Új privát üzeneted érkezett!

dimet, nem csinálsz vonalzót :?:
nem félsz az uszodai fertőzésektől? Sokat olvastam erről, de lehetetlen eldönteni, hogy mit csináljon az ember lánya, mert valahol támogatják, néhol pedig ellenzik az uszodát.

Kép
mona76

Szia lányok!
Esik a hó.... hahóóóóóóóóóóóóó! Bentről nézve gyönyörű! De ki kell mennem! Brrrrrr! Ráadásul autóval.... juj! Parázok.... a hegyről lefelé még csak-csak..... ha máshogy nem, hát gatyaféken..... de felfelé.... Nem szeretek vezetni ilyen csúszósban..... A férjem kinevet! A disznó! Azt mondja ne parázzak. Hát, ja! Könnyű neki, ő jól vezet.... Nekem nincs rutinom a téli havazásban.... Sose vezettem ilyen hóban.... Para nap van, csajok, szorítsatok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

nyusz: A kamilla gőz tényleg jó! Próbáld ki! Én esküszöm még a hársfa és bodza teakeverékre... Persze csak ha nem vagy rájuk allergiás! Nálunk annyira jó.... kint lakunk az erdőben (na, jó ez némi túlzás...) és van saját hárs és bodzafánk..... Hi-hi! Szüretelhetek bioteát! Királyság! Meg a csipkebogyó jó még... tele van C-vel! De igazán én egyfajta C-vitamint szedek. Ez Acerola cseresznye kivonatot tartalmaz. Ez a gyümölcs a Karib térségben honos, és egyike a legmagasabb C-vit. tartalmú gyümölcsöknek. Nem akarom elkiabálni, de még nem voltun betegek. Pontosabban de, de cirka 2 nap alatt átmúlt rajtunk. A gyerkőcök is jobban viselik ha netán elkapnak vm. vírust.
Gyógyulj meg mielőbb! Pihenj sokat, ha tudsz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

"Parázok.... a hegyről lefelé még csak-csak..... ha máshogy nem, hát gatyaféken..... de felfelé.... Nem szeretek vezetni ilyen csúszósban..... A férjem kinevet! A disznó! Azt mondja ne parázzak. Hát, ja! Könnyű neki, ő jól vezet.... Nekem nincs rutinom a téli havazásban.... Sose vezettem ilyen hóban.... Para nap van, csajok, szorítsatok!"
Kép
mandala, csak nevetek rajtad, de nálunk is ez igy van. Csak én lefelé is parázok, és a faluból kifelé végig lefele kell mennem, mert a hegy lábánál lakunk.

Kép
mona76

lényeg,hogy ne kapkodd el a kormányt hirtelen semerre sem!!!
dokim támogatja az úszást, és úszás után génia, ha vmit érzek,hogy nem jó. de sosem szedtem még össze uszodába semmit sem.(kopp-kopp-kopp) és imádok vízben lenni, jó érzés, és az a babának is jó érzés :)
dimet

mona: Sorstárs! Látom van, aki átérzi az én nagy problémám! Mondtam a páromnak, hogy én autóra kaptam jogsit, nem sílécre! Ennek kereke van, nem hótalpa! Dehát... férfi....
Mindegy, megfenyegettem: ha nem tudok feljönni a hegyre, otthagyom a kocsit lent, majd ő felhozza......

Az étkezési utalvánnyal kapcsolatban keresgéltem a neten, de nem találtam infot. Hátha van bérügyes itt köztünk...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mona, az étkezési utalvány adható. A munkáltató döntési joga, hogy táppénz alatt adja-e vagy sem. Én táppénz alatt kaptam, a szülési szabadság alatt már nem, egy ismerősöm akkor is kapta. Anyum most táppénzen volt, ő nem kapott étkezési utalványt a táppénz idejére.

Dimet én is baromságokat álmodok mostanában. A legjobb valamelyik nap (éjjel) azt álmodtam, hogy a tesómnak 7-es ikrei lesznek. Annyi alapja van, hogy tényleg terhes, most várakozik az első uh-ra.

Kép
Kép
robcsi03

Akkor Kamillára fel! :lol: :lol: :lol:

Nálunk zuhog az eső!!!!!!!!!!!!!! Havat eddig egyszer láttam, egy reggel.....aztán 9-re el is olvadt.....Majd most jön a telecske........

Álmom: :lol: :lol: :lol: ma éjszaka kommandós voltam, egy helikopáterről ereszkedtem le fekete ruciba a vízbe. De lehet hogy nindzsa voltam. :):) Szóval jönnek a hülyeségek.........
Azért mondtam el mit álmodtam, nehogy valóra válljon :):):)

Mandala majd értesíts minket hogy ment a kamikaze vezetés!!!

Nálunk még a 13-ik haviból is egy csomó pénz levonnak ha táppénzre megy valaki . Sőt kikerül a falra, hogy mindenki lássa ki volt az a galád aki táppénzre mert menni..... :shock:
nyuszifülû

Nyuszifül
Neked aztán igggen jó munkahelyed lehet, hol is dolgozol, lehet, hogy már írtad, mit csinálsz, de az én agyam egy szitára hasonlít mostanában, úgyhogy .......

Jucu
Kimaradtam a köszöntésből: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Havazás: nálunk is van, vagyis volt, mostanra már el is olvadt, jelenleg +7,2 fok van!!!

Kép
Kép
times

Mivel Zsuzsi már annyiszor kért pocifotót, én felteszem az előbbi kreálmányom, hátha követitek a példám. (ne nevessetek túl hangosan) :wink: Kép

Kép
Kép
robcsi03

Kösz robcsi az infót :wink:
Azta, kaptunk pocis képet. Nekem is kb. ekkora, majd felteszem, de akkor a többiek is. :x
Ki volt az aki múltkor írta, hogy szűk ruhákban jár, hogy látszodjon, de ugy sem nagyon?
Hát én már 1hete a kismamanacit hordom, és ha egyenesen állok, akkor már nem látom a pocimtól a lábújjaimat :D

Kép
mona76

Robcsi neked már tényleg nagyon látszik a kis pocakod.
Hát nekem még mindig semmi. Fél kiló hízás volt amióta nem jött meg.
Még mozgolódást sem érzek, nem is hányok, tehát csak akkor tudatosul bennem hogy kisbabát várok amikor látom őt az ultrahangon.

MINDEN SZÜLETÉSNAPOSNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! A NÉVNAPOSOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Én is rakok majd fel képet, de ugye le kell kicsinyíteni???
pusz

Kép
sziszike77

Kép 2006.12.21

Ez volt anno a 2006.12.21-én készült 4D ultrahang, amin még csak egy bogyószem volt a kis drága. Még sem keze, sem lába, csak képződmények, de a köldökzsinór, meg a kis fejformája már kivehető. A most készültet is felfogom tenni, ha már beszkeneltem.

Kép
sziszike77

Kép 2006.12.21

Ez volt anno a 2006.12.21-én készült 4D ultrahang, amin még csak egy bogyószem volt a kis drága. Még sem keze, sem lába, csak képződmények, de a köldökzsinór, meg a kis fejformája már kivehető. A most készültet is felfogom tenni, ha már beszkeneltem.

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Köszönöm a kishapsim nevében a sok szülinapi jó kívánságokat!!Meg volt tegnap a nagy bulizás,rendesen el is fáradtam a nap végére,de megérte :) .Gábor már nagyon élvezte,hogy Ő volt egésznap a középpontban,és mindennek nagyon örült.Kapott sok szép ajándékot,nem is ért rá enni :D .
Azt már nem tudom ki kérdezte,hogy milyen tortája volt,bocsi :oops: .De megírom :D ,vonatos.Nekem oly nagy szerencsém van,hogy megeszi a cukrászdait is,úgyhogy nem én bíbelődtem vele.Igaz,tűzoltósat szeretett volna,de olyat nem csinálnak :( .Majd hátha jövőre sikerül valahonnan olyat rendelni,de lehet akkora más lesz az óhaj :)
Nagyon ügyesen elfújta a gyertyákat,nem is gondoltam volna,kicsit meg is hatódtam.

Nálunk nem esik a hó :( ,csak az eső szakad egésznap :x ,pedig jó lett volna látni egy kicsit belőle.

Jucu:Boldog szülinapot!

Robcsi!De jó nagy pocakod van már!

Kép
Kép
huni

Sziszike, én fogytam 2 kg-ot, abból híztam vissza eddig felet. :roll:

Huni, Réka a szülinapjáig soha nem ette meg a tortát. Azóta meg állandóan hajtogatja, hogy torta-torta. Már torta neki a muffin, a fánk, minden. Eddig nem volt egyáltalán édesszájú, de ez most nagyon megváltozott.

Köszönöm a pocakomra vonatkozó dícséreteket :D

Kép
Kép
robcsi03

Én 4kg-ot fogytam, és abból már visszajött 1kg. No de akkor mitől akkora a pocakom :roll: Kép Kép

Kép
mona76

Szia Lányok!
Jelentem, szerencsésen megérkeztünk! Már nem csúszott az út. A férjem olyan helyes volt, ellátott sok jótanáccsal. A kedvencem ez volt: drágám, próbáld meg kerülni az emelkedőket.... Hát, ez jó! Tekintvén, hogy hegyen lakunk.... :D
robcsi: édes a pocid!
sziszike: nagyon helyes a babád! Nekem is van 3D-sem a kis vadócról.... csak a szkennerünk nem működik. Sztem lefotózom és közzé teszem... már ha látszik belőle valami! Majd kiderül.
mona76: gratula! Hogy csináltad, hogy nem híztál? Nagyon ügyes vagy!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Times: egy cipőipari cégnél vagyok készletkönyvelő. :) Kb 300-an dolgoznak itt, és igen. Itt úgy megy, hogyha valaki táppénzen van, nem kapja meg arra a hónapra az egészségpénzét ( 3000 FT ), félévente 6000 ft-os utalványt + az év végi 13-ik haviból is (ha egy hetet vagyok táppénzen kb 12000 Ft-al kevesebbet)levonnak, ráadásul ugye nem a normál fizu jön ilyenkor.......Szomorú, és van még olyan is aki nem keresi meg az 50000 Ft-ot sem. Szégyen. :cry: De léteznek még ilyen fa..sz cégek is. ( remélem nem ismernek meg, de mit is érdekel, nem rúghatnak ki )
Hát igen. Sőt mivel saját erőmből járok iskolába azt sem igen nézik el, pedig nekik nem kell fizetni egy kunyi vasat sem, ráadásul a sulis napokat + vizsgákat saját szabadságomból tudom csak megoldani. Tudom vannak erre is jogszabályok, de itt külön törvények uralkodnak. Szóval kitalálták, hogy hagyjam ott a sulit pedig már a felénél tartok, és majd ők beiskoláznak ( természetesen fincsi kis tanulmányi szerződéssel, hogy ne szabadulhassak 2012-ig sem. ) Hát ilyen helyen vagyok....és még lehetne a dolgokat fokozni, de fő a nyugalom, egyébként meg fél lábbal kint vagyok. :):):):)
Robcsíííííííííííííííííííííí!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hű de szép kis pockód van!!!!!!!!!! Aztaaaaa!!!! Látszik hogy amúgy sem voltál dundika! :) Tudod ez a cseresznyemag komplexus. :):):) Tényleg ha kérdezik: Jééé terhes vagy??? Nem cseresznyemagot nyeltem........:):):):):):):):):)
Na bezabáltam megintcsak. :):) És megintcsak újhagymából......de még később folytatom.
Holnap megyek kismamagatyó vásárlási túrára. Infarktus kapok, ha ezeket a nadrágokat is 180 centis nőkre szabták.......(mindig fel kell varratnom a szárából)

Küldjétek a képeket........!!!!!
Sajnos én nem tudok, nem tudok a telefonommal a számítógépre átteni, hacsak valakinek el nem küldhetném aki ezt tudja.............. :oops: :oops: :oops:

Csók
Írjatok
nyuszifülû

mandala, nagyon rosszúllétes voltam, és nem volt mitől hízzak mert kijött minden :cry: de már jobb a helyzet :) én is addig vásároltam, míg elolvadt a hó
nyuszifül csak nyugi, már nemsokáig leszel ott :wink:
sziszike, nagyon jó a kép :wink:
dimet, írd ám meg milyen volt az uszoda, Kép és a kismamatorna Kép

Kép
mona76

Sziasztok kismamák!

Elég régen voltam már,de kicsit hagytam, hogy a férjem is ideüljön a gép elé.Azért mindíg elolvastam amit írtatok.Hát mit ne mondjak elég nehéz volt követni.Amúgy már több mint 2 hete nincs hányingerem és jobban érzem magam.Már elég jó étvágyam van ami kezd egy kicsit aggasztani, de még az vígasztal, hogy még mindíg mínusz 2 kilónál vagyok. Ma voltam afp-n. De úgy fáj a karom alig bírom kiegyenesíteni.
Mandala! Olvastam a történetedet és nagyon sajnálom. Bevallom őszintén rendesen el is bőgtem magam!
Robcsi! Tök cuki a pocakod! Majd csinálok én is képet aztán felrakom.Olyan jó, hogy már látszik is,hogy kismamák vagyunk,bár én még sajnos mocorgást nem érzek, de résen vagyok hátha hamarosan észreveszem.Na egy kicsit hosszúra sikerült, de már régen voltam. Ezentúl megpróbálok többször jelentkezni
Puszi mindenkinek! És csak vidáman!

KépKép
dudu_84

dudu, én sem igazán érzem a mozgásokat, ezért is csináltattam múlthéten uh-t, mert féltem hogy baj van. De azt mondta a doki, semmi gond, majd lesz még aktívabb is.

Csajok tudjátok mit eszek? De ne, gondoljátok, hogy másra nem tellik /de béna szó/ de most zsíroskenyeret eszek újhagymával. A kilóim mentségemre szólgáljon, hogy barnakenyeret eszek. :D

Kép
mona76

Mona76
Nálunk sem kapjuk meg az utalványt,ha a hónap felénél több a táppénz.

Nahát,ez az álom dolog is a babavárárssal jár?Én a mandala történetét szineztem ki kicsit magamnak.Ez ment 3 éjjen át.Ja és álmodtam lakástűzzel,jégveréssel,minden hülyeséggel.

robcsi03
Tök cuki a pocakod!!!
Nekem sajnos semmi sem látszik,bár nálam a túlsúly is közrejátszhat.3 kilóval vagyok kevesebb,mégis kaptam ilyen kedves megjegyzést,hogy "te seggre növeszted a hasad" Szellemes.

Na, tegnap én is megvettem a kismama gatyót.Hát nem semmi.
80 kiló vagyok, a legnagyobb méret pont jó.Hihetetlen.Körülöttem a nők mindenek csak nem vékonyabbak nálam.Akkor ők miben járhatnak?Sátorban?ZsákbAN? jA ÉS 6500 FT VOLT egy halásznadrág!!!!!!
Na,erről ennyit.
tuza edit

Sziasztok!

Ahogy olvaslak titeket, kezdek teljesen elkeseredni..... Mi lesz velem??? Én 2 kg fogytam az elején, de már vissza is jött, így most akkor nullán állok...
De ti még mindig mínuszban vagytok!!!! Ez nem ér????
Ráadásul Robcsi is olyan sovány...., de a pocakod nagyon édi!!!!
Holnap délelőtt próbálok én is kreálni egy fotót és felteszem, hátha van még köztünk, aki nem a pehely súlyba tartozik, hanem a pihébe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nekem az étvágyam is megjött, de rendesen..... Kép

Kép
Kép
times

Ja és Nyuszifül, tényleg nagyon vaskalapos és skót főnökséget kaptál!!!

És ha szeretnéd, akkor nekem elküldheted a fotót, és felteszem a képet! Szólj és privibe megadom a számom!

Kép
Kép
times

times, nekem is nagyon megjött az étvágyam, csak az a baj, hogy nem főttételre :?
Ehhez a kajálásdologhoz, és hogy a rosszúllét is elmúljon a 16. hétnek kellett eltelnie, és komolyan mintha elvágtak volna. Bár a csoki még mindig nem megy le, a fagyi, gumicukor, ropi, sajtostallér, annál inkább. :)
Ma délután aludtam 1órát, és utána képzeljétek annyira energiával ébredtem, mint már nagyon régen nem :)

Kép
mona76

Edit, annyira akartam neked írni, és csak lemaradtál :oops:
Miért nem próbálod meg a kismamanacit a Krisztinél. Már többen csináltattunk vele, és senki nem panaszkodott. És nagyon gyors :)
http://gportal.hu/gindex.php?prt=202327

Kép
mona76

robcsi, mekkkora a pooocid.....tök jó. én az előbb csináltattam a férjemmel képet,hogy felteszem. de megnéztem, sé előlről annyi látszik,hogy mintha erősebb ozmaim lennének. még totál látszik a két hosszanti hasimzom :lol: oldalról meg olyan,mintha csak iszonyatosan bevacsiztam volna, és a gyomrom is nagy :lol: így nem teszem fel. majd, ha konkrétan látszik. én eddig híztam 3 kilót. én sem vagyo vékony testalkat, lehet azért nem látszik a pocim. igaz pont a babásodás előtt fogytam kb. 6 kilót. és én is mindig éhes vagyok....próbálom visszafogni magam és egészségesen enni. ez megy is. de néha kell egy kis bűűűűn.....szerintem annyira különbözőek vagyunk. nem kell azon aggódni ki mennyit hízik, fogy. amíg normális határon belül van minden.
fáj a fogam. ciki.....
holnap 5re megyek vízibalettre, majd megírom milyen volt.
dimet

Robcsi

végre az első pocakfotó :D
és milyen hatalmas!
mostmár nekem is látszik, ennél kisebb természetesen.

csináltam már én is képet, szeretném feltenni, de kiírja, hogy le kell kicsinyítenem 600*600-ra, a 600*800-ról. Tudom, hogy Mona már leírta, hogyan csináljam, de úgy nem megy, rányomtam a szerkesztésre, de ott nem tudtam kicsinyíteni rajta.
Segítsetek már léci, ha tudtok.

Köszi előre is,
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Kép

Sikerült :D

Kép
zsuzsi73

1. képre katt. jobb egérgombbal
2. válaszd a szerkesztést
3. kép
4. nyújtás/döntés
nyújtás értékeit addig csökkented, amíg nem lesz megfelelő méretű

Nekem ez jött be!

Rakok is fel egy képet, igaz a Gergőm itt még csak 1 éves és másfél hónapos volt!!!
Kép

Kép
Kép
times

Látom már sikerült, az én pocóm is hasonszőr, talán egy kicsit nagyobb!!!

Kép
Kép
times

Bicsi-bocs!

Azt meg lehagytam, hogy nagyon szép formás!!!!

Most már többet nem írok:
Kép

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Edit!

Én is ma kaptam meg a Kriszti-féle nacikat, tényleg jók. 1 farmert és 2 szabadidőnacit rendeltem, mert már van néhány kismama-farosom..
Hát, a kimondottan kismama-melegítő ezerszer kényelmesebb a "simánál" :) Tökjó. És én sem vagyok éppen pehelysúlyú (verlek sajna), de elég volt az L-es gatya, pedig XXXL-ig gyátja.

Bocs, de most csak ennyire fussa, kell mennem altatni, ebédet főzni holnapra, rendet rakni... Rosszcsontom nem aludt ma, úgyhogy nem volt időm semmire és a lakás is fut.
Viszont voltam kismama-tornán! Szuperjó volt. Ha sikerül megoldani a gyerekfelügyeletet, megyek minden hétfőn.
Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok,

ma én is voltam kismamatornán, és megint nagyon jólesett. Kép Még szerencse, hogy délutánra elállt a hóesés, Kép különben biztosan nem vettem volna rá magam a kiruccanásra (pedig nincs is messze).

Robcsi, Zsuzsi,
nagyon jók a pocakok! Kép Az enyém is hasonló, de egyelőre nincs róla képem.

italoman

Hűű úgy néz ki nekem is mindjárt sikerül......
a kép...
nyuszifülû

Kép Pocak
nyuszifülû

űűűű de homályos lett...... :oops:
Rájöttem Times hogy el tudom a képet küldeni sms-ben e-mail címre...:):):)

Ja egyébként integetek........nektek!.......... Mint a legkisebb pocaklakós! :):):):):):)

Ezer ölelés és jó éjt!!!
nyuszifülû

Ildi hát merre laktok hogy esett a HÓ???????????

Nálunk eső esett, ráadásul olyan jó idő volt........
nyuszifülû

Nyuszifülű

neked is jól látszik már nagyon a pocakod :D

Lányok,

rakjatak fel léci képet, aki tud, olyan jó nézegetni őket :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Márkanyuka,

amit ajánlottál nekem butikot Szegeden, ott vettem azt a vajszínű farmert, amiben le vagyok fényképezve. Szuper kényelmes nagyon és csak 6300 ft volt.
A butikban nagy volt a választék.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi a tied sem semmi. Szépen növünk. :lol: :lol:
Az én vonalzóm nem hiteles, nem tudják mekkorák vagyunk...... A 12 hetes uh-n már nagyobbak voltunk mint aminek akkor kell lenni. Azt mondta kurkászbácsi, ne foglalkozzak vele.....::):) Csaj olyan izé hátul kullogni...... :lol: Nem is baj!!! Legalább nekem fog a legtöbb információ a szülés idejére jutni:):):):):):) Hi Hi Hi

Hajrá hajrá!!!!! TEssék dobálni a képeket!!!!!!!!! Nekem a lüke agyammal sikerült akkor másnak is!!!!!!!!!

Jah: jó húsos szalonna, újhagyma, tejfölös túró, meleg tea....Mondjam még????
És holnap reggelire kacsazsíros kenyérkét fogok kollegőmmez zabálni.....szó szerint zaba lesz....(remélem)

Times ez a pocás kép nem semmi........:):):) Főleg így.....:):) Ez esetben Gergőnek volt malaca.:):):):):):)
Jó is az a disznótoros, jó kis pároltkáposztával.:):):):) Nyami nyami Fél tíz van de nem érdekes, mindjárt meglátogatom a hűtőt....

Pusszantás
nyuszifülû

Nyuszifül,
jó a kép, nagyon szépen látszik rajta a pocakod. :D
Amúgy büdös Bp. büdös belvárosában lakunk: reggel, amikor felkeltem, jó ideig szakadt az eső, majd egyszer csak átment szakadó hóesésbe. Persze itt csak a latyak marad belőle...
Kép

italoman

Sziasztok!

Nagyon tetszenek a képek. Annyira jól néztek ki. Én inkább kövérnek látszom mint terhesnek így ezt most kihagyom, de ha már szép formás lesz a pocim akkor majd rakok fel én is képet. Pedig még nem is híztam egy kilót sem.

Lányok van egy kertész farmer kismama nadrágom eladó. Nagyon jó állapotban. 85kg val szültem a lányomat és végig tudtam hordani 75 kg-val indultam. Sajnos most eleve kicsi rám így vennék helyette egy nagyobbat. Letudom fényképezni ha érdekel valakit. úgy gondoltam 5000ft-ot megér, a mai árakat tekintve.

Az afp-seknek szurkolok, én szerdán megyek. Plusz lesz még egy cukorterhelésem is. Azt annyira utálom.

Szép napunk volt ma, pedig azt mosndták hamarosan jön a jóidő. Sőt én halottam már madarakat is csipogni a hétvégén. Igaz nem itt a városba hanem vidéken.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi

Kép

Itt egy újabb elvileg pocaklakós kép, de sajnos nincs sok néznivaló rajta, semmi nem látszik.

Kép
sziszike77

Sziasztok Lányok!

Én még "új" vagyok itt, viszont gyakran elolvasom az írásaitokat. Én is 2007. augusztusában fogok szülni, bár lehet hogy egy kicsit előbb, legalábbis az első gyermekem 3 héttel korábban született, de tudom ez nem törvény, hogy most is így lesz.
Többen írtátok, hogy jártok kismama tornára. Légyszives írjátok meg hogy hova, és ha kérhetem írjatok néhány szót a tornáról is.
Épp ilyen helyet keresek, igazából a kismama jóga is érdekelne, ha tudtok valami jó helyet ajánlani, azt megköszönöm. Ja igen, ami nagyon fontos, Bp-en élek, tehát a fővárosban keresek torna lehetőséget.
Mindenkinek jó egészséget kívánok, és ne aggódjatok a súlyotok miatt, pikk-pakk lemegy majd.

Sziasztok,

Móni
moni1973

Sziasztok!

Nagyon szép a pocakos képetek.ÉS nagyon szépen látszik :-)
Sziszike ,te meg ne csodálkozz ,hiszen lehet majd most fog rohamos növekedésnek indulni.:-)Csini vagy te is.

Tegnap voltam terheléses cukron meg AFP-n.HÁt rendesen lecsapoltak az bizti.Ma 11-után lesz eredményem,kiváncsi vagyok ,mert nincs kedvem befeküdni 1 napra sem és a 2 óránkénti vérvételtől irtózom :cry:
:D Tegnap sunyi voltam ,véletlen leküldött Katika Uh-ra én meg nem szóltam ,hogy most nem kéne.
Olyan jó volt,fel is vetettem videóra és ráadásul nem is fizettem érte :wink: Édes volt a picuri,csak nő szerint kisebb mint 16 hét,méretek alapján.Jól meg is ijesztett,mert ugye akkor AFP sem jókor vették le.Felmentem dokihoz ,és ő utánaszámolt és megpróbált megnyugtatni ,hogy már elvileg 17 hetesnek kéne lennem és pár naposnakl és ebből számolunk vissza.Így jókor vetette le. :oops: Valamint, azért is kisebb lehet ,mert ugye ikerterhességnek indultunk és kettő fejlődött.Hát nem tudom,remélem igaza lesz
A vérnyomásom nem is mérik már ott ,mert tuti orvosfóbiám van,meg eleve felhúztak lent a bejelentkezésnél ,mert vizitdíjat akartak fizettetni amiért nem tudnak sorszámot adni.6.45 kor sorba álltam és 7.30 kor még vártam,pedig vért már 7-kor kellett volna venni.Na lényeg 130/80 volt a vérnyomim,ami itthon napi méréssel átlagban max.104-110/75 megy.Úgyhogy maradunk az itthoni mérésnél. :wink:
Nah megpróbálkozom egy képpel,de én alapból nem vagyok soványka :oops: ,de azért már állítólag látszik
Kép :( cóval ilyenke

Kép

Kép
jucu

Sziasztok pocakosok!

Egytől-egyik mindenkinek nagyon édes a pocija!! Délután megpróbálok én is kreálni egy képet.

Dimet!
Említetted, hogy már voltál a 16. héten is Gyulán vérvételen. Kellett-e ultrahangos papír hozzá? Úgy emlékszem, hogy a 12. héten a csajszi, aki levette a vért azt mondta, hogy a 16. héten is friss uh-os papírral menjek. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, ezért kérdezlek téged. Nem mondták, hogy mikor lesz eredmény?

Szép napot!
Kép
bee73

Napsütéses szép napot, kismamák!
Kép

Moni,
üdv a fórumon! :D Gyere gyakran, és ha lehet, írj valamit magadról! Kérdezted a kismamatornát: én a Baross utcába járok (a Kálvin tér és a körút között), és szerintem jó a torna. Hárman tartják, mindenkinek megvan a maga időpontja, és a stílusuk is egy kicsit más, de én már voltam mindhármuknál, és szerintem mindegyikük jó. Ha érdekel, utánanézhetsz a honlapjukon. http://www.tornastudio.hu/

Jucu,
neked is szép a pocakod! :) Ne is említsd a csapolást, én holnap megyek AFP-re, és már előre utálom. Kép

italoman

Mosolygok rajtatok lányok! Licitálunk a pocakokra, licitálunk?! :D
Ugyis én nyerek! :lol:
Tudjátok, én 6 éve úgy nézek ki, mint aki a 7. hónapban jár...... nem akarom mondani!
Komolyra fordítva a szót: sajnos nyertem ám még egy trófeát, pedig szívesen elbliccelném..... szóval: times! Elégedj meg a második hellyel! Én 91 vagyok.... vígasztal a család de azért nem egyszerű!
Kép
Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy minden babával végig feküdnöm kellett, hol otthon, hol a klinikán.... Az első fiammal indultam 63 kg-ról, és 95-tel fejeztem be... Aztán lefogytam, és Encsivel már "csak" 76-tal kezdtem. Gergővel már 82-vel és most vagyok 91! Nagyon szomorú vagyok, de nem könnyű változtatni. Terhes voltam, szoptattam, és megint terhes lettem. Ez megy 6 éve. No, mindegy! Elhatároztam, hogy 100 fölé nem megyek! Jézus! Rettenetes leírni is! Ugye nem botránkoztatok meg?! Úgy szégyellem, hogy ilyen hájas vagyok![/url]

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?