Times: egy cipőipari cégnél vagyok készletkönyvelő.
Kb 300-an dolgoznak itt, és igen. Itt úgy megy, hogyha valaki táppénzen van, nem kapja meg arra a hónapra az egészségpénzét ( 3000 FT ), félévente 6000 ft-os utalványt + az év végi 13-ik haviból is (ha egy hetet vagyok táppénzen kb 12000 Ft-al kevesebbet)levonnak, ráadásul ugye nem a normál fizu jön ilyenkor.......Szomorú, és van még olyan is aki nem keresi meg az 50000 Ft-ot sem. Szégyen.
De léteznek még ilyen fa..sz cégek is. ( remélem nem ismernek meg, de mit is érdekel, nem rúghatnak ki )
Hát igen. Sőt mivel saját erőmből járok iskolába azt sem igen nézik el, pedig nekik nem kell fizetni egy kunyi vasat sem, ráadásul a sulis napokat + vizsgákat saját szabadságomból tudom csak megoldani. Tudom vannak erre is jogszabályok, de itt külön törvények uralkodnak. Szóval kitalálták, hogy hagyjam ott a sulit pedig már a felénél tartok, és majd ők beiskoláznak ( természetesen fincsi kis tanulmányi szerződéssel, hogy ne szabadulhassak 2012-ig sem. ) Hát ilyen helyen vagyok....és még lehetne a dolgokat fokozni, de fő a nyugalom, egyébként meg fél lábbal kint vagyok.
:):):)
Robcsíííííííííííííííííííííí!!!!!!
Hű de szép kis pockód van!!!!!!!!!! Aztaaaaa!!!! Látszik hogy amúgy sem voltál dundika!
Tudod ez a cseresznyemag komplexus.
:):) Tényleg ha kérdezik: Jééé terhes vagy??? Nem cseresznyemagot nyeltem........
:):):):):):):):)
Na bezabáltam megintcsak.
:) És megintcsak újhagymából......de még később folytatom.
Holnap megyek kismamagatyó vásárlási túrára. Infarktus kapok, ha ezeket a nadrágokat is 180 centis nőkre szabták.......(mindig fel kell varratnom a szárából)
Küldjétek a képeket........!!!!!
Sajnos én nem tudok, nem tudok a telefonommal a számítógépre átteni, hacsak valakinek el nem küldhetném aki ezt tudja..............
Csók
Írjatok