Új privát üzeneted érkezett!

Erika!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NAGY NAGY GRATULA!!!!!!! Maradjon így azt kívánom...vagy a legjobban....ahogy szeretnéd!!!
komolyan annyira örülök....tök jó, mintha az én babámról lenne szó!!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon örülök Erikának, végigfutott rajtam a libabőr, hogy van három babóca. Pihenj sokat, szorítok értetek. Én is ahhoz csatlakoznék, hogy nem kell megmondani a gyereknek, de ezt majd az élet úgy is eldönti, hogy alakul a helyzetetek.

Noémi!
Kérdeztem a szórólapozásról.Hogy lehet elkezdeni, hol lehet ilyenre jelentkezni?

Mamy!
Sajnálom, ha nem jön össze a tali, de csak összehozzuk egyszer.Az idő tényleg sz@r, én se szívesen mozdulok ki, de Bazsikám csak a levegőn alszik el délelőtt, muszáj vele mennem. Ha esik az eső, a ház előtt addig tologatom, amíg elalszik, aztán hazajövünk, és ő a folyosón alszik tovább.

Tűzmanó!
Üdv a csapatban, nyugodtan írogass hozzánk.

Egyébként nekem sincs sok időm, legtöbbször nincs már erőm a géphez ülni, annyira fáradt vagyok estére. Bazsi most felvette azt a "jó" szokását, hogy 10-1/2 11-ig nem hajlandó elaludni, pörög ezerrel. Ma elaludt fél 9-kor, gyorsan elkezdtem vasalni, mert mindig halogatom.
Ma kaptuk meg az oltást, szerencsére nem sírt, csak egy pillanatig. A doki azt mondta, esetleg lázas lehet, de szerencsére nem lett még csak hóemelkedése sem estére.És abszolút nem volt nyomi tőle, sőt!És ma csak húsz percet aludt egész nap.

A vidéki pletyiről pedig annyit, hogy anyósoméknál is megy ezerrel a pletyka mindenkiről, ezzel szokott fogadni, amikor hazamegyünk, hogy ez meg ez a szomszéd mit csinált, mi van velük.Ha jön a szomszédba egy idegen kocsi, rátapad az ablakra, hogy nézze, mi történik. Nekem ez szokatlan. Viszont Pesten meg az a baj, hogy személytelen a város, senki nem figyel a másikra.Például amikor én felköltöztem ide, semmit nem ismertem, és volt olyan, hogy eltévedtem. Kérdeztem egy utcanevet, nem tudta megmondani, csak az, aki vidéki. Mindig megállapítottuk a vidéki idegennel közösen, hogy a pestiek csak azt tudják, hogy jutnak el a melóba, a gyerekért, meg az orvoshoz, és azt sem tudják, milyen neve van a szomszéd utcának, ahol laknak. Ez se jó.A terhesekre meg pláne nem figyelnek, a szülés előtt két nappal nekem senki nem adta át a helyét a buszon,mindenki sajnálkozva megnézte, milyen nagy hasam van, és elfordult. A 9 hónap alatt egy pasi adta át a helyét és kész.Egyszerűen nem figyelnek az emberek egymásra, se az öregekre, se a terhesekre, se a kisgyerekesekre.Undorító, de ez van.

Na bedugulok, mert van még dolgom.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Kép
zsutita
 
 


Szia Zsutita!!!

El is felejtettem :oops: ne haragudj!!!
Több lehetőség van. Neten pl.startlap, és egyéb álláskeresők. Az a jó ahol hely szerint kereshetsz és esetleg kulcsszóra, az expressz oldalán vannak és postákon a szuperinfó újságban szoktak lenni szórólapos melók. Amúgy mi most egyre gyakrabban babakocsival gyerekkel megyünk, mivel törekedtünk, hogy a környéken legyen a meló, így a sétával egybekötöttük és az egyikünk gyerekezik a másik szór, de egyedül is megcsinálom...gyerekkel. Nem nagy dolog, mert ugyis mennék arra sétálni, ha bedobok egy egy lapot az már nem nagy kunszt...
van még a feibra, ennek azt hiszem oldala is van, de ez elég kötött, www.feibra.hu eleinte kötött mondjuk csak, viszont mostmár bejelent azt hiszem, régen nem, ugyhogy feketén ment.

Vidék-Pest:
Én ismerem pl.az utcákat, sőt beleülök a kocsiba és szerintem nincs az a hely ahova nem jutnék el elég simán, ugye régen meg gyalog, de mi annyira befásultunk ide Budafokra mostmeg, hogy itt van egy felüljáró és azt szoktuk mondani mint a Gyűrűk Urában hogy mi nem járunk a felüljárón túl, ők meg nem mentek azon a falun túl(most nem jut eszembe a neve). Főleg ami mostanában van a városban és az a viselkedés meg minden egyéb...kosz, mocsok, csövesek, fúúú, undorító az egész belváros, ugyhogy tényleg csak suliba járok oda, meg ha pl.szervízeltetni kell valamit...
De nagyon szivesen laknék viszont vidéken, csak amióta gyerek van nem igazán mennénk, mert orvos, ovi, iskola, munkahely, és az életünk ne abból álljon hogy utazunk szabadidőnkben, mert mi innen nem messze akartunk költözni a lakásárak miatt, és ugyanott dolgozni meg minden ahol most, de mostanra a lakásárak mindenhol elszaladtak.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 

 
 

Sziasztok!

Erika, nagy-nagy gratula! :D :D :D :D

Noémi, nem haragszom, nem vagyok haragvós típus, de hidd el, hogy itt sem mindenki pletyis. Hmvásárhely ráadásul elég nagy város ahhoz, hogy tényleg vidék legyen a szó rossz értelmében. Falun persze más a helyzet, ott tényleg mindenki tud mindenkiről mindent. Viszont figyelnek az emberek a másikra. A 78 éves nagyanyám ennek köszönheti, hogy az összel nem rabolták ki. Hátrament ugyanis a kertbe és elfeljtette a házkaput bezárni. A batyus románok meg szépen bementek, csak épp a pletykafészkek épp az utcán voltak és a batyuzósok után mentek. Na persze azok jól megkapták a magukét, a nagyikámat meg nem rámolták ki, sőt ennél még rosszabb is történhetett volna. És valóban én bármikor kiengedhetem majd a gyerekem a kertbe játszani, és friss gyümölcsöt fog enni a nagyszülőknél a gyümölcsfákról. :D

Jó éjt mindenkinek

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Annyit írtatok,hogy egyszerűen képtelen vagyok visszaolvasni...
Ezek szrint Erikának sikers volt a lombik? :D :D Ennek én is őszintén örülök,és gratulálok neki.
Annyit mondanék neki,hogy szerintem 100-ad rendű dolog,hogy ki a biológiai apja a gyereknek,az én gyerekeim ez a dolgot már most tök inteligensen tudják kezelni,na jó persze az én szitum abszolúlt más mint a tied.
Tűzmanó üdv neked!Nem csodálom,hogy nem bírtad azt a pszihopata brigádot...Nem vagy egyedül a dologgal.
Na mennem kell bölcsit takaritani,este még benézek.
Vendég
 


A vidék témához annyit fűznék,hogy pesten születtem és nőttem föl,most dunakeszin lakok,de ha lehetne még sokkal vidékebbre mennék!!! :D
Vendég
 


SZiasztok!!!

Akkor megvan a meló Bárány?

Vidéket rosszul mondtam, én akkor falura gondolok, ilyen 1-2ezres népességre :twisted: :oops:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, rendeltem még a múltkor egy webáruházból 3 ruhát Gesztinek, és ma megérkezett! Hát teljesen el vagyok olvadva olyan szépek!!! És feleannyiért mint boltban! Igaz hogy használt, de szuper jó minőség és egyáltalán nem is látszik rajta, hogy használt. Mintha tiszta új lenne!
Csináltam róluk képeket, remélem jól látszanak.
Mindegyik nyári, vékony kis ruha, most még kicsit nagyok persze, de nyárra biztos jók lesznek, meg talán jövő tavaszra is.
Ez egy halványlila ruci, elején és alján körbe pasztellszínű virágok vannak hímezve, a vállán meg pici masni van.
Kép

Ez egy farmer hatású ruci, de nem farmer, puha, picit csillogós az anyaga.
Kép

Ez pedig a kedvencem, napsárga, finom puha gézes anyag, tiszta pamut, alján körbe virághímzés, hátul végig gombos, tüneményes!
Horoszkópja szerint amúgy is a napsárga Geszti színe (kisoroszlán :wink: )
Kép

Kép
mamy
 
 


Folyt.köv. :lol:
Szóval én mint tősgyökeres budapesti, azt mondom, mindenhol vannak pletykás és gonosz emberek, (pl. lásd a szomszédunkat, igazi szipirtyó, az a típus akiről azt sem tudom hogy néz ki, mert nem bírok ránézni sem).
Igaz, hogy vidéken (kisebb falvakban) tényleg mindenki mindenkit ismer, és mindenkiről tud mindent (vagy legalábbis tudni vél dolgokat), de ez a kisebb közösségek sajátossága.
Én is éltem kis faluban (sajnos...) fél évig, nem részletezem a körülményeket hogy miért mert nem akarok erről beszélni, a lényeg hogy fél év után úgy jöttem vissza pestre a semmibe, hogy szó szerint nem volt hová jönnöm, a hugom albérletébe pofátlankodtam be. De úgy voltam vele, ha még egy percet is maradnom kell, akkor a mentők visznek a diliházba, az tuti. Komolyan idegösszeroppanást kaptam a közegtől, hogy sehová sem lehet menni, kihalt az utca, de az ablakokból kukkolnak, nem lehet úgy kilépni az udvarra hogy ne bámuljon be valaki a kerítésen, a boltban nem lehet kapni semmit, és egy hónapra visszamenőleg is tudják, hogy mikor mit vettél, mindenki rám köszön akit nem is ismerek (ő sem engem, csak gondolom ez a szokás), stb. stb. nem folytatom.
De hozzáteszem: én azért készültem ki, mert világ életemben bp-i voltam, itt születtem és itt nőttem fel, a panel nekem nem idegen, és nem mondom azt hogy imádok bp-en élni, de máshol nem tudnék. Fura mi? Természetesen jó a vidéki nyugi, csönd stb. de vidék és vidék között is óriási a különbség, mármint tájegységre gondolok.
Na de nem akarok itten okoskodni meg állást foglalni, csak leírtam a véleményem és a sajnos keserű tapasztalatom, de nem törvényszerű hogy mindenhol ez legyen.

Erika!
Nagyon drukkolok továbbra is!!! +++++++++++++++++++++++ Remélem, a pici manókák már befészkelték magukat odabent, és jól elvannak, most ismerkednek egymással. :wink:

Bárány!

Sikerült az állás?

Zsutita!
Ma szép idő volt, de Gesztinek ma jó napja volt és délután jót aludt, nem akartam megbolygatni. Remélem, előbb-utóbb tényleg tudunk már talizni... :?

Jó éjt nektek!

Kép
mamy
 
 


hello!
farkaskoma
 
 


Szisztok!

Farkaskoma hello! :shock: :shock: :?

Mamy!
Én értem mit akartál mondani ezzel a falu-vidék dologgal és egyet is értünk!

Csak gyorsan kukucskálok, mert megyünk sétálni meg indul az ebéd.
Meg most egy kicsit hanyagolom a netet, mert az uram azt mondta szerinte nem bírom ki net nélkül(bár már így is ismert meg-hogy egy nagy barangoló voltam)imádok netezni, de nincs is más szórakozásom, gyerek, itthon, séta, orvos, stb. és a net. Nem járok moziba, színházba, koncertre, buliba, sehova, akkor ez nem akkora bűn??? Vagy igen? Valahonnan csak tájékozódnom kell a világról!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja ruhák tuti jó vételek voltak, mennyiért és hol?
Nekem a farmeros tetszik! Bár én nem vagyok valami nagy rucis, de szoktatom magam a gondolathoz hogy kislányosan kéne öltöztetni Zsebit, vagy ha nem az baj?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nszöke,én a lányomat soha de soha nem öltöztettem olyan kislányos habos-babos ruhákba.Nem is volt egy olyan ruhája sem amit Mami vett(bár szép),nekem egy kicsit sem az izlésem.Inkább farmer gatyát hordott,sportcipőt,nyáron rövid gatyát.Ennek ellenére,mára imádja a lányos szoknyás dolgokat,és mostmár van is neki,mert már nem én dönthetem el,hogy mit vesz föl.Csakis ő...
Ugyhogy,ha a kérdésedre választ vársz,szerintem eggyáltalán nem gond ha mellőzöd a fodros szoknyát...
Vendég
 


Sziasztok!

Noémi!
Miért lenne baj? Úgy öltözteted, ahogy te akarod. Én imádom az ilyen ruhákat, már alig várom, hogy ráadhassam. Elvégre egy kislányt tényleg olyan szépen fel lehet öltöztetni, akkor miért ne? Egy szép kislány egy szép ruciban még szebb. :wink:
A weboldal: www.dorothy.hu. Sajnos néha elég nehezen jön be, nekem napokig azt írta hogy nincs ilyen cím, aztán hogy lejárt az idő stb. de próbálkozni kell, végül sikerülni fog.
Az árak olyan 800-1000 Ft között vannak, azt hiszem a farmeros volt 1000 körül, a többi olcsóbb. Már nem emlékszem pontosan... :oops: A rendelt darabszámtól függő a postaköltség, előre át kell utalni az összeget, és ha beérkezik a pénz, akkor küldik a csomagot. Nekem kb. 1 hét alatt zajlott le a dolog.
Az urad miért macerál ilyesmivel? Nekünk, itthon lévő kismamáknak tényleg szinte csak a net a kapcsolat a külvilággal.

Bárány!
Csak azt tudom mondani, amit Noéminek is írtam, mindenki úgy öltözteti a gyerekét, ahogy neki tetszik, Szindi biztos hogy farmerban és sportcipőben is csinos! :wink: Tulajonképpen nem a ruhán múlik a dolog, de én ilyen vagyok, nagyon szeretném már ráadni, de hát ki kell várni amíg belenő. :lol:

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Erika, nagyon nagyon szorítunk nektek!!!! :P
Mamy, tündériek a ruhák, én is imádom Elcsót nőcinek öltöztetni. De azért volt olyan is (van is), amikor zsivány kisfiúnak öltöztetem, mert egyébként a jelleme olyan... :lol:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Mamy, nagyon édesek a kisruhák. Megnézem én is az oldalt, hátha találok Máténak valami szupit. :D Ja, és osztom a véleményed a másik topikkal kapcsolatban, bár én nem régóta írogattam oda.

Egyet értek, miszerint mindenki úgy öltözteti a gyerekét, ahogy jónak látja. Egy idő után már úgysem szólhatsz bele. :( Nekem, ha lányom lenne, nem lennének habos-babos rózsaszín fodros ruhái, mert az nem stílusom, de biztosan lennének kisszoknyák, kisruhák is a nacik mellé. Bár én Mátét is imádom olyan igazán elegánsan öltöztetni, tudjátok, pl. : farmer inggel és mellénnyel. Persze itthonra kényelmesebb a szabadidő ruci. Meghát, ahogy apósom mondja, szabadideje az van úgyis. :D

Ja, és képzeljétek Máté már nem üvölt, ha hasra fordítom, sőt pár napja próbál átfordulni a hátára, meg nyúlkál a játékokért, amiket elé teszek. :D Ez nekünk nagy előre lépés, mert eddig az orrán támaszkodva üvöltött, ha a hasára mertem fordítani.

A vidék témához még annyit, hogy falun én sem laknék, ott én is megőrülnék. A nagyanyám ott lakik, így néha elviselem az ottlétet, de útálom, hogy mikor megyünk hozzá mindenki rámstartol és fél órát kell "magyaráznom" a gyerekről, persze független attól, hogy milyen idő van, vagy épp éhes-e a gyerek. Meg persze tudom, hogy bármit mesélek róla kibeszélik, hogy ezt sem jól csinálom, meg azt sem. Tehát általában okosan nézek, meg bólogatok, mint egy hülyegyerek. Akkor legalább megúszom gyorsan. Még jó, hogy itt Vásárhelyen nem ilyenek a népek.

Szép napot mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon jut eszemb most semmi amit irhatnék.Nemsokára indulunk,biciglit venni Szilveszternek,de lehet,hogy nem lesz belőle semmi,mert nem akar új biciglit,ragaszkodik a régihez ami még a lányomé volt.De én minden áron le akarom cserélni,mert már 2 éve sikertelenül tanulgat vele bicajozni,és reménykedek,hogy egy újjal sikerül...A régi baromi nehéz,talán az a hiba.
Anita,Szilveszter is azt csinálta pici korában,ő is az orrán támaszkodott,és üvöltött ha hasra forditottam,elég későn tanult meg mindent,10hónaposan állt föl,12 hónaposan indult el.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát én nem tudom, mi van ezzel a ruhás oldallal, nekem napok óta nem jön be (időtúllépés) nektek sikerült belépni?... Nem értem...

Köszi a bókokat, persze megértem mindenki álláspontját, nem lehetünk egyformák, nekem nagyon bejönnek ezek a fodros ruhák, legjobban a napsárga tetszik. Persze így képen közel sem olyan szépek, mint élőben! Sokkal szebbek a színek, és az is fontos ha az ember megfogja, milyen a tapintása. Ezt persze én sem tudtam előre, amikor rendeltem, az ember valamilyen szinten zsákbamacskát rendel. De nagyon kellemesen "csalódtam" amikor kibontottam a csomagot! Szóval én még biztos fogok rendelni tőlük. (Feltéve, ha végre bejön az oldal... :? )

Anita!
Biztos, hogy a kisfiúkat is szépen fel lehet ám öltöztetni, annyira elegáns tud lenni tényleg egy kis ing, mellény, stb. :wink: A hugomnak kisfia van (másfél hónappal fiatalabb Gesztinél) és nagyon aranyos ruhái vannak, most pl. meg vagyok őrülve egy szafari sapkáért, amit láttam rajta, persze azt lányok is viselhetik, de hát megfelelő ruha kell hozzá. Tudod, az a szemellenzős aminek hátul lelógó anyaga van és védi a nyakat, és homokszínű. Baromi vagány! :lol:

Klauszka!

Hát lehet, hogy Geszti jelleme is zsivány lesz (már most az... :roll: ) úgyhogy tuti, hogy neki is lesznek fiús ruhái, én mindenre nyitott vagyok, nem akarok túlzásba estni a fodros ruhákkal sem. Később meg már úgyis beleszólnak, hogy éppen mit akarnak felvenni, úgyhogy legalább addig hadd adjam rá, amit akarok... 8)

Kép
mamy
 
 


Anita!
Még azt akartam írni, csak lemaradt, hogy Geszti is ugyanezt csinálta eleinte, amikor hasra tettem, azaz az orrát belefúrta a plédbe és folytott hangon üvöltött, nem volt hajlandó felemelni a fejét, a karjait széttárta és szinte a mellkasán + orrán egyensúlyozott. Félelmetes dührohamot tudott kapni. Aztán amikor rájött, hogy ő saját magától is hasra tud fordulni, akkor ez megszűnt. Most már jól elvan sokáig is hason. :wink: Nagyjából ilyentájban jött erre rá, mint most Máté. Úgyhogy nem reménytelen a helyzet. :wink:

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Van egy két lopott percem!!! :wink:

Ruha: majd nyáron szerzek be egy két szoknyát vagy inkább ruhácskát, de előnyben részesítem a rövid ill. halászgatyókat, minden kis csini felsővel.

Bringa: tök jó, hol vesztek? Mert mi most akarunk magunknak, olyat amire Zsebit előre lehet ültetni. Ötletek vannak? Szívesen fogadnám! A mieink, az enyém 15éves mountenbike(nem jól írtam szerintem)apájé, meg 10körül, már nem éri megcsináltatni őket, minden hibájuk van akarunk újat, mi is.

Has: nekünk minden később jött, az átlagnál, de engem sosem zavart!!! A hasrafordulás pedig nekünk is ugyanugy volt, plusz még bukás majd 8hónapos koráig!!! De sugárba...ugyhogy nem volt könnyű, mert mihelyt nem hanyatt vizszintesen volt, akkor folyt vissza belőle a kaja.

Szerintem Geszti a képek alapján olyan "kacérkodó"-ezt a szót tudom a legjobban odamondani. Nem ugy mint egy nő egy férfival, hanem mint gyermek játék közben..

Goodf.: az utolsó bekezdésedben leírtad amit én is gondoltam vidékről, az az amit akartam mondani, csak nem bírtam értelmesen leírni.
Após-szabadidő! :lol: :lol: :lol: Jó fej lehet!!!

Azt hiszem nagyjából mindent leírtam!!!
Tegnap voltunk kikában, lovardában, imádja a lovakat, és a kikában kifestették Zsebit cicának-mert ugye azt is alig hagyta, nagyon édes volt. Ezért jövőhéten vagy állatkert lesz vagy a medvepark. Nagyon odavan az állatoktól!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Csak belestem az oldalt, a Dorothy-sat, tök jó! Bár én cipőt mindig újat veszek neki, vagyis nem teljesen igaz ez így, mert még használt cuccot soha nem vettem, félek hogy bolyhosak meg hogy látszik rajta, bár amit megveszek, az a második mosás után ugyanugy néz ki, mindegy hol veszem, ráadásul én nagyon Kenguru gold-os voltam, de kezdek rájönni egyre szarabb minőségileg, leszakad a sapka megkötöje, varrásnál ment szét a rugi, és nem igazán tudok olyat ami kb 5nél többször lett volna rajta, nagyon hülye voltam a ruha vásárlással...de eltettem a szép darabokat, a gagyit meg odaadtam a védőnőnek adja neki rászorultaknak. Nem mintha én milliomos lennék, de vannak nálunk rosszabb anyagiak közt élők is, én odaadtam az autósülést, meg mindent, ami viszont tuti jó és hasznos, azt eltettem kistesó reményében, de ha fiúnk lesz, akkor kidobhatok mindent...vagy elajándékozhatom.
Szóval ha lesz egy babám még akkor már tudni fogom mennyi minden felesleges...legalább tanultam.
Viszont most tudjátok mit szeretnék: egy sarokszekrényt Zsebinek, ilyen gyereknek valót, egy kiságyat, meg egy babakocsit, kicsit de mégis akkorát hogy ő beleférjen, mindezt nem drágán mert már babakocsit sem nagyon akarok használni, de én elég sokat sétálok vele, viszem mindenhova és már a naggyal nem igazán férek be sehova, pl. a posta ajtón sem...

Ha valaki talál ilyesmiket jelezné nekem ha már ugyis a vásárolgatás témánál jártunk...köszönöm.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Bicigli:nem kaptunk,mert amik voltak semmivel sem voltak jobbak annál mint ami van.Ha most lenne pici gyerekem,mint nektek,akkor rohannék a corába és azt akis tolható triciklit,meg is venném annyira tetszik,benne van az új újságba,biztos hozzátok is szoktak bedobni...3000körül van az ára.Tök olcsó.
Babakocsi:mindig is nagyon szerettem volna egy esernyőbabakocsit,mindkét gyerekemnél elmaradt,Málnának már jó lenne,elég nagy hozzá.Azt meg most láttam az auchanban,nagyon tetszik,tologattam is egy pár métert szokásomhoz híven.Az meg ha jól emlékszem 5-6ezer,az sem drága.
Biciglire szerelhető ülést is nagyon szerettem volna,de az sem volt.Mire vettem volna addigra kinőtt belőle...
Mikor a lányom volt pici akkor meg nem is voltak ilyen csoda ülések,emlékszem a gyerek hintát tákoltuk rá a biciglire és úgy járt oviba.
Vendég
 


A cipőröl meg annyit,hogy megfogadtam,hogy csak gyógy cipőt veszek Szilveszternek mivel,hogy lúdtalpas.(nagyon)És 7 éves koráig nem kapnak lúdtalpbetétet.Na az még több mint egy év.
Azóta sem találtam olyan boltot a környéket ahol ezek a spéci cipők vannak.Vagyis eggyet találtam de ott egy tök lányos piros cipőt akartak rámsózni.
Vendég
 


Sziasztok!

Megnyugtattatok, hogy nem nagyon vagyunk elmaradva ezzel a hason fekvéssel. Csak van egy másik topik (Mamy, Te tudod, hogy melyikre gondolok), ahol mindenkinek a gyereke már sokkal korábban csinált dolgokat, amiket Máté még nem, és már kezdtem megijedni, hogy az én fiammal van gond.

Mamy, én is szeretnék majd tavasszal olyan sapót Máténak. A Brendonban már láttam tavaly, mikor vásárolgattunk neki pocaklakó korában, de akkor még nagyon korai lett volna megvenni. Meg marha drága is volt. :( Ráadásul neki van is terepszínű ruhája, ami most még nagyon nagy (kb. 74-80-as lehet), merthogy apa vadász, és az egyik barátunktól kaptuk mikor Máté megszületett, hogy majd belenő. :D Máté szó szerint azt csinálta, mint Geszti. Ja, én most be tudtam lépni a ruhás oldalra.

Noémi, igen apósom vicces ember, de nem igazán jó fej. Kötözködős, meg mindent jobban tud mindenkinél, meg a gyerektáplálásról vannak érdekes elképzelései. De humora az van. :) A ruhákkal mi is úgy jártunk, hogy volt olyan, ami kb. 2-szer volt rajta Manón, aztán szépen kinőtte. Mi ugyanis őrült sokat vettünk mindenből. Ja meg rá nem lehet tipegőt adni, mert a lábai hosszúak (apja fajta), és a felső rész még jó lenne, mikor a lábát már rég nem tudja kinyújtani benne. Most is nadrágot 68-ast hord, felsőt meg 62-est. Sarokszekrény, meg ágy: a Faktum-nak van szerintem BP-n is üzlete, vagy legalábbis van olyan, ahol lehet Faktum-os bútort kapni. Nézd meg a neten a www.faktum.hu oldalt. Mi minden bútort ott vettünk Manónak, a kombiágytól a szekrényekig és nagyon tuti, és árban is jó.

Megyek, mert "kajás vagyok" hívóhang van. :D

Sziaszotok

Anita

goodfairy
 
 


Goodf.:!

Szerintem amíg nagyon nem "más" az ember gyermeke az átlagtól, addig nincs gond az tuti!
Pl. járásra azt mondják akár fél évestől-2évesig felállhat és lépkedni kezdhet, na az én gyerkőcöm 13-14hónaposan kezdett el lépkedni, itthon elég biztosan halad, kint nem engedi el még mindig a kezem, de engem ez nem zavar, azt hiszem gyermekeink és az anyaszerep nem verseny és nem versenypályán vagyunk. Engem az iskolában sem fog zavarni, ha nem rajzol majd olyan szépen mint a másik, vagy kap 1-est is, vagy nem lesz kitűnő, mert ismerek olyat aki az ilyenekre tudja verni a nyálát...de az én gyerekem meg tuti jó olyanban amiben az övé nem. De én az ilyeneket nem szeretem, hogy kinek mi megy jobban, hogyan megy stb.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja a címet pedig köszönöm, máris nézem!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Anita!
Eggyet értek Nszökével,a gyerek fejlődése nem lóverseny,nem olvastam az álltalad emlitett topikot mostanában,de ismerem az olyan szülőket én is akinek a világon a legtökéletesebb a gyereke.
(Legalábbis azt mondja)
Én is mondhatnám,hogy a lányom 5-ös tanuló,sosem tudnátok meg az igazat.Vagy hogy 1 évesen szobatiszták voltak...
De nem így van,a lányom rossz tanuló,és majdnem 3 évesen lettek szobatiszták.És akkor mi van??
Felnött korra ezek a dolgok teljesen lényegtelenné válnak.Volt valakinek valaha gondja abból élete során,hogy például későn fordult hasról hátra.Ugye nem !sőt ezekre a dolgokra talán már anyáink sem emlékeznek.
Vendég
 


Bárány jól mondta! és igaza van.

Nekem meg ez az oldal nem jött be a bútoros Anita. :cry:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Tudom már miért nem!!

Mert www.faktumbutor.hu
google-be rákerestem... :lol: :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi, bocsi, rosszul emlékeztem. Egyébként az egyik ismerősöm mondta, hogy a Baby Planet-ben nagyon tuti kis bútorok vannak.

Örülök, hogy ilyen véleményen vagytok a gyerekek fejlődésével kapcsolatban. Többek köztött ezért is szeretek itt lenni. Néha nagyon el vagyok keseredve, mikor az ismerős anyukák dicsekszenek a gyerekeikkel. Mindig azt érzem, mi le vagyunk maradva, pedig Máté egyébként erős baba. Sokat olvastam róla, hogy az ilyen dicsekvős helyzetekben hogyan lehet frappánsan visszavágni, de persze most, mikor az én gyerekemről van szó sosem jut eszembe semmi. :(

Megyek Manó felébredt.

Szép, esőmentes napot kívánok mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Tényleg nem kell versenyezni a gyerekekkel. Nekem is volt ilyen élményem, amikor anyukámnál laktunk.Egy két hónappal fiatalabb kislány volt a házban, és az anyja hetente egyeztette a súlyúkat, és dagadt a mája, amikor lehagyta Bazsi súlyát. Most hogy otthon voltunk, találkoztam vele, és büszkén közölte, hogy a gyereke 12 kg.10 hónaposan!!! Az enyém még 10 sincs, de legalább formás gyerek. Az a kislány meg folyik szét, nyáron láttam, hogy 3 külön hurka van csak az alkarján. És baromi idegesítő volt ez a versengés a részéről.Engem nem érdekelt, csak fárasztott.Bazsi egyébként le van maradva a mozgásban, de nem érdekel, majd bepótolja. 6 hónapos koráig nem volt hajlandó, és még most sem megy, de nem zavar.Azt látom rajta, hogy a biztosra megy, alig esik, nem kapkodja el a dolgokat.Ha fogjuk a fél kezét, nagyon lassan totyog, de egyedül még állni sem akar.Majd eljön ennek is az ideje.

Mamy!
A rucik aranyosak, ha lesz időm, én is megnézem azt az oldalt.
Egyébként nem tudom milyen idő lesz a héten, de egyenlőre nem alkalmas a talira.Remélem azért összejön.

Noémi!
Köszönöm a szórólapos felvilágosítást, ha tudom, majd keresgélek.
Babakocsi: vegyél esernyőre csukhatót, én nagyon szeretem, ha kocsival megyünk valahova, azzal közlekedünk.Meg ha vonatttal megyünk haza, akkor is ezzel, mert sokkal jobb vele közlekedni. Szóval megéri, mi annak idején 5000-ért vettük, a nagy kocsival együtt.

Képzeljétek, mi történt.Nagyon pipa vagyok!A kocsink kereke álandóan lejön, és valamelyik nap megnézettem a párommal meg egy ismerőssel, és kiderült, hogy lekopott a tengelye, amin a kerék van.Á mondom semmi gond, 2 év garancia van rá, majd felhívom az üzletet.Telefonon nem elérhetők, honlapjuk megszűnt.Rákerestem a google-ben, és kiderült, hogy felszámolás alatt van a cég.Örültem, mert nem tudom, hol tudnák megcsinálni. Ráadásul nem egy gyakori márka, lengyel, Wozkoland van ráírva. Tudtok valahol babakocsi javítót? Legalább felhívnám őket, hogy mennyiért csinálják, mert nem szeretnék újat venni, mert lehet, hogy nyáron már nem is használnánk. A nagy kocsi nekünk azért kell még, mert abban alszik, a levegőn tud csak napközben, és azért abban kényelmesebben elfér, mint a kiskocsiban, le tudom fektetni, meg most télen könnyebben be tudom csomagolni, hogy ne fázzon.

lassan befejezem, mert éppen az egyik edényemet vadássza ki a szekrényből.

Puszi mindenkinek

Kép
zsutita
 
 


Jaj végre itt vagyok nagyon szarakodott a gépünk alig győzlek követni titeket.
A gyermek fejlődésről annyit, hogy nem egyformák mindenkinek más és más az érettsége dolgokra az a baj hallunk ezt is azt is és bizony van olyan szülő akit idegesit, hogy az ő csemetéje miért nem tud olyan dolgokat mint a szomszédé . Butasás ezen rágódni majd mindennek eljön az ideje.Máté már bébicompban közlekedik van aki helyesli van aki ellenzi hát engem nem zavar ki mit mond az én babócáim ritmusát ne kritizálja senki.
Megnéztem a bébyrucikat nagyon jók már találtam másik oldalt is ilyenkor egy kicsit irigykedem a lányos anyukákra olyan kics csinik a lányok ruhatára.szerintem egy szép nadrág és top éppolyan szép mint egy kisruha attól függ az anyuci miben akarja látni babáját.
Erika gratulálok erőt egészséget és kitartást kivánok nektek szép nagy család lennétek csak ügyesen. :D
Nálunk is volt farsang de a képfelrakás nem megy nem tudom mi van. :x
Egyébként jól vagyunk betegség nincs szerencsére már én is jól vagyok jövőhéten kontroll kiváncsi vagyok mit mondanak.Remélem mostmár tudok jönni többször nem lesz vacak a gép :wink:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

húúúúúúúúúúúúú jóóóóóóóóóóó sokat írtatok, igaz azért olvastalak én titeket, csak néha olyan fáradt tudok lenni hogy na.

gyerekek fejlődése: szerintem sem kell versenyezni, hülyeség. nálunk is az orvosi rendelőben mondta egy anyuka hogy az ő kisfia (fél hónappal idősebb a kisfiú mint Ákos) már 6 hónaposan mászott meg minden, Ákos pedig csak kb. 8 hónaposan, de aztán gyorsan behozott mindent, jóformán egyik napról a másikra, és 1 évesen már majdhogynem szaladt - 2 lábon szépen járt, úgyhogy szerintem ilyenen nem kell izgulni, minden babánál mindennek eljön az ideje.

kislányok öltöztetése: én is szeretnék 1 kislányt, de én bizti nem fidres-fodros ruhába öltöztetném, hanem olyan sportos szoknyásba, kis vagány csajosan, ahogy Ákost is szeretném, habár 1 fiút könnyebb.

Anyuci
nagyon szeretnék egy szép kis-nagy családot :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Húúúúúúúúúúúúúúúúúú cajok nem dicsekvés de képzeljétek máté fürdetés előtt felállt a kiságyban csak néztem de még azért még beremeg a lába amúgy kis kitartó, végre megint valami változás a fejlődés útján.Mindenkinek szép estét.
Erika azért ugy látom bizol a "NAGY " családban.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm, hogy megnyugtattatok ezzel a gyerekfejlődéssel kapcsolatban. Csak tudjátok - illetve nem tudom tudjátok-e, írtam-e - nekünk ott lebegett a fejünk felett, hogy Máté nem lesz egészséges, és hiába van papírom róla, hogy teljesen egészséges, én mégis árgus szemekkel figyelem, hogy mit mikor csinál. Pedig tudom, hogy a genetikai vizsgálat nem téved, de azért mégis... :cry:

Majd jövök még, csak felébredt a Manóm.

Üdv
Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Hova tűntetek?

Na mindegy, csak szerettem volna Ákoskánaknagyon boldog névnapot kívánni.

Puszi mindenkinek

Kép
zsutita
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172567449.17.gif[/img]

Boldog névnapot Ákoska![/img]

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!
de mi (vagyis én az interneten találtam egy másik időpontot - de ez sehol máshol nem szerepel - vagyis nem találtam) június 22-én tartjuk, mert így nagyon közel lenne a szülinapjához (1hónap+1 nap), és ügye itt volt nemrég a mikulás és a karácsony.
Így pedig szépen el van osztva.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!
Szerettem volna én is Ákoskának boldog névnapot kívánni, de... hát akkor majd júniusban! :lol:

Anyuci!
Gratulálok Máténak a felálláshoz!!! :o :D Csak így tovább!
És mennyi ideig állt? Nem lepődött meg a saját teljesítményén? Jaj de aranyos lehetett a kis remegő lábaival! :D

Anita!
Miért gondoltátok, hogy Máté nem lesz egészséges?... Ne haragudj nem akarok tolakodó lenni, csak érdekelne. Nem emlékszem hogy említetted volna. Egyébként teljes mértékben megértelek, mit érezhettél, mert ugyan nekünk nem mondták hogy ne lenne egészséges, sőt hálistennek minden teljesen rendben volt végig, de bennem mégis ott motoszkált a hülye gondolat, hogy mi lesz ha?... elvégre már nem vagyok huszonéves, sőt már a harmincasok második felében járok... valahogy olyan "most vagy soha" érzésem volt, az a gondolat volt bennem, hogy ha most nem sikerül akkor talán sosem lesz gyerekem. Persze tudom, hogy ez hülyeség, mert akár 2-3 év múlva is lehetne, csak nem tudom hogy érzelmileg azt már hogyan bírtam volna ki.
Na de a lényeg, hogy Máté is, és Gesztike (és itt mindenki babája) is makk egészséges, és semmi más nem számít!!!

Noémi!

Hová tűntél?... :shock:

Képzeljétek, ma Gesztikém jó sokat tornázott, és már egyre sűrűbben tolja föl a kis fenekét amikor hason van, még persze nem tökéletes a mozdulat, de már alakul! :wink: Van amikor behúzza a térdeit maga alá, de van amikor csak az egyik lábával tolja fel magát, a másik lábát kinyújtja. Elég sajátos módszer... :lol:
Ma egyébként is nagyon jó napja volt, jókedvű volt, többször is aludt a nap folyamán, és egyszer spontán rám nevetett, pedig nem is csináltam semmi olyat amit szoktam (hülyéskedés stb.) felvettem hogy vigyem pelenkázni, és mondtam neki hogy kapaszkodjon belém, erre szélesen elvigyorodott és hangosan nevetni kezdett, közben kis huncut mandula szemeivel nézett rám, hát én úgy meghatódtam, hogy a könnyem is eleredt.... :roll: :lol:

Jó éjszakát!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Mami,lehet,hogy már kérdeztem,akkor bocsi,de hány éves is vagy?
Csak,mert én is szeretnék még talán egy gyereket,de ez eggyáltalán nem biztos,mert valahogy nagyon félek az egésztől,most hirtelen ketten is vannak a környezetemben akik halva szültek,ez szörnyű,valahogy parázok az egésztől,annyi baj lehet....Ha a gólya pottyantaná le a babát akkor tuti,hogy bevállalnék még eggyet,de az a 9 hónap....Pedig mostanában egyre gyakrabban érzem,két gyerek nem elég.

Képzeljétek,jövő hétre kaptunk időpontot a plasztikai sebészhez,a Szindi megcsináltatja a fülét,hogy ne legyen elálló,persze jövő héten még csak a papirokat kapjuk meg,vérvétel stb.,meg megmondja a műtét időpontját és odaadja a csekket.(remélem 150000-nél nem több.... :twisted: A Budai tiszti korházba megyünk.Azt sem tudom,hogy kell oda menni,majd valahogy odakeveredünk :D
jó éjt mindenkinek
Vendég
 


Ákos!!Azért boldog névnapot :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Noémi! Hahó, hiányolunk! Ugye nincs baj!? :shock:

Mamy, nem veszem tolakodásnak. Nem emlékszem, hogy írtam-e már. Szóval a 18-19-dik héten elmentünk a genetikai UH-ra, és a fődoki kétoldali plexus cystat látott a Manónk koponyájában. Ez az esetek kb. 2-3 %-ában genetikai rendellenességgel párosul. Ezért voltunk genetikai vizsgálaton, méhlepényből vettek mintát. 2 hétig rettegés volt az életünk, ahányszor megmozdult sírógörcsöt kaptam. De szerencsére semmi gond, a Manóm teljesen egészséges.

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Mamy elég sokáig birta az állást ma le is vettem kamerával meg fotót is csináltam olyan jó, hogy meg lehet örökiteni az ilyen pillanatokat.Meghatódni én is szoktam olyan szépek ezek a pillanatok amikor meg mindhárman körülvesznek hát az maga a paradicsom.
Gondolom , hogy Erika is ezt szeretné már átélni.

Bárány mindent bele a babázásba ha tényleg komolyan gondolod mostmár , hogy van kettő könnyebbek az akadályok mármint nevelés terén.Ne is figyelj oda a környezetre az csak ronthat a kedveden .Amugy szoritok szindi műtétjéhez nem fél tőle :?:

Tényleg hol van Noémi biztos babázik remélem.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy így szótlanul eltűntem, csak suliba voltam-és akkor reggel 6kor kelés és mindkét nap majdnem 6-7re értem haza, utána meg már ZSebiztem, meg házimunkáztam. Nem történik velünk semmi érdekes.
Rohadt sokat kell tanulnom...hogy hogy fogok azt még nem tudom...

Szindinek szorítunk! Bátor csaj! Én nem mernék! Bár a végcél miatt lehet.
Pl.lehet hülyének néztek de én a mellemet műttetném-de csakis kisebbre és szinte nem hordanék soha többé melltartót, mert én azt korán kezdtem s megmaradt a hátránya...
szóval: altatják vagy ez hogy? fizetni kell érte? ez ilyen magánműtét?

Ákoskánknak utólag is Boldog Névnapot kívánok!!!!

Vasárnap megyünk a medveparkba. Holnap meg az autó ügyben mert a rohadékok elutasították Pulit (férj) de majd kiötlünk valamit az értékesítővel-legalábbis merem remélni.
Mondjuk ezen nem is csodálkozom, mert 7-e óta melózik :oops: :lol:

Na mindegy! Erika, Mamy, Zsutita, Klauszka, ti hogy vagytok?

Anyuci hát tényleg neked tök jó érzés lehet a 3gyerkőc, huu ha rágondolok is jó, de pedig el nem tudnám képzelni hogy 3gyermekem legyen. Bár imádom a lurkókat!!! :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Bárány!
37 leszek az idén. Nem szégyellem egyáltalán. Csak gyerekvállalás szempontjából ez már nem túl előnyös...
Szindi nem semmi milyen bátor, hogy be mer vállalni egy ilyen műtétet. És persze Te, hogy mered engedni. :roll: Persze tudom, hogy kell az önbizalmához. Érthető. Anyagilag nem semmi, hogy abban reménykedsz, hogy 150-nél nem több?... :roll: :roll: :shock: :?
Remélem, Gesztikém kinövi az elálló füleket... de hát most annyira bájos! :lol:

Noémi!
A bank utasította el a férjedet? Hát ha 7-e óta dolgozik, valahol érthető... Tudod milyen szemetek ezek! Csak annak adnak pénzt egyébként is, aki tele van lóvéval, de hát akkor meg minek?... tiszta röhej. Remélem, azért sikerül nektek az autó.

Anita!
Nem hangzik valami jól ez a ciszta... :roll: mit jelent? És végülis felszívódott? Egyáltalán mitől lehet ez? Jaj a méhlepényből vett minta... szörnyen hangzik. Hogyan csinálták?....... (csak félve kérdezem). Elhiszem, hogy 2 hétig görcsben voltál. Iszonyúak ezek a dolgok, iszonyú átélni. Engem is akartak küldeni hasbaszúrásra a 16. héten (amniocentézisre), de nem mentem! Mert belül éreztem, hogy minden rendben. Hálistennek így is van!

Képzeljétek, ma voltunk a dokinál, csak a szokásos havi-kéthavi méricskélésre és "na hogy van a baba?" bájcsevejre. Kábé 5 perc alatt lezajlott az egész, folyt rólam a víz (persze kell a meleg a babáknak, aláírom!) Gesztikém 6840 gr és 68 cm :lol: meg lettünk dícsérve, hogy szép arányosan fejlődik, növekedik, nem alulfejlett és nem túlfejlett, nem elhízott. Kaptam tejpótló tápszer receptet (Humana 2) van tapasztalatotok róla? Azért írták fel, mert sajnos már elég kevés a tejem, csak reggel és délelőtt tud vele jóllakni, egyébként délután és este már alig van. De legalább reggel van! Remélem lesz még sokáig! Amúgy én ráadásul egy mellből szoptatok, mert a jobb mellemben kezdetektől fogva kb. negyedannyi tej termelődött mint a balban, halvány fogalmam sincs miért, hiába fejtem az elején mint az őrült, nem használt. Na mindegy, a bal legalább jól működik és azzal reggel jóllakik, de sajnos egy mellből nehéz táplálni egy féléves babát. Szóval ezt a Humanát kell majd adnom ha úgy érzem hogy már az is kevés. Remélem, bejön. Majd csőrös pohárból kapja, mert a cumisüveget már nem fogadja el. Mondjuk már régen próbáltam, valamikor 3 hónapos korában utoljára. De most már nem is nagyon szeretnék neki cumisüveget adni. Csőrösből már szépen iszik.

Na eldugultam, további szép napot nektek!
Itt egy mai kép Gesztikémről.
Kép

Kép
mamy
 
 


Báránynak nem "csak" 15 a műtét???

Mamy!
Mi a humana ha 0-1-2-t fogyasztottuk, és csak ezt. Nekünk bejött, meg elvileg a humana nagyon jó, elég sok helyen ezt ajánlják.
Teljesen hasonlít az anyatejhez(állítólag)és a legjobb tápik között szerepel. Nincs feltuningolva mindenféle plusszal, amire még nincs szüksége a babának csak dagadna tőle. Érted ugye? Szóval az van benne ami kell és nem hiányzik belőle semmi, mert vannak más tápik amikben vannak izfokozok stb. de ami kéne legyen az hiányzik.

Szép nagy baba, jól fejlett igen. Nekem Zsebi ilyenkor épp 6kiló volt. én ehhez tudok viszonyítani.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Mamy!

Mi is Huana Ha 2 használjuk szerintem jó Máté szereti márcsak reggel és este eszik 250ml-t jó féle tápi márcsak azért is mert hipoallergén és ezáltal nem kisérletezel a allergiával ettől biztos nem lesz kiütéses.Amúgy szép fejlett gesztike márcsak a tápit kell megszerettetni vele ha nem fogadná el keverd arányosan anyatejjel és fokozatosan hozzászokik amúgy nem olcsó a fenébe már ezen is alig van támogatás 1-éves koráig .Nálunk 2doboz4800ft .
Noémi nem irigyellek én is szerettem volna tanulni de míg máté kicsi addig nem akarok igy meg elég fárasztó lenne azért egy suli főleg ha fizetős egész embert kíván legalábbis az én agyamnak kell a nyugi.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Mami,szerintem Szindinek már baba korában is elálóbb volt a füle ,mint Gesztinek.Egyébként tényleg bátor vagyok,már csak azért is mert én is átestem egy ilyen fülműtéten,gyerekkoromban :D :D Akkor még ingyenes volt,sajnos most drága,nem írtam rosszul sajna tényleg 150ezer körül van.A budai tiszti kórházba viszem,és nem altatják,pedig 1,5 órás a műtét.márc 9.én fogunk időpontot kapni,remélem egy hónapnál nem kell többet várnunk,mert Szindi tökre ba van sózva.Egyébkén ő soha nem félt semmitől,életében nem sírt az oltásoknál sem és nagyon bátor és nem riad vissza semmitől.
Nszöke,egy mellműtét rám is férne,de nekem szilikon kéne,de nem fogom megcsináltatni,azért ott van kockázat,szövődmény...Jó ez igy le van sz..va...
Egyébként szivesen mutatnék nektek a Szindiről majd egy "ilyen volt,ilyen lett"képet,de idegeneknek nem akarom mutogatni.úgy meg nem lehet,hogy csak ti lássátok :twisted: Na mindeggy majd megoldjuk valahogy magánba
Vendég
 


Sziasztok!

Bárány!
Érthető, hogy nem akarod közzétenni a képeket Szindiről. Majd küldd el priviben, ha akarod! Érdekelne, hogy most milyen és később milyen lett a fülecskéje! Egyébként nálunk az elálló fül családi vonás, nekem is picit eláll, bár Páromnak nem, és sajnos Geszti úgy néz ki tőlem örökölte... :roll:

Noémi, Anyuci,
köszi szépen a tápszer infókat! Akkor megnyugodtam. Mert mi eddig Humanát nem fogyasztottunk, pici korában a tej mellett Nestlé Beba HA Startot kapott. Azt kb. 3 hós koráig kapta, akkor sikerült elhagyni, mert elég lett a tejci. Utána már nem is próbáltam, azaz egyszer, de nem fogadta el... :roll: Hát remélem, ezt elfogadja majd.

Lányok,
nektek működik a privi? Mert engem egész nap nem enged be, valami hibaüzenet jön elő. Mi a fene?...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok

Mamy
Humana 2: Ákos szereti, Ő már az Humana ha 1-et is evett újszülött korában a kórházban, mert ott azt mondták hogy amit én mértem az hülyeség és a gyerek semmit nem evett, most a 3-ast kéne próbálni, de azt nem eszi meg (ízesített, és szerintem is undorító íze van), De az 1-et és a 2-őt is simán elfogadta, de most találtam Pesten picit másféle 2-es-et, és ezt fogja vacsizni üvegből, remélem ez is izleni fog neki!

Anyuci
érdekes hogy amit receptre vettünk a gyógyitárban Humana Ha2-őt 1 doboz 650g és kb. 2400Ft, míg most amit pesten a Kaiserban és valamelyik drogériában vettem az 900g-os és ugyan annyi, és ml-g eltérés van 1-2 dologban csak, és persze remélem nagyon hogy ennek az íze ugyan olyan mint a gyógyitáras, habár nem láttam rajta sehol hogy ízesített lenne!

Bárány
a képet Szindiről priviben is elküldheted, de szerintem a képek alapján nincs is elálló füle

Fül téma: apjuk Ákosnál már kb. 6 hónaposan ha nem hamarabb megállapította, hogy a gyerek 2 füle nagyon nem egyforma (végülis senkinek sem az), elővett 1 szalagmércét és azzal méricskélte szegény gyerek füleit, hogy mennyivel nagyobb ill. kisebb az egyik füle mint a másik, én meg azt mondtam neki erre, hogy ennyi hibája legyen ne több, és akkor én leszek a legboldogabb ember a földön, habár már most is az vagyok, de azért néha még méricskéli :oops:

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?