Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én még új vagyok itt és a segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg 17 hetes kismama vagyok és a dokim akihez eddig jártam terhesgondozásra, nem vállal szülést. Kistarcsán szeretnék szülni és ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy kit ajánlatok. Eddig nekem Surányi dokit ajánlották, de őt nem igazán tudom elérni telefonon, pedig számomra fontos lenne, hogy ha gond van, fel tudjam hívni (legalábbis akihez eddig jártam, arra a dokira ez volt jellemző).
Segítségeteket előre is köszönöm:

Ildi
ildi1976
 
 


Pilla!
Bocsi! Összekevertelek hirtelen Murphykével! Ezer szorry!!!

Akkor Murphyke!
Bocsesz, hogy még nem adtam fel a cumitartót, de még sajna nem jutottam el odáig. Ha nem lesz ilyen undorító idő, első dolgom az lesz, hogy átugrom a postára. Tényleg bocs!

A szurikkal kapcsolatban még egy kérdésem lenne: a láz esélye meddig áll fenn? Vagyis ha ma nem lázasodik be, holnap még megteheti, vagy ez csak a szuri napjára jellemző?
Köszi szépen az eddigi segítségeket!!!
Egyébként Lili nagyon mosolygós ma, és rengeteget dumál mellé. Mintha misem történt volna ma vele. :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Borzasztó,Levi szinte egész nap sír,nem tudom mi lehet a baj! :(
Anyu szerint ez a hülye idő! :evil:

Pilla,
Levire is most lett kicsi a téli cucca,pedíg szorítottam,hogy ne kelljen pár hét miat újat vennem,de holnap muszály lesz!
:wink:

Holnap már nem fogom eltéveszteni a tanácsadás időpontját,így elviszem Levit,hogy megkapja a NEIS VAKCE-t (agyhártyagyulladás elleni védőoltás)
Remélem nem lesz semmi mellékhatása!
Lányok,akiknek idősebb babójuk van,kapott már valaki ilyen oltást?
Ha igen,volt vmi hatása? Láz vagy hányinger?

Ildi,
Üdv közöttünk! :lol:
Sajnos Surányi témában én nem tudok neked segíteni,mert én nem nála szültem!

Tényleg,akik ismerik őt,nem úgy néz ki mint a Vészhelyzet c.filből a Green doki?
:wink:

Mennem kell,mert áll a bál! :?

Kép
mano83
 
 

 
 

Mano,
ma nálunk is ez a helyzet, ha felveszem az a baj, ha leteszem akkor az, ha így fogom az a baj, ha fordítva az, ha enni adtam az is baj volt, ha nem az is :cry: :twisted: igazodjon ki az ember ha tud, remélem az éjszakánk nem lesz ilyen :roll:

Megyek mert megint rázendített :cry:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Sziasztok!

Itt nagy örömmel fogadták a havat a skacok :lol:
egy nappal előbb jött, mert tavaly Szonja születése éjszakáján szakadt, csak ettől sokkal jobban :lol:

Csak1 hú lassan szülsz :wink: izgi

Többiek???
becsi
Iklad
 
 


Laura is pont ugyanilyen nyüszi ma egész nap. Sehol nem jó neki... Már belefájdult a fejem. Ilyen rossz passzban még soha nem volt. Most épp az apja próbál vele zöldágra vergődni, de úgy tűnik ő sem jár sikerrel.
Vendég
 


Kedves Mano83,

köszi a gyors reakciót. Megkérdezhetem, Te kinél szültél és hogy mennyire voltál megelégedve vele?

Ildi
ildi1976
 
 


sziasztok!

a szüléseim megjelentek: 2000.junius, 2005. juli(de zet még megnézem), és cikkem 2007.januári...

KAtica!


szerda jo?

Csanomano!

hivtam de nem vették fel többször is(se), azota beszéltem egy anyukával (Wukival),ak i szintén hasonlo cipüben volt, véleménye szerint még két éves korig nyugodtan várhatok ö is igy volt..majd mgjelent valmai Váladék (nem akarok hülyeséget irni) ami után már fel tudott csuszanni a bör.. deEzt ö jobban meg tudja fogalmazni..szoval még van két honapunk..de ha addig semmi akor megyünk...

puszi, joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


A szurikat mi felváltva kaptuk eddig a combikáiba.
Nem tudom, hogy miért oda és miért nem a vállába, de legközelebb megkérdezem, mert úgyis megnézi minden hónapban a doktornő. Alexa imádja, annyit mosolyog és dumál neki. :lol:

Kép
klmaria
 
 


Szasztok!
Ildi!
Én sem tudok neked sajna segíteni ,de én egy tuti órvosnál szűltem ,ha gondolod adok infókat!!!!!!

Szuri:mi mindegyiket comba kaptuk csak a 3-om éveset kaptuk már vállba!!!!
Mano!
Én a Rolandnak adattam be annak ideén ezt a fajta óltást ,nekünk kicsit bedagatt de borogattam és elmúlt!!!! :wink: Nekünk most a doki azt mondta,hogy feleslegesen ne szúrkáljuk a gyerekeket mert nincsen járvány!!!!!!!!!Nem tudom ,hogy mitcsináljak most én vagyok teljesen tanácstalan!!!!!!!!! :? :roll: :oops:

Mi is nyűgösek vagyunk ,éppen most aludt ell az apukálya kezében! :? Nem tudom meddig fog aludni de éjszaka már kicsit jobb vólt csak két óránként kelt fel!!!! :? :roll:
Tuti,hogy az idő miatt ilyenek!!!!!!! :roll: :? :shock:

Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Nálunk senki nem volt nyűgös, és mi ki is mentünk. Kicsit sétálgattunk az udvarban. Szonja szereti nézni a kutyánkat ahogy rohangál meg játszik. Mi mindig kimegyünk kivéve ha köd van. :wink:

Ildi1976: én Surányi doktorhoz járok, és nem jellemző, hogy nem veszi fel a telefont, legalábbis velem még ilyen nem fordult elő. Jó a szám amit hívsz? De az is lehet, hogy éppen a műtőben volt mikor hívtad, próbáld meg más időpontban.

Mano, egyébként szeritem is tiszta Green doki :wink: :oops:

Adtam ma Szonjának tejpépet, gyümölcsöset. Naná, hogy ez is ízlett neki. :wink: :) Még nem sikerült olyat adnom neki amitől fujjogott volna.

Giga, nem kell feltétlenül lázasnak lenni oltások után. Nekünk azt mondta a védőnő, hogy ezektől az újabb fajta vakcináktól már nagyon ritka ha belázasodnak a gyerekek. Nálunk pl. azt mondta anno, hogy 60-ból egy valaki volt lázas. Egyébként ha aznap nem lett semmi baja másnap már nincs rá esély...

thenus
 
 


Tegnap nálunk is műsor volt, mint ahogy czakocza írta, semmi nem volt jó. Ha felvettem sírt, ha letettem sírt, ha simogattam az sem volt jó, ha ringattam az sem, ha én nevetettem az sem, úgyhogy én délután fogtam és kimentem vele sétálni, na egész nap annyit aludt, mint amennyit séta közben, egy órát. Aztán este is nyafogott, így magunkhoz vettük és mint a kis angyal el is aludt, reggel 6ig aludt. Szopizott és folytatja, remélem még alszik egy darabig, mert épp befestettem a hajam.
De biztos ilyen lesz még egy-két napig, folyton frontok vannak...

Becsi: tegnap az idő miatt nem mentünk... de valamikor csak eljutunk már végre

Ildi1976: én Surányi dokinál szültem, csak akkor nem lehet elérni, ha szülése van. Egyébként, ha nem ő, akkor az asszisztense biztos felveszi. Próbálkozzál inkább este, lehet későn is, mert van amikor éjfélig van a rendelőjében.

Holnap megyünk az ultrahangokra, miben érdemes vinni a babát? Hordozóban vagy inkább kocsiban? Biztos sokat kell majd várni, és lesz nagy csúszás is. És a csípővizsgálat ez ezzel együtt van? vagy oda másik időpontot kell kérni?
Giga, ti jöttök majd utánunk, ha jól emlékszem, mert nekünk azt hiszem 3/4 4re kell menni, ti mentek korábban vagy időpontra?

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Thenus!
Köszi a választ! Tegnap este megmértük a lázát, 38,4 volt. Hogy is van ez? A védőnőnk már elmondta, de nekem szita az agyam. Popsiban mértnél fél fokkal kevesebb a valós? És hány foktól számít a babáknál a láz? Komolyan mondom szégyenlem, hogy ezeket nem tudom megjegyezni! :oops:
Szóval este benyomtunk neki egy fél lázcsillapítót. Mi a noraminophenason-t kaptuk. Hát hogy finoman fogalmazzak se a lázmérést, se a kúpfelhelyezést nem viselte jól. Annyira sajnáltam ahogy ott sírt a kezeim között szegénykém. :cry: Egész nap csak kínozzák ezek a hülye felnőttek. :cry: :oops:
Nálatok is így megy ez a lázmérés, meg kúpfelhelyezés? Vagy van erre valami jó kis technika, amitől nem fáj nekik annyira?

Pimpoka!
Mi fél 4-re megyünk az uh-ra, és ha ott végeztünk, akkor át a csípővizsgálatra. Így lett megbeszélve azzal a nővel aki az időpontokat adja. Ti hova mentek 3/4ed 4-re, uh-ra, vagy a csípővizsgálatra?
Akkor lehet, hogy találkozunk... :wink: :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Giga 5 fokot kell levonni a popsiban mért hőből. Én úgy tudom, hogy 38 fok fölött lázas. A kúpot pedig hosszában kell elvágni, ha csak egy felet kap a gyermek.
Remélem tudtam segíteni.

Pilla
Vendég
 


Pilla!
Köszi-köszi-köszi!

Kép
Kép
giga1
 
 


Kedves Pimpóka és Henus!

Többször próbáltam tegnap, délelőtt óránként, majd 3 után már ki volt kapcsolva a telefonja. Aztán este sikerült elérnem, de csak az asszisztensnőjét, aki azt ajánlotta, hogy éjfél körül próbáljam meg a dokit, mert akkor biztos felveszi. A 18. heti ultrahangot akartam megkérdezni, hogy a kórházban, vagy a magánrendelőjében csinálja. Persze az adott időpontot átaludtam. Így még most is kétségek között vagyok.
Egyébként Ti mennyire voltatok megelégedve vele?
Ildi
ildi1976
 
 


Lányok! Csípőszűrésre hol kértetek időpontot? Milyen telefonszámon?
Én decemberben egy 30-as számon, de most hívtam és azt mondja be, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható!
Vendég
 


Sziasztok!

Becsi, BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:
Még csak most izgult értetek a fórum, mikor szülni mentetek, most meg már egy éves "nagylányod" van. :lol:

Tegnap Sárika az ellenkezője volt legtöbb babának, álomkóros lett az esőtől, annyit aludt nappal, mint soha. Délelőtt 2,5 órát, késő délután 1,5öt. Vagy csak most pihente ki a hétvégi szeretetrohamozást a család részéről? :wink:

Giga, én a lázmérő hegyét picit be szoktam krémezni, hogy könnyebben csússzon, de Sára egyébként fel sem veszi, ha hőmérőzöm, mintha meg sem érezné. :roll: Kúpot pedig még nem kellett adnom neki.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Csilla, még nem tudom pontosra a szerdát, msn-en megbeszéljük.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Kép
Vendég
 


Ildi1976: a 18 heti genetikai ultrahangot nekem a kórházban csinálta, mert az ottani gép a renelőjében lévő gépétől nagyobb felbontású.
Meg a 18. heti ultrahangot megszokta másik doki is nézni (de ez nem mindig van így), több szem többet lát. Nekünk a védőnő jóvoltából alacsony lett az AFP és így mi többször voltunk genetikain.
Surányi elküldött a Schöpf-Méreibe is ott is csináltak uh-t és volt vérvétel.
Nyilván mindenki elégedett a saját orvosával, hisz ha nem lenne az, nem nála szült volna, én nagyon elégedett voltam és vagyok vele.

Giga, nekünk a nő nem is mondta, hogy az uh-k után menni kell csípővizsgálatra, nekünk oda nincs időpontunk.
Remélem valahogy még beférünk mi is. Állítólag az gyorsan megy.
Oh, olyan rossz lesz, holnap csak kettesben megyünk Lellével, az apukája nem tud eljönni a munkahelyéről, de remélem megoldjuk.

Jah, még azt akartam kérdezni, hogy aki volt már ilyen uh-n, hogy a kórházban hová kell menni??? Hanyadik emelet vagy merre van ez?

Szonjának nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Pimpoka röntgen osztály, ha jól emlékszem a 2. emeleten jobbra, de előtte úgyis be kell jenetkezni a földszinti recepción és ott mondani fogják, hogy hova kell menni. A csípőszűrés a földszinti ambulancián van. A folyosón rögtön az első ajtó jobbra, de oda is be kell jelentkezni a recepciónál.
Vendég
 


Druszánknak, Szonjának, boldog szülinapot!!!

thenus
 
 


Pimpoka, Giga, csípőszűrésre mi is megyünk! Ultrahangra csak 2 hét múlva. Nekem anyukám bejelentkezik reggel a recepción, mert állítólag az orthopédián regisztrálási sorrendben hívnak be, ezt mondta a dokinénink. 15.30-tól van csípőszűrés.
Mi külön beutalót kaptunk, egyet az orthopédiára, egyet az ultrahangra....

Hát, én megmondom őszintén, én általában elég nehezen értem el Surányit, illetve a terhességem alatt viszonylag könnyen, de még mindig bennem van, hogy egy évvel korábban, amikor éppen elvetéltem, akkor egyszerűen nem lehetett elérni... inkább bementem a kórházba ügyeletre. :(
Vendég
 


Sziasztok!
Ildi!
Jobb lenne ha megadnád az e-mail címed,arra jobban megy az üzenet kűldés és tudok képet is kűldeni a dokiról!Ha érdekel!Persze megadok minden infót rolla csak kellene egy e-mail cím,ha megtudod óldani!
Szi!Kriszti!

Lázmérés:Én a lázmérő hegyét kicsit bekrémezem és jobban csúszik,ugyan így járok ell a kúpnál is és egy határozott muzdulattal banyomom neki!!! :? :wink: Ja és gyórsan összeszorítom neki a popsiját,hogy ne nyomja vissza!!!! :wink: 38 felett mérsékelt láz,39 láz és a felett magas láz!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Először is:
Becsi,
BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJÁNAK! :lol:
Kép

Na,ma megint jól megjártuk az egészséges rendelést! :twisted:
Ahogy a bejárathoz értünk,ki volt írva,hogy a mai napon a tanácsadás szünetel értekezlet miatt! :twisted:
Csak nekem lehet ekkora szerencsém mindíg! :wink:
Ráadásul ma akartam tápszeres receptet felíratni,de majd veszek a DM-ben másmilyet,recept nélkül!
Végül is már csak este, elalvás előtt adok Levinek tápszert!

[/b]Henus,
Milyen tejpépet adtál Szonjának?
Én tegnap olyat vettem ami őszibarack és sárgabarack ízesítésű!

Nem tudja valaki,hogy ha be akarik menni a kórházba az orvosomhoz,akkor kell fizetnem vizit díjat?
Csak mert lent mindíg be kell jelentkeznem,úgy megyek föl,csak nem tudom,hogy fizetnem kell-e!? :roll:
Mert ha igen,akkor úgy készülök,hogy legyen nálam apró! :roll:

Akkor úgy látszik,hogy nem csak Levi volt kis hisztis tegnap!
Szerencsére este fél8-kor elaludt és csak hajnalban negyed4-kor ébred föl,akkor is csak annyira,míg szopizott 1-2 kortyot! :wink:

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Először is:
Becsi,
BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJÁNAK! :lol:
Kép

Na,ma megint jól megjártuk az egészséges rendelést! :twisted:
Ahogy a bejárathoz értünk,ki volt írva,hogy a mai napon a tanácsadás szünetel értekezlet miatt! :twisted:
Csak nekem lehet ekkora szerencsém mindíg! :wink:
Ráadásul ma akartam tápszeres receptet felíratni,de majd veszek a DM-ben másmilyet,recept nélkül!
Végül is már csak este, elalvás előtt adok Levinek tápszert!

[/b]Henus,[b]
Milyen tejpépet adtál Szonjának?
Én tegnap olyat vettem ami őszibarack és sárgabarack ízesítésű!

Nem tudja valaki,hogy ha be akarik menni a kórházba az orvosomhoz,akkor kell fizetnem vizit díjat?
Csak mert lent mindíg be kell jelentkeznem,úgy megyek föl,csak nem tudom,hogy fizetnem kell-e!? :roll:
Mert ha igen,akkor úgy készülök,hogy legyen nálam apró! :roll:

Akkor úgy látszik,hogy nem csak Levi volt kis hisztis tegnap!
Szerencsére este fél8-kor elaludt és csak hajnalban negyed4-kor ébred föl,akkor is csak annyira,míg szopizott 1-2 kortyot! :wink:

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Réka vagyok, én is Kistartcsán fogok szülni Szentágotainál. Néhányszor beleolvastam a fórumotokba, szívesen csatlakoznék hozzátok, sok hasznos infó van rajta.
Ahogy közeledik a nagy nap, úgyis egyre több kérdés merül fel bennem..
Választottam szülésznőt, Sárközi Anikót (a doki őt ajánlotta) - ismeri közületek valaki, mi a véleményetek róla? Én még csak telefonon beszéltem vele, de szimpatikusnak tűnt, a héten találkozom vele személyesen is.




Kép
szantre
 
 


NA,MÉG ILYET!
MOST VAGY ÉN VAGYOK BÉNA,VAGY A GÉPEM! :wink:

[/b]Ildi,
Neked akartam még írni,mivel kérdezted, én Toldi Lászlónál szültem.
Bővebben priviben írok róla,ha akarod,mert már párszor írtam itt róla és nem akarom a többieket untatni vele!

Kép
mano83
 
 


Szantre,
Üdv közöttünk!
Én ismerem az Anikót,mert amikor az én választott szülésznőm szabin volt,ő csinálta nekem az NST-t.
Nagyon kedves és beszédes volt,sőt szülés után az osztályon találkoztunk,mert ő volt az ügyeletes és ő jött be értem,hogy menjek el pisilni (mert ilyenkor megnézik,hogy szülés után tudunk-e),ő kísért ki!
Nagyon aranyos volt,csak jót tudok róla mondani!

Kép
mano83
 
 


szantre: én is ismerem Anikót, a dokim asszisztensét ő szokta helyettesíteni, 2x csinált nekem NST-t, meg szülés után az osztályon találkoztunk és ott nekem nagyon-nagyon sokat segített!!! Nagyon ajánlom! :)
Nekem Ignáthné Évike volt, ő is szuper, de Anikó is jó választás! :)
Vendég
 


Becsi!
Boldog SZÜLI NAPOT SZONJÁNAK!



Mano!
Az nagyon jó hiszen átalludta az éjszakát!Bárcsak mi is így aludnánk megint!!! :P :roll:
Mivan veletek?Rég beszéltünk,tudom mostanában alig vagyok msn-en!Jó lenne pár szót váltani!!!! :wink: :P

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!
Hatalmas drukk az érkező babáknak, és az anyukáknak.

Én nem tudom, hogy mi volt ma éjszaka, de Kristóf se aludt egész éjjel, 2 óránként akart enni, és két kaja közben se akart aludni.

Napközben pedig már egy hete nem akar aludni.

Mikorra terveziteka közös sétát????

Kép
tami2900
 
 


Becsi!
Sok-sok Boldog Születnapot Szonjának!!! Még legalább százszor ennyit! :lol: :wink:

Pilla!
Küldtem neked privit a csípőszűréses telefonszámmal.
Remélem ezen sikerül majd.

Ichtus!
Köszi a tippeket!

Pimpoka!
Nálunk ez úgy működött, hogy először a csípőviszgálatra volt időpontunk. Utána a védőnőnk mondta, hogy lehet menni uh-ra is, de az nem kötelező (a csípővizsgálat igen, úgy tudom). Aztán elfelejtett nekünk beutalót intézni, így lemaradtunk mind a kettőről. Ez mind lett volna 2 hete.
Most már van beutalóm, meg időpontom is. Először a kh-at hívtam fel, hogy az uh-ra kérjek időpontot, aztán a csípővizsgálatos telefonszámot. Ott a nőnek mondtam, hogy ha lehet 4 óra tájékára adjon, mert akkor nem kéne 2x bemennem a kh-ba. Erre ő találta ki, hogy akkor ha végeztünk az uh-gal, akkor menjünk át a csípővizsgálatra. Aztán, hogy ott mikorra kerülünk sorra, fogalmam sincs. Remélem érthetően írtam le... :oops: :wink:
Egyébként mi is kettesben megyünk Lilivel, mert az ő apukája sem tud eljönni a melóhelyről hamarabb.
Találkozhatnánk a kh-ba. Mit szólsz? Én 3-ra megyek, mert úgy tudom, hogy sokat kell várakozni a recepciós pultnál a vizitdíj miatt.

Verna!
Ti mikor jöttök a csípőre? Mi is külön kaptunk beutalót. De szerintem így is kell, hiszen ez két külön hely.

Szantre!
Üdv köztünk! Reméljük sűrűn látunk majd téged itt, és izgulhatunk érted majd a szülésed idején! :lol: :wink:
Én sem a dokidat, sem a szülésznőt nem ismerem, de biztosan jó kezekben leszel, mert itt még nem sokmindenkiről hallottam rosszat!!! :D
A babócátok nemét, meg nevét még nem tudjátok, vagy csak titok?

Kép
Kép
giga1
 
 


Köszi a megnyugtató híreket Anikóval kapcsolatban :)

Giga1: a bébink kisfiú, de a nevében még nem tudtunk megállapodni. Amúgy a 'Bébikét' egy könyvtárosnéni ragasztotta rá és azóta is mindenki így hívja, a babanaplóban is így emlegetjük. Ha nem tudunk megegyezni 'Bébikének' anyakönyveztetjük :wink:

(Be lehet valahol állítani, hogy a vonalzót automatikusan az üzenet végére tegye, vagy mindig be kell másolni?)



Kép
szantre
 
 


Giga köszi a telefonszámot! Felhívtam és holnapra kaptunk is időpontot. 1/2 5 és 5 között kell ott lennünk, de megyek korábban, mert már voltunk egyszer és akkor sem számított az időpont. Érkezési sorrendben hívtak be.
Lehet, hogy összefutunk? :)
Vendég
 


Szantre,
A volalzódat másold be a profilodba az aláíráshoz,majd jelöld be,hogy aláírás hozzáadása és akkor mindíg be fogja rakni,nem kell folyton bemásolni!

Tényleg,ki kapott olyan levelet,a babanettől,amelyik a Babymarkt-ra hív egy találkozóra?
Ki jön el?

Kép
mano83
 
 


mano: én valszeg megyek ha ez a március 10-i izé... (vagy vonszolom magam?:))) már le is regisztráltam magam egy ingyenjegyre....
Vendég
 


Tényleg mano: Toldi doki nálad is úgy volt az utolsó hónapban, hogy a baba legalább a 37. hetet várja meg mielőtt kibújna?

Nekem nem igazán akarja elhinni, hogy a baba szépen kivárja majd a 40 hetet... mindig azt mondja, hogy várjuk ki a végét... pedig teljesen zárt a méhszájam, az NST is tökéletes és keményedni sem szoktam...

(csak mert most fogja a héten levenni a Streptococcust és erre mondtam neki, hogy akkor valszeg a szülésig csak megjön a tenyésztés eredménye és nekem úgy tűnt mintha ő már úgy számolna, hogy a baba 1-2 héten belül már tutira ki fog bújni... amiben én nagyon nem vagyok biztos... sőőőt :)))) (a legnagyobb parám, hogy túlhordom és beindítják a szülést...)
Vendég
 


Csak1,[b]
én majd most regizem magam az 1 jegyre! :lol:

Amúgy nálam is ugyan ezt mondogatta,csak annyi különbséggel,hogy nekem a 36.hetet mondogatta,mivel nekem nyílt méhszájam volt!
Végül a 37.héten született meg Levi! :D
Tényleg,január vége felé,vagy február elején nem te voltál nála egy vasárnapi napon?
Azt hiszem olyan 2 óra körül vagy dél felé! :roll:
Majd megnézem pontosan!
Te vagy iwiwen?

Kép
mano83
 
 


Most nézem,mit írtam! :oops: :twisted:
NEM A 37.,HANEM A 39. HÉTEN SZÜLETETT LEVI!

Kép
mano83
 
 


mano: őőő... nem tudom... legutóbb kb. 2 hete voltunk vasárnap (de akkor fél délutánon át mert akkor mutatta meg a szülőszobákat stb.... ja, és pont 2-re mentünk ha jól emlékszem:)))))
Vendég
 


hát egy 39. heti szülésben már én is kiegyeznék :))))
Vendég
 


sziasztok,

hát nem semmi ez az idő!
Manó, nálunk semmi baja nem lett oltás után, mindig egy nagyott aludt utána, csak a 15hós oltástól lett egy délután láza, de az is 10nap múlva, ennél két hét amíg lázas lehet, a többi oltást simán viselte és mindig combba kapta.

reméljük már sokan babáznak a pocakosok közül

Kép
Kép
kispraga77
 
 


Giga: az kafa lenne, ha találkoznánk, én is úgy terveztem, hogy hamarabb megyek. Akkor találkozzunk a kórház előtt háromkor!!!
Én viszek babakocsit, ki tudja mennyit kell ott várakozni és abban jól el lehet ringatni meg altatni, a hordozót annyira nem szereti, pihenőszéket meg gáz vinni... :)
Aha, értem, hát mi nem megyünk akkor csípővizsgálatra, mert nekünk nincs beutalónk, de azért megkérdzem ott, hogy esetleg mehetünk-e.

Naccempilla, ha van kedved és ott leszel te is hamarabb, akkor keress meg minket, ha gondolod elküldöm a telefonszámom és ha megérkeztetek vagy mi végeztünk egyeztetünk.

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


sziasztok!

én is kaptam meghívót a babanettől, de kitöröltem, gondoltam úgyse megyünk. hogy tudok regisztrálni az ingyen jegyre?

Lili tök jól viselkedett tegnap evett-aludt (csak este volt egy kicsit nyűgös.) szerencsére nem viselte meg ez a hülye idő. Az étvágya már tök jó, csak hát a szopival vannak problémák még mindig. Kapja a pótlást, de már nem stresszelem magam miatta annyira.

nekünk nem látszik meg a BCG oltás helye egyáltalán. még a helyét sem látom, hogy hova kapta.

szegénynek megint csipás a szeme, most még jobban mint a múltkor. holnap megyünk az új gyerekdokihoz, kiváncsi vagyok mit fog rá mondani.

Becsi: Boldog szülinapot Szonjának!

murphyke

Kép
murphyke
 
 


murphyke: az oltás nekünk sem látszott 6 hetes koráig, és egyik este a fürdésnél vettem észre én is a kis piros dudort a bal vállán. Most már egyre nagyobb, gondolom ennek így kell lennie, mert van akinek ki is fakad. Nekem a védőnő azt mondta, nem kell csinálni vele semmit, de inkább megkérdezem itt majd a tapasztalt anyukákat, hogy ki mit csinált, mert egy kis borogatás lehet jó lesz majd rá.

Kép

Kép

Kép
pimpoka
 
 


Szantre!
Akkor gratula a kissráchoz!!! :lol:
A nevén meg ne vesszetek össze, biztosan kiegyeztek majd valamiben, ha mást nem törzskönyveztessétek a bébike nevet. :D

Ez mi ez a Babymarkt? Érdekelne!!!

Pilla!
Jó lenne, ha tényleg összefutnánk. Babanetes találka lesz még a végén. Én is elküldöm a számomat priviben, meg neked is Pimpoka! Ha esetleg nem találkoznánk valamiért 3-kor a korház előtt. De igyekszem odaérni, én gyalog megyek, mert mi itt lakunk. Kék Pierre Cardin babakocsival leszünk.

Murphyke!
Nálunk sem látszódott a szuri először, aztán fürdetéskor vettük észre mi is, hogy pukli van Lili vállán. Azóta csak növekedett, és néhány napja ki is fakadt. Jó sok genny jött ki neki. A védőnőnk szerint még az is normális lesz, ha 1-2x újra gennyesedik majd. Szóval nem kell megijedni semmitől.

Kép
Kép
giga1
 
 


Boldog szülinapot Szonjának! :D

Ma alma-körte volt az ebéd:

Kép
Kép

Kép
klmaria
 
 


Én kezdtem a 100.oldalt! :D
Pezsgőt bontunk??? 8)

Kép
klmaria
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?