Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, köszi a köszöntéseket. :)

Benyó egy cikkcakk alagutat kap, remélem tetszeni fog neki, igazi örökmozgó gyereknek való. :wink:
Ilyen:

Kép


Serfi, semmi külit nem csináltunk, csak a szokásos, de végre délután kimozdulhattunk, mert elállt az eső. :)

Este átjönnek anyuék is, kicsit pezsizünk azért. :wink:

Kata, kakóóóós csiga? De ügyi vagy. Ha fincsi lesz, megosztod a titkos receptet??? :)
Blankának jobbulást. :)

LOL???? Én nem tudtam megfejteni.... Dia könyörülj!! :oops:
Vendég
 


Esztikém, sok boldogságot mindkettőtöknek! MIndhármótoknak. De jó! Ennél nagyobb fless csak az lesz, mikor az érettségi tablóképével vetjük majd össze a születésit.
Ismerem ezt a féltést. Alig bírom a rémeket látást abbahagyni. Pedig gyerekként ettől a féltéstől kaptam agyhúgykövet.

Katám, én is nagyon sajnáltam , hogy kútba esett a rándi. Remélem a gyerkőcök jobban vannak már. Vagy megy a pingpong? Szólj amint menetkészek vagytok és össuehozzuk.
(A kakaós csiga engem is érdekel....bár a hasam valahogy csak nem akar összemenni...lehet, hogy mégsem érdekel... ) :shock:

Lehetséges szerintetek, hogy már jön a bébim foga? Ömlik a nyál a szájából és imádja, ha valami véletlenül betalál a szájába.
Pénteken délutás és este és egész szombaton leszek távol. De állítólag tök lazák a vezetők és odahozathatom Lucát, hogy megetessem. Na, majd meglátjuk. Szorítsatok!

LOL, fogalmam sincs. Ancsa? gyerünk megfejteni!
JUlika képekből nekem is az alvó királykisasszony tetszik.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hú, ez az alagút marha jó. Én is akarok majd szerezni egyet. Hol lehet? Császáros babáknak ez szinte kötelező.
Mármint biztos Bencus is nagyon fogja élvezni. Átmászott rajta egyből?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

 
 

Orsi, tudod Julcsi is császáros volt, és úgy bújt át az első adandó alkalommal az alagúton, hogy ihaj csuhaj. Szóval semmi para emiatt, hogy nincs olyan kibújási élménye.

Isten éltesse az 1 éves kispasit!

Kép
agianyu
 
 


Felköszöntöttük, és igen, egyből átmászott... :) Meg azóta is folyamatosan. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


De drága!! Vicces szerkezet ez nagyon!Milyen hosszú? Na volt pezsgőzés???

Kata, ugye lesz ott vmi fürdőzés is? Van egy csomó kinőtt úszópelusunk, úgyhogy azt ne hozz!!!

Orsi, simán lehet, tudod a foguk onnantól kezdve jön, h megszületnek(sőt már előbb) :wink: :D .

Kép
seriff
 
 


Serfi, majdnem 3 m hosszú. :) Nyáron is jó lesz majd a Balcsin, vízálló. :)
Volt ám pezsizés. :) :)

Orsi, Benyónak már 3 hónapja ömlött nyála, mielőtt kibújt az első fogacskája... :roll:
Vendég
 


Igen már hónapokkal elötte nyálaznak.

Kép
agianyu
 
 


Megúsztuk!!!
Naggyon jó volt. Képzeljétek elmentem a képzésre, ami pont akkor volt se korábban, se később, úgyhogy ez máris siker volt. Plusz nagyon jó volt. Felpezsdültem egy kicsit mer már 3 hónapja nem hallottam ennyi egybefüggő értelmes mondatot.
Plusz apa is nagyon jól elvolt Lucával. Igaz pénteken úszott az egész konyha az anyatejben este mikor hazaértem, el sem tudom képzelni a folyamatot, ami idáig vezetett, de nem baj, mert Luca jóltáplált és kiegyensúlyozott volt. És apa is.
Szóval mentek a dolgok nélkülem is. :( :roll: :P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, gondoltam ma rátok!! Ügyesek voltatok! (azért gondolom megnyugtató a tudat, h mennek a dolgok nélküled is) :lol:
tikata
 
 


Bogo,mikor lesz az első ctg??????Jól vagytok???

Orsi, ügyes a férjed és Luca!(és Te nem úzstál az anyatejben? :wink: :P )

Kata,Blanka meggyógyult?Milyen lett a kakaós csiga?

Többiek?

Kép
seriff
 
 


Dehogynem, Serfi. Vicces volt, hogy ebéd szünetben én fejni rohanok, nehogy szétrobbanjak, többiek meg a gyorsétkezdébe. Aztán meg este hazasétálok a táskámban az anyatejjel.

Kata, meggyógyultak a gyerekek?

Ez a hétvége is nagyon akciódús lesz. A tesómanak nyílik kiállítása Pécsett. Az egész család levonul oda, anyósostul, kutyástul...de szerintem én nem parázok ettől úgy mint Ádám. Érdekes, őt sokkal jobban fársztja a család mint engem.

Meg megyünk egy keresztelőre. Segítsetek, szokás ilyenkor ajándékot vinni? És mifélét, ha igen, meg kinek: gyereknek és/vagy szülőnek?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, jut eszembe milyenek a mai tinik? És mi milyenek voltunk? És milyenek lesznek a gyerekeink?

Julcsi minden határon túl tud menni hisztiben. Olyan dolgokon kitör a balhé, hogy pelenkát akarok ráadni. És sajnos ezt többször is meg kell tenni egy nap. De hát még nem szobatiszta! Aztán a következő ordítás a nadrágfelvételnél van. Egy p. szinésznő nem pucérkodik ennyit mint Julcsi.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!
Eszti, így neten keresztül is gratulálok mégegyszer. Még mindig tisztán emlékszem, hogy 1 éve felhívtál, és mondtad, hogy minden oké, simán megszültél, mikor találkozunk :) én meg tök meglepődtem, hogy ilyen korán.. :roll: és ugyanakkor büszke is voltam rád, hogy ilyen ügyi voltál. :wink:
Bence tök cuki, látszik, mennyire élvezi a kis bújkálóst :wink:

Féltés. Anyukám mindig emlegeti, ha megdorgálom, hogy kevesebbet aggódjon már, hogy majd ha gyereked lesz, megtudod, milyen ez. És Ti már tudjátok.
Na de ez a világ rendje vagy mi.

Most én is szentimentális vagyok, itthon nyomtam ma, mert benyaltam valamit, és fáj torkom, meg köhögök. Nem akarok dokihoz menni, mert nincs kedvem antibiotikumot szedni, majdcsak rendbe jövök. Ma itthon tudtam maradni, de holnap már mennem kell. Azé jó volt itthon, nem csináltam semmit, csak olvastam , aludtam, TV-t néztem. Gyerekek, nincs normális műsor, csak a Travel-en? :evil:

Ettetek már feket retket? Uram azzal etet, valami irtózatos szaga van, de állítólag ha kivájod a közepét, beleöntesz mézet, majd azt kisvártatva megiszod, segít. Hát én megittam, remélem, segít. Egyébként érdekes, mert tökre felhígítja mézet. :roll: na de a hagyma teát már nem vállaltam be. Annyira nem vagyok vagány :)

Na puszi, megyek.
anniecoe
 
 


Ági, ez a tegnapi hó csak Julcsi kedvéért esett, vagy mi? Kicsit megijedtem, de szerencsére elolvadt.
anniecoe
 
 


Ancsa, szerintem maradj a héten otthon, kibírják pár napig nélküled, szétszórni meg csak nem kéne a bacit, ezt ők is megérthetik! :lol:

Orsi, tök jó, hogy Ádám ilyen vagány. :) Meg te is. :) Nem is beszélve Lucáról. :wink:

A féltés ja.....jól visszakapja mindenki, aki aztán gyereket szül, de már most trenírozom magam, hogy később azért ezt ne lássa majd rajtam, hogy ne érezze ezt. Elég ha magamban rágom majd a kefét, amikor hajnal 3-kor még sehol senki....vagy megy biciklivel, meg ilyenek.

Hétvégén 15 fok lesz, készüljetek! (a bacik takarodjanak azért)

Mi megyünk lazázni egy kastélyszállóba az István kórházas topiclakókkal, 11 család egyszerre, lesz lárma a helyen. :wink: :wink:

Szép estét. :)
Vendég
 


Jól összeverődött ez az Istvános banda, Esztikém. Belecsöppentél vagy pont akkor "alakult" , amikor szültél? Egyforma gyerekek vannak?
Biztos jó lesz.

Na, csajok, tényleg tudnom kell illik-e vinni valami ajándékot keresztelőre. vagy még senki nem volt érintett? De, Serfi, úgy emlékszem, ti biztosan.

Mindegy, azt már kitaláltam, hogy mindenképpen viszek egy képet bekeresztetve a szentről. Mivel Flórának keresztelik ezért nem sok Flóra képet találtam, mert ez egy 18.sz-i szent...Flóra istennőről meg annál inkább. És milyen szépeket! Nagy a csábítás, hogy most egy fonnyadt apácáról készüljön vagy egy virágzó tavasz istennőről a kép. :roll:

Nem tudom mi volt ma éccaka, óránként- félóránként felébredt. Tök kivagyok.

Ancsa gyógyulj meg! Semmi nem lehet olyan fontos, mint az egészséged!

A milyenek a mai serdülők kérdés nekem szólt?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


bekereteztetve

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, akkor verődött a csapat, Benyó 2 hónapos volt, amikor először találkozott a banda, jó fej csapat. :) Benyó korúak + - 4-5 hónap. :)
Édesek együtt. Játszóházba is járunk velünk, kéthetente.
Nyáron meg megyünk a parkokba, Városliget, Orczy kert, Margitsziget. :)

A keresztelőt nem tudom, mi egyszer voltunk, de nem vittünk ajándékot. :roll:
Vendég
 


Orsi, hát az attól függ, ha Te vagy a keresztszülő akkor illik, ált. ékszert szokás(mellesleg mi nem vagyunk keresztszülők), kislánynak fülbevalót, stb.Na ez nálunk úgy zajlott, h a férjem szüleitől Hanna nyakláncot kapott, ezt tudtuk előre, így aztán Anyukáméktól kapta a fülbevalót,és mivel tesómék a keresztszülők, hát inkább Nekik kellett agyalni, de kitaláltuk, h mivel egy db Bibliánk sincs, legyen az, tesóm meg továbbfejlesztette és vett egy nagyon szuper gyerekbibliát,amiben rövid kis mesék vannak (még nem abból mesélek), sztem ez nagyon hasznos, mert ebből szívesebben olvasok majd,mintha a nagy súlyos valódit venném elő. Ja és szép, és tele van rajzokkal. De ez a mi szokás és mi nem olyan dolog, h ki hogy csinálja......Sztem a Te ötleted is nagyon jó!(én a fiatalabb Flórát választanám)
Huginak miféle kiállítása lesz?
Éjszaka :( , most nem gonoszságból írom, de lesz még ilyen.Pihenj amikor csak tudsz!

Ancsa gyógyulóban? Ne vicceskedj,aztán ha nem fekszed ki, csak még jobban belesüppedsz! Fekete retek és hagymatea :roll: :shock: , kb azt hittem, h csak Apukám képes ilyeneket meginni-enni....

Eszti,miféle kastélyszálló?Péntektől vasárnapig???

Ági, hát én megdöbbenek a fiatalokon, hasuk(hájastól) kint a kabátból-nadrágból, a cipőjük koszos-gázos, a beszédük pökhendi és flegma tarkítva rengeteg kötőszóval, az a menő,ha szívatják a tanárt,és az bőgve kirohan.....Kifestve kikenve(mi sosem voltunk, Káliné majdnem rávert K.Timi lakozott körmeire)...Biztosan öregszem is, de kicsit félek is....

Kép
seriff
 
 


Orsi, jót mulattam Szent Flóra és Flóra istennő közötti dilemmádon, én a fonnyadt apácára szavaznék. :) Egyébként ha keresztszülők lesztek asszem akkor télleg kell vinni valami ajándékot, úgy emlékszem egyszer Diáék fülbevalót vittek, talán Laurának? Pussykám, te otthon vagy a témában. De ha nem lesztek kereszt szülők, talán akkor is illik vinni valamit. Na, de tényleg nem tudom ám pontosan. :roll:

Én most fészket rakok, kapkodok ide-oda, gyorsan elvitettem a szőnyegeket is a tisztítóba. Persze nincs mindenhez energiám, de majd a fiúk megcsinálják, amíg kórházban leszünk.

na csók, most még kihasználom a pihenős délutáni óráimat, perceimet

Kép

Kép
babszy
 
 


Ja, Orsi,jelenleg egyik ékszerét sem hordja Hanna :lol: , de a Mami direkt olyan fülbevalót vett,ami 8-10éves korig jó,mármint méretre, figyelembe véve Hannamanna méreteit, lehet, h ebben megy férjhez(bár ez utóbbi esemény időpontja erősen függ a nászéktól is :wink: )...

Kép
seriff
 
 


Serfi tök vicceseket írtál.
Falatkanyomozó (na miket tudok?), ismerős ez a wc-ben fejés, én is így csináltam a fősulin meg az egyetemen is.

Szóval megyünk ma valahova? Dia buliszervező?

Kép
agianyu
 
 


Az én mellszívóm mindig nyikorgott, Ti ezt hogy bírtátok röhögés nélkül a wc-ben,a fősulin????És vajon,aki halotta???

Ági,mi volt vicces?

Többiek?Enyém csaj horror volt ma éjjel....

Kép
seriff
 
 


Hát a tinidzserek bemutatása.
Nekem Aventes van, és az is nyikorog és szar érzés volt, mert mindig arra gondoltam, vajon a kint várakozók mire gondolhatnak. Bent van már egy fél órája és milyen furcsa hangokat ad. Jó hogy már nem kell a WC-ben fejnem.

Én gyerkőcöm sokszor hisztis, de most már találtam egy "szert", amitől roppant nyugodt vagyok. Két hete iszogatom, és az első héten csak meghajtott alul, a másodikon viszont már hat a hiszti ellen is. Most már semmi nem dühít fel, és ezt látva Julcsi visszafogott a hisztiből. A férjem is issza, és azt mondja őt sem idegesítik a tanítványai annyira. (Most hogy így visszaolvasom kicsit olyan hatása van, mintha alkoholisták lennénk, pedig NEM pálinkát iszogatunk :oops: )

Kép
agianyu
 
 


Az én csajom is horror volt ma éjjel. Azt hittem a tegnapelőtt estét nem lehet fokozni...Mi lehet ez?
Télleg Serfi, mit érdemes az ínyére kenegetni és mikortól, ha fog dolog van?

Az én aventos pumpám nyikorog is és pumpáló hangokat is k..hangosan áraszt magából. És egy evangelista lelkész várakozott türelmesen az ajtó előtt.. :lol:
És szörcsög is.

Ne izgass, Ági, milyen szert isztok?

Tesóm fotózik és abból lesz élete első kiállítása. Valamik szobrászművész felbíztatta, akinek a szobrait is fotózt katalógusba és végülis bátorságot nyert és megcsinálta.
Majd beszámolok milyen volt. Holnap utazunk, már tökre várom!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Pogány Flóra nyert:



Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, én az égvilágon semmit sem kentem az ínyére, a zuram szerint uis tök felesleges,mert úgyis lenyalja. A csajok bizti tudnak vmi jó homeós szert....Nekünk szerencsére nem volt túl sok gondunk a fogakkal, ill. én sose kerestem a horror éjjelek okát, elfogadtam és kész. Majd lesz jobb.....és lett.
Flóra szépséges!

Ági,mit szedtek??????

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Sajnos még mindig benne...a dögrovásban :( Jól van, én hibám is, csak pont határidős munkáim voltak és be kellett mennem, na jól van, nem teljes napra, csak 3/4-re :roll: itthon meg folytattam sajnos :cry:
Nem vagyok pótolhatatlan, csak ha valamiben benne vagyok, és más meg nem, akkor utálom átadni, és magyarázkodni, mert tovább tart, mintha én megcsinálnám.
Na mindegy. Majd hétvégén pihenek. :)

Ági, ez a csodaszer, ami nem pálinka, jó a multik ellen is? Mer ottan is idegesítenek sokan :wink:

Mellszívó hangok :lol: nagyon komoly!

Keresztelő témában nem vagyok otthon. Iván már keresztapa, és tényleg fülbevalót vitt. Nahát ez nem volt nagy segítség, mi?

Mindenkinek napsütéses szép hétvégét kívánok, jövő héten, remélem, gyógyultan jelentkezem!
anniecoe
 
 


Ancsa,mostmár pihenjél,és gyógyulj meg! Mostmár jön a Te időd, jövő héten akár 20fok :D !És amúgy is péntek van! :wink:

Kép
seriff
 
 


Ez a csodaszer semmi különleges "csak" Aloe Vera ital. Fél decit kell reggel belőle inni, és idővel, nekem a 2. héten megjött a nyugi. Egyébként a Julcsi fejéről is a koszmót ezzel tüntettem el, mert már a sok orvosi szertől csak sebes és koszmós is lett a feje.
Mivel a férjem munkatársa elcitrált egy ilyen bemutatóra, mert hogy ezt (Forever Livinges termék), és nem lehet boltban venni. Végighallgattam, gondoltam persz, persaze. De mivel a olyan ideges periódusomat éltem, vettem 1 liter Aloét. Azóta azt issza a férjem is, és a gyomorsava is javulóban. Lényeg, hogy nem bántam meg és ezután is venni fogok.

Na a koszmóra meg egy sprét (aloe first-t) és egy zselét (az is aloe, különben itt minden aloe), ráfútam a fejbőrére, majd bekentem a zselével. Most nincs koszmó. Miért nem ismertem előbb? Az a first a sebekre nagyon jó. NA de ennyit a reklámból.
Aki akarja nálam ihat, kenhet.

Kép
agianyu
 
 


elcitált bocs

Kép
agianyu
 
 


Ja és mi sem kentünk semmit az inyére Julcsinak. De mert nem is engedte, hogy a szájához közelítsünk ilyenkor. :wink:

Kép
agianyu
 
 


Áhá,és Julikának nem adsz az alojból?Hátha még hiszti se lenne... :wink: Meg immunerősítő-bár ezt gyógyszerész barátnőm cáfolja, szerinte csak külsőleg hat az aloj (nekem úgy se vált be,de azé a barackosat szorgalmasan nyomom Hanna italába) :) .

Ági,mindig elfeljtek szólni, h köszi de azt a rózsaszín nacit nem kérjük!

Kata, Dia, Bog, Edó most már adjatok vmi életjelet Magatokról! Ugye nem vagytok betegek???????????

Eszti, jó pihit a hétvégére, remélem jobb időtök lesz,mint itt ma-szakad az eső :cry: !

Kép
seriff
 
 


Orsi,Nektek is jó utat! Pécs gyönyörű!!!!!!!

Kép
seriff
 
 


Orsi, gondoltam. Ezért bátorkodtam másnak már eladni.

De akarok Julcsival itatni, van málnás és barackos ízesítésű. Te ezek szerint barackosat adsz Hancinak? Lassan el akarom kezdeni, mert azt szeretném, ha nem betegeskedne a bölcsiben. Mennyit teszel az italába?

Kép
agianyu
 
 


Nekem azt mondta egy volt évfolyamtársam(már akkoriban is alojdíler volt), h 1 teáskanállal naponta nyugodtan lehet adni, Ő 5hónapos kortól adta a fiának.Hanna kb november óta kapja, 1 kanálnyit a kis szopós kupakos (és a durva,h így hívja Ő is :oops: :roll: ) üvegébe, a vízbe. Simán kanálból nem kérte. De így sztem nem érezni az ízét. De nem kap ám mindennap, nagyából felváltva Béres csep+cebion kombinációval. Minthogy mindkettőt kap,nem tudom, h minek köszönhető, h november óta volt egy 3 napos náthája össz-vissz....az is lehet,h csak azé nem betegese mert nem jár közösségbe....

Kép
seriff
 
 


Most már hogy én is megvásároltam pár terméket, kaptam egy kártyát, és így én is díler lettem. Csak én még nem adtam el semmit. :oops: De ezek után minden használt ruha mellé kötelező lesz valami aloés cucc.

Kép
agianyu
 
 


Ági,nem értem a képeslapot, célzás???? :oops: :roll: Én nem járok buliba.....

Kép
seriff
 
 


Orsi, Julcsi imádja nézni a képeslapokat főleg az állatosokat, és ami mozog, és így néha elküldök egyet egyet. A másik Orsinak is küldtem szerintem aranyosat :oops: .

Elképzeltem, ahogy várjuk haza férjeinket :wink:

Kép
agianyu
 
 


A falatkanyomozora küldted? Maj mingyá megnézem.

Nekem is porosodik itthon egy aloe first-öm. Majd kipróbálom ha még egyszer koszmós lesz. Elég ez vagy a zselé is kell?
A pattanásaimra kaptam anno...de olyan nagyon nem lendített rajtam.

És ez a lötty, amiről beszéltek, az valami immunerősítő védőital?
Serfi ezt a béres vitamint mióta adod Hannamannának? Tesóm is hozott nekem valami dr Lenkei féle vitamin csodát, de még nem kérdeztem meg a használati utasításról. Meg nem is tudom, hogy kell-e nekünk ilyesmi??

Pécs szuper volt, gyönyörű város, jó volt a progi.
A keresztelő is. Nem mi voltunk a keresztszülők, de úgy láttam minden más vendég is vitt ajeszt. Flórának sikere volt.

Katám, hogy vagy?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Fersikém!
Beletrafáltál, a múlt héten dög betegek voltunk. Én kezdtem kedden, persze a gepárdok is elkapták, hát ez most elég kemény volt. Kezdek múlt időben beszélni, mert észlelek némi javulást. Lehet nekem is aloe-t kéne velük és magammal itatnom, én nem adok semmit, talán ez a baj (?). Mindegy, javulunk, az étvágyuk is jobb, mondhatni közelít a megszokotthoz, de még nem az igazi.
Őrület tényleg ha a gyerek nem eszik. Zsombor most 2 napig csupán 1 doboz danoninot evett (ami ismerjük milyen pici), azt is csak úgy hogy az apja közben buborékokat fújt. De legalább ivott, úgyhogy OK.
Mellesleg a piros ételek nálunk is nagyon bejönnek.

Ja és a kiruccanás is elmaradt persze. A végén még tényleg benevez a Serfi is mire összejön :lol: , bár csekély az érdeklődés, jó lenne látni, hogy hajrá, hajrá, más is lelkesedne.

A Balázs keresztszülő, mi ezért vittünk szép láncot és fülbevalót, de Flóra elhiszem, hogy sikeres volt, ötletes, szép ajándék.

Próbálok visszarázódni, itt a tavasz, ez némileg könnyít a helyzeten, bár most még van egy kis para, nehogy bárányhimlősek legyünk, mert 1 hete voltunk egy társaságban ahol az egyik gyerek 2 napra rá bepöttyöződött. :( .

Ancsa, kitartást!

Pussz

Kép
diane
 
 


Köszi Ági a képeslapot! Valami ilyesmi volt.

Diám, úgy sajnálom, hogy ennyi nyavalya van az egészségetekkel. Kitartás, talán ha jönnek már az igazi gyümik, meg a napozás, akkor vége lesz ennek is. Bár a bárányhimlőket nem tudom megállítaná-e.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, sztem Lucának egyik sem kell, sem Lenkei sem Béres vitamin, sem aloe innivaló, amúgy a szomszéd csajszi réggebben B-t adott, nemrég óta L-t a kislányának(uannyi idős,mint H), és ahogy nem kapta a B-t, fogyott....Sztem a Lenkei is uolyan biznisz,mint az aloj vagy a Béres. Luca meg nem beteg, és amúgy is immunanyagdömpingben részesül az anyatejből! Mellesleg Hanna akkor kapta(kb 2hónapig) amikor nem hízott, na az kínszenvedés volt, mert fecskendőből adagoltam,minthogy nem ivott semmit sem. És most november óta kapja megelőzésképp,nade Nála már nincs napi 5-6-7-8-9-10 cici.

Dia, sztem nem azért betegek,mert nem kapnak vitamint, de ezt már megbeszéltük telefonon! Ne izgulj, legalább megedződnek és később kevesebb betegeskedés lesz, bár ha jól sejtem, láz nem volt ugyi, "csak" takonykór. Ám a nemevéshez hozzá lehet picit edződni, de tényleg csoda ha egy jólevő gyereket látok, főleg ha etetem.... :wink:

Kép
seriff
 
 


Dia, emlékszel Hugh Grant csoporttársamra? 28-án kisfia született, ifjabb Hugh=Berci.

Kép
seriff
 
 


Orsi, ha simán lejön babaolajjal a koszmó, akkor elég az is, de nekünk már annyira ragaszkodott a fejéhez Julcsinak, hogy tökre kétségbe voltam esve.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Mi nagymamamázni voltunk, ott messzi. Péntek reggel mentünk és ma este értünk haza.

Remélem a betegségből mindenki kigyógyult már. Sajnos péntek estére Peti megint belázasodott. Reggel vittük is az ügyeletre. Elég horror volt. Az ügyeletes dokinő antibiotikumos injekciót akart neki adni (5-ször). Szerencsére épp hívták telefonon, és amíg ő telefonált, nekem se kellett több, felhívtam, a mi dokinkat, elmondtam mit akarnak beadni a Petinek. Tanácsolta próbáljam meg lebeszélni és inkább kérjük a gyógyszeres változatát. Mire vissza mentem a rendelőbe, hirtelen már azt se tudtam, h már beadták vagy nem. Pillanatokon mulott, h nem, meg a Józsin, aki ahogy tudta húzta az időt, és várt engem. A dokinőn látszott, h picit megsértődőtt, mert nem engedtem beoltatni, és inkább a gyógyszert kértem. Ma reggel beszéltem, egy ovistárs anyukájával. 7-en voltak ma oviban. és olyan vírus van, h 1-2 hetente 2-3 napra magas lázuk lesz a gyerkőcöknek. na ebben vagyunk mi benne. illetve már megint nincs láz tegnap óta. de most van egy kis köhögés, és takonykór. és mi is küzdünk a nem evéssel. csak sajna a Zsombival ellentétben, az én kis ropi fiamnak, nem nagyon vannak tartalékai az ilyen esetekre. Holnap megyünk a mi dokinőnkhöz, h ő is lássa. Miért van az, h az én gyerekeim szinte mindig péntek este lesznek betegek???!!! :cry:

A másik amin kiakadtam anyósoméknál az a védőnő. Csajok, én nem hittem volna, h ilyen még van. És vannak emberek, akik még el is fogadják a tanácsait sajnos. Találtam otthon Maci kávét, amire anyósom azt mondta, h azt a kisfiúnak vették (6hós a lelkem), mert a védőnő tanácsolta, h tegyék bele a tápszerbe, hátha úgy jobban issza. :shock: :shock: Persze, h nem itta jobban állítólag a kicsi. Őrület. és van még egykét hasonló okos tanácsa. azaz alap, h már mindent ehet a gyerek. szerencsére ezt azért nem veszi komolyan a sógornőm.

Nálunk is lesz keresztelő. Húsvétkor keresztelik meg mindkét gyerkőcöt.
Orsi, az ajándékod nagyon ötletes és szép.

Ilyen aloés termékeink nekünk is vannak. Ha ez tényleg nyugtat, akkor lehet nekem is kellene innom, mert néha nagyon zizi vagyok, és bármin felhúzom magam. Ja, és mi nekünk is van kártyánk, de még én se adtam el senkinek. nem vagyunk nagy ügynök tipusok. de, így legalább magunknak bármikor betudjuk szerezni. A first-öt kipróbálom majd a koszmóra, mert mi még bizony küzdünk vele. a nagy hajnak is van ám átka.

Dia, akkor ma nem voltatok itt? Este mikor jöttünk haza, néztelek ám, nem jössz-e velünk szembe? Remélem a bárányhimlőt megússzátok!!
Tényleg tavasz lesz a héten? A szuper lenne.
Eszti, milyen volt a hétvégétek? Hogy sikerült a kiruccanás?

puszi mindenkinek

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, gyógyulgassatok,ügyik vagytok, h nem engedtétek a szurit!Te mit vártál, ahol ilyen gyerekorvos van,ott milyen a védőnő???? :shock: :roll: A Maci kávét én szerettem, de,h 6hónaposan :roll: ....1 hét múlva megyünk síelni!!Szted lesz hó? Petinek van síléce?

Edó????

Ancsa???

Eszti,milyen volt a hétvége? Végül hányan voltatok?

Bogo,újabb ctg???

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Remélem gyorsan meggyógyul mindenki!!! Mi tegnap voltunk kontrolon és a röntgen lelet alapján is közel teljes a gyógyulás :D Anyunál van, reggelente már nagyon várják, ott lógnak az ablakban mikor jön már az unoka. Annyira jó hogy tudnak segíteni... Apukám olyan gyurmafigurákat varázsol neki, hogy csuda. Vajon nekem is csinált ilyeneket, tök nem emlékszem rá.

Nagyon klassz Benyó alagútja! Szereti? Olyan édes az a vigyorgós ilyen lett képe. Olyan zabálnivaló!!

Kiváncsi vagyok, hogy ez az aloe mennyire válik majd be a bölcsis időszakban. Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a mindenre jó csodaszerekkel szemben. Az egyik baráti házaspár is csinálja és vettünk anno first-ot, ilyen sray-t, Peti " fogfájására" növésére, és három hónap múlva szépen kidobtuk mert lejárt a szavatossága, nincs az a család aki 3 hónap alatt ekkora kiszerelést elhasználjon.

Dia! Remélem nem lettetek pötyösek!

Bogo! Hogy vagytok? Nincsn pocak képed?

Kata! kivégeztétek a 24-et? Sikerült a letöltés?

Kép
edó75
 
 


Ó, én nem fogom kidobni, nem mennek ezek tönkre szerintem, csak éppen ezért írják rá, hogy Te kidobd. Én biztos végig használom. (Majd házilag átcimkézem :wink: )

Bogi, régen hallottunk már rólad!

Képzeljétek a szomszéd csajszi megszült az éjszaka. Tudom ez még önmagában nem olyan nagy dolog, de itthon, egyedül. Az első fájás után 45 perc múlva megszületett a baba otthon a fürdőkádban. Még jó, hogy a férje otthon volt, így tudott segíteni, meg a vonal végén a mentősök. Na ez igazán háborítatlan szülés volt. Mire kiért a mentő, már megszületett a baba. A nagyobb gyerekük meg eközben édesdeden aludt a gyerekszobában.

Bogi milyennek találod?

Kép
agianyu
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: