sziasztok,
köszönjünk szépen a köszöntéseket !
vagyok én is, többnyire csak olvasó üzemmódban.
kicsit kaotikus napjaink vannak, mert Laurát most próbáljuk leszoktatni az éjszakai evésről, kb.1 hete, és jelentem egész jó úton haladunk. viszont ez azt eredményezi, h. a napirendünk borult, mert eddig arra volt napirend, h. éjjel evett.
amúgy tiszta vicc, mert 3 hós korában azzal nagyképüüsködtem,h. átalussza már az éjszakát, aztán volt amikor felébredgetetett éjszaka, de rendszeresen akkor kezdődött amikor költöztünk. aztán mikor kiderült, h. lefogyott, nem is mertem neki nem adni éjszaka. de mostmár szép a súlya elvileg, szóval már bátorkodom ilyet tenni, h. aludnék éjjel
szal eddig a min. félórás hajnali 1\2 3-as céklafej üvöltés helyett már csak nyüszögés van és pár korty víz meg puszilgatás, aztán visszaalszik. remélem arra is rájön előbb-utóbb, h. vízért tök nem éri meg felkelni.
aztán 6-kor kelt enni, de már nem aludt vissza, ennek az lett az ereménye, h. délben ő is meg én is bezombisodtunk és kidőltünk, és nemrég keltünk. terveim szerint ennek úgy kéne majd kinézni, h. 6-kor visszaalszik, és nyolc-9 felé kelünk. mint régen. amikor evett éjszaka is, ez így nézett ki. na majd meglássuk, a vak is ezt mondta.
mondjuk ha nem aludtam volna vele, 1-kor simán felkeltettem volna a napirend miatt, de mivel én is durmoltam, ez ugrott.
amúgy voltunk ma még a zombisodás előtt babadúdolón ismét, nagyon jó volt, csak rengetegen voltak. Laura is élvezte a sok "nagy" között.
Nóri, remélem Farkasnak nincs semmi komoly !! borzasztó, amit írtál ! rohadt vírusok !
ha Julcsiéknak jó úgy, részünkről ok.
Edus, színházért irigy-irigy !!
keresztapu meddig marad?
Zsóka, asszem megtaláltam a babaszobán azt az eladót, akiktől vetted Marcinak a kiscipőt. nekem kicsit kaotikus ahogy le kell ezt az egészet stipi-stopizni, de tényleg szép áruja van a nőcinek jó áron.
hogy érdemes ezt? naponta benézni, h. rakott-e fel vmit? v. te hogy csinálod?
nagyon édes Borka új avatarja !
Anaci-Nóra, én minden beírásodnál megemelem a virtuális kalapom, ahogy a 3 lánykával bírsz. nekem néha Laura mellett külön logisztikai kvalitásokat kíván pl. megcsinálni az ebédet. {némi túlzással}.
de jó, h. "jutott" nektek egy hóember. gyerekkoromban én is imádtam.
Reni, nagyon gyönyörüü Niki az új séróval {is}. az a szekrényes rámolós mintha nálunk lett volna.
tök jó, h. a babaúszás nálatok helyben megoldható.
amikor ilyen pörgős napotok van, mint a tegnapi is, Niki akkor is kel éjszaka, v. kidől, mint a zsák?
Zsófi, tök jó, h. így feltöltődtél a tanítástól ! meg hogy jól elvolt a vigyázós lánnyal Samu.
igazgató úrnak éljen-éljen-éljen.
Kata, holnap akkor már jön is a tesód? de jó, de jó !
Klári, gratula a vizsgákhoz !
Mircike??????
Marcsi