Új privát üzeneted érkezett!

Andi, sajnálom, hogy a closty nem hatott. Velem is volt olyan , hogy elbújt, de a köv alkalommal meglett.nem tűnik az el! :wink:
napi 2 szex?tyű, az igen!na hát az tutttttti használni fog, csak apa bírja!

asszem beteg leszek, szupi, más sem hiányzott!akkor értem, miért megy fel a hőm minden nap egy kicsivel és miért mérek egész nap 37-et!kár, pedig reménykedtem..... :cry: :cry: :cry:
fájogat a torkom.... :cry:
Vendég
 


Hali!

Csakegy!
Van ebben a kreatívkodásban vmi...miután elhagytam a fogigátlót ellenállhatatlan vágyat éreztem a kötögetés-varrogatás iránt...az egy sima-egy fordított még ment is, de nem tudtam egyszerre kötni és nézni a feliratos filmeket, máskor meg nem volt időm rá... :roll:

Kandi!

Hogyhogy eltűűűűnt a petefészked??? Nem semmi...Amúgy apósom, aki nőgyógyász, azt mondta, hogy egy hatalmas orgazmustól is lehet megtermékenyülés még akár mensi alatt is...mármint gondolom kilökődik a petesejt idő előtt vagy mi...nem firtattam a témát vele, mindenesetre hajrá!!!!!... :lol:

én kitartóan szedem a Duphastont, de semmi...majdcsak...és van egy kis tompa fájdalom a bal alhasi tájékomon (régóta), nem tudom mi lehet...néha fáj, néha napokig nem...lehet petevezeték??? Vhol ezt olvastam...

Gy.
jokaliza
 
 


Lafead!
jajjjjjjjjjj :shock: ,dehogy napi 2!!!!! :lol: :lol: :lol:
a 2-ö a 2 clostys hónap :lol:
Jobbulást!Szopogatós tabletta!!!!Naponta töbször! :wink: Mondom:Naponta :wink:

Jokaliza!
Passz,nem tudom miért nincs meg....majd kiderül....ha fáj....akkor nőtt oda valami helyette :lol:
Szó szerint a dokim csak nevetett,az Uh-os csajszi is csak mosolygott :shock: ,és nyugtatgatott,hogy háááát volt már mással is ilyen,de következő ciklusban megtalálták! :lol: Hányadik c.n. vagy? :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Kandika, ez nem rossz, eltűnik egy petefészek... :lol: tuti megtalálják a következő uh-n! :wink:
Sajnálom hogy most nem hatott a closty, de hátha a következő két hónapban! Szólj Apának hogy legyen ő is segítőkész! :wink:

Lafi, hátha mégsem beteg leszel! Én azért drukkolok Neked nagyon!

Vöcsök, annyira édes Vili! Hatalmas szemei vannak! És a büszke nagytesó! :lol: Nem féltékeny?

Csakegy, Gyönyörű az a takaró! Hát, hatalmas kitartást hozzá! :wink:

Mamint, mostanában én is visszaszoktam az édességre... :oops: Utána meg hatalmas bűtudatom van de legközelebb megint megeszem...

Dimet, Neked is jó tornát! Igazad van, én is úgy döntöttem hogy nem megyek ma, majd csak szerdán, ha addigra helyrejövök.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Andika
Sajnálom!Persze lehet a balban ott lapul egy 24 mm-es! :D

Vöcsök
Vilike egy tünemény!Gratula! :D

Magamról írottakat a hőmérős topikban tettem közzé.Sajnos nem tudok írni Adától,így akit érdekel,ott van.Puszóka!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kandika, azért a 2 naponta szexterápiát alkalmazhatjátok! :D
Egy ismerősö9mnek mondta egyébként egy pszichológus, hogy bármikor elindíthat egy petesejtet egy jó kis szex. :D
te mennyi clostyt szedsz naponta?
nem hiszem, hogy eltűnt a petefészekd, szerintem béna volt az uhs.

Csakegy, érdekes amit írsz, én is inkább fiús gondolkodású vagyok.

Vöcsök, nekem a kórházban adtak egy bimbóvédőt, mert lapos volt a mellbimbóm, és nem tudott a csöppöm szopizni, aztán már nagyon belejött, próbálom néha védő nélkül is, de nem tudja bekapni rendesen, meg nagyon fáj is úgy, úgyhogy asszem maradunk ennél.

az enyém is 60-80at szopizik egyszerre, viszont csak 120grammot nőtt a múlt héten. hiába a síráshoz sok energia kell. hány hetes is a fiad, remélem a hasfájás nálunk is jobb lesz. egy kicsit már jobb, hála az infacolnak, meg köményes teának.
csillagfény
 
 


Sziasztok :roll: :lol:

Andika
Sajnálom h nem találtak szép kerek tüszőt,de azt gondolom h a 15 cn. nem kéne leirni ezt a hónapot...na és igen, a balba simán megbújhatott egy. :wink:
A hormonok lehetnének jobbak is..nem lehet h nem elég a metformin?!

Okrisz
Semmi okod a kétségbeesésre...még olyan pindurka,a dokid se tud semmi konkrétat mondani,lehet kár volt ez a mai uh?! :? :oops:

Csakegy
Nagyon szép lesz....húzz bele mert baba mellett nem lesz időd! :lol: :wink:

Rólunk:
Még mindig egyben(kigondolta volna :roll: :lol: ).Reggel felkeltem...elindulok.....érzem vmi lifeg a lábamon,bedagadtam, mint egy gorillának akkorák a tappancsaim :shock: ,fájást nem igazán érzek,annyi h a gyerek húzza a hasam,már elég nehéz...szóval nem tudom mi lesz...félek h meginditják+csaszi lesz belőle! :?

Kavicska
??????????????????
????????????????????
???????????????????????

Puszka Mindenkinek.
Vendég
 


jokaliza, neked nőgyógyász az apósod????? :shock: :D nemis mondtad eddig :) duphaston majd az abbahagyása után hat, leesik a progiszinted.
kandika, nyugi. nekem augusztusban a nődoki (aki műteni akart.....) nem látta az UHján a méhemet :lol: igencsak meglepődtem......ahhoz képest.....
ja, és a kétnaponta szex az jó javaslat. mi is ezt követtük novemberben, felvértezve, hgy nincs mese, nincs fáradtság, ez tuti hatékony lesz. bejött. szerintem nem kell ragaszokodni ahhoz a középidős szexhez, hanem kétnaponta. nagyon sok ismerősöm akinek eleve pontos volt a mensije, mégsem az ovuláció idején esett teherbe.
fáj a fogam. basszus.
dimet
 
 


Andi, bocs, rosszul olvastam.... :oops:


Anyoooka, asszem beteg leszek, a tornát nagggggyon szarul bírtam, kb emelni nem tudtam magam, meg tartani. és most úgy fáj a poci, néha azt hittem, elájulok, és a buszon vissza majd meghaltam....tök kár, most annyi ennek a hónapnak.
most annak drukkolok, hogy minél később jöjjön meg, ne ezen a héten, hanem max hétvégén, mert após temetése miatt már szerdától Kecskeméten vagyunk, és a 3.cn vérvételt meg akarom csináltatni, ahhoz meg Pesten kell lennem...
Vendég
 


Segítenétek?
mennyi idő után lehet megfelelő mintát adnia a férjemnek, ha eddig náthás volt és most megy ki belőle?????
márc 8-án menne vizsgálatra.....
Vendég
 


Lányok

Szarrá(bocsi) dagdtam az elmúlt félóra alatt! :shock: :shock: :D
Vendég
 


Gabika, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nincs sok és jön már Miron baba!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kandi!
Én még ilyet sosem hallottam... Lehet, hogy a készülék volt a rossz?

Csillagfény!
Szerdán volt 6 hetes. És a hasfájás szépen lassan minimálisra csökkent.
Én azért nem merek bimbóvédőzni, mert az első fiam csak azzal tudott szopni, de mindig csak fele annyi tejem volt, mint amennyi kellett volna... És nekünk nincs tartalék tápszerünk, meg amíg a gyerek nő, nem is ír fel a doki.
Vöcsök?
Ja, milyen a bimbóvédőd? Avent?
vöcsök
 
 


Ella: jön a baba :))))) Nem lesz ebből se császár se túlhordás :))))) Csak aztán tájékoztass minket a szülőszobból ma éjjel :))))))))) (szexeljetek egy kicsit... az talán begyorsítja a dolgot :) (bár én el se tudom képzelni, hogy lehet a 40. héten összehozni a dolgot, ha dagad az ember... )

Ja... vérnyomásod milyen????
Vendég
 


Okr!

Tényleg korán volt még az UH. nem lesz semmi baj, mert az naggggyon igazságtalan lenne. De kérlek!!!!!! próbáld meg valahogy betartani a nem emelést!!! Kérlek! Ada azért már elég nagy, be tud ő is mászni kiságyba meg ilyenek. melóhelyen meg legyél bunkó légyszíves.

Kép

Kép
rejo
 
 


Ella sztem menj be a kórházba nézesd meg magad!!

csakegy csak nem?? Én nagy keresztszemfun vagyok, meg Lyutka is, majd mutizok képeket, most pont húsvétost hímzek. Johannának csináltam anno szép születési értesítőt. Most fésű meg apróságnak való zsebes tartó hímzésén gondolkodom.

Azért kezdhettél volna valami kisebb darabbal is, hogy hamar legyen sikerélményed, ez a takaró remélem nem lohasztja le nagyon a kedved, valszeg abba kell majd hagynod... :wink:

Vöcsök gyönyörűek a fiaid!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy
Apa célozgatott ma :lol: ,,,,gyorsitsunk a dolgon :) ...no comment :lol: :lol: ,,,ja és ma éjszakás a párom,,,duplán parázok! :roll:

Gőzöm sincs mennyi lehet a vérnyomásom,holnap reggel megyek dokihoz,ott tudom leghamarabb megnézetni!
Vendég
 


Rejo

Ne paráztass már......mindneki azt mondja h szülés előtt bedagadnak...lehet vmi baj?????
vérnyomi miatt???
Vendég
 


Ella :!: :!: :!:

A vérnyomásod nem tudod megmérni?

Ez a hirtelen dagadás nem túl jó, ha annyira vészes, mint ahogy írtad, akkor lehet, hogy dokival kéne beszélned, azonnal...
almodo
 
 


Okriszti!
Olvastam a hőmérős topikot!Nem szabad aggódni, nem lesz gond, baba van a pociban!!!!!!!!!!!!!!!Neked babásnak kell lenned!!!!!!!!
Ne emelgess és ne aggódj a munkahelyen sem, ne stresszeld magad!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


ella: de ha valami furát érzel azért indíts a kórházba... inkább menjél be potyára minthogy gáz legyen... (esetleg nem tudod áthívni egy barátnődet vagy valakit akinek van kocsija? Vagy átmenni ma éjszakára valakihez...)

rejo: vettem egy kismackós izét, először azt hímeztem ki :)))) Az pik-pakk megvolt, úgyhogy utána bele is vágtama takaróba :)))) (bár először nem sokat értettem abból, mi hogyan van... de a takaróhoz szerencsére iszonyú részletes utasítást adtak, benne az egyes öltések részletes leírásával... így nem olyan vészes... ráadásul még a fonál is ki van számolva úgyhogy itt a mérete a legnagyobb kihívás... az előre megrajzolt keresztek miatt szerintem türelmes kezdőknek ideális:)))) (a sima keresztszemesek nekem elég vadnak tűnnek... sokáig el sem akartam hinni, hogy ott tényleg számolgatni kell és nem kell előtte átrajzolni az anyagra a mintát...)
Vendég
 


(ja... vérnyomás: így laikusként nekem a hirtelen dagadás akár toxémiára is utalhat... bár inkább arra, hogy nagyon jönni akar a baba... de a toxémia ha jól tudom egy sima vérnyomásméréssel kizárható lenne... mert ha a vérnyomásod emellett hirtelen felugrik akkor azonnal kórház... ha meg teljesen OK... na akkor majd kiderül :)
Vendég
 


Férjem hazajön hoz vérnyomásmérőt+dokival beszéltem,ha magas menni kell!
Csók Nektek
Vendég
 


Gabika, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nem lesz baj!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Ella!

Drukk ezerrel!! Beindult Miron baba.? :shock: :)
lara26
 
 


Lányok!

Hiszen változott az idő! Esett a hó!! Biztos ez indította el a folyamatot. Nem? Általában így szokott lenni.
lara26
 
 


Csak gyors még...nem megyünk kórházba,sztem nem magas
1* 145/65 pulz.85
2*142/60
kb 10 percre ezek után,mikor már megnyugodtam
3* 136/48? pulz. 95

4*126/60

Többször nem mérem mert a végén elfogy!

Na megyek csicsikálni!

Ja és köszi a drukkokat...remélem holnap már tényleg szülünk!
Pussz
Vendég
 


Ella!

Örülök, h helyreállt a vérnyomásod! Akkor majd holnap. :?:
Jó éjszakát! :)
lara26
 
 


Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Gabika......Mindent bele,aztán nyomjál rendesen :!: :lol:
Csak válaszolok egyben....nem személy szerint,mert elkések!!!! :?
1-3x850mg-ot szedek,ezt elvileg,már fölösleges emelni....de a körzetivel,ezügyben,még nem beszéltem!
2-Clostyt 2x1-et szedek,doki szerint.....hogyha többet ad,egyszerre sok nőhetne meg......na az kit érdekel....mert engem nem....lehet 3x1-et fogok ismét!
3-Nem volt rossz a gép....emlitettek,valami nagyon sok és nagy gázos beleket.....lehetséges ez takarta???-de ennyire?Utánaolvastam.....másnál is előfordult már....
4-a 2naponta keksz menni fog :oops: 21év után is :wink:
5-KRISZTINKE!Túl hamar voltál Uh-on,igazad volt,hogy ockodtál tőle.....5-6hét között se 100%,amit láthat a doki.....főleg....ilyen korán!Nyugika!Játszál inkább a "paraszt vindozzal!" :lol:


Na lépek,mert elkések!


Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk, és:

Hajrá Ella-Gabi, szorítok nektek, hogy minden rendben és simán menjen! :)

[Olvasó üzemmód folyt.köv. :wink: ]

Üdvtök,

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Ella !
Gondolunk Rád :wink:

Okr, szerintem is korai volt még az UH. Remélem, hogy minden a legjobban fog alakulni :!:

Kandika, sajnálom, hogy nem használ a closti. Nem is tudom hol olvastam, hogy 5x1 clostit szed valaki. ezen nagyon megdöbbentem, tetemes adag. A 3x1 is elég sok, de ha a szervezetednek több kell a beinduláshoz, hát akkor annyi kell. Drukkkkk !!!
A petefészked meg tutira meg lesz, biztosan béna volt az UH-s, meg a készülék sem lehetett túl jó ...

Lafi, hogy vagy ma reggel ?
Én megint kellemesen elfáradtam a tornán. Várom a holnapit is :)

mniki
 
 


Szia Niki, kissé betegen. fáj a torkom, fújom az orrom.
édes egyetlenem 38 fokos lázban ég, szóval márc 8-at átettük ápr.4-re, pont jó, mert ápr.5-re van eredmény,mi meg akkor megyünk....
remélem, tudok menni szerdám, ha jól leszek, bár lázam nincs.
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt :D !

Ella! Nagyon megy a drukk!!!!!!

Dimet!
Igen, após nődoki, de sajna nem olyan a kapcsolat, hogy szívesen beavatnám a helyzetünkbe, és nem miatta hanem a többi családtag miatt...másrészt 350 km-re lakik tőlünk...

Gy.
jokaliza
 
 


Sziasztok!

Ella, sokszor eszembe jutsz! Ügyes legyél! :wink: :lol:

Okriszti, drukkolok nagyon! Tényleg próbáld meg betartani valahogy a nem ememlést! Ada biztos megérti már, elég nagylány hozzá! (ezt azért merem írni mert én Dorkát már nem bírom el más okok miatt és okosan megérti hogy őt csak Apa tudja felemelni...)

Lafi, jobban vagy? Hőd?

Niki, holnap már én is megyek, nem szabadulsz! :wink:

Az én jobb petefészkem iszonyúan fáj - decemberben volt ilyen mikor utána zebrát teszteltem - 3 napja volt tojásfehérjém viszont a hőm még mindig a béka s...e alatt van! Most ez hogy van?!

Kavicska :?: :?: :?:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoooka, folyamatosan 36,7-36,8....
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kandika! A kolléganőmnek a doki kivette néhány éve a petefészkét, egy év múlva pedig közölte vele , hogy be van gyulladva (ugyanaz) a petefészke és ki kellene venni... :D , szegény kolléganőm zavarba jött kissé, de aztán megsúgta a dokinak, hogy már egyszer kivette! Szóval fordítva is működik a dolog.

Rejo, Csakegy úgy látom, a PCOS-s lányok nem csak okosak, hanem a keresztszemes hímzést is imádják!!! Kép Kép táskám 1

Üdv: Lyutka
(cn. 6)
lyutka
 
 


Csillagfény!
Írtam neked pü-t.

Rejó és Rambóka!
Engem nagyon érdekel, hogy egy 3-4-5 hónapos baba mennyi és hányszor szopik naponta (a védőnő szerint 1 literig terjed egy baba napi igénye, de lehet kevesebb is, és később már csak 5x szopnak). Vilivel most a 6 dl-nél vagyunk és 7x szopik.

(Egyébként, Rejó, kipróbáltuk a cumit, amikor csak fejtem, nagyon hiányzott neki a szopi, és a cumit is elfogadta, de most megint nem adom neki, mert félek, hogy bekavar a szoptatásba, ami amúgy is problémás most...)

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!

Lyutka csini cuccoook!!! :D A párnát mire hímezted? Vászonra vagy aidára?
Mi van veled PCO terén, magadról nem is írsz, nem is igen tudom hogy álltok!

Vöcsök!

Miért problémás most a szoptatás?Írdd le részletesen! :wink: :lol:

mennyi idős is Vili? Én annak idején ugyanígy problémáztam, hogy acumi el fogja rontani a szopit, és OKr megnyugtatott, hogy nem fogja.Igaza lett. 1 hónapos volt Johanna mikor ráálltunk a rendszeres cumira, ilyenkor már nem tud bekavarni a szopiba.

nekem Johanna kb. 10 napja állt rá a 4 órás evésre, magától. Így mondhatnám, hogy 5X eszik egy nap, de ez azért nem igaz, mert este megkapja a cicit még többször, elalváshoz, megnyugtatásképp, de tényleg 5X eszik csak egy nap, de kb. 8X van cicin.

Már nem mérem mérlegen, mert leugrik a mérlegről, nem tudom mennyit eszik. Gondolom eleget, mert vidám, mosoloyg, és nem üvölt az éhségtől, pisil-kakil.

DE: heti 10-12 gramm hízás teljesen NORMÁLIS!!!!! Nem kell minden gyereknek havi egy kilót híznia!!!! Ő ilyen alkat. ha megvannak a pisis pelusai (napi öt) akkor ennyit hízik és kész. Mint ahogy felnőttként is különbözőek vagyunk, nem mindenki eszik meg fél oldal szalonnát egy reggelire.

Másik: Kétféle típusú baba van: nyilván 5 hónaposan több energiára van szüksége mint egy hónaposan. Az egyik típus ezt úgy oldja meg, hogy növeli az anyatej mennyiségét, és feltornázza egy literre a napi adagját.

A másik típus UGYANANNYIT szopizik mint egy hónaposan (kb. 600 grammot), de JOBBAN feldolgozza a szervezete, jobban hasznosítja ugyanazt a mennyiséget.
(tudod, mint ahogy beszédtanulásnál is van amelyik korán elkezd beszélni, de csak szavakkal pötyög, a másik kivár, későn kezdd beszélni, de rögtön komplett mondatokban)

Próbáldd meg kicsit lazábban kezelni a dolgokat, és élvezdd Vilit meg Álmit!

(tudom, könnyű ezt mondani, nekem sem megy mindig, hiába, ha egy anya aggódik as gyerekéért...én pár napja azon agyaltam, nem autista-e Johanna, :oops: :oops: ,mert nem kacag hangosan, csak mosolyog. Aztán felvilágosítottak, hogy egy autista kisbaba nem teremt szemkontaktust, és nem kommunikál a maga módján. na azóta megnyugodtam. :lol: )

Nehéz dolog ez az anyaság!! :lol: :lol:

ja azt még elfelejtettem írni, hogy az e3lején nem 3 óránként, hanem igény szerint szoptattam, ami azért nagyjából 2-3 óránkénti evéseket jelentett. És johanna az első 1-2-3 hónapban havi egy kilór hízott, meg 1,2 kilót, de a 4. 5. hónapban már csak havi hatvan dekát. Az heti 12 deka hízás.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Kedves Rejo! A párna aidára készült, hímzővászonra nem mertem bevállalni. Te milyen szépséget alkotsz éppen? Megmutatod ugye! Csakegy műve nagyon szép lesz, azt hiszem nekem is meg van az a minta, de leszámolhatóba és babaköszöntőt lehet belőle gyártani. (bocs, hogy offolom a topicot)
Köszi az érdeklődést, hogy mi is a helyzet velünk. Már 4 hónapja kezdtem el szedni a gyógyszert, és most voltam kontrollon, aminek az eredményei (inzulin) nem lettek túl biztatóak, de Petrányi dr. éppen most tett helyre, és végül is most tudatosult bennem, hogy javulást nem várhatok, ezt írta: Ugyanis az IR vagy fennáll vagy nem, ez a tény a kezeléstől nem változik.Ugyanis éppen azért kell diétázni, hogy a gyors cukoremelkedéseket elkerüljük. Ez a válasz nem gyógyul meg, ezért kell a diétát folytatni egy életen át. Ha cukros löttyöt iszunk, akkor megint kiugrik az inzulin szint azokon, akiken még egyáltalán képes rá. Ezt kár újra és újra bebizonyítani, a kezelés folytatása nem ettől függ.
Azt hiszem az lenne nagy előrelépés, ha a fölös 10 kilómat sikerülne ledobni, és a táplálkozásomon erőteljesen változtatnék. Sajnos a diétámat nem túlzottan sikerül összehoznom, nov. dec. az édesség utáni vágy leküzdésével telt (több-kevesebb sikerrel - inkább kevesebb
:oops: biztos emlékszel, emlékeztek, hogy mennyit nyafogtam az édesség utáni vágy miatt), januárban nagyon jól sikerült diétáznom, de a február mindent felborított (témavédés = idegbaj = stressz = evés - édesség). A sport viszont megyeget, próbálom rendszeressé tenni, bár a februári "programom" ezt is felborította kicsit.
Bízom benne, hogy az édesség utáni vágynál jóval erősebb lesz a baba utáni vágy és végre le tudok mondani a "káros szenvedélyemről". Persze bűntudatom az van, de amikor előkerül egy kis édesség, akkor blokkolódnak az erős anyai érzések, vágyak, aztán ahogy lenyeltem az édességet, akkor megszűnik a blokk és újra jön a bűntudat. :cry: Örüljön mindenki, aki nem élte át ezt az érzést !!! Ilyenkor nagyon haragszom magamra :twisted: Szóval mostanában rosszban vagyok magammal, de majd próbálom megrendszabályozni. :)
20-án megyek Tűű dr.-hoz az eredményekkel, kíváncsi vagyok, hogy ő hogyan fog vélekedni.

Próbálok most már nem csak olvasó üzemmódban létezni, de annyira sok most a munkám, hogy nem nagyon tudom kivitelezni. Azért olvasni mindig olvaslak Titeket!

Üdv: Lyutka
lyutka
 
 


Szió!

Hát lányok, a gorbém :lol: Ha ekg volna, már vehetnénk a koszorút. :D Gondoltam elromlott a homero, mértem másikal, harmadikkal, ...és minden szabályt betartva (ébredés elott, mindik 6kor, higanyossal, 10 percig). Nah..a ferti feladta, nem elemzi :) Én kétségbe estem, de ez a ciklus maratoni lesz, pedig olyat tobb mint 1 éve nem produkáltam. Nah, mutatom.....kérek TANÁCSOKAT!!!

Kép

Pussz
Vendég
 


Gina, azért ha jól látom, volt péd, az is valami. beteg voltál, azért ez sokat dob a hőd összevisszaságán. ne parázz, ha nem is ez a hónap lesz tankönyvi hőmérős...ott a jövő hó, amúgy meg nem bizti, hogy maratoni lesz!
Vendég
 


:D talán mégis, de ..... Kép
Vendég
 


koszi :) bár az a + LH teszt ..hm..volt két csik, kb egyforma erosségu, de nem erosodott..szóval nem tuti (vagy tuti nem :lol: )

neked lafead nem volt PÉ??? mert a tickereden nem látom
Vendég
 


Sziasztok

Hát csajok ez téves riasztás volt(de a drukkokat elraktároztam :) )....reggelre lemenet a kezemről+az arcomról a dagadás...a vérnyomim zsinórba jó,voltam ctg-n hót egyenes,de nem is érzek semmi fájást,doki megvizsgált teljes zárt méhszáj,Miron teljes fönt van,azt mondta ezen a héten nem várható még baba,,,,,jövőhét hétfőn kell befeküdnőm ha addig se lesz semmi és meginditják.

Később még benézek.
Vendég
 


lyutka: fú... marha jó az a párna... és ezt tényleg úgy számolgattad ki és egy üres vászonra? Na nekem ez elég merésznek tűnik:) Még a néhány centis kismackónál is képes voltam elszámolni magam... hát még egy ilyen nagy projektnél :))))))

Édesség + bűntudat: NE LEGYEN!!!!!! A lényeg, hogy tarts mértéket... és ha mégis megeszed az édességet, élvezd az utolsó morzsáig... aztán ha megetted, dőlj hátra elégedetten... és folytasd az édességmentes életet... aztán ha megint nassolhatnékod lesz akkro nassolj... csak arra figyelj, hogy ez ne legyen rendszeres... és tényleg csak akkor egyél édeset, ha a szervezeted kívánja (marha nehéz ezt kibekkelni, de ez van:) Én valahogy így csináltam már évek óta, csak terhesen borult ez nálam egy nagyot... én arra tippelek, hogy azért, mert egyszerűen enélkül alig vittem be szénhidrátot és erre volt szükségem (előtte pl. nem ettem se banánt se krumplit... terhesen meg iszonyúan kívántam ezeket... megintcsak - keményítő - szénhidrát)...

Egyébként amióta cukormentes és napi 150 CH-s diétán vagyok, furcsa módon nem is kívánom annyira... vagyis a szemem iszonyúan kívánja (mert tudom, hoyg nem lehet) de a testem nem igazán... mert más formában viszont beviszem a szénhidrátot...

DE! Ha megszületett a baba, ne tudd meg milyen szénhidrát-orgiát fogok csapni a kórházban... aztán majd szépen lecseng a dolog és visszaállok a normális ritmusba...

Szóvala lényeg, hogy ha édességre vágysz, előbb próbáld ki, hogy savanyúval be tudod-e csapni a szervezeted (nálam menni szokott), gyümölccsel be tudod-e csapni... ha nem, akkor pedig jóízűen edd meg azt az adag édességet... (hidd el... ha így csinálod, lehet, hogy lesz mondjuk hetente egyszer-kétszer egy-egy kiugrás az inzulinodban, de ezt hosszú távon is tartani tudod majd ami azért nem mindegy... ráadásul a hosszú távú változás - az életmódváltás- a cél... nem? :) )
Vendég
 


Gabika, jó kis lusti baba.... :wink: de azért tök jó, hogy nem dagadsz és a vérnyomi is jó lett.

Gina, nem tudom, volt-e pé, de a ferti szaggatottal jelzett valamit....talán, passz, nem lh-ztam, mert akkoriban volt hsg-m....
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról. Semmi jót nem mondtak :( van egy 1,2x1 cm-es tüszőcske, peteérés nincs, át kell gyógyszerezni, a dokim nem akar, másik dokihoz időpontom még sokára van. Röviden ennyi. Szomorú vagyok és sz.r az egész :( :cry:
tyche
 
 
 


tyche: tudom, hogy gázul hangzik, de nem lehet, hogy jó lenne ha mondjuk egy kineziológus vagy hasonló segítségét (IS!!!) kérnéd?

Én valahogy úgy vagyok ezzel a PCO-val, hogy OK, hogy vannak szervi okai, de szerintem a dolog lelki része legalább ennyit nyom a latba... (ld. hihetetlen mire képes a szervezet... pszichésen képes úgy ahogy van a komplett peteérést leblokkolni pl. amikor elvileg minden létező lehetőség meg lenne a tökéletes működésre... )

Sajnálom nagyon az eredményt, de fel a fejjel!!!!!!! Sikerülni fog... Tutira!!!!!

Ginuska: nem rossz :)))))) sőőőt :)

Ella: hajrá :)))) Végső visszaszámlálás indul :)))))
Vendég
 


Tyche, sajnálom!
próbáld összeszedni magad, csak pozitivan.
metformint még nem kaptál, ugye?
mert az majd sokat dob a dolgokon, nyugi.
annyi + példa van ebben a topikban, neked is sikerül majd, nekem is és másnak is!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?