Sziasztok!
Mi nagymamamázni voltunk, ott messzi. Péntek reggel mentünk és ma este értünk haza.
Remélem a betegségből mindenki kigyógyult már. Sajnos péntek estére Peti megint belázasodott. Reggel vittük is az ügyeletre. Elég horror volt. Az ügyeletes dokinő antibiotikumos injekciót akart neki adni (5-ször). Szerencsére épp hívták telefonon, és amíg ő telefonált, nekem se kellett több, felhívtam, a mi dokinkat, elmondtam mit akarnak beadni a Petinek. Tanácsolta próbáljam meg lebeszélni és inkább kérjük a gyógyszeres változatát. Mire vissza mentem a rendelőbe, hirtelen már azt se tudtam, h már beadták vagy nem. Pillanatokon mulott, h nem, meg a Józsin, aki ahogy tudta húzta az időt, és várt engem. A dokinőn látszott, h picit megsértődőtt, mert nem engedtem beoltatni, és inkább a gyógyszert kértem. Ma reggel beszéltem, egy ovistárs anyukájával. 7-en voltak ma oviban. és olyan vírus van, h 1-2 hetente 2-3 napra magas lázuk lesz a gyerkőcöknek. na ebben vagyunk mi benne. illetve már megint nincs láz tegnap óta. de most van egy kis köhögés, és takonykór. és mi is küzdünk a nem evéssel. csak sajna a Zsombival ellentétben, az én kis ropi fiamnak, nem nagyon vannak tartalékai az ilyen esetekre. Holnap megyünk a mi dokinőnkhöz, h ő is lássa. Miért van az, h az én gyerekeim szinte mindig péntek este lesznek betegek???!!!
A másik amin kiakadtam anyósoméknál az a védőnő. Csajok, én nem hittem volna, h ilyen még van. És vannak emberek, akik még el is fogadják a tanácsait sajnos. Találtam otthon Maci kávét, amire anyósom azt mondta, h azt a kisfiúnak vették (6hós a lelkem), mert a védőnő tanácsolta, h tegyék bele a tápszerbe, hátha úgy jobban issza.
Persze, h nem itta jobban állítólag a kicsi. Őrület. és van még egykét hasonló okos tanácsa. azaz alap, h már mindent ehet a gyerek. szerencsére ezt azért nem veszi komolyan a sógornőm.
Nálunk is lesz keresztelő. Húsvétkor keresztelik meg mindkét gyerkőcöt.
Orsi, az ajándékod nagyon ötletes és szép.
Ilyen aloés termékeink nekünk is vannak. Ha ez tényleg nyugtat, akkor lehet nekem is kellene innom, mert néha nagyon zizi vagyok, és bármin felhúzom magam. Ja, és mi nekünk is van kártyánk, de még én se adtam el senkinek. nem vagyunk nagy ügynök tipusok. de, így legalább magunknak bármikor betudjuk szerezni. A first-öt kipróbálom majd a koszmóra, mert mi még bizony küzdünk vele. a nagy hajnak is van ám átka.
Dia, akkor ma nem voltatok itt? Este mikor jöttünk haza, néztelek ám, nem jössz-e velünk szembe? Remélem a bárányhimlőt megússzátok!!
Tényleg tavasz lesz a héten? A szuper lenne.
Eszti, milyen volt a hétvégétek? Hogy sikerült a kiruccanás?
puszi mindenkinek