Gyerek elküldte!
Halika!!!!
Napsütéses napokat!
A bulival,legalább fantáziában felpezsdültünk!
Kezdjük el szervezni mondjuk a tavaszra, aztán majd meglátjuk!
A gyereket addigra apához szoktatjuk lefekvés ügyileg, szopizós babóknak gyűjtöttök tejcsit (mondjuk nagy aszám, enyém gyerek magától lökött el, bruhahaha), és hasunk csini lesz! Ruhába visszafogyunk!
NA??????
De ha nem megy, akkor talizzunk legalább!!!!
LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Áprilisban elviszik az autóm és nem tudom lesz e sajátom! Mert uyge építkezés!
A Rózyadomb jó ötlet volt, de mi nyertün ka lottón, és a többi játékon!
Bár, egyszer eljátszottam a kaszinó gondolatával, de csak az a baj, ha nem nyernék, mehetnék a Dunának!
Marad az MKB széfje!
Sára
Ez a kenyér megvonás nálam is bejön, de sportolj valami,mondjuk napi 3*20 felülés, kitörés, fekvőtámasz, nyújtás, Rubintos Rékuci!. Kezdetnek. Aztán lehet majd futni, vagy görkorizni,mint Gabek!
Szóval a rigók túlélték a tegnapi napot?
Dóra
Nekem vettek le ahasmról,mert belemartam és elváltozott, nem volt vészes,ambulánsan csinálták, anno még 1995-ben!
A hasamról vették le.
Miért? Neked is van ilyen változó anyajegyed?
Lilla
Fel a fejjel.Azt hiszem,ezen mind át fogunk esni! Sajnos!
Egyébként az egy kanállal való evéssel vigyázzatok ,mert a rossz fogakat okozó baktériumok ilyenkor kerülnek át a gyerek szájába!!!!
Nincs lefetye a gyerek kanalával,kezéről!!!
Ariadne
Melyik központba jártál? Akkor mi egyidősek vagyunk? (34 én is)
Mi kálisok vagyunk!
NAgy gratula!
Van kedved mesélni magadról?
Enyém doki Melczer dokibá! Maximálisan elégedett vagyok vele, kedves az aszisztense is a rendelésén, és a szülésznő, akivel dolgozik, ő is nagyon jó!!!
Mindegyikőjük megválszolt minden hülye kérdésem!
Úgyhogy csak bátran!!!!!
Képzeljétek csemetémnek több a dudor a fején,mint a füle!!!!
Ácsingózás, kapaszkodás eredménye!!!!
Csak az a baj,ha sokat borul a ygerek, akkor nő az esélye,h ogy agyvérzést, tüdőembóliát akphat, mert kis vérrögök alakulnak ki, amik egyszer majd bajt okzhatnak! Néha csak állok mellette és várom,mikor haladunk tovább! De van úgy,hogy dolog van, és csak a dübbenésre megyek be! Ma már nem is sírt! Nagyon helyes! végül is desszanatos volt! Nem????
Zene:
Ezek a nosztalgia zenék engem is érdekelnének! Megegyezhetünk, hogy cd-ket kifizetem?????
Ági,Mandala???
Megyek, mert anyós és apa lassan hazaérnek és ebédet befejezem!
Mai menü: csirkemellfilé gombával és bébirépával megsütve és rizsa! (Tepsis krumpli lenne jó hozzá,de nincs pityóka)