Becsi!
Sok-sok Boldog Születnapot Szonjának!!! Még legalább százszor ennyit!
Pilla!
Küldtem neked privit a csípőszűréses telefonszámmal.
Remélem ezen sikerül majd.
Ichtus!
Köszi a tippeket!
Pimpoka!
Nálunk ez úgy működött, hogy először a csípőviszgálatra volt időpontunk. Utána a védőnőnk mondta, hogy lehet menni uh-ra is, de az nem kötelező (a csípővizsgálat igen, úgy tudom). Aztán elfelejtett nekünk beutalót intézni, így lemaradtunk mind a kettőről. Ez mind lett volna 2 hete.
Most már van beutalóm, meg időpontom is. Először a kh-at hívtam fel, hogy az uh-ra kérjek időpontot, aztán a csípővizsgálatos telefonszámot. Ott a nőnek mondtam, hogy ha lehet 4 óra tájékára adjon, mert akkor nem kéne 2x bemennem a kh-ba. Erre ő találta ki, hogy akkor ha végeztünk az uh-gal, akkor menjünk át a csípővizsgálatra. Aztán, hogy ott mikorra kerülünk sorra, fogalmam sincs. Remélem érthetően írtam le...
Egyébként mi is kettesben megyünk Lilivel, mert az ő apukája sem tud eljönni a melóhelyről hamarabb.
Találkozhatnánk a kh-ba. Mit szólsz? Én 3-ra megyek, mert úgy tudom, hogy sokat kell várakozni a recepciós pultnál a vizitdíj miatt.
Verna!
Ti mikor jöttök a csípőre? Mi is külön kaptunk beutalót. De szerintem így is kell, hiszen ez két külön hely.
Szantre!
Üdv köztünk! Reméljük sűrűn látunk majd téged itt, és izgulhatunk érted majd a szülésed idején!
Én sem a dokidat, sem a szülésznőt nem ismerem, de biztosan jó kezekben leszel, mert itt még nem sokmindenkiről hallottam rosszat!!!
A babócátok nemét, meg nevét még nem tudjátok, vagy csak titok?