat meg akart fogni, minden torulkozot meg akart kostolni, alig birtam vele, tiszta extazisban volt. Aztan a hajszarito, az is bejott nagyon. Szoval, szuperjo ez az uszas
Itthon egyebkent a kisagyban valo terdreallas a slager, csak megy az orditas tovabbra is, ha elfarad. Ja, es mar szinte nincs korlat a babaagyon, mert azzal az egyszem eles fogaval leragcsalja korben, attol felek, szalka megy a nyelvebe egyszer. Es mikozben ezt irtam, latom, rendesen maszik a gyerek
Eddig csak kuszott, szelsebesen, mint a kommandosok
, most meg mar rendesen negykezlabazik.
Valaki irta a fejenjarast megint, nalunk abbol lett anno a felules, keszuljon a legrosszabbakra
Udv az ujaknak, irjatok jo sokat
Zsanihoz, az immaron kisimult arcu zombihoz meg nem is szolok, mert ugy irigylem
-Afonya