Új privát üzeneted érkezett!

Zoli!
Nem tudok vírusról, de az biztos, hogy nálam már van valamiKép Elindul a levelezés amikor meg sem nyitom, szóval aktivizálja magát. A kezdõlapot átírja mindig. Brrrr:
De a Norton semmit nem talál.
neva
neva

Sziasztok Lányok
Neva, egy kicsit utána néztem a dolognak, ha a gép hülyesége 01.08 elõtt is megvolt, akkor nem az új vírus - vagy nem is vírus -, mert ha minden igaz 01.09.-n érkezett meg hozzánk a W32.Lirva.C@mm vírus. De ha többet akartok róla tudni akkor a www.virushirado.hu lapon lehet. Frissítheted a Nortont a www.symantec.com-ról.
Zoli
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép

Mi nem tapasztalunk semmilyen vírust szerencsére!Kép

PankaKép

Eszembe jutott, hogy lehet, hogy javítani kéne a táblázatban egységesen az életkort, mert ugye már 2003 van. Bár engem nem zavar, ha még pár évig így marad, és továbbra is 27 leszek.Kép

DodusKép

A szakvizsgát 3 év gyakorlat után lehet megcsinálni az egyetem után. Ez régen valóban szakosodást jelentett, de most már egységes szakvizsga van, és mindenkinek meg kell csinálni mindhármat, ahhoz, hogy szakvizsgázott jogász legyen. Én a büntetõjoggal kezdem, az elsõ tárgyból írásbeli is van, a másik kettõbõl csak szóbeli. Minden szakvizsga 3 részbõl áll, a Büntetõ: büntetõ anyagi jog, büntetõ eljárásjog, és büntetõ végrehajtási jog. Aztán van a Polgári jog, ami magába foglalja a cégjogot és a családjogot is, majd a Közigazgatási jogi vizsga, amihez tartozik a tb.jog és a munkajog is, sõt nekem már valószínûleg az európai jog is.Kép Hát, kb. ennyi, nagyon sok múlik a szerencsén, mert elõszeretettel rugdossák ki az embereket a vizsgadíj többszöri befizetése érdekében. Egy vizsga ugyanis 15.000.- ft, de az ismételt vizsga már 17.000.-ft. A vizsga elhalasztása 8.000.-ft. Szóval röviden ennyit a szakvizsgáról, remélem, elég kimerítõ voltam.Kép

Másik kérdésed: a gátmetszés. Hogy õszinte legyek nem mértem le a kórházban, hogy mekkora voltKép, de aztán villámgyorsan összehúzódott, és teljesen eltûnt. Bár amikor szülés után kitapogattam, akkor teljesen odáig voltam, hogy úristen ez ekkora?! Én azt hittem, hogy vágnak vagy 2-3 centit, de azért, ahogy visszaemlékszem rá, volt az kb. 6-7 centi is. De erre azt mondták, hogy ez egy teljesen átlagos vágás, nem nagy, 4 öltéssel varrt a doki. A barátnõm most 6-ot kapott, és szegény még így is repedt mellette.Kép De nehogy úgy képzeld, hogy lefelé vágnak egyenesen! Néha szoktak úgy is, de elsõ szülésnél nem nagyon, mert félnek, nehogy repedjen a végbélig a vágás, így általában oldalra vágnak. Én jobb oldalra kaptam a nyisszantást.Kép Az egész kibírható volt, de a varrás nehezebben, mert én EDA nélkül szültem, és a helyi érzéstelenítés nem sokat ért. Ennyit a gátmetszésrõl. Ha érdekel még valami róla, akkor csak kérdezz.Kép

Most már megyek, mert lassan vacsi idõ van, na nem mintha Martin követelné a kaját! Ha két napig nem adnék neki enni, szerintem akkor sem kérne.

Puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem eddig, de utolsó hozzászólásomat sem tudtam elküldés után újraolvasni. Volt is benne elütés mint látom.
Szóval Dóri elég nyafi volt, így inkább mentem hozzá. Közénk fektettük, hogy jobban alszik így. Éjszaka arra ébredtem, hogy valami meleg van az arcomnál. Elõször azt hittem, hogy elvándorolt mellõlem fejjel lefelé és átázott a pelus, bár nála nem igazán fordul elõ, vagy talán lebüfizett. Mire észhez tértem rájöttem, hogy a gyerek tûzforró. Azonnal mértem a lázát, hát kissé berosáltam. 40,5 volt. Én ekkora lázat még nem láttam (tudom van nagyobb is). Azonnal költöttem apát, adtunk kúpot és elkezdtük vizesruházni. Nem akartam a hûtõfürdõvel kezdeni, mert még félig aludt a gyerek. Szerencsére fél óra alatt, már elfogadható volt a vizesruha és kúp hatása. Hát nem aludtunk aznap éjszaka sokat. Kép Másnap dokibácsi. Dórinak mandulagyulladása van.
Azóta is lázas, de nem vészes, nem megy 38 fölé. Sõt ma este már csak hõemelkedése volt.
Ne tudjátok meg mennyire sajnáltuk akkor éjszaka. Az én örökmozgó, lepcses szájú, mindig vigyorgó Dórikám csak feküdt szétvetett lábakkal-kezekkel és tûrte félálmosan, hogy mi vizesruházzuk. Kép
Viszont enni nem hajlandó. Alig bírok valamit beletukmálni. Még jó, hogy a cicit elfogadja, de mást nem igazán. Sem fõzelék, sem tejpép. Fájhat a torka, mert elkezd öklendezni mintha darabos lenne, pedig nem.

Kriszta!
Ez tényleg jó hír!!! KépKépKép

Igen, tényleg azt írta Dodus, de az oviban bármihez hozzáérsz amit elõtte a gyerkõcök összefogdoshattak, nem??? Szerintem olyan mintha közösségbe vinnénk a kicsiket, hiába nem lesznek ott az ovisok. Attól a bacik még ott vannak.
Persze ettõl még lehet ott, ha a többség úgy dönt. Szerintem mi nem leszünk ott most Dóri miatt, márcsak a ti babáitok és a pocakosok érdekében sem.

Lina!
Mi is fürödtünk már együtt Dórival. Hát nem semmi amit lemûvel ilyenkor. Bár az a mi, csak Dancsi és én. Apa még mindig nem jutott odáig. Vagy õ fáradt, vagy Dóri nyafizik, vagy mindig közbejön valami. Most is akkor jött volna össze amikor õ kezdett el köhögni. Erre most folytatja a lánya. Kép

Panka!
A táblázattal kapcsolatban, ha a többiek nem harapják le a fejem, én is tennék egy javaslatot. Szerintem (a párom szerint is), semmi szükség a fiúk nevére. Akik taliznak úgyis tudják, nem?

Dodus!
Csatlakozom Linához. A két nagyobbal nekem is kb. 6-7 cm volt. Viszont tényleg csak akkor látszik, érzõdik nagynak. Pár hét és észre sem veszed. Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007Kép

Dórikának jobbulást kívánunk!Kép Martin forró gyógypuszikat küld a szerelmének, reméljük, használ.

Nem csodálom, hogy megijedtél, azért az nem semmi láz! Még jó, hogy sikerült levinni!

Mi jól vagyunk, Martin egyre okosabb és ügyesebb! Mivel ugye elsõ gyerek, nekem nagyon meglepõ, hogy 11 hónaposan már ilyen értelmesek. Pl. tegnap elvette a filctollamat, és letette a földre. Kb. 15 perc után mondtam neki, hogy: "Martin, hozd ide anyának a filctollat!" És képzeljétek, rögtön tudta, mirõl van szó, és hozta. Ma reggel pedig a mobilomat kaparintotta meg, és mondtam neki, hogy ne tegye le a földre, hanem rakja az ágyra, és ezt is megcsinálta. Csak lestem! Most már egyre többször lépeget egyedül, fõleg, ha elfeledkezik magáról, de az biztos, hogy ha csak 2-3 lépés távolságot akar menni, akkor azt már két lábon teszi, nem négykézláb. Holnap lesz pont 11 hónapos, majd megint mérem, és majd jövök az adatokkal!Kép Kíváncsi vagyok, mennyit hízott és nyúlt, ebben az elsõ, szopi nélküli hónapban.

Most mennem kell ismét tanulni, bár arra sem emlékszem, hogy eddig mit tanultam meg. De most talán a háborús bûncselekmények jönnek. Nagyon izgi!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Kata!

Sok sok puszi Dórikának. Én sajna ezt a tünetet ismerem. KInga ugyan ilyen. Bazi nagy láz, elõtte semmi elõjel. Néha egy kis hasfájás. De egyébként semmi. Ez mindig torok vagy mandulagyulladás. Sajna a párom is ilyen volt gyerek korában. (Legalább is anyósom szerint). Ha elfogadsz egy tanácsot próbálj Dórikának (valamilyen formában) mandarint adni. Azt írod, hogy a darabos kaja nem megy, akkor legalább a levét. CSodákat mûvel!! Nekem Kingánál bejött. Nagyon hamar láztalan lett és hamarabb gyógyult. Valami olyan dolog van a mandarinban ami erre pont jó. REMÉLEM NÁLATOK IS JÓ LESZ. Kép

Szerintem Lányok és Zoli toljuk el a találkozó idõpontját. Bár jó lenne találkozni, de ebben kutya hidegben nehogy baja legyen a babáknak (na és persze a nagypocakos leányoknak). Kép
Rengeteg idõnk van még, és szerintem akkor az igazi, ha mindenki ott van.

Ha felépül egyszer a házunk ott is lehet majd nyáron talit tartani. Kiülünk a teraszra, vagy a kertbe piknikezni. Kép Akkor legalább már jó idõ lesz. Összedobjuk "ki mit szeretne" és ráérünk akár egész nap. Kép Ugyan nem lesz óriási a házunk, de azért elférünk. Kép Kép

Lina!
Tényleg eszméletlen, hogy milyen kis értelmesek már ebben a korban a gyerekek. Ki sem nézzük belõlük. Kép Kép

Jó pihenést!
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Kata Dórikájának mielõbbi gyógyulástKép

Nálunk beindult a munka! Délelõtt a férjem vigyáz Laurára, ha elmegy dolgozni akkor pedig hozom magammal könyvelniKép
Van véleménye most is, bár lehet, hogy azt mondja: most anyának nem Babaneteznie kellene, hanem dolgozni!Kép
A héten kicsit szótlanabb leszek ezért. De azért feljövök olvasgatni mindig le ne maradjak valami fontosról.
Killes-nek küldtem sms-t és azt válaszolta, már jobban van Karina de még nem az igazi.
Legyetek jók.
puszi neva
neva

Sziasztok!

Kata007! Sok-sok gyógypuszit küldök DórikánakKép Remélem már jobban van. Hogy mindig történnie kell valaminek?!

Neva! Ugye az, hogy viszed Magaddal Laurát könyvelni nem azt jelenti, hogy valami irodába mentek?Kép Azért jó munkát kívánok Neked! Várunk vissza író üzemmódba, ha lement a hajtásKép

Lina! Én itt kesergek, meg dühöngök egy kis vizsga miatt (Mátyás Imrénél, nemzetközi magán és gazdasági jog), holott ez bakfitty, a Te tanulnivalódhoz képest. Igaz, már régen elkezdhettem volna a tanulást, de én mindig visszafelé számolokKép Kiszámolom, hogy legkésõbb mikor kell elkezdenem a tanulást és bizony ált. nem is kezdem el hamarabb. Persze mindig közbejön ez-az, aztán a végén meg jön a hajtás. Neked mikor lesz a vizsga? És mindent szó szerint kell tudnod?? Le a kalappal, minden elismerésem! És szorítok is nagyon. Martinnak mondd meg, hogy adjon egy nagy puszit anyukájának, hátha már ezt is tudja!Kép

Marika! Hogy sikerült az uh Pesten? Pénteken még akartam írni, hogy nagyon vigyázzatok Magatokra, csak kiment a fejembõl. Most meg már mindegy, de azért tudd, hogy így gondoltamKép

Ma engedik haza anyósomat a kórházból, pajzsmirigy mûtéte volt. Szerencsére nagyon jól sikerült, jól is érzi magát.

Lányok, köszönöm a gátmetszéshez jött hozzászólásokat.Kép Én azt hiszem, hogy ettõl félek a legjobban. De hol van ez még...

Lassan ballagok hazafelé. Ma nyílt meg a cégnél az új büfé (a mi épületünk földszintjén, mi a 2-on dolgozunk), ahol valamit olajban sütnek. Így egész nap olajszagban vagyunk és ez most már így is lesz.Kép Nem tudtam, hogy miért kavarog úgy a gyomrom. Most már tudom!

Többiek, jelentkezzetek!!!

Puszi, Dodus
Dodus

Sziasztok!

A penteki Uh nagyon jól sikerültKép Kis babuci megmutatott mindent, amit kellKép Kis pofiját és a lába közét isKép Megtekinthetõ [url=http://kep.tar.hu/hriczom" TARGET="_top]itt[/url]

Kata!
Vigyázz babucira, mert legközelebb a talin hogyan fogjuk megcsodálniKép

Tali: szerintem is jobb, ha elhalasztjuk, bár nem tudom mikor lesz jobbKép Mostanában én sem bírok kilábalni a náthából, vagy nem is tudom mibõl.

Dodus!
Lehet esetleg, hogy más miatt sem bírod a kellemetlen illatokat? Én eleinte el sem tudtam menni a gyrososok mellettKép

Lina, Dodus!
Nem tanulni, kell hanem tudniKép Férjecském kedvenc mondása, néha vizsga elõtt lekevertem volna szívesen egyet, mikor ilyenet mondottKép

Neva!
Laurának már nem is kell megtanulni könyvelni, rögtön kap legalább egy mérlegképes papírtKép

Zoli!
Nagy élmény lehet nálatok is egy-egy ilyen fürdetésKép Már én is alig várom, hogy a párom is megízlelhesse az érzéstKép (bár õ most még fél tõle, de ha majd meglesz babuci biztos bátrabb leszKép)

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Marika!
Megcsodáltam az ici-pici kislányt! Csodálatos!
Láttam, hogy Hollósynál fogsz szülni. Nos a nõvérem is nála fog, kb. 1 héten belül, mivel jan. 17-re van kiírva. Kép Minden telefoncsörgésnél azt hiszem, hogy õ az.Kép

Tali: Eddig azért nem nyilatkoztam errõl, mivel betegek voltunk. Pénteken megvizsgálta a doki a lányokat, Gyöngy már meggyógyult, de Hanga hörgõi még nem tiszták. Így neki még e hét közepéig szedni kell a gyógyszereket. Mivel Hanga még nem kapta meg a 2 hónapos oltást sem, még nem taliznánk, csak ha megkapja, és egy kicsit melegebb lesz az idõ.

Lina!
Nem irigyellek a szakvizsga miatt. Túl vagyok 8 vizsgán, és mivel közbejött ez a betegség januárban nem is vizsgáztam. Még jó, hogy a legtöbb vizsgát megcsináltam, mikor lehetett elõvizsgázni.Kép A következõ félévben is így fogok tenni.

Lina, Neva, Kriszta!
Most kell szakirányt választani és véleményeket kérek, hogy melyik miért jó/nem jó. Már választottam, de a férjecském nyaggat, hogy változtassak. Szerdán kell felvenni a szakirányoknak megfelelõ tantárgyakat ezért sûrgõs.

Kriszta!
Kinga melyik oviba jár? Ott nincs bárányhimlõ-járvány? Mivel Gyöngy már meggyógyult vihetnénk az oviba, de bárányhimlõ járvány van ott, és a doki azt javasolta, hogy az utolsó himlõs után 21 nappal vigyük csak (Hanga miatt). Kép

Kata!
Dórikának jobbulást! A kiságyat én is lejjebb tenném már. Nagyon ügyesek és leleményesek a babócákKép

Zoli!
Nálunk Gyöngyöt szinte mindig a férjem fürdeti, Hangát olyankor, ha vizsgázom, és nem érek haza fürdetésidõre. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Jó régen írtam már, de azért olvasni olvaslak benneteket folyamatosan. Csak hát nálunk is beindult a hajtásKép, és már írni nem sok erõm marad estére. De azért jól vagyunk, babuci nem kíméli a babaházat. Ma számoltam, hogy már csak 8hét és 5nap van a kiírásig, ez már olyan kevés. Ha rágondolok teljesen elkezdek izgulni a szülés miatt.

Képzeljétek, ma mentem volna cukros löttyöt inni és a megyei kórházban nem volt szõlõcukor a vizsgálathoz. Azt mondták, hogy menjek el csütörtökön is, hátha addigra kapnak. Ez azért elég durva nem?

Lányok és ZoliKép
Akkor, ha mindenki úgy gondolja tali elhalasztva. Mert azért csak úgy az igazi, ha mindeki ott tud lenni. Csak nem lesz már sokáig ilyen hideg. Vigyázzatok a babucikra, mert jan. végére febr. elejére mondják az influenzát.

MarikaKép
UH-on mi volt? Melyik cégnél voltatok? Várjuk a beszámolót. Holnapra bejelentkezett hozzám a védõnõ, remélem, nem járok majd úgy, mint te a múlt héten.

KataKép
Hogy van Dórika? Remélem, azért már szépen gyógyulgat.
A következõ táblázatból akkor kiveszem a férjek nevét. Többiek, mit szóltok hozzá?

NevaKép
Nekünk bevallhatod, hogy titokban tornászt akarsz nevelni Laurából.Kép

Kata, NevaKép
A megyei kórházban is adnak hálóinget? Vagy azért jobb ha van az embernél saját?

LinaKép
Nem irigyellek, ennyi tanulnivaló, még így olvasni is sok volt. Martinnak boldog 11 hónaposságot kívánokKép
Táblázat: A kort úgy gondoltam, hogy csak akkor javítom, hogy ha szól valaki, hogy 1 évvel öregebb lett. Nem hiszem, hogy mindenkinek jan-ban lenne a szülinapja.Kép Jó lesz így?

KrisztaKép
Örülök, hogy a ciszta felszívódott. Gondolom, hogy már neked is beindult a munka rendesen.

ZoliKép
Örülök, hogy a fürdés jó volt.

DodusKép
A gátmetszéstõl én is tartok egy kicsit.

GyöngyöskeKép
Hogy vagytok? Remélem már ti is szépen gyógyulgattok.

Ja, még egy kérdésem lenne. Ti hol szoktatok venni a gyerkõcökre ruhát? Vagy mikor hol? Mert annyira édesek ezek a kisruhák, de az áruk is elég húzós nem?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Látszik, hogy több mint 1 óra kellett ahhoz, hogy megírjam az üzimet.Kép Azóta már ketten is írtak. De hát közbe jött a kéményseprõ és ott kellett állni felette.

Nektek is nehezen mennek át mostanában az üzik? Mindig valami fájl lefoglalási hibát ír ki. Most is csak sokadszorra sikerült elküldeni. Még szerencse, hogy wordben írtam és így nem veszett el.

Panka

panka

Kriszta, Neva, Lina!
Az elõbb a szakirányválasztásnál kértem a segítségetek, de lemaradtak a választási lehetõségek:
1) államháztartási
2)vállalkozási (vállalati)
3) pénzintézeti (banki-biztosítási
Dodus, Panka!
A ti véleményetek is érdekel!!!

Gyöngyöske
gyöngyöske

MarikaKép
Örülök, hogy jól sikerült az UH. A fényképek nagyon jókKép Én nem tudtam kivenni belõle, hogy mi van a lába közt, de szerencsére Gyöngyöske megírta.Kép

GyöngyöskeKép
Ez jó hír, hogy Gyöngy már meggyógyult. De akkor Hangának sem sok hiányzik már a gyógyuláshoz. Küldök segítségül egy kis pozitív energiát +++++++++++++++++++++.Kép

Panka

panka

Pnka!
Én sem tudtam kivenni, de a 4. képnek " kislanny.jpg " fájl nevet adta Marika, ebbõl gondoltam. Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Martin ma 11 hónapos, és pontosan 9.5 kiló és kb. 77 centi!Kép Fél kilót hízott egy hónap alatt, mint egy csecsemõ!Kép

GyöngyöskeKép

Én nem értem a kérdést a szakirányra?Kép Biztos, hogy nekem is szól? Örülök, hogy jobban vagytok!Kép

MarikaKép

Megnéztem a kiscsajt! És olyan gyönyörû szép!Kép Én is akarok egy új kisbabát, ez már úgy megnõtt!Kép

DodusKép

Köszi, de nem tudom, mi lesz a vizsgával, kiakasztó a mennyiség, maga a Btk. több ezer oldal a Kommentárral, ami kell hozzá, mert belekérdezhetnek. És akkor még itt egy rakás jogszabály. Mindenesetre próbálkozok erõsen. Van ami érdekel, pl. emberölés, és van ami nagyon nem, pl. háborús bûncselekmények. Életszerûtlennek érzem mondjuk, hogy pont tõlem kérdezzék a harctéri fosztogatást!Kép

Az olajszagért együttérzésem.Kép

PankaKép

Örülök, hogy Ti is jól vagytok!Kép A gátmetszéstõl ne félj, valahogy ki kell bújni annak a buksinak!Kép És olyan hamar begyógyul, el sem hiszed! Az ötödik napon úgy ültem, mint most!

Nekem jól mûködik az üzenet küldés, nincs semmi gond.

NevaKép

Jó munkát!Kép Neked sem lehet könnyû így dolgozni!

KrisztaKép

Nyáron szuper lesz Nálatok talizni!Kép

Puszika, Lina
Lina

Dodus!
Az irodám itthon van Kép
Gyöngyöske!
Vállalkozási. Csodálkozom, hogy még van a másik kettõ. Én pénzintézetire akartam menni, de nem indítottak. De végsõsoron ilyen vállalkozósdi-világban élünkKép
Marika!
Fantasztikus a 3.kép.
neva
neva

Sziasztok!

Gyöngyöske, Panka!
A kép bal alsó sarka egy sötét folt, felette van a lényeg, a többi a lába, illetve az én belsõmKép Talán segítKép a férjem mikor meglátta ezt a részt, rögtön mondta, hogy vehetem a rózsaszín ruhákatKép Ja mi a Hattyúházban voltunkKép

Puszi
Marika (hriczom)

GyöngyöskeKép
Szerintem is a vállalkozásinak tudod majd a legtöbb hasznát venni. Persze attól is függ, hogy mivel szeretnél majd foglalkozni a suli után. Te melyiket szeretnéd választani?

LinaKép
Szépen növöget Martin. Most már megnyugodhatsz, hogy jól sikerült összeállítani a szopi nélküli étrendet.

MarikaKép
Mi is a Hattyúházban voltunk, de mi fekete-fehér fotót kaptunkKép Neked is szimpatikus volt a doki? A képen én is így gondoltam a dolgokatKép

Kép

Panka

panka

MarikaKép

Megtaláltam a lényeget a képen végre!Kép

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok Lányok
Elsõsorban gyógyulást a betegeknek, mi eddig még megúsztuk.Hiányoztatok a hétvégén.

Mindenkinek a találkozóhoz.
Találtam egy fix helyet, egy relatíve új mûvházban, az örabérlet nem sok, kb. egy ezres, de ha kitalálunk pl. Miskolc Babanet Csoportja elnevezésû, havi talákozós-klubbos programot, alapítványi támogatással ingyenes, is lehet, valamint jó a hely, kis különteremben lehetünk, nincs nagy forgalom naponta. Hozzánk, kb. ötszáz méterre, akinek megírtam hol lakom kérem sms-ben adja át a többieknek, hogy valami elképzelésük legyen róla. (Elfelejtettem szégyenszemre kinek írtam már meg)
Véleményeket várok, mert ha jónak találjátok akkor pontosan megérdeklõdök mindent. Valóban nagyon hideg és ostoba az dõ.

Iskolások, nekem elég szenvedés a lányom vizsgaidõszaka, nem hajlandó belátni, nem baj ha becsúszik egy hármas, attól nem dõl össze a világ, de azért nagyon büszke vagyok, jól neveltem KépKépKép, már csak két vizsgája van, pedagógia, pszchihológia.

Marika, jól láttam kislány??
Én fürdettem a nagyokat elsõ perctõl, de Bendivel nem mertem én sem, pedig.... Olyan mint egy sózzsák, nem értem anya hogyan bírta, nekem minidg leugrik a kezemrõl, szétcsapja a vizet. Fülig érõ szájjal vigyorog, vigyorog.

Gyöngyöske, tudom hülyén hangzik, de nekem lelkileg nem ment a fürdetés.

Neva, pedig ha tudnád mennyit magoltam?!%/ Kép

A mai napom nem sikerült a legjobban, Gáspár nem indult el reggel, busszal mentem, szétfagytam. Hazajöttem, gondoltam megcsinálom, mégjobban elrontottam. Holnap jön az öcsém 50.km-rõl, autószerelõ, meggyógyítja.

Tudtam, hogy a mai napon jobban kellene vigyázzzni, 13.-a, az édesapám éppen 13 éve halt meg ezen a napon.
bbendi

ZoliKép
Ez a mûv.ház dolog egész jól hangzik. Megírod nekem hogy hol van? Sajnálom, hogy a mai napod nem túl jól alakult.

Panka

panka

Neva, Panka!
Véleményeteket köszönöm. Én a pénzintézetit szerettem volna, de állítólag Miskolcon katonaviselt férfiakat várnak, nõknek bekerülni szinte kilátástalan (max. pultosnak, de ahhoz a tevékenységhez nem kell diploma). A vállalkozásival az a "gondom", hogy van egy fél mérlegképesem vállalkozói szakon (az írásbeli vizsgáim megvannak, még le kell szóbeliznem Kép)és úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha diplomám másról szólna. Így esetleg marad az államháztartási szak, de ugye ott a fizetések alacsonyak.
A másik, hogy két pici gyerek mellett nem szeretnék 10-12 órázni.
Véleményeket még mindig várok ez ügyben. Bár tudom, ha ismerõs van, akkor teljesen mindegy, milyen szakirányon végeztem.

Lina!
Tudom, hogy nem közgazdász a végzettséged, de gondoltam, mivel Te is tanulsz, nagyjából képbe vagy, hogy esetleg ilyen vonalon melyiket érdemes, vagy szimpatikus. Bár az elõbbi talán fontosabb.
Kérdezted, hogy tanulok a lányok mellett. Nos, éjszaka. Ez azt jelenti, hogy kb. este 9-1/2 10-tõl éjjel 12-ig. Na nem minden nap, mert nem tudok mindig fennmaradni. Meg persze félek, hogy a tejcsi megsínyli. Sajna karácsony óta mostanáig (bõ 2 hétig) betegek voltunk, így most nem tudtam. Még 1 vizsgát kéne megcsinálnom szombaton, de akkor lesz Gyöngy névnapja is Kép.
Hanga lassan 4 hónapos, 66 cm és kb 6500 gr. Kis ducimanöken KépKép
Martin mekkora volt ilyen idõsen?
Kata!
Érdekelne, hogy Dórika mekkora volt ilyen korban, mint most Hanga?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok
A legfontosabbak egyikét elfelejtettem, a vírus a levelezõrendszereken terjed, ezért ne nyissatok meg olyan kapott leveleket, melyben ugyan a feladó ismert név, de a téma angol, vagy ismeretlen zagyvaság. Olyat sem érdemes, mely többször is megérkezett, illetve a levelekhez egyforma méretû csatolás látható. Lehet még olyan amikor valamelyik web postamestert, vagy hibaüzenetet utánnoz a MailerDaemon szerûen, de vírus az. Inkább töröljétek, megnyitás, olvasás nélkül.

Zoli.
bbendi

Sziasztok!

Most csak gyorsan!Kép

ZoliKép

Szerintem is jó ötlet a mûv.ház, így talizhatnánk gyakrabban is!Kép

GyöngyöskeKép

Sajna én ezen a vonalon totál elveszett vagyok, de ahogy látom, a lányok már segítettek.

Martin 4 hónaposan 6400 gramm és 65 centi volt.

Ahogy figyelem, a második félévben lassult a hossznövekedése is, nem csak a hízása. Ez is normális? Mert azt tudom, hogy a hízás lassul, ami jó is, különben kis bálnabébik lennének 1 éves korukra.Kép Bár ebbõl logikusan az is normális, hogy a hosszuk növése is lassul, különben nagyon vékonyak lennének.

Puszika, Lina
Lina

Jó reggelt!

MarikaKép Nagyon jók a képek. Most már én is látom a lényeget. Gratulálok!

PankaKép Szerintem is akkor javítsd a kort, ha valaki jelzi, hogy ismét idõsebb lett egy évvelKép Örülök, hogy jól vagytok. Pihizz sokat, mert hamarosan, ahogy írtad 8 hét és 4 nap múlva, itt az elméleti nagy nap és szükség lesz az erõdre!!

ZoliKép Szerintem is jó lenne ez a mûv.ház. Megírod majd nekem is, hogy hol van?

GyöngyöskeKép Én is vállalkozási szakon végeztem. Bár nálunk más volt a kínálat. Szerintem ezt választd, de jó lehet még az államháztartási is, hiszen az õ bérüket most rendezték/rendezik, így nem is olyan alacsonyKép

LinaKép Ez a fiú lassan megy katonának és azért kell tudnod a háborús bûncselekményeketKép Ez persze csak vicc, Isten õrizz, hogy valaha is ilyen témában kelljen tanácsot adni, vagy nemtudommitcsinálni. Gratulálok a nagy legényhez. Kíváncsi vagyok, egy hónap múlva mik lesznek a paraméterei és addigra még mennyi mindent megtanul. Én is tanulok ezerrel, na jó, lehet, hogy csak százzal, ha a lelkesedést nézemKép Tanulj Te is szorgosan!!

KataKép Dórika jobban van már? Most néztem a táblázatban, hogy a barátaink kisfiától kb. egy héttel idõsebb, de szerintem sokkal több mindent tud, mint a fiatalúr. Én például mindig csak hanyatt fekve látom az állókában (nem tudom ma hogy nevezik, amikor a tesóm kicsi volt, akkor még így hívták), az anyukája nem nagyon hagyja ülni sem, hogy ne terhelje a gerincét. Tudom, hogy a babák nem egyformán fejlõdnek, de akkor is.

KrisztaKép Már alig várom, hogy költözzetek, gyakrabban tudunk majd talizni. Házikó terve megvan már?

Képzeljétek, ma reggelre megszaporodtunk! A halaink közül valamelyik megfialt. Hármat láttunk! De sajnos a nagy vitorlás hal rögtön megevett kettõtKépKép Most nagyon utálom ezért!

Puszilok Mindenkit!
Dodus
Dodus

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságot és remélem használ is majd. Láza már nincs, de enni nem hajlandó. Csak szopi. Semmit nem tudunk beletukmálni. Most már nem is izgat, mert a cicit többször is kéri napközben. Kíváncsi leszek ad-e le valamit a súlyából, hogy nem eszik. Pénteken megmértük és 9.55 kg volt.
Viszont egy jó hír Kép: rájött a lelkem, hogyan kell mászni. Maga alá húzza a lábát és halad. Még nem mondanám, hogy mászik, de a technikára már rájött. Kép

Lina!
Köszönjük a gyógypuszikat!!! Kép Talán az vitte le a lázat????

Kriszta!
Ezt még nem hallottam a mandarinról, de ki fogom próbálni. A narancsot nem szereti, de hátha ezt majd elfogadja. Igaz most semmi nem kell neki csak a cici. Tegnap pépesre turmixoltam a banánt és úgy sem ette meg. Az elsõ nyelés után elfordult, és nem kellett több. Talán csípi a torkát? Azért mindenképpen veszek mandarint, mert mit veszíthetek? Majd jelentem a hatást!! Kép

Gyöngyöske!
Mi is gondolkodunk rajta, hogy lejjebb rakjuk a kiságyat, de egyenlõre nem nagyon van most benne, mert állandóan feláll, és állandóan el is engedi amibe kapaszkodik. Ilyenkor esik nagyokat és jön a bömbi. Úgyhogy most gyakorolja mellettem a "nem szabad elengedni"-t.
Szóval a hétvégén kiságy leengedés lesz ígérem. Kép

Marika!
Én sem tudtam kivenni belõle, hogy kislány, csak a magyarázat után. Kép Viszont tök jók a felvételek, fõleg a 3.

Dodus!
Azt mondják a fiúk lustábbak. Talán ezért tud többet Dóri.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

DodusKép

Hogy Nálatok mik történnek az akváriumban!Kép Kész horror! A tanulást pedig nem viszem túlzásba sajnos, de annyira nincs se kedvem, se erõm hozzá.Kép

Az biztos, hogy minden baba más, Martin már 5 hónaposan kúszott, mint a fóka, 6 hónaposan egyedül felült, és 6.5 hónaposan felállt, 7 hónapos korától pedig négykézláb rohangál. De erre meg azt mondta a doki néni, hogy õ meg mindent hamarabb csinál, mint az átlag. Ez van, ezt nem lehet irányítani!Kép Elõbb-utóbb minden gyerek megtanul mindent.

Kata007Kép

Örülök, hogy a kisasszony jobban van! Szerintem ne aggódj, hogy nem eszik, súlyban így is lekörözte a võlegényét!Kép Martin 8 hónaposan csak 8.40 volt! Ti meg még odébb vagytok a 8 hónaposságtól is!Kép Nem semmi, hogy nõ a leányzó! Nálatok nem lassult még a gyarapodás? Mert Martin fél éves kora óta kicsivel több mint 2 kilót hízott csak 5 hónap alatt, bár teljesen normális a súlya.

Csak én aggódok mindig, fõleg, amikor megírod, hogy Dórika mekkora!Kép Amikor a volt kórházi szobatársakhoz hasonlítom, akkor mindig megnyugszom, mert Martina most 8750 gramm, Balázska pedig 9700, úgyhogy mi ott állunk középen.Kép

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Most ment el a védõnõ. Azt mondta, hogy számítsak rá, hogy jó nagy baba lesz. Szerinte, amit nekem az UH a 28. hétre saccolt súlynak az a 30-32. hétre szokott lenni. Hát kíváncsi leszek. És holnap tanácsadáson végre nekem is fognak szívhangot nézni.Kép

DodusKép
Sajnálom a halakatKép, pedig biztos nagyon aranyosak voltak.

KataKép
Dórinak gratula a mászáshoz. Nagyon ügyi nagylány már.

LinaKép
Ilyen idõben nekem sem volt soha kedvem tanulni. Ilyenkor olyan jókat lehet aludni a könyv felett, nem?Kép

MarikaKép
És hogy fogják hívni a leányzót?

Most rohanok dolgozni, délután még benézek. Addig is legyetek jók és írjatok jó sokat.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok.
Panka küldi az infót a müv.házról, mert azért annyit megtanultam az elején töletek, hogy nem minden publikus. Este még benézek.
Zoli
bbendi

Sziasztok!

Mit szóltok milyen hidegek vannak kint, alig vártam, hogy hazaérjek. A boltba is csak azért mentem be, mert útba esik és egy kicsit melegedtemKép
Sok-sok gratut köszönjükKép

Dodus!
Látod, ha nem minket kínálsz meg a halakkal, akkor egymást pusztítják. Egyébként tényleg kár értükKép

Panka!
Ha minden igaz, akkor lesz egy Dorottya babánkKép Az UH-n nekünk is csak 2 fekete fehér képet adtak, de mi vittünk CD-t és videó kazettát, így van esti mozi és a képek beszkennelésével sem kellett bajlódni, mert a CD-n vagy egy jópár képKép
Most megint itthon ücsörgök és várom, hátha jön a védõ néni (lehet hogy félreértettük megint egymást és eljön ezen a héten?), bár nekem nem nagyon hiányzikKép
Levelet megkaptam, ha nem leszek orrfolyós, akkor nekem jóKép

Puszika mindenkinek és most már ne dolgozzatok sokatKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

PankaKép És a Ti babátokat hogy fogják hívni? A könyv feletti alvás néha engem is kísért, de azért próblok ellenállni. PÉNTEKEN VIZSGA!!!

KataKép Örülök, hogy Dórika jobban van. És küldök neki sok-sok puszit. A hétvégén elvittem a sok gyerkõc fényképét haza, hogy a párom is megnézhesse. Szerinte is mind nagyon sokat nõttek és nagyon aranyosak!Kép

Azt hiszem még nem írtam, de a kollégámék is babát várnak. Május elejére várható a kislány érkezése.

Ha hazamegyünk leellenõrizzük a halakat. Hátha maradt valami belõlük.

Puszi Mindenkinek!
Dodus
Dodus

Sziasztok!

ZoliKép
Úgy látom, hogy a helyszín jó lesz, bár még nem jött mindenkitõl visszajelzés.

MarikaKép
A Dorottya szerintem nagyon szép név. És hogy akarjátok majd becézni?

DodusKép
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Benjámin lesz a lurkó neve. De azért lány név is van a tarsolyomban. Pénteki vizsgához megy a drukk.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Köszönjük a dicséretetKép Becézni: Dotti, Dorka, meg majd meglátjukKép Te elárulod a lánynevedet? (Nekünk ha fiú, akkor Tamás)Kép

Dodus!
Nehogy sokat tanulj a vizsgára, mi úgyis szurkolunk, hogy sikerüljönKép Ugye a párod is megkívánta már a babákatKép

Gyöngyöske!
Hanga tényleg szép fejlett kislány lehetKép A beszámolót Hollósíról megköszönnémKép

Lina!
Martin biztos vigyázz az alakjára, ezek szerint tiszta anyjaKép

Lányok!
Szerintetetk utoljára nehéz dolgozatot adjak az én kis tizenakárhány éves kis szentjeimek? Most azon is nyüglõdök, hogy megbuktassam-e a fél osztályt, vagy csak a negyedétKép Ti mit csinálnátok a kis butákkal (akiket egyébként imádok, csak ezt õk nem tudjákKép)?

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

MarikaKép
A lánynév Molli Anna. Anyukám szerint nagyon lányregényes, de nekem annyira tetszik. És szerintem a vezetéknevünkkel is jól hangzik.

Szerintem azért nem legyen túl nehéz az az utolsó dolgozat.Kép Elég ha csak a osztály negyedét buktatod meg.Kép

Panka

panka

Panka!
Köszi a hozzászólástKép A lánynevetek tényleg nagyon jó csengésûKép Az Anna nekem is az egyik kedvenc nevem, a Molli pedig nagyon kislányosKép Jó választásKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép PankaKép

Nagyon szép neveket választottatok!Kép Én a következõnél gondban leszek, akár fiú lesz, akár lány, mert ez is nehéz szülés volt.Kép Ráadásul most arra is vigyázhatok majd, hogy Martin nevéhez is menjen a következõ kicsike neve, tehát lehetõleg ne valami õsmagyar nevet válasszunk. Nekem nagyon tetszik a Milán, de úgy, hogy Paál Milán, hát nem a legjobb.Kép Na, mindegy ez még odébb van, kb. 1 év múlva fogunk hozzá az újabb bébi legyártásához, így kb. 3 év lesz köztük.Kép

MarikaKép

Nekem két barátnõm is Hollósinál szült, nagyon jókat mondtak róla. Nekem csak az nem szimpi, hogy állítólag nagyon EDA párti, és azt is megpróbálja rábeszélni, aki nem akar EDA-val szülni. Bár ha nem teszi erõszakosan, akkor szerintem ez sem baj.Kép Engem nem lehetett volna meggyõzni, de ezt úgyis maga dönti el az ember.

Ja, a súly kérdés!Kép Ma megint megszállt az ihlet, ezt vártam már hetek óta, úgyhogy megint újrakezdtem a fogyókúrát!Kép Martin amúgy szuper súlyban van, mert az átlag 1 éves gyerek 9-10 kiló, úgyhogy ilyen téren pont átlagos.Kép De mondjuk õt etetni...

Ma egész jól haladtam a tanulással már tudom, hogy van olyan bûncselekmény, hogy Emberi ivarjest tiltott felhasználása, és olyan is, hogy Beavatkozás az emberi génállományba.Kép De ezeket nem tanultam meg túlzottan, remélem, nem kérdezik majd.

Puszika mindenkinek, Lina
Lina

PankaKép

Jól látom? Csak az én életkoromat javítottad ki? Ha másé marad a tavalyi, akkor azonnal kérem én is vissza a 27-et!Kép

Köszi, Lina
Lina

Panka!

Neked milyen UH adataid vannak? Most nálunk a legfrissebb a Hattyúházas. BPD 8.03, FL 5.64, súlyát 1618 g-ra becsültékKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Hadd kezdjem Gáspárral, kész van, müködik, de nem volt könnyû?????.

A találkozó helye tehát nagyjából rendben, Panka légyszíves gyüjtsd össze az idõpontok ajánlatait, hogy idõben foglalni tudjam a termet.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

MarikaKép
Örülök, hogy neked is tetszik a lánynév. De hát úgy is fiú lesz kisprücsök. De majd ha egyszer lesz egy lányom biztos így fogják hívni.
UH: Nekem a legfrisebb az 28 hetes és 5 napos. Itt a BPD 78mm, AC 264mm, FL 50mm, súlybecslés 1641g. Te a Hattyúházasnál mennyi idõs voltál? Úgy néz ki, hogy pénteken lesz egy potya Uh-om, de nem tudom, hogy arról lesz-e papírom.

LinaKép
Igen, jól látod.Kép Azt hittem, hogy így hogy szóltál nálad biztos esedékes a dolog.Kép De természetesen visszaírom a 27-et és majd szólsz ha javítani kell, jó?Kép

ZoliKép
Talival szerintem várni kéne egy kicsit, hátha enyhûlne az idõ. Nehogy a bébik megfázzanak, meg a betegek is hátha meggyógyulnak addigra.

Puszi, Panka

panka

PankaKép

Én arra gondoltam, hogy össznépileg javíthatsz mindenkinél, mivel 2003 van, alõbb utóbb mindenkinek esedékes a szülinap. De azért nekem nem sürgõs!Kép

Puszi, Lina
Lina

PankaKép

Én arra gondoltam, hogy össznépileg javíthatsz mindenkinél, mivel 2003 van, alõbb utóbb mindenkinek esedékes a szülinap. De azért nekem nem sürgõs!Kép

Puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

Mi ez a csendesség??????? Kép

Én is dolgozom ezerrel, de azért bekukucskálok folyamatosan.
Majdnem kaptunk a oltást, csak éppen nem érkezett meg a dokinénihez az oltóanyag.

Gyöngyöske!
Hogy pár napja feltett kérdésedre válaszoljak: Kinga ide a tapolcai oviba jár. Jó mert közel van. Kevés a gyerek.
Csak egy nagy csoport van, kb. 23-25 gyerekkel. Van 2 ovónõ, + 2 dadus.

Marika!
Gratulálunk a kisleányzó hoz. Hogy dícsérjem magam, én rögtön láttam a "csajos" részét. Gyakorlott a szemem biztos. Kép Kép

Kata!
Remélem mára már teljesen jól van Dórika. Kép

Panka, Neva!
Hogy haladtok lányok??? Én siralmasan. Kép Kép

Dodus!
Már én is nagyon várom, hogy kész legyen a házunk. Vásárolunk is ezerrel már minden félét. Lesz hidromasszázsos kádunk. Jobban mondva már van. Akcióba volt a Metróba. Nem is gagyi. Kép És a többihez képest megfizethetõ. Kíváncsi vagyok, hogy KInga mit fog hozzá szólni.
Egy kérdés: Milyen kábeltévé van nálatok? Hány csatorna, mennyiért??
Azt már megtudtam, hogy UPC nincs Arnóton. Ez azért szomorú, mert így nem lesz kábelnet-ünk. Találhatunk ki mást.

Lina!
Szépen nõ Martin.Kép Én is azon filózom, hogy Kristóf nagyon hamar utol fogja érni Kingát legalábbis ruha méretben.
Kinga 98-ast hord és õ már 3 éves, Kristóf még csak 4,5 hónapos, de már kinövi lassan a 68-ast.

Zoli!
Gáspár mely típusát képviseli az autótársadalomnak? Kép Nagyon ügyesen kitaláltad a tali helyszínét.Kép

Majd még ha tudok, jövök.
Kriszta
dkriszta

Sziasztok Lányok
Panka én úgy értettem, csak rosszul írtam, hogy már eldöntött a dolog, késõbb lesz, ehez képest kellene az idõpont, amikor már megenyhül az idõ és meggyógyul aki beteg.
Zoli.
bbendi

Sziasztok!

Mi ez a csendesség??????? Kép

Én is dolgozom ezerrel, de azért bekukucskálok folyamatosan.
Majdnem kaptunk a oltást, csak éppen nem érkezett meg a dokinénihez az oltóanyag.

Gyöngyöske!
Hogy pár napja feltett kérdésedre válaszoljak: Kinga ide a tapolcai oviba jár. Jó mert közel van. Kevés a gyerek.
Csak egy nagy csoport van, kb. 23-25 gyerekkel. Van 2 ovónõ, + 2 dadus.

Marika!
Gratulálunk a kisleányzó hoz. Hogy dícsérjem magam, én rögtön láttam a "csajos" részét. Gyakorlott a szemem biztos. Kép Kép

Kata!
Remélem mára már teljesen jól van Dórika. Kép

Panka, Neva!
Hogy haladtok lányok??? Én siralmasan. Kép Kép

Dodus!
Már én is nagyon várom, hogy kész legyen a házunk. Vásárolunk is ezerrel már minden félét. Lesz hidromasszázsos kádunk. Jobban mondva már van. Akcióba volt a Metróba. Nem is gagyi. Kép És a többihez képest megfizethetõ. Kíváncsi vagyok, hogy KInga mit fog hozzá szólni.
Egy kérdés: Milyen kábeltévé van nálatok? Hány csatorna, mennyiért??
Azt már megtudtam, hogy UPC nincs Arnóton. Ez azért szomorú, mert így nem lesz kábelnet-ünk. Találhatunk ki mást.

Lina!
Szépen nõ Martin.Kép Én is azon filózom, hogy Kristóf nagyon hamar utol fogja érni Kingát legalábbis ruha méretben.
Kinga 98-ast hord és õ már 3 éves, Kristóf még csak 4,5 hónapos, de már kinövi lassan a 68-ast.

Zoli!
Gáspár mely típusát képviseli az autótársadalomnak? Kép Nagyon ügyesen kitaláltad a tali helyszínét.Kép

Majd még ha tudok, jövök.
Kriszta
dkriszta

Kriszta!
Kristófnak milyenek az hossz/súly adatai? Hanga most 65-66 cm, és 6500 gr. Jelenleg 68-74-es rucikat hord. Most aluszikálnak a lányok, tudják, hogy a maminak tanulnia kell. E helyett kicsit nezek. Kép

Panka, Marika!
Nagyon szép lányneveket találtatok. Nekem is van még néhány név a tarsolyomba, na majd az unokáknak.Kép

Lányok, Zoli!
Nem tudtok jó spanyol ill. angol tanárt? Olyan kellene aki már bevált, tuti jó. Ha esetleg még a gazdasági szaknyelvhez is ért az már csúcs lenne.

Kata!
Dórika gyógyulgat már???

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

GyöngyöskeKép

Amíg Martin aludt, én is tanulni akartam, de alvás lett belõle.Kép

PankaKép

Most már nálam is olyan furcsa a Babanet!Kép Olyan lassan hozza be az "Elmúlt napon"-t, hogy alig gyõzõm kivárni. Az elõbb meg azt írta ki, hogy nem tudja elküldeni, amit írtam, erre itt van 2x is!

KrisztaKép

Nekem is lesz hidromasszázs kádam, bí-bí-bííí!Kép De persze már az új lakásban.Ti mennyiért vettétek? Én még csak nézelõdõk, de némelyik oly drága, mintha aranyból lenne. És kiharcoltam egy mosogatógépet is. Azért ennyi jár nekem, ha már a férjecském házimozit akar!Kép De mi még nem vettük meg ezeket, egyelõre a legfontosabb az lenne, hogy a csempe, járólap, tapéta, stb. után járkáljunk, csak még a szakiktól nem kaptuk meg az árajánlatot, amin kiszámolják azt is, hogy mibõl mennyit kell vennünk.

Most hirdettük meg a lakást, és már vannak érdeklõdõk, pedig csak tegnap jelent meg! Szorítsatok, hogy minél jobb áron el tudjuk adni!Kép

Képzeljétek, Martin tegnap udvarolt! (Kata007, lécci ezt Dórikának ne mondd elKép) Itt a házban lakik Hanna, aki 4 hónappal idõsebb Martinnál, és tegnap együtt játszottak. Martin állandóan le akarta teperni! Megsimogatta a haját (pontosabban ütögette a fejétKép), fogta a kezét, és hátulról próbálta ledönteni. Hát olyanokat röhögtünk rajtuk, mert Hanna meg hol hagyta magát, hol pedig menekült. Martin meg rozoga lépésekkel utána, de ugye így esélytelen volt, mert a csaj már rendesen jár, és szalad, nem úgy, mint õ. Erre négykézláb ügetett utána! Nem volt semmi látvány!Kép

Azt még nem is írtam, hogy szegény barátnõmön, aki decemberben szült, kitört a szülés utáni depi, de sszerencsére már jól van. Szegény állandóan sírt, és nem tudott kettesben maradni a bébivel. Úgy sajnáltam, kapott antidepresszánst is. Most már úgy néz ki, hogy minden oké!Kép Úgy örülök!

Na, húzok tanulni! Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok!

Úgy látom ma kicsit sok az ismétlés ismétlésKép

Kriszta! Majd írok egy levelet a kábeltémáról. Irigykedem a hidromasszázs kád miattKép

Gyöngyöske! Nekem sajna nincs ilyen jól bevált tanárom, de ha találsz egy jó angolost, lehet, hogy én is igényt tartok majd rá. Tényleg jó gyerkõceid vannak, hogy hagynak netezniKép

Semmi kedvem tanulni, dolgozni. Inkább aludnék nagyot!
Tegnap délutánra persze egy kis halunk sem maradt.Kép Talán mi rontottuk el, mert nem halásztuk ki rögtön õket. Ezt még gyakorolni kell.
Nem is rontom itt tovább a levegõt, megyek haza!

Puszilok Mindenkit!
Dodus
Dodus

KrisztaKép
Hát én is elég lassan haladok. Az a baj, hogy nem csak rajtam múlik a dolog, hanem az ügyfeleken is és õket meg nem nagyon izgatják a határidõk.

LinaKép
Hát nem lehet elég korán kezdeniKép Biztos nagyon aranyosak voltak a gyerekek. És merre lesz az új lakás, persze csak ha nem titok.

GyöngyöskeKép
Tanár ügyben sajna nem tudok segíteni. Este majd még megkérdezem páromat, hátha õ tud valakit.

DodusKép
Ez az idõ tényleg elég álmosító. Nekem sem volt kedvem semmihez egész nap.Kép

Puszi, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?