Sziasztok!
Mandala,
megható a kép a babáról. A pelushoz viszonyítva látszik milyen picike is a babó. És jó olvasni az ilyen híreket, amikor minden rendben van évek múlva is.
Nekem ma extra szar napom volt, elég sokat keményedett a pocim is
(férj reggel 8-tól du 3-ig a telken volt (vmi markológépessel meg ki tudja mi minden dolga volt
) Holnap meg du-ra kell elmennie.
Vikinek meg megint hőemelkedése lett a du alvásból ébredve (nem magas mondjuk 37.6 popsiban), de valami rettenetes nyűgös, nagyon megviseli a kis szervezetét ez a rohadék MMR oltás.
Gergőnél nem volt ilyen szemét dolog ez..
Gergő is, mint akinek elment az esze úgy viselkedett ma suliból hazajövet (direkt rosszul olvasott, kihagyott sorokat meg olyan hülye hangon
) és teljesen kiakasztott. Meg a suliban káromkodnak a kedves osztálytársak egy része (már másodikban
) és azt kérdezte mi az a f.sz, olyan-e mint a hugy.
Mondtam hagyja ott, aki ilyeneket beszél. Plusz megnyírtam a haját és elég rosszul viselte a ritkítást. Fáj meg hú meg minden, Viki meg gyalogolt volna bele a hajba a földön. Áááááá
nem volt egyszerű menet..
És ami még aggaszt, talán emlékeztek meséltem, hogy Viki zsületése után elég keményem kijött rajtam a szülés utáni depi, kb. 6-7 nappal a szülés után (már itthon) és állandóan bőgtem mindenen, ami hagyján, de az is előfordult és komoylan mondom lányok nagyon ijesztő volt, hogy mint egy ketrecbe zárt oroszlán mászkáltam a lakásban sírva és teljesen zakkant lelkiállapotban (miközben a baba édesdeden aludt a kiságyában, férj is elszenderedett a nagyágyon, volt kb. este 9-10 óra) én meg felriadtam és vmi eszméletlen szar hangulattal ébredtem. De ez nem atrtptt sokáig, hogy ilyen rossz érzés rámtört, 4-5 nap talán, de kiakasztó volt, állandóan attól rettegtem, hogy mikor tör rám ez a szar érzés.
És tegnap korán lefeküdtem , férj még netezett, gyerekek aludtak persze és felriadtam és hasonlóan rossz érzés tört rám, mint akkor.. aztán visszaaludtam és elmúlt szerencsére. De komolyan megijedtem...
Nektek nem volt ilyen?? Kezdek félni a baby bluestól....