Sziasztok!
Na, elolvastam, írok is...
Tüni!
De jó!!! Még egy "szomszéd"
. Mert mi Halásztelken lakunk, Besztiék pedig Szigethalmon. Viszont mielõtt férjhez mentem, én is Szszmiklóson laktam, oda jártam általánosba, meg gimibe, és a mostani munkahelyem is ott van. Anyukám is ott lakik, így elég gyakran járok ott (tegnap is voltam). Ti hol laktok?
Csics!
Jó lett a vérkép eredménye?
Pszi!
Hát, Balázskád nem kispályás
! Ádám még nincs egészen 9 kg, pedig már 7 hónapos. Boldog 5 hónaposságot!
Ági!
Én nem vettem észre, hogy Ádámnak kevés a tej, mert akkor evett, amikor akart (most is). Picit ugyan fura volt, hogy 2 óránként eszik, de mindig így csinálta, születése óta.
Viszont most sztrájkol a drágám. Nem hajlandó semmit megenni, csak szopik. Már az összes eddigi kaját kipróbáltam, amit szeretett, de semmi sem kellet neki
. Emiatt az esti kaja után már éjfél körül fent van enni, pedig már olyan jól aludt 9-tõl kb. 4-5-ig. Próbálok fejni is, de egész nap mindössze 50 ml körül jön össze. Ezt odaadom neki üvegbõl, utána hatalmas szopi, de ez kevés, hogy hajnalig kibírja
. A tejpépek sem jöttek be, a HIPP sem ízlik neki. Próbáljam meg cumisüvegbõl?
Mivel nem hajlandó enni "rendes" kaját, úgy csinálom, hogy többször is visszateszem a cicire kaja közben. Már rég óta max. 3 percig szopik egyhuzamban, talán amiatt is nem hízott, ezért most 2 cicibõl eszik, és a nézelõdésekkel együtt megpróbálom 15 percig etetni. Ebbõl kb. 8-9 perc az aktív szopi. Lehet, hogy így több tejhez jut, ezért nem kell neki a kaja? Most sajnálom, hogy nincs mérlegünk, mert naggggyon kíváncsi vagyok, vajon mennyit is eszik Ádám.
Nem hiszem el, hogy nem kell neki
. Noémivel minden olyan könnyen ment, bármit adtam neki, ette, mint aki mannát kapott. Soha semmit nem köpött ki (csak a krumplit eleinte). Ádám meg csak a gyümölcsöket eszi, azt sem mindig. Hiába, férfi, kényes a hasára
.
Nyuszi, Ági!
Boldog félévességet!
Pemeske!
Boldog harmadévességet!
Mit gondoltok, érdemes sütõtököt fagyasztani? Lassan lejár a szezonja, így gondoltam egy nagyobb adagot megsütök, leturmixolom, és kis adagokban lefagyasztom. Így lesz nyárra is.
Panda