Új privát üzeneted érkezett!

Hi!

Tyche!
Na-Na!! Láttunk itt már karón varjút! Relax!!
Én is ebben bízom!! Persze tudom mindenki szenvedne már a "kenguru szindrómában" aki még nem jutott arra a sorsra. :wink: Nem ússzuk meg!!
lara26
 
 


tyche!

ó..nyugi. Metformin, aztán hagyj neki időt hatni. És meglátod, lesz szép tüsző, lesz zebra! Az elején vagy, csak pozitívan!

Hm...ha a doki nem akar, le kell cserélni. :wink:

Nekem annak idején semmi tüsző nem volt, stimura sem. És .... ( bár még nem vagyok anya) ... lettek tüszők, lett zebra! Türelem :wink:

Pussz
Vendég
 


csakegy: nem rossz :?: sőt :?: a kivasalt hőgörbuszomról beszélsz ? :o
Vendég
 

 
 

ginuska: igen :) Nálam is így volt... az elején cik-cakk ezerrel... aztán PÉ után szépen kivasalódott :) Ez szerintem tök jó :))))
Vendég
 


:lol: akkor a avasalt hő jó??? na de már emelkedhetne!!! :D
Vendég
 


ginuska... majd kiderül :))))) (de a vasalt hő szerintem már önmagában jó jel - mert akkor talán nem ingadozik a progid :) Aztán ha a napokban lezuhan egyszer... na akkor lehet kezdeni izgulni... főleg, ha utána magasabb szintre emelkedik :)))))
Vendég
 


Ginuska
Na most mindent bele!Holnap már tuti felmegy a hőd! :D

Tyche
Nálam még rosszabbul indult ez a ciklus,és látod... :) Ne add fel!

kézimunkázók:Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!Én már belekezdtem vagy 3 pulcsiba,és mindegyik félbe van hagyva :oops: Nincs hozzá türelmem,és főleg az időhiány!

Rejo
Sajnos Adát nem tudom,nem emelhgetni.Reggel fél 6-ra viszem bölcsibe.Olyankor még alig van ébren,nemhogy a lábán jöjjön. :wink: :x Aztán a munkahelyen sem lehet.Kajánál muszály őket felhúzogatni,és felültetni. :? :x

Kavicska hol van????????????????????????????????

Ella
Gondolom mennyire várod már,és izgulsz!Jön Miron ha itt az ideje!Drukkolok!


Még egy utolsó gondolat,mert Ada besokallt! :twisted:
A folyadékcsík nem tudom mitől van,és azt sem mekkora kiterjedésú,de biztosan nem kellene ott lennie.a 3mm valóban megfelel a baba korának,de kérdés fog-e növekedni,és szabályos alakban,meg hasonló dilemmák.Félek minden UH-tól,legszívesebben sosem mennék.Előző rossz tapasztalataimat tekintve asszem ez nem is fura. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kriszti!

Szerintem én is így fogok érezni, mint te az UH-val kapcsolatban.
A mostani babód rendesen fog fejlődni!!! :)
lara26
 
 


Lara
Nagyon remélem,valóban minden rendben lesz nálam,és nálatok is!Azért ha egyszer már történt ilyen vkivel nagyon óvatos az optimizmus terén :wink: Most ha vizsgálat alatt vérnyomást,és pulzust mértek volna,kiakadt volna a műszer. :shock:

Na még gyorsan,amíg Ada ceruzát keresgél:a metformint leállította a doki,ezt el is felejtettem megírni.Azt mondta tudja hogy még szedhetném,de mégsem ajánlja.

KépKép

KépKép
okr
 
 


okr: minden rendben lesz!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok! :lol:

Ella mennek a drukkok! Miron baba jól érzi magát. :wink:

Most önzike leszek, mert kissé megfáradtam:
Voltam hétfőn endrokrin dokinéninél. S kiderült ez-az. Gondoljátok el, hogy apával az eksön jan. 27-én volt, február elsején pedig hormonprofil miatt vért vettek tőlem. A progim: 9,4 nmol volt. Pedig már ekkor megfogantam. :roll: 15-én ugyebár 20,7 ng. Nem nagyon értette a doktornéni ezt a dolgot.
A doktornéni lecsökkentette a metforminomat is. :roll: :roll: S azt mondta, hogyha kialakulna a diabétesz nálam, akkor valami más gyógyszert fogok kapni tőle. :roll: :roll:
Voltam ma nődokinál. S petezsákot láttunk. :lol: 22,5*15 mm. Kaptam Duphastont 2*1-et. S táppénz. Meg pihi.
Amúgy az égvilágon semmi, de semmi terhességi rosszullétem nincs. Csak alszom. Ha lehetne mindig.
Csak azt nem tudom mit mondjak a munkahelyemen???? :roll: :roll:

Okriszti én sem egy könnyen adtam be a derekam az Uh. A doki gratulációját (Maga kismami, mosolyt kérek! :lol: ) rajtam kívül még cirka 30 ember hallotta az ajtón kívül. :lol:

Olvasom a Barátnőim terhessége című művet. :lol:

Dimet nálad mizu? Eredmények??

Jövök most már sűrűbben.

Bee

ui: Kavics hol van tényleg??
beebeey
 
 


bee: terhesség alatt diabéteszre SEMMI!!!!!!!!! gyógyszert nem adhatnak!!!!!!!!!!! Kizárólag diétát és/vagy inzulint!!!!!!! Érdekelne mit akarna adott esetben a dokinő adni...

Na mindegy... szerintem ha megnézzük, hány PCO-s kismama volt/van itt és abból hánynál lett gond (igazából talán csak nálam... de nálam is működik a diéta, nem kell inzulin)... szóval azért annyira nem fenyeget a veszély :) (viszont csináltass gyakrabban terheléses cukrot, hogy nyugodtan aludhass...)
Vendég
 


hali lányok, nem voltam ma vízibaletton, mert fájdogált a torkom.
na, mindenki abbahagyja a metformint én meg szedem....pfff....remélem semmi gond nem lesz. azért néha a kisördög előbújik és eszembe jut,hogy mi van ha.....na, nem gondolok erre.... :roll:
ma bebűnöztem, kissé sokat ebédeltem. még most sem vagyok kajás....majd egy almát benyomok, vagy egy narancsot.
mondjuk az tényleg érdekes, hogy milyen gyogyót akar adni a dokid bee???
okr, nyugi, nyugi. jóhogy izgulsz, de az izgalommal nem segítesz!!!
bee, szerinme ne gondolkozz annyit a progin, ha nincs semmi baj. melóhelyen meg ne gondolkozz, beteg vagy és kész!!!!
dimet
 
 


Köszönöm Lányok aranyosak vagytok. Mostanra már kicsit jobb a kedvem. A metformint már majdnem 2 éve szedem :?
Hát majd a következő hónapban, talán jobb lesz a helyzet. Addig is (a reggeli nagy elkeseredésemben) bele vetettem magam a Japán nyelv elsajátításába. Megvolt az első órám, nemrég értem haza. Az egészben az a tuti, hogy kiscsaj nem tud magyarul és angolul tartja az órát, amit szintén nem beszél valami jól :lol: de nem is baj mert én már én is 7 éve tanultam azt utoljára, így hát kapásból 2in1 (mint a samponokon) nyelvórám van. :P Most elteszem a kutyám aludni és én is pihizek kicsit.

Jóéjt!
tyche
 
 
 


wow, tyche.....jó tanulást. jól felpörgeted az agyadat legalább.
dimet
 
 


Sziasztok!

Kézimunkázók!
Györnyörködöm abban, amiket csináltok, meg terveztek csinálni - csak tudnám, hogy tudjátok úgy beosztani az időt, hogy még ilyesmire is jusson?! :)

Kismamik!
Furcsa, de kicsit irigykedem rátok - olyan jó volt várandósnak lenni... :)

Rejó!
Az a gondom a szoptatással, hogy mindig kisebesedik mindkét mellem, pontosabban a mellbimbóm. Most, amikor egy hét alatt begyógyultak, mert csak fejtem, 2 nap alatt újra megint sebesek... És hát fájnak... (Fehér fűzfa kérgéből készült kapcsulát szedek, hogy csökkentse valamelyest a fájdalmat meg a gyulladást, mert antibiotikumot nem szeretnék, meg úgy olvastam, hogy csak akkor adnak azt, ha lázas is az illető, lázas meg nem vagyok, és egyébként is mi értelme volna, folyamatosan nem kaphatok antibiotikumot, ezeket a sebeket meg nem tudom elmúlasztani, legalábbis egyelőre. Majd vasárnap összegzem a hetet, hogy hova jutottunk.)

Meg a gyarapodás miatt is megint elkezdtem izgulni, mert első hónapban 800 gramm volt, most meg ebben a hónapban 340 volt eddig, és még 10 nap van hátra, vagyis ha eszerint haladunk, akkor nem lesz meg az 500... Szombat óta, vagyis 5 napja ugyanott "toporgunk": 4240 körül. Se előre, se hátra. Korábban meg azért, ha kis léptekkel is, de mindig növekedett egy kicsit... A mennyiség változatlan: napi kb. 5,5 dl.
Hát ez van. Szerintem jól teszem mellre, de a mellbimbó végét mindig lelapítja/összelapítja... És hozzá még valami ismeretlen okból az egyiken nem akar rendesen szopni, pedig az a "nagyobb".

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!

Már megint esik! :evil: :cry:

Ginuska, hogy áll a hőd?

Ella :?:

Lafi, jobban vagy?

Kriszti, az már tényleg iszonyú igazságtalanság lenne a sorstól ha ez a baba nem fejlődne rendesen! Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen! Pénteken mész, ugye jól emlékszem?

Bee, gratula, most már hivatalosan is kismami vagy! :lol: A progin meg ne agyalj már ennyit! Nyugi! :wink:

Kavicska, hol vagy?!

Niki, Lafi, délután megyek, jöttök?

Mamint?

Az én hőm végre feljebb kúszott! Úgy tűnik hogy volt PÉ. :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


szép napot!

A hom csak 1 tizedet emelkedett, ugyhogy szerintem nem volt PÉ :(

Pussz
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Szeretnék beszámolni Nektek, hogy ma voltam UH-n (inszemre készülünk), és két petesejtet látott a doki, egy 16 mm és egy 14 mm-eset, úgyhogy még nincsenek készen :roll: , de "éregetnek"
Jövő hét elején lesz az inszem :wink:
Mindez összesen 3,5 tabletta clostira... (nem bírtam bevenni a napi 1,5 tablettát, szarul voltam tőle)

Úgyhogy
Tyche,
Szerintem ne add fel ezt a hónapot, mert még akármi lehet belőle, de komolyan... :lol: (nekem is 16.,18.,20. napon szokott pé-em lenni, most is kb. a 17-18.-on lesz)

Ella,
Bébike még várakozik??? :roll: Majd tudja, mikor kell jönnie, hidd el...

Okr,
Hogy vagy? Mindennek rendben kell lennie... ez így igazság...

Mniki,
Te hogy állsz????

Zsizsik,
Lábad jobban van?

Lyutka,
Fúúúúú az a táska, háááát nekem baromira nem lenne hozzá türelmem, gratulálok

Kandika,
Nagyon sajnálom, hogy nem reagálsz a clostira :cry: , vajon mi lehet a baj??? Lapart csináltok valamikor?

Többiek hogy vagytok (Kincs, Kavics, és még mindenki)?

Ja egy kérdés:
méhnyálkahártya turbózására nincs valami jó tippetek?

Köszi, Kikka

Kép
kikka
 
 


Sziasztok!

Most megint önző leszek, ha lesz időm, ígérem visszaolvosok! :oops:

Aki ismeri a prodiát, légyszi jelezze! Lenne egy-két kérdésem. Köszi!

Kép
mamint
 
 


Gina: :( :( :( Azért még várjuk ki a végét... nekem speciel tetszik, hogy így kisimult...

Kikka: mnyh turbózás: a DM-ben stb. kapható méhpempő-ginseng ampulla... én reggelente megittam belőle egyet talán 2 héten át -anno gomba ellen akartam feltúrbózni az immunrendszerem- és gyanús, hogy pont az segített... (nézd meg mennyi méhpempő van benne... ha sikerül csak méhpempőt venned, az is szuper, de legalább annyi legyen a tablettában mint amennyi ebben a piros dobozos ampullásban van...) Ja... ez az izé a Schleckersben vagy hol a legolcsóbb (talán 200 Ft/ doboz a különbség)
Vendég
 


hupsz, azt hiszem a laborigora gondoltam.

Kép
mamint
 
 


Sziasztok!

Csakegy én is így gondolkoztam. Én még nem hallottam semmilyen bogyóról - de ha jól megggondoljuk, akkor nem is akarok hallani. :lol:

Dimet nagyon halkan megsúgom, hogy metformin szedés terén eddig is másként működött az elmélet, s másként a gyakorlat........
Viszont az elgondolkoztatt, hogy meddig akar szoros kontrollon tartani..... Torkod fáj még? Hát nem mondom hogy jó sok mézet egyél rá....

Anyoooka hááát... :lol: Pé mi? :lol: Eksön volt remélem!!!
Kísért a múlt. Legalábbis kísértetiesen hasonlít. Ha most nem mondom el a melóhelyen, majd csak x hét múlva, akkor tudják, hogy felültettem őket. Vissza már nem vesznek, s párom is ott dolgozik - khm....... Muszáj elmondanom sajnos. Pedig én még tartogatnám.

Kikka lehet hogy hüleséget mondok, de nekem rémlik, hogy erre sok natúr joghurtot mondtak.

Tyche tök jól jártál ez a nyelvtanulással. :lol:

Backa hun vagyol? Mizu veletek? :lol:

Bee
beebeey
 
 


Mamint,

Én voltam a laborigo-nál, írj pü-t a kérdéseiddel, ha tudok, válaszolok :lol:

Köszönöm lányok, veszek méhpempőt.... :wink:

Kép
kikka
 
 


Vöcsök!

Bimbóvédővel nem próbáltál még szoptatni? Én már a kórházi napokra is be akarok szerezni.

Ella!

Már nagyon várjuk a bébit!

Csakegy!

DM-es méhpempő..kb. 5 percig maradt meg bennem. Most is ott lapul fiókban, meg olyan fura szaga van..bár biztos jó készítmény, de nekem nem jött be. :(
Gomba ellen nekem a szénhidrát-csökkentett diéta jött be.

Kép
babancs
 
 


Gina :(

Kikka nekem meg mintha a Baby aspirin rémlene hogy ezt olvastam egy másik topikban...

Mamint én tavaly decemberben csináltattam a János kh-ban a hormonokat, azt hiszem az is Prodia...

Bee mindent megtettünk amit tudtunk :oops: :wink:
Munkahely-kérdés elég gázos! Nem t'um mit csinálnék a helyedben!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

remélem, mindenki viszonylag jól viseli ezt a borongós esős időt. Én nem. :cry: :lol:

Ella, annyira drukkolok, mikor indul meg a babuci...!!! :lol: :lol: Ő biztosan tudja, mikor kell kibújnia, lehet, hogy vár valami jó kis csillag állást ....... :wink:

Voltam tegnap Tűűnél. Annyira édes volt, nagyon örült az eredményeimnek, azt mondta, hogy egyértelmű a javulás, ne foglalkozzak a terheléses cukor eredménnyel, a tendencia a lényeg, hogy a 120. percben már minden visszafelé megy, tehát csökkenőek az értékek. És az inzulin megfeleződött, szerinte ez zseniális, bár még azért közel sem jó az eredmény, de a javulás mindenképpen látható.
Még ennek a ciklusnak a végéig kell szednem az avandametet, és utána ismét metformin, napi 3x850 mg, és ezerrel babagyártás !!!!! Az első hónap második felében progeszteront nézünk, és ha alacsony, akkor a következő hónapban closyt fog adni.
Férjem is bent volt velem, jókat vihogtak Tűűvel, aztán mikor kijöttünk, közölte: orvosi előírásként a következő hónaptól kétnaponta kell kekszelnünk....!! Érdekes, ilyet én nem hallottam Tűűtől.... :wink: :lol:
Szóval most végre úgy néz ki, valami történhet......talán.... még sikerülhetne is..... bizakodom....

Nagyon eltüntek többen, sajnálom, jó lenne hallani felőlük is, neveket most nem írok, úgyis mindneki tudja, hogy eltünt-e vagy sem.... :cry:
zsizsik
 
 


babancs: hát... azért kell helyette tablettás pempőt venni :))) (csak abból a DM-esekben szerintem túl kevés pempő volt így a végére minimum 4-5* annyiba került volna ugyanannak az adagnak a bevitele... márpedig bizonyos mennyiség alatt sajna semmit sem ér a pempő...)

(a CH szegény diéta meg tényleg jó.... bár nem mindegy, mit jelent a CH-szegény... szóval inkább a minőségi CH-s diéta a szimpi nekem és nem a mennyiségi... és szerintem ez a hosszú távon is tartható megoldás:))))

Egyébként nálam érdekes módon a Metformin iszonyúan előhozta a gombát... olyan gyakran nem tudom mikor volt utoljára gombám mint a metformin alatt... (bár hála a jó égnek amióta terhes vagyok minden tökéletes nálam... én sem hittem volna, hogy ez lesz de tényleg... úgyhogy nálam valszeg hormonális oka lehetett a sok gombának...)
Vendég
 


Sziasztok!

Fos idő van. Bocs hogy ilyen prózaiul kezdek! :oops: :lol:

Vöcsök én is arra tippeltem, hogy nem jól teszed mellre, attól sebesedhet ki. Akkor gondolom tudod hogy kell, minél nagyobb felületet bekapjon, ne csak a mellbimbó végét szopogassa. lehet nem kellene annyira összetűrni a melledet mikor odaadod neki. (egyszer mintha ilyesmit írtál voona, hogy összefogod meg ahjtot mielőtt beteszed a szájába)

A másik a bimbóvédő tényleg, próbáltad már?

De Babancs, könyörgöm nehogy rögtön azzal kezdd a szoptatatást!!! Azé a kórházban még nem derül ki kell-e vagy nem, hidd el az elején mindenkinek piszkosul fáj a szoptatás, csillagokat látsz, de nem kell rögtön bimbóvédő, azért vannak hátrányai is (pl. gombás fertőzésre hajlamosít, a másik -LEHETSÉGES-hátrányát nem írom Vöcsök miatt (Vöcsök fogdd be a füled , Csökkentheti a tejmennyiséget)

Vöcsök hhááát nem tudom. Az 500 gramm elég lenne, ez tuti havi hízásra ez a normális. Hogy előtte sokkal több volt, ilyen is van, az elején híznak nagyon gyorsan, aztán lelassulnak a bébik. Az fontosabb, van-e rendszeresen széklete és pisi.
ja és soha nem pár napot kell nézni, hanem heteket, hogy hízik-e, és sokszor azért nem hízik egy héten, mert helyette nő centire. A kettőre egyszerre nincs energia. De a doki majd látja, ha kell pótlás.

backa tényleg írhatnál!!

Zsizsik gratulálok a jó eredményekhez, örülök hogy zöld utat kaphattatok!!

Kikka neked is gartulálok a petikékhez, megnnek akkor a drukkok!!

Anyóka szuoper neked is volt PÉ! Ez egy jó hónap!! :lol:

Bee élvezd a pihenést!

Almodó örülök hogy mostanában többször írsz! Remélem megtartod jó szokásod! Mit dolgozol, számítógép mellé köt? Akkor van esélyünk a társaságodra! :lol:

Hmm. Norka,Rambóka, Backa, Kincs többiek tessék írni!! Elvonási tüneteim vannak!!

Kép

Kép
rejo
 
 


és fogadjunk Csakegy amióta terhes vagy hólyaghurutod sincs, ugye?

Nálam is mindig ez volt.

Kép

Kép
rejo
 
 


rejo: igen... azóta hírből sem ismerem a hólyaghurutot!!!!
Vendég
 


Rejó, Babancs!

Tudom, milyen bimbóvédővel, úgy szoptattam a nagyobb fiamat 8 hónapig (a kezdetektől), mivel nem tudta a lapos bimbót bevenni... Éppen ezért nagyon örültem, hogy Vilinek elsőből sikerült. És éppen azért próbálok meg mindent - többek közt, hogy belőletek is "kipréselem" a tanácsokat - mert azt is tudom, hogy csökkenti a tejet a bimbóvédő. Álmi mindig ugyanannyi tápszert kért még utána, és sosem volt napi 5 dl-nél több. Ha csak kicsivel is, de azt most átléptem. Egyébként: amikor normálisan megy a szopi, akkor azért az egész más érzés, mint bimbóvédővel (lenne egy "szexis" hasonlatom, de inkább nem mondom :oops: ) Mellesleg néha elkapja a cumit, amikor nagyon sír már a ciciért, de nem telt le a 2 óra. Mert attól sűrűbben nem akarom. Az időtartamot is lerövidítettem, mert akkor nem ázik el a szájában, és fél óra alatt lazán kiszippantja mindkettőből az összeset. Ha minden kötél szakad, bimbóvédőzünk.

Ezen elgondolkodtam, hogy most a hossza nő, nem a súlya... Megyek is, és még tovább gondolkodom rajta...

Apropó: gonbásodás meg hasonlók. Tegnap óra van egy halom pattanásom, az a fajta, ami csak fáj, de nem lehet vele semmit kezdeni... Ez biztosan valamilyen hormonális változás lesz... Ki nem állhatom őket. :(

Mától én és Vili megyünk Álmiért az oviba. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nekem ez most nagy feladatnak tűnik... :shock: Pedig csak 15 perc a HÉV-ig, akkor 2 megálló, majd megint 15 perc az oviig és vissza...

Vöcsök :lol:
vöcsök
 
 


Rejó, Rambóka, Norka, Zsizsik, Mir és a többi anyuka!
Még csak azt akarom kérdezni, hogy amikor a ti babátok szopott, egy-egy szopi után jóllakottam "hátradőlt", vagy követelte még? Mert engem az is zavar, hogy 7 hét alatt 3x volt olyan, hogy láttam rajta, most tényleg nem kérne többet, akkor sem, ha lenne.
Vöcsök
vöcsök
 
 


És még egy utolsó kérdés A FOGORVOS VÁLASZOL c. rovatba:
Nem túl korai, hogy a 4,5 éves fiamnak mozog az egyik (alsó 1-es) foga?
Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok lányok!

Olvasós funkcióban vagyok, mert gázok vannak a munkahelyemen.

Szóval ZSIZSIIIK!!! Úgy tűnik, hogy te voltál előttem Tűű dokinál.....

Ugyanis az a helyzet, hogy én is három hó Avandametet fogok kapni, ugyanis magas a cukrom, és említette, hogy aki előttem volt bennt nála, neki nagyon jól hatott a ciklusára. Egyből gondoltam, hogy csak te lehetsz az!

Én nagyon aggódom most, hogy mi lesz, tényleg jó lesz e ez a gyógyszer, .... el vagyok keseredve. másnak a metformin egy-két hó alatt rendezi a ciklusát...én meg! A fene vigye el!

Mindegy Avandametre fel! Kiváncsi vagyok, hogy fogyni fogok e továbbra is.

Minden új kismaminak gratula! Ciklusért fele királyságom! A babóért nem mondom mennyit!

puszilok mindenkit...

:wink:
szisza30
 
 


Vöcsök!

Hár baromi nagy feladat! én még mindig csak néha megyek domiért, de ha bejön a jó idő enyém lesz a feladat. Szegény apa már nagyon kivan.

Az elején elégedetten hátradőlt, vagy elaludt. Aztán egy idő után, de nem emlékszem hány hónapos korától, amikor már nem 40 percig tartott a szopi, hanem 10-15 perc volt, szopi után még nagyon sírt, és ette az öklét. rambókáé is, mondta is rambóka,még éhes a gyerekem! Én is azt hittem, de nekem akkor még megvolt a mérleg, és kiderült nem lehet éhes, mert leszívta a rendes adagját agyerek (100-130), hanem túl rövid ideig szopott, és nem elégítette ki a szopási igényét. Úgyhogy azóta szopi után benyomom neki a cumit, és teljes a béke, rögtön el is alszik rajta.

Amúgy Vöcsök most nekem is hasonló problémáim vannak, úgyhogy Almodo, anyukák most nekem segítsetek plíííz!

Átálltam 4 órás evésre két hete, és elhagytuk az éjszakai szopit 4 napja. Ez alatt az idő alatt a gyerek nem hízott. most februárban egy hónap alatt 300-350 garmmot sikerült összehozni. Azért ez tényleg kevés. :shock: Viszont mosolyog, kakil, nem sír, nem úgy tűnik hogy éhes...de valszeg a ritkább szopi lecsökentette a tejem. (mérjek meg egy két szopit újra?) Most mit csináljak??
Térjek vissza a sűrűbb szopira, hogy visszatornázzam a tejmennyiséget, vagy kezdjek el gyümit adni neki? 30-án betölti az öt hónapot. Célom a minél további bőséges szoptatás, 1 éves koráig. hogy ez adja a kaja gerincét. De azért fejlődjön is a drága.Mit csináljak?

Kép

Kép
rejo
 
 


szisza: Nekem a metformin SOHA nem rendezte a ciklusom!!!!!!!! Én csak úgy simán terhes lettem egy totál rendezetlen ciklus mellett :)))))) No panic :) :) :)
Vendég
 


Sziasztok !

Sajnos alig aludtam az éjjel, olyan vagyok, mint az idő.. fos :?

Kikka nagyon nagy hurrá a tüszőcskéidhez ! Megértem, hogy szarul voltál, én sem bírom a clostit, ezért mindig Serophene-t íratok, amit csak a Déli patikában lehet kapni :wink:
Szinte nem is a closti hatott, hanem a saját szervezeted ilyen ügyes, hiszen annyira keveset vettél be belőle :lol: Drukkkkkk !!
Én az E vitamint javasolnám neked ! Napi 1 a 200 mg-ból

Anyoo megyek tornázni :wink: Éljen a pé-d !!!! (apa ugye hazaért ?!)

Okr, nagyon bízok a kis Pöttyödben, remélem, hogy pénteken jó híreket hozol !!

Lyutka, Csakegy és Rejo :wink:
Le vagyok nyűgözve milyen szépséges dolgokat készítetek ! Én majd egy játszószőnyegnek fogok nekifutni. majd, ha aktuális lesz :wink:

Zsizsik :P Ugye megmondtam ?! Nagyon örülök, hogy Tűű is javulást lát és hamarosan most már tényleg jöhet a kistesó :)

Most megyek, mert már szédelgek az éhségtől

ui.: hőm még nem mutat semmi, majd hétvégén teszek görbét

mniki
 
 


Köszi csakegy!

Viszont nekem a cukrom még mindig magas...az éhgyomrit rendezte a meforal, de a terheléses még mindig állati magas....ezért kell az avandamet.....
Meg az inzulinterhelést is megcsináltattam, és július óta szedett meforal mellett a 120 perces inzulinom 85! Szóval brutál rezisztenciám van.....
Megpróbálok jobban odafigyelni a kajára, mert ráadásul mostanában nagyon elkanászodtam.....
Lányok! Segítsetek, most tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok.....- ti nem bűnöztök? Tök szigorúan betartjátok a diétát? Ez lehet a sikertelenségem oka, hogy rendszertelenül élek még mindig?
Help!
szisza30
 
 


őszintén? Én bűnöztem... ha nem vittem be elég CH-t akkor émelyegtema metformintól... ha viszont bűnöztem akkor azonnal jól éreztem magam... (nálam viszont soha nem néztek inzulint...)
Vendég
 


(ja... de azért nálam ami bűnözésnek számít az másnál lehet, hogy a normális kajálás része - pl. tej, fehérkenyér, tejcsoki... normálisan soha nem iszok tejet, csak TK kenyeret eszek és étcsokit (>75%)... ja, és cukor sincs itthon csak méz ami azért sokkal jobb a cukornál...)

Ja... most, hogy diétára fogtak méz helyett ha valamibe édes íz kellene Stiviát rakok.. az 0 CH, teljesen természetes, nem viszi fel a cukrot ráadásul ha minden igaz, rendezi a hasnyálmirigy működését a 2-es típusú diabosok jó részénél... (OK, én nagyon keveset használok belőle, kb. 15-20 csepp kellene naponta a megfelelő hatáshoz... de nekem nem igazán jön be az íze... viszont tényleg nagyon édes...). Az egyetlen gond ezzel, hogy aranyáron van (én 30 ml-t vettem 4000-ért, bioboltban meg 40ml-t láttam 3000-ért... de mondjuk iszonyú sokáig elég... én már hónapok óta használom és már sütibe is tettem belőle és még mindig félig van az üvegcsém...)

Érdemes utánanézni, hátha...
Vendég
 


Igen, a bűnözés alatt én a fehérkenyeret, csoki, sütit értem.....
illetve a nem megfelelően elosztott kajálást.....
szisza30
 
 


Sziasztok!

Akkor írok is!

Kandi, hallottam már mástól is, hogy nem találták az egyik petefészkét! Aztán legközelebb már megvolt! Ne aggódj, vagy összejön a baba ebben a 2 hónapban, vagy majd a lapar segít! Natinak biztos lesz még tesókája!

Lafi, hogy vagy?

Anyoo, detto, :) csoki, bűntudat, csoki, bűntudat…
Ráadásul egy fikarcnyi akaraterőm sincs! :( Mozogni se mozgok, jönnek is a pattik.
Jobban vagy már?
Ha engedi a babanet, írok privit.

Okr, nem lesz gond, mert nem szabad, hogy gond legyen. Ez a baba a tiéd! Ha emelgetsz is, próbálj meg kevesebbszer, kisebb súlyokat. De tökéletesen igazad van, ha a baba kapaszkodni akar, akkor emelgetések mellett is erősen kapaszkodik! Drukkolok!

Csillagfény, Vöcsök, Rejo, milyen jó, hogy nektek ilyen problémákkal kell küzenetek! :)

Dimet, fogad? Mikor raksz fel pocifotót?

Gabi, drukkok továbbra is mennek. Remélem ilyen dagadós dolog nem lesz többet!

Kreatívkodók! Nagyon ügyesek vagytok! Ehhez nekem nem lenne türelmem. Néha rám is rámtör az alkothatnék, de jóval egyszrűbb dolgokban ki is merül.

Tükörvíz, néha kapcsold be az író üzemmódot is! ;)

Lyutka, gratula a sporthoz! Bárcsak nekem lenne ekkora akaraterőm! Édességgel meg ne törődj, úgy látom nem vagyunk egyedül! ;)

Gina, ha Csakegy görbéje is így indult, akkor nem elképzelhetetlen, hogy a te pocidban is már egy baba van!
Nem rég még emelkedést akartál! 1 tized nem elég? ;)Holnap majd megy feljebb is!

Tyche, egy UH, nem UH! Lehet, hogy még növöget!
Japán-angol! Jól hangzik!

Csakegy, ebben a lelki dologban tuti van valami! Amióta szedem a metformint, szépen lassan, de javulok, viszont ahogy van egy stresszesebb időszak, rögtön megjelennek a pattik. Már azon idegeskedem, hogy ne idegeskedjek. :)

Bee, örülj, hogy nem vagy rosszul! Az fáradtság elég! Táppénz! Tök jó! Elég bonyolultnak hangzik ez a munkahelyes dolog. Nem rég még fel akartál mondani, nem?

Kikka, izgi! Lehet, hogy ikreitek lesznek?! ;)
Próbálok privit írni, de valami hiba van a rendszerrel. Ha estig nem javítják meg, majd itt felteszem a kérdéseimet, és offolok kicsit.

Zsizsik! Szuper! Annyira örülök! Meddig is tart még ez a ciklus?

Szisza, nekem se rendezte még teljesen, pedig lassan 3 hónapja szedem.
Ha Zsizsiknek segített az avandamet, segíteni fog neked is!

Most aztán jó sokat írtam, pedig csak az utolsó két oldalt olvastam vissza. :oops:

Kép
mamint
 
 


Szisza,

de kár hogy nem futottunk össze.... nem is tudtam, hogy te is tegnapra kaptál időpontot. Nem tudom, ki volt előttem, arra gyanakodtam, hogy esetleg valaki innen a fórumról, de a lány csak sejtelmesen mosolygott rám, mikor indult ki a rendelőből, én viszont rögtön mehettem, úgyhogy nem volt idő megszólítani, bemutatkozni....
Figyelj, én az avandamet előtt 120 percre 102-es inzulint produkáltam ! És ez most lecsökkent a felére ! Az avandametet 3 hónapig kellett szedjem, és már az első hónap első mensije 30 napra jött, mind a 3 mensi 30 napra jött óramű pontossággal, és most is ez lesz szerintem, mert ma vagyok a 15. napon, és érzem a petefészkeimet görcsölgetni, szerintem megint 16. cn körül lesz peteérés és akkor rá 14 napra mensi.
Szóval ne keseredj el, tudom most mit érzel, én még sírtam is, amikor kijöttem Tűűtől 3 hónapja, hogy miért vagyok ennyire selejtes, de tényleg bejött,amit mondott ! Neked is be fog jönni !!
Látod, te azért tudtál fogyni legalább, én a merckformintól nem fogytam, most az Avandamettől 3 kg-ot, remélem, hogy mikor visszatérek a merckre, én is tudok már majd fogyni....
Szóval kitartás, ez a három hónap meglátod, hamar elmegy, és biztos vagyok benne, hogy neked is csinál majd ciklust rendesen !!
Ja, és meglátod, a kaja is rendeződni fog magától. Tegnap meséltem Tűűnek, hogy elmúlt az édesség iránti vágy, és mondta, hogy tudja, ez a javulás ezzel jár. Előtte én sem tudtam megálljt parancsolni magamnak, most viszont igen.
zsizsik
 
 


Mamint,Anyoooka, Niki,
talán alakulok, nátha befigyel esténként, érdekes csak esténként, és akkor megy fel 37,3-37,5-re.
pedig a reggeli kelés után mindig 36,7-36,9....

Férjecském meg 38,5-ig ment....szarul is van.
Eszem iszom a vitaminokat, hogy ne kapjam el tőle!!!!
Este nem tudom, megyek-e, attól függ, jól vagyok-e, de sztem igen, mert csak trüszi van, az a kis hőemelkedés nem sok....ugye????mert ha nem sok, mennék tornázni...... :wink:

Na, most mértem, 37,3. Szóval asszem eldőlt......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de azért még bizakodom.
mondjuk nem lenne jó, ha mennék, mert kismamikat és a pés csajokat nem kéne befertőzni.
(Titeket meg pláne nem!!!!!)

Niki, pé-re fel!!!!!!!!!!

Zsizsi, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tök jó, hogy alakulgatsz!!!!!!!!!!!! :D
Vendég
 


Köszi Zsizsik!

Én is úgy estem be pont időpontra, mikor te valszeg kijöttél, akkor én még lehet, hogy a holdon voltam...fél hét után értem oda.

Örülök, hogy rendeződtél, remélem én is így leszek majd.
Akkor ti mostmár élesben próbálkoztok?


Remélem nekem is hatni fog.
Mondta a Tűű doki, hogy nem sok embernek kellett még idáig felírni, de azokban az esetekben hatott.
szisza30
 
 


Szisza: ha tényleg gond van a cukroddal akkor még mielőtt teherbe esel rendezni kell a dolgot (ld. amikor már TÉNYLEG gond van)... mert az árthat a babának pont az első 3 hónapban...

Akkor simán lehet, hogy még enyni bűnözés sem lesz megengedett... (és még fontosabb lesz a kajálási időpontok betartása)...
Vendég
 


Sziasztok

Ha már páran hiányoltatok gondoltam előbújok csigaházamból…
Rendszeresen olvastam ,szurkoltam/lok

Zsizsik örülök a jó hírnek hajrá hajrá sikeres hónap

Kikka nagyon jól hangzik a dolog,drukkolok egy k betűs zebrára hajtunk!

Gina bízom benne,hogy szép bifázisos görbéd lesz,Csakegy is 50cn pé-vel babásodott

Szisza én sem büszkélkedhetek(closti nélkül )szép ciklusokkal, igaz volt már spontán pé-m 30-50cn között

Anyooka görbét mutizol??

Tyche hányadik cn vagy?? Régen a clostitól nekem is 20cn volt pé-m! Hátha megnő az a tüszőcske! Hőt mérsz?? Görbe?? Volt stimu?

Aztán más elveszett topiktársak is tessenek előbújni!!!!!!!!!!!!!

Mesélek kicsit :
A ciklus elején azért izgultam,hogy az uh-n milyen tüszőket látnak…hát a bal oldalon 4cm –es cisztát láttak,kicsit lelombozódtam
pár nap után a hőm pé-t jelzett,megjegyzem én is azt éreztem( bal oldal)..de az uh biztosan tutibb…
aztán azon agyaltam, hogy akkor nekem vagy a dokinak van igaza
most meg a 10dpo-t tullépve kész izgalom az egész,ezeket a napokat viselem a legnehezebben,egy nega tesztem már van..
hát ennyi(görbét rakok)

Tudom ,hogy nem kellene naponta a babatémán agyalnom,de több év után ezt, hogy lehet kivitelezni?? Kép
Vendég
 


Kincs: ez a görbe gyönyörű.... azta... ez tényleg nagyon szép :))))))))) Az időzítés meg tökéletes:))))))
Vendég
 


Igen asszem, hogy az időpontokkal, és a rendszertelenséggel van a baj.
Hát oda kell még jobban figyelni.

Fel van adva a lecó, igaz?

7kincs! Bár nekem lenne ilyen görbuszom!
szisza30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?