Sziasztok!
Akkor írok is!
Kandi, hallottam már mástól is, hogy nem találták az egyik petefészkét! Aztán legközelebb már megvolt! Ne aggódj, vagy összejön a baba ebben a 2 hónapban, vagy majd a lapar segít! Natinak biztos lesz még tesókája!
Lafi, hogy vagy?
Anyoo, detto,
csoki, bűntudat, csoki, bűntudat…
Ráadásul egy fikarcnyi akaraterőm sincs!
Mozogni se mozgok, jönnek is a pattik.
Jobban vagy már?
Ha engedi a babanet, írok privit.
Okr, nem lesz gond, mert nem szabad, hogy gond legyen. Ez a baba a tiéd! Ha emelgetsz is, próbálj meg kevesebbszer, kisebb súlyokat. De tökéletesen igazad van, ha a baba kapaszkodni akar, akkor emelgetések mellett is erősen kapaszkodik! Drukkolok!
Csillagfény, Vöcsök, Rejo, milyen jó, hogy nektek ilyen problémákkal kell küzenetek!
Dimet, fogad? Mikor raksz fel pocifotót?
Gabi, drukkok továbbra is mennek. Remélem ilyen dagadós dolog nem lesz többet!
Kreatívkodók! Nagyon ügyesek vagytok! Ehhez nekem nem lenne türelmem. Néha rám is rámtör az alkothatnék, de jóval egyszrűbb dolgokban ki is merül.
Tükörvíz, néha kapcsold be az író üzemmódot is!
Lyutka, gratula a sporthoz! Bárcsak nekem lenne ekkora akaraterőm! Édességgel meg ne törődj, úgy látom nem vagyunk egyedül!
Gina, ha Csakegy görbéje is így indult, akkor nem elképzelhetetlen, hogy a te pocidban is már egy baba van!
Nem rég még emelkedést akartál! 1 tized nem elég?
Holnap majd megy feljebb is!
Tyche, egy UH, nem UH! Lehet, hogy még növöget!
Japán-angol! Jól hangzik!
Csakegy, ebben a lelki dologban tuti van valami! Amióta szedem a metformint, szépen lassan, de javulok, viszont ahogy van egy stresszesebb időszak, rögtön megjelennek a pattik. Már azon idegeskedem, hogy ne idegeskedjek.
Bee, örülj, hogy nem vagy rosszul! Az fáradtság elég! Táppénz! Tök jó! Elég bonyolultnak hangzik ez a munkahelyes dolog. Nem rég még fel akartál mondani, nem?
Kikka, izgi! Lehet, hogy ikreitek lesznek?!
Próbálok privit írni, de valami hiba van a rendszerrel. Ha estig nem javítják meg, majd itt felteszem a kérdéseimet, és offolok kicsit.
Zsizsik! Szuper! Annyira örülök! Meddig is tart még ez a ciklus?
Szisza, nekem se rendezte még teljesen, pedig lassan 3 hónapja szedem.
Ha Zsizsiknek segített az avandamet, segíteni fog neked is!
Most aztán jó sokat írtam, pedig csak az utolsó két oldalt olvastam vissza.