Sziasztok!
Bárány!
37 leszek az idén. Nem szégyellem egyáltalán. Csak gyerekvállalás szempontjából ez már nem túl előnyös...
Szindi nem semmi milyen bátor, hogy be mer vállalni egy ilyen műtétet. És persze Te, hogy mered engedni.
Persze tudom, hogy kell az önbizalmához. Érthető. Anyagilag nem semmi, hogy abban reménykedsz, hogy 150-nél nem több?...
Remélem, Gesztikém kinövi az elálló füleket... de hát most annyira bájos!
Noémi!
A bank utasította el a férjedet? Hát ha 7-e óta dolgozik, valahol érthető... Tudod milyen szemetek ezek! Csak annak adnak pénzt egyébként is, aki tele van lóvéval, de hát akkor meg minek?... tiszta röhej. Remélem, azért sikerül nektek az autó.
Anita!
Nem hangzik valami jól ez a ciszta...
mit jelent? És végülis felszívódott? Egyáltalán mitől lehet ez? Jaj a méhlepényből vett minta... szörnyen hangzik. Hogyan csinálták?....... (csak félve kérdezem). Elhiszem, hogy 2 hétig görcsben voltál. Iszonyúak ezek a dolgok, iszonyú átélni. Engem is akartak küldeni hasbaszúrásra a 16. héten (amniocentézisre), de nem mentem! Mert belül éreztem, hogy minden rendben. Hálistennek így is van!
Képzeljétek, ma voltunk a dokinál, csak a szokásos havi-kéthavi méricskélésre és "na hogy van a baba?" bájcsevejre. Kábé 5 perc alatt lezajlott az egész, folyt rólam a víz (persze kell a meleg a babáknak, aláírom!) Gesztikém 6840 gr és 68 cm
meg lettünk dícsérve, hogy szép arányosan fejlődik, növekedik, nem alulfejlett és nem túlfejlett, nem elhízott. Kaptam tejpótló tápszer receptet (Humana 2) van tapasztalatotok róla? Azért írták fel, mert sajnos már elég kevés a tejem, csak reggel és délelőtt tud vele jóllakni, egyébként délután és este már alig van. De legalább reggel van! Remélem lesz még sokáig! Amúgy én ráadásul egy mellből szoptatok, mert a jobb mellemben kezdetektől fogva kb. negyedannyi tej termelődött mint a balban, halvány fogalmam sincs miért, hiába fejtem az elején mint az őrült, nem használt. Na mindegy, a bal legalább jól működik és azzal reggel jóllakik, de sajnos egy mellből nehéz táplálni egy féléves babát. Szóval ezt a Humanát kell majd adnom ha úgy érzem hogy már az is kevés. Remélem, bejön. Majd csőrös pohárból kapja, mert a cumisüveget már nem fogadja el. Mondjuk már régen próbáltam, valamikor 3 hónapos korában utoljára. De most már nem is nagyon szeretnék neki cumisüveget adni. Csőrösből már szépen iszik.
Na eldugultam, további szép napot nektek!
Itt egy mai kép Gesztikémről.