Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Joe,
sajnálom,hogy Boti megint beteg!:(

Sajnos Hanna is...:( náthás,és mintha megint váladékozna a füle. :evil: :cry:

PEPÉNEK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép

Pusz
Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok,

Joe,

Nálunk Daniellának voltak ilyen lázas korszakai. Két hónapos korában kezdödött. Csak magas láz 3-4 napig, más semmi. A dokik mondták, hogy van ilyen gyerek, aki így reagál a bacikra és a vírusokra. Két-három hetente jelentkezett nála, de csak a téli félévben.

Két éves koráig próbáltam beletörödni, hogy lehet, hogy így van. De legbelül sosem nyugodtam meg. Fogtam a gyereket, bevittem a kórházba és elmondtam, hogy mennyire idegesít ez engem, szerintem vmi baja van.

Mondták, hogy O.K., bár a gyereken semmiféle betegség jele nem látszik, azért megvizsgálják tüzetesen az én megnyugtatásomra. Vettek egy csomó vért töle, alig találták szegénynek az ereit, kérdezték, hogy valóban akarom-e ezeket a vizsgálatokat, mert szegény Daniella már a végén nagyon sírt és már sajnálták, hogy feleslegesen szurkálják. Kértem, hogy csináljuk végig. Nem találtak semmi bajt nála.

Öt éves korára kezdtek a lázas ciklusok csökkeni, most hatévesen csak egyszer volt egy kis höemelkedése, pont két napja.

Lehet Boti is ilyen. Csak a téli idöszakban lázas? Mint anyuka, gondolom te is minden rosszra gondolsz. Beszélj a gyerekorvosoddal és gondolom, majd próbál megnyugtatni.

puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Lányok, köszönöm a válaszokat!
Múltkor vizsgálták keresztbe kasul Botit, de akkor tényleg nagyon durva gyulladás volt a szervezetében. Ha valakinek mondd valamit a CRP-je 386 volt, mikor a normál érték 10 alatt van. :shock:
Gondolom ha nem javulunk hétfőig akkor megint megyünk kórházba kivizsgálásokra.
Az az igazság, hogy most már rutinosabban bánok a lázzal, nem hagyjuk felmenni nagyon. 4 óránként kap Cataflant, és Noraminopheazoni kúpot felváltva. Ha a kettő között sem megy 38 alá hűtőfürdőztetem. Szóval így tellnek éjjeleink nappalaink. Próbálok higgadtabb lenni, nem pánikolni. Csak megint azt érzem, hogy tellnek a napok és semmi javulás. Ha nem kapja a lázcsill, egyből szökik fel neki. Óránként mérem ha gyanús.

Csilla, Sára!
Reménykedem, hogy Boti is csak a lázasodós fajtába tartozik!
Nem lehet baja!!!
Amúgy meg ha csak hőemelkedése van alig bírok vele. Rosszcsont.
Most épp a legnagyobb problémám, hogy sehol nem lehet kapni szilikontalpas zoknit. Boti rohangál a kövön és egyfolytában hanyattvágódik. Futva közlekedik.
Délelőtt azért vittem majdnem be a kórházba, attól féltem betört a feje...de valszeg csak egy nagy monoklija van szegénykémnek.

Ti mit adtok otthon a gyerek lábára, hogy ne csússzon el?
Csúszásgátlós zoknival zakózik a legnagyobbat, semmit sem ér.
Szandál?

Timi!
Sajnálom Hannát! Jobbulást Nektek is!
Na, a mi két babánk a topic legsűrűbben beteg babója. :(

Panzej!
Én is nagyon szeretem olvasni amit a tesókról írsz!
Elmentettem azokat az írásaidat, még jól jöhet lélekerősítőnek! :)

Joe
joe

Sziasztok!

Joe!
Sajnálom, hogy megint beteg lett Boti! :( :( Nem lehet, hogy egyszerűen csak meghűlt kicsit és mivel biztos egy picit le van még gyengülve a szervezete, azonnal lázzal reagált?

Irtad, hogy Botit tetőtől-talpig kivizsgálták. Manduláját, gyomrát, mindenét megnézték és semmi? Nem minta azt akarnám, hogy találjanak valamit, félre ne érts, csak próbálok veled gondokodni.

Ha allergia irányában szeretnéd kivizsgáltatni én egy helyet tudok, ahol kicsiket is kezelnek. Ez a Budai Allergiaközpont, a Mechwart-ligetnél vannak. Ez egy magánrendelő, én saját problémámmal voltam náluk, de van külön doki pici gyerekekhez. / Sára! Lehet, hogy erre emlékeztél? Nekem nem jutott más eszembe allergia témában/
Sajnos mást nem tudok. A gyerekorvos nem tudna beutalót adni valahová nektek?
REmélem, kiderül végre, mi okozza ezekt a lázasodásokat Botinál!

MOat mennem kell, telcsi van!
kgk

Joe, jobbulást Botinak!
Nálunk Balázs szandiban van itthon, mert kő van és ő is folyton zakózott. A szilikontalpas zoknit nem viselni el a lábán - vettem párat jó sok pénzért és azonnal letépi magáról, mert idegesíti. Szóval szerintem szandi.

Timi, Hannának is jobbulást!

És Pepének boldog szülinapot!!!

Sajna mostanában ritkán tudok jönni, mert kicsit bedolgozom itthonról a régi munkahelyemre és nem sok időm marad szabad.
Azért majd igyekszem gyakrabban jönni.

Puszi

Kép
emma8

HALIKA!

Botinak,Hannának, Bíínek jobbulást!!Mennek a gyógymanókezerrel!

Pepeének boldog első szülcsinapot! So kilyet még!

Mi megint háznézegetéssel töltöttük a napot! Szigetszentmiklóson találtunk egy nagyon szép vadas új házat, már csak mi hiányzunk belőle. Van benne légkondi, redőny, kifestve, 3 szoba, nappali, konyha, kamra,fürdő, mosókonyha, ebédlő, két teresz, távirányítós kapu, teljesen kész kerítés, riasztó, szééééééP!
És meg is tudnánk venni!Csak apának kb.1,5 óra a munkahely!Nekem okés lenen, 30 perc! :lol:
A másik ház Fóton van, és ott fordított a helyzet munkahely elérését nézve!
DILEMMA!

Joe
Tesóméknál is a szandi van bevezetve otthoni közlekedésre!

Prücsök
Írtad,hogy van fölös vizipelusod! átvehetnék tőled 1/2db-ot?
Tényleg! Ez alá kell rendes pelus??? :shock: :shock: :shock:

Kép
anid

Sziasztok lányok:)

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket. A bulit holnap fogjuk tartani, kiváncsi leszek mit szól majd a tortájához a fiatalúr:):):)

Képeket majd utána prezentálok nektek:):):)

Joe

Mennek a gyógymanók ezerrel hogy segitsenek a lázat levinni. Probáld meg a belladonnát is adni közben, mint homeos bogyó biztosan rá tud segiteni a többi gyógyszerre.

anid

az uszó pelus alá nem kell másik pelus, de ugy öszintén mit szeretnél kezdeni egy fél darabbal ? :wink: :P :P elhiszem hogy vékonyka lánykád, no de nem ennyire :P :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát és kellemes hétvégét :)

puszi

Ági és a fiúk, ahol az egy éves nagylegény sexel aludni :P

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ÁGI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1-2db,csak rosszul írtam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

Agiboszi, Pepenek boldog szulinapot kivanunk! Isten eltesse sokaig!!

Joe, majd irjal, mi van Veletek! Annyit gondolok Ratok!

Nalunk ma vendegek voltak, es egesz jot foztem!! Nagyon klassz volt egy kicsit szocializalodni -felnottekkel is :)

Szep estet mindenkinek!
P

Kép
Kép
panzej

Ági,

Pepének nagyon boldog szülinapot kívánunk!
puszi
Csilláék

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!

Egész nyugis éjszakánk volt, semmi hűtőfürdő, borogatás meg ilyenek. :) Még kúp sem kellett, sőt mi több a Cataflamot is 10 órával később kapa (eddig 8 óránként kellett adni) (elaludtunk :) ) és nem volt semmi.
Lehet, hogy javulunk????? :lol: Bárcsak!
De akkor nem lesz kivizsgálás és már soha nem tudjuk meg mitől lázasodott be újra. Amit azért fontosnak tartanék!!

Tegnap elcipeltem szegény beteg gyereket zoknit vagy szandált nézni, mivel már tényleg jobban féltetem a koponyatöréstpől mint a lázgörcstől.
A budaörsi Auchanban van egy szupi cipőbolt (Sebastiano) ott sikerült venni szandit. Boti cipőjét is ott vettük korábban. Jó kis hely!!

Emma!
Nem adnál el nekem egy olyan szilikotalpas zoknit?
Hátha Boti elviselné. Én nem vagyok kibékülve azzal, hogy szegény gyerek napi 12 órát szandiban legyen. Mi is egyből lerúgjuk a lábbeli, hacsak tehetjük, nem? Én mezítlábas párti vagyok! :lol:

Az erőszakszerevezet nem hagy, megyek mielőtt shut downolja a gépet.

Joe
joe

Sziasztok:)

Dobok gyorsan képet a szülinaposról, sajnos tortás csak videon készült, mert lusta anyja nem töltötte fel az elemeket előre és szépen lemerült a gép :( A videóról meg nem tom hogy kell kivágni képkockát...

Kép

Kép

Ilyen volt :)

Kép

sok puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

Pepének
Utólag is boldog szülinapot :-)

De hát ez az egy nap késés remélem nem nagy baj :roll:

Joe
hát én inkább hagynám a fenébe a kivizsgálásokat,lényeg az, hogy elmúljon és többet vissza se térjen. Az a jó, ha nem hallasz a betegségről semmit többet.

Lilló
Nektek is jobbulást, bár gondolom Bíí azóta jobban van.

Ez a mozgás téma már régóta foglalkoztat, természetesen a fogyás jegyében :wink: , de valami olyat szeretnék tenni amit a gyerekkel együtt lehet, és kitaláltam már rég, hogy babakocsival kellene görkorizni, és ma ki is próbáltam, és iszonyat jó volt :) .Annyira leizzadtam, mintha a Margit szigeten futottam volna egy kört, ezt is műveltem korábban, de hát gyerekkel mégsem futhatok :oops: .
Így most a Hajógyárira mentünk, és volt egy néni aki be is szólt, hogy "nahát milyen sportos anyuka!" Szóval tisztára büszke vagyok magamra :D :D
Mire hazajöttünk apa elugrott a kedvenc cukrészdánkba, tehát az elveszett energiát gyorsan pótoltam, de olyan jól esett az aktív mozgás.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172421683.58.gif[/img] Útólagi is Nagyon Boldog 1-ső Szülinapot Kívánunk Pepének!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Megpróbálok nektek írni, majd meglátjuk, hogy sikerül-e....

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációkat és a jókívánságokat :). Lassan belejövünk az itthoni életbe a kórház után. Igaz akkor még átaludta az evések közötti időszakokat, most pedig éjszakánként azt hiszi nappal van és szórakoztatnunk kell őt. Napközben meg tiszta hülye vagyok a fáradságtól...

Egy gyors szüléstörténet:
Február 9-én pénteken 7.30-ra kellett CTG-re mennem éhgyomorral, még innom sem volt szabad. Mondhatom, Emily úgy döntött, hogy nem fog mozogni amíg kaját nem kap, így az eredményem nem lett valami jó. A dokim gyorsan elküldött UH-ra, hogy megnézzék minden rendben van-e, mert Ő a CTG eredmény alapján nem volt valami nyugodt. Az UH-on azt mondták minden renben, egyedül a magzatvizem kevesebb az átlagosnál. Az orvosom ezután úgy döntött, hogy mégegyszer be kell, hogy feküdjek CTG-re, de akkor már a szülőszobai részlegen. Egy hatágyas szobába kellett bemennem, ahol az ügyeletes szülésznő (Dömötör Margit) vett "kezelésbe"... Kb. 20 perc után bejött hozzám és azt mondta, hogy Február 9. lesz a kisbabám születésnapja :) Innen aztán felgyorsultak az események. A férjem kiment a csomagokért a kocsiba (már elő voltak készítve, mert ugye nem lehet tudni...), utána bevittek minket a szülőszobába, ahol előkészítettek császárhoz... Spinális érzéstelenítőt kaptam, mivel EDÁ-s nem volt nekik készleten ?!? Olyan furcsa volt, tele volt a műtő tanulókkal, vagy 15-en voltak ott. Nem volt valami kellemes érzés, ahogy az érzéstelenítő után tiszta tehetetlenül fektettek fel a szülőágyra (persze mindenféle öltözék nélkül) közben 15 pár szem engem néz... De megérte :) 12.36-kor kaptam meg az érzéstelenítőt és 12.47-kor Emily már kint is volt. Az egy fantasztikus érzés, amikor a vállamra teszik. Igazatok volt, nagyon örülök, hogy az ébrenlétes fájdalomcsillapítást választottam. Kb. 1 percig volt velem, utána kivitték Andy-hez, aki babázhatott vele, amíg engem "rendbeszedtek". Utólag kiderült, jó, hogy aznap császároztak, mivel nemcsak, hogy fejjel felfele feküdt, de még ferdén is, ami veszélyes volt... A műtét után felvittek az örzőbe, másnap pedig átmehettem a gyerekágyra. A kórházban mindenki nagyon aranyos volt, nagyon aranyos lányokkal voltam egy szobában. Mindannyian ugyanazon a napon lettünk császározva és az örzőből ugyanabba a szobába kerültünk. Ennél jobb nem is lehetett volna. Annak viszont örülök, hogy hazajöttünk, mert a hazamenetel napján 2 új szobatárs érkezett, akikkel nem szívesen maradtam volna ott. Emily besárgult, így az utolsó ott töltött nap éjjelén kék fény alá tették. Csak 3-kor derült ki, hogy mehetünk-e haza (jöhettünk :)). Nagyon megijedtem, hogy maradnunk kell, igaz a főnővér megigérte, ha maradnom kell, áttesz egy másik szobába. Szóval aranyosak voltak. Hát ennyi volt, gyorsan és tömören.

Minden kismamának szurkolok, én is nagyon féltem az ott töltött napoktól, de higgyétek el, nem kell :) Amúgy nem tudom mióta van így, de a rendesen szülőket a szülés utáni 3. napon a császárosokat pedig a 4. napon engedik haza. Nekünk 1 nappal tovább kellett maradnunk, mert nagyon fájt a sebem, de már kedden jöhettem volna haza.

Most mennem kell, majd még jövök :)

Renáta

Kép
renatac28

Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Pepének!

Kép

Emily és Renáta

Kép
renatac28

Sziasztok!

PEPÉNEK Boldog Első Szülinapot!

Betegeskedőknek Gyógymanókat!

Mi,vagyis a Norbi eddig kiscipőben, most szandiban van.

Renáta: olyan jó olvasni a szüléssztorikat!

Lilla:persze, átveszem!
Majd megint cserélgetünk.

Ági:Hát nem semmi, hogy elrepült ez az 1 év!
Látom "jó" fiú Pepe :lol:
Még emlékszem,amikor a Ti szobátokba mentünk látogatni a szülésfelkészítőn.

Norbi megy!
Sőt fut!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Szép estét!

Nagyon termékenyek voltatok megint. Csak győzze az ember olvasni. :)

Huncut,
Gratulálok az első fogacskákhoz! Most aztán már jöhet a husika. :wink:

Ági,
Pepének utólag is nagyon boldog 1. szülinapot és még sok-sok ilyet kívánok! :P :P :P

Sára,
Mosószódát hol lehet venni?
A Sinlacból tudom, hogy 50g az alap adag, de az nekünk egyelőre sok, így össze-vissza arányban keverem a gyümivel vagy főzivel, attól függően mi a hozzákeverendő. Az érdekelt, hogy te mennyi gyümit/főzit adsz hozzá.
75g-t nem tudom mikor fogunk megenni - pláne főzivel kiegészítve. :roll: Néha tök jó étvággyal eszik, néha meg úgy kell trükköznöm, hogy egyen. Bezzeg a kölesgolyóra sikerült rákapatnom. :oops: :lol:
A Gryllus Vilmos cd érdekel. Nekem Kaláka összes megvan egy cd-n mp3-ban, ha az érdekel. :) A kedvencem a "van egy kis szék 3 lábú..."
Ma kaptam kölcsön Halász Juditot és Gryllust vegyesen, de az is mp3-ban van.

Dorka,
A Corában most lesz sátor (mini iglu) alagúttal, tegnap néztem az akciós újságot. Ráadásul katicás, úgyhogy nagyon csábít engem is. :roll:

Mesa,
A 60-as évek gyerekdalaiban mi van? Apukám mindig ilyeneket énekel a manónak (Apu hogy megy be...?, Egy kisöcsit kérek a szülinapra...) és én nagyon szeretem. Lehet, hogy érdekelne. Megoldható lenne esetleg egy másolás? :oops:

Timi,
Édes ez a Micimackós szülinapi szöveg. :lol: Olyan jókat találsz mindig!

Anid,
Vizipelust adok persze szívesen! Elküldjem postán? Nekünk azt mondták, többször is használható egy, így én az elején megszárogattam őket a radiátoron.
1,5 órás út Herceghalom-Duna Plaza is tud lenni apának, ha a forgalom úgy adódik. :( Nem egyszerű, de ne abból induljatok ki, hogy most hol dolgoztok, hiszen ez változhat majd az évek folyamán - szerintem. Drukkolok, hogy megtaláljátok az igazit! :wink:

Gabek,
Tök jól hangzik ez a görkorizás! Ügyik vagytok! (És éljen a süti! :oops: :P )
Kedden indul itt Hercegen hastánc. Énmost abban bízom, hogy hosszabb távon bevállalható részemről és apa részéről is Blankát illetően. Na meg abban, hogy az is fogyaszt... :roll: Rita, nyugtass meg!

Lilla, Joe,
Remélem Bí és Boti is tartósan gyógyultnak mutatkoznak már! Egy letáborozó gyógymanó hadosztályt készenlétbe állítottam. Ha szükséges, bármikor küldöm. :)

Ami pedig a kuplerájt illeti, én nem nagyon szeretem és amikor beköltöztünk, minden héten csilli-villire vikszoltam a kecót, aztán rájöttem, hogy nem én vagyok a házért, hanem fordítva. Na azóta ésszel és mértékkel tüsténkedem és lehetőleg olankor, ha apa nincs itthon, hogy ne tőle raboljam el a drága időt.

És a mai sztori: Blanka lepakolta a fürdőszobában a polcot, többek között a tampont is és miután megszerezte, kis kezeiben egy-egy tamponnal mászott a lábam körül nagy elégedettséggel időnként meg-megrágva azokat. :P Édes pofa.

Holnap megyek bébi őrzőt venni, mert ebben a mai cidriben sikerült megtorokfájósodnom, de csak nyitott ablaknál hallom a kint szendergő nyekergését, ha felébred. :( Van márka javaslat? Philipsre gondoltam...

Jó éjt, irány az ágy!

prucsok

Szia Joe !

Nálunk hasonló a helyzet. Kislányom 2 napja lázas. Semmi más tünet.

Valaki írta a belladonnát, nagyon jó ötlet !!! Holnap beszerzem !
raszabo

Sziasztok!

Pepének nagyon sok boldog születésnapot kívánunk.
Egy kis tünemény, tündériek a képek.

Renáta!
Gratulálok Emilyhez gyönyörű, formás kicsi lány. Sok tejcsit.

Joe!
Jobbulást Botinak.
Egy napot bent töltöttünk a Tűzoltó utcában szintén magas láz miatt. Kérdeztem a nővérkétől miért ment le lassan a Laura láza és egyből azt kérdezte milyen lázcsillapítót kapott. Azt kapta, amit újszülőtt korában felírtak és én balga egy felet adtam csak neki. Persze, hogy nem ment le a láza. A mi akkori 7300 gr-hoz több, mint egy kúp kelett volna 125mg.

Ezt biztos Te is tudod, de hátha tudtam segíteni.
Mégegyszer jobbulást.

Andi

Kép
andusz

Joe, nagyon szivesen odaadom neked ajiba, ha megírod priviben a címed elpostázom. Egyébként 19-22-es méret. Az jó?

Kép
emma8

Sziasztok!
34 éves vagyok, és már több, mint 10 éve SOTE II-re járok. Ott szültem mindhárom gyerkőcömet, és most a negyedik is ott jön a világra. Csak orvost váltottam időközben, mert a régi orvosom nyugdíjazták. Végig "asszisztáltam" a szülőszoba felújítást, tehát volt szerencsém a régihez, és most az újhoz is. A terhes pathológia és a gyerekágy "vendégszeretetéről" ne is beszéljünk! Szerencsére a dokim és a szülésznőm profi, úgyhogy őket semmi pénzért nem "cserélném le".

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Pepének boldog elsö szülinapot és még sok-sok ilyet kivanunk! :D

Renata, köszönjük a szüléssztorit! :) Remélem jol vagytok és azért tudsz egy picit pihenni! A vonalzotok nagyon édi.
(és egyébként megkérdezték, hogy ott lehetnek-e az orvostanhallgatok?)

Moni, nagy-nagy gratula az elsö fogacskakhoz, hurra!! :)

Gabek, nekünk futo babakocsink van, de bevallom nem emiatt vettük (hasznaltan) szoval még nem probaltam ki ugy. Van hozza egy kis izés, ami összeköti a csuklomat a kocsihoz, stb, vicces. Felcsigaztal, lehet kiprobalom ugy is...
En is szeretnék vmi olyat sportolni, amit gyerekkel lehet. Itt a MOM-ban van torna, de nekünk pont alvasidöbe esik.

Kinga, lehet, hogy kevertem a dolgokat :roll: Vagy egyszer Timinek ajanlottal egy orvost, nekünk meg egy "gyermek allergia központot" és összekutyultam a kettöt...

Prücsök, érdekel a Kalaka összes!! 3 labu szék vicces nalunk a "volt egyszre egy iciri-piciri kismacska.... " a kedvenc. :)
Nem tudod, hogy MP3-at lehet-e CD-re irni? Valaki?
Ha nem akkor is OK, megoldjuk.
Következö tali jo az atadasra? :lol:
Mososzodat a Hold boltban szoktunk venni (XI. ker, Szabolcska mihaly utca). De biztos, hogy sok mas helyen is van. Itt talan ki tudod nyomozni: http://www.tudatosvasarlo.hu/bioboltok/city.php
Sinlac: altalaban csak par evökanalnyia fözi v gyümölcs.
Jarsz még jogara? Mert a muzeum krt-on a bio ABC-ben biztos van (ELTE-vel szemen). Hogy is hivjak a joga studiot, ahova jartatok?(hugom menni akar).

Anid, milyen jo, hogy mar talaltatok 2 hazat is, ami tetszik!! Most megy az agyalas gondolom... Akkor mégsem leszünk szomszédok? Bar Fot elég közel van.

Kupleraj: engem alapvetöen nem zavar, mint irtam, de mostanaban fraszt kapok néha, mert az egész lakas allandoan tele van mindenféle dolgokkal, marmint a földön, alig lehet közlekedni. A konyhaban ki van ramolva a szekrény, naponta 8-szor pakolok vissza, a cipös polc, ami mar csak sapka, sal és papucs polcnak szolgal allandoan le van ramolva, a komodbol is a ruhak, stb... ééés egy csomo pakolos hely tiltva van szoval még egész jol allunk :lol:! Meg kell szokni, ennyi azt hiszem.

Nalunk a legujjab "tudomany": V szétröhögi magat, ha pukizik! és 10 fogunk van (nem egyszerre bujtak ki:). Tudja, hol a laba, a füle, feje, pocakja, orra és a legjobb: tudja mit jelent az hogy "vidd vissza a helyére"!!! :lol: :lol:

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok :)

Nagyon aranyosak vagytok , köszönjük a köszöntéseket mégegyszer.

Pepe igazi nagy fiú már tényleg, a fején látszik is a nyoma a kis felfedező zseninek :wink: :P :P

Ami a kuplerájt illeti már nem tudok rá mit mondani. Sára amit leirtál az nálunk csak kezdeti, ugy mond még rend állapot :lol: :lol: Múlthéten két óra alatt a hálószobánkból a két gazfickó akkor dzsamborit csinált, hogy a végén csak ugy tudtam kitakaritani hogy fogtam a partfist és mindent amit a földön találtam kisöpörtem a nappaliba, majd a kupac közepébe ültem és magam köré raktam vagy 5 fajta dobozt és szelektáltam, hát mit ne mondjak vagy másfél órámba került mire közlekedni lehetett :):):)

Sára

Lehet CDre irni mp3at minden további nélkül. Kaláka ügyben most néztem meg hogy 15 albumom van tőlük (ebből 3 inkább csak felnötteknek szóló)
Gratula Vince új tudományaihoz, nagyon édik a babócák mikor mutogatják mi hol van rajtuk.

Renáta

Köszönöm hogy megosztottad a születés történetedet. Spinális után meddig nem mozoghattál?
Babóca majd belejön hogy mikor van nappal és mikor van éjszaka, csak türelem játék kérdése :wink: :wink:

Prücsök

a 60as éve slágereinek megprobáltam bemásolni ide az dalcímeit, sajna nem ment, kifogott rajtam és most lusti voltam egyesével ide irogatni, de majd elküldöm neked mailban :)
Blanka is édes lehet az új tudományával :):):)

Gabek

Azta milyen sportos anyukánk van:):) Nah a görkori az amit nem hiszem hogy nekem találtak ki, (bááááááár láttam már cirkuszban
fellépni barna macit görkorival :wink: :lol: )
Milyen volt a farsang? Sajnos mi nem jutottunk el, de majd jövőre tuti viszoem mind a két skacot bulizni már:):)

Mandala

Üdv közöttünk. Gratula a 3 gyerköchöz és a következő babóhoz a pocakban. Ki volt az orvosod akit nyugdijaztak, szabad megtudni? és most kit választottál helyette?
Mesélj egy kicsit magatokról, képet is tehetnél fel a gézenguzjaidról :)

Joe

Remélem azóta is jobban vagytok már és a lázat elvitte a szél és többet vissza se jön.
Szandi, vagy zokni témában én mostanában ugy vagoyk, hogy egy kis szieszta három csatos szandit adok pepére, mert a zokniban a köves részen folyton eltanyált, igy stabilabban megy. Viszont ha a felső részen vagyunk akkor csak zokniban tanyázik:):):)

Anid

Gondoltam hogy egy két darabot akartál irni, csak olyan jó volt ezt a magas labdát leütni :wink: :lol: :lol:

Dorka

Wow, gratula a futó kis legényhez:):):):)

Igen igen még én is élénken emlékszem, hogy hozzánk jötettek be gyerekágyra látogatni a felkészítőn, de rég volt.....

Áhhh felébredt manófalvi...majd holnap folytatom a litániámat...

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Prücsök

nah azt hiszem talán sikerült egy normális listát kavirnyálnom:

01 - Icipici kis mese.mp3
02 - Hüvelyk Matyi.mp3
03 - Két kicsi kecske.mp3
04 - Elszegodnek Budapestre mackonak.mp3
05 - Hópihe száll.mp3
06 - Pancsoló kisgyerek.mp3
07 - Kérek egy kiskutyát.mp3
08 - Igérem jó leszek.mp3
09 - A Tenkes kapitánya.mp3
10 - Ha vége lesz az iskolának.mp3
11 - Születésnapi kivánság.mp3
12 - Ovi - beat.mp3
13 - Mehemed.mp3
14 - Foxi Maxi matróz lett.mp3
15 - Szegény teenagerek.mp3
16 - Fáj a fogam.mp3
17 - Eperfagyi.mp3
18 - Gézengúz.mp3
19 - Kérek egy autogrammot.mp3
20 - Jaj, a matek.mp3
21 - Apu, mesélj.mp3
22 - Anyuci.mp3
23 - Nagymami.mp3

Ezek a számok vannak a 60 as évek gyerekdalaiban...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit megkésve bár, de nagyon boldog szülinapot kívánok Pepének!
Anid, Toreau! Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!

Joe! Örülök neki, hogy Boti már jobban van, nálunk is előfordult már ilyen minden ok nélküli láz, ami egy-két nap után elmúlt, de nem volt ilyen magas, mint Botinál. Szerintem nálunk a fog miatt volt.

Képzeljétek! Kibújt a második foga is Sanyikának! Anid szavaival élve már annyi foga van, mint füle! :)

Saara, Ági! Szóval azt mondjátok ez a kupi még csak a kezdet??? :shock:

Dorka! Gratulálok Norbinak a futáshoz! Ügyes kissrác! :)

Gabek! Minden elismerésem a sportoláshoz! Légy kitartó és akkor tuti leolvadnak a kilók rólad! :)

Mandala! Üdv itt és gratulálok a gyerkőcökhöz! Ki az orvosod, mikorra vagy kiírva?

Szép napot mindenkinek,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok!

Gyors bekukk a részemről.
Pepének én is boldog elsőt kívánok, illetve az Edinákat Isten éltesse névnapjuk alkalmából! (Toreau, el vagy tűnve, olvasol még minket?)

Prücs,
igen, a hastánc fogyaszt valamennyire, de legfőképp jó móka, kikapcsolódás. Mondjuk a tanártól is függ. Itt nálunk Wekerlén inkább akrobatikus hastáncak mondanám :), annyira fel van pörögve a csaj, hogy Egyiptomban rá sem ismernének a mozgássorra. De ez fogyaszt, az tuti. :lol:

Renáta,
engem is érdekelne, hogy is volt az a spinális érzéstelenítés után. Nem fájt a fejed?

Tsók mindenkinek,
Rita

Kép

Kép
rita81

Sziasztok Lányok,

Nem gondoltam, hogy idén még esni fog a hó :-(

A Cd-k engem is érdekelnének, a Kaláka is meg a 60-as évek is, ebből én a Mehemedet nagyon szerettem :-) Nekem jó az mp3 is :wink:
CSerébe fel tudok még ajánlani Kolompos Cd-ket, meg Nagy mesemondót meg még megnézem mi van, ill. mit lehet az eredetikről átmásolni.

Prücsök
A hastánc is jól hangzik, én is gondolkodtam már rajta :D

Renata
Csak jótanácsként mondhatom, hogy ha Emily felébred esténként akkor ha lehet ne játszatok vele, ne szórakoztassátok, mert akkor sokáig nem fog rájönni mi az éjszaka és a nappal közti különbség. Tracey Hogg szerint este ha felébred és eteted akkor némán etesd meg és tedd vissza. Ezt csak azért mondom, mert van egy ismerősünk aki kb. 11 hónapos és rászokott arra, hogy éjszaka ha sír felkel hozzá az apukája, lemegy vele a nappaliba játszani, órákig elvan és nem hajlandó aludni, csak ha kijátszotta magát utána, tehát emiatt nem tudja megkülönböztetni az éjszakát és a nappalt. Tehát este is tegyél meg neki mindent amit kell, de kicsit fogd vissza magad, hogy később tudjatok majd jókat aludni.

És még mindig esik a fránya hó, úgy látom a mai sportolás elmarad, pedig abban reménykedtem, hogy már jjön a tavasz.

Gabek

Kép

Kép
gabek

Halika!

Köszönöm szépen a jó kívánságokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BOLDOG HÓESÉST MINDENKINEK!

Tegnap a csajszi megszerezte első dudorját a fején! Kollektív srás volt! Én mondtam neki,hogy üljön még egy hónapot a seggén,de nem, ő állni akar! Na, ja! Ez pedig egy ilyen szakma! Aki állni akar, az gyűjtsön dudorokat!
Ma reggelre elfogyott a táp, posikrém,pelus-irány a dokihoz!Aki szabin, védőnyanya leszíd,hogy ilyen időnben telefonál az ember anyja, nem rohangál kocsival a gyerekkel! Mondtam,nem rohantam, pontosan 50km/h-val jöttünk! :lol: Na jó,ez túlzás volt, a csiga gyorsabb volt, de nem kötöttem az orrára! A recept meg van!
Anya az ilyen!
Mindegy, hazértünk szerencsésen, a gyógyszertárba meg elmegyünk délután!
Én is séta párti vagyok!

Tegnap megint jártunk Szigetszentmiklóson!!!! Lilla!Megnéztük a lekóparkotokat is, meg feltérképeztük, hogy milyen lehetőségek vannak a falu/városban!
Nincs járda! A házunk (hű,de túlzok) a Bucka részen van, közel a dunai sétányhoz!
Háááááát Sára tényleg agyalunk!

Kupi témához: Én még küzdök! Nem adom fel!!!!!Én,is,m int Prücsök állandóan vixoltam a lakást! Mostt is próbálom! Akkor is összepakolok mindeig,ha a gyerek szétszedi, mondjuk ezzel most elég jól oda tudom kötni a dobozához és nem áll fel addig is! Éljenek a piros rakodó dobozok!!!

Anyós holnap jön, mert megyünk színházba(Madách-Pletyka című darab és utána újból van vacsi, ott a színházban- még jó, hogy nem vagyok híres ember, mert ugyanazt a göncöt veszem fel,mint a múltkor)!
Amiután összeszedtem az állomáson, gyorsan kitakarítok és puccba vágom magam!
Éljenek a nagyszülők is!!!!!

Renáta
Azért,megkérdeztek, hogy ennyien figyelhetnek?????

Talizunk a jövő héten??????

Kép
anid

Sziasztok!

Csak gyorsan megosztom Veletek az örömhírt!!!! :lol:
Boti éjjel teljesen láztalan volt és azóta is! Utolsó Cataflam cseppeket tegnap délután kapta.
Szóval megérkezetek a gyógymanók, köszönjük szépen!!!

Itt Gazdagréten gyönyörűen esik a hó, imádom!!!

Saara!
Szupi az a link, amit feltettél. :)
Vincus ügyes! :lol: Botit nem bírom rávenni a "Vidd vissza"-ra. :lol:

Kinga!
Köszi a címet!

Kupi
Nálunk is Boti folyton rámol. :) Ha nem pakolok folymataosan utána akkor teljesen reménytelen lesz a lakás.
Újabba bevonom Botit a házimunkába. Olyan kis lelkes!
Segít teregetni, asztalt leszedni, seperni, felmosni. Néha napközben többször is előveszi a seprűt. Ezt vehetem kritikának is azt hiszem. :D A pakolás el kevésbé megy. Kifelé jobban szeret.

Joe
joe

Sziasztok!

Hat ilyen idöt :evil: :evil:
Rigok meg itt nyomjak szegények, szétfagy a seggük, ugy sajnalom öket :( .

V meg fog örülni, ha nem maszkalhat kint (ez a legujabb, nem elég a babakocsi). Nejlon(?)zacsiba fogom csomagolni :x

Kalaka engem is erdekel!

Anid, de joooo nektek, hogy igy le tudtok lépni!
Nalunk ez csak 9 utan (lenne) lehetséges a szopizas miatt. Egyelöre nincs esti gyerekfelügyelö. Majd teszteljük, ha jönnek anyukamék. Ugy mennék mar moziba!

Mandala, üdv itt :) Mennyi idösek a gyerköceid?

A nap hire: - 1kg!!! Kép

Sára

Kép

Kép
saara

Szia lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást! A gyerkőceitek annyira édesek! Megpróbálok én is feltenni róluk fotót, nem tudom sikerül-e? A volt dokim már nincs a klinikán. Nagy koponya volt, de sokan utálták! Hát, ezen mondjuk nem csodálkozom: van egy stílusa...... Ő dr. Matányi Sándor docens úr...... De a szülőszobán tündér volt! Rengeteget segített, nagyon profi orvos! Csakhát, már nem fiatal. Nyugdíjazták. Jelenleg a Várbíró Szabolcshoz járok, a legkisebb fiam már nála született. Ő is hihetetlen nagy tudású doki, csak hát még fiatalka.... nincs akkora szava, mint a "docens úrnak" volt. De a szülésnél nagyon jól segített, és végig velem volt. nem ment el kávézni, meg ki tudja hova....
A gyerkőceim: Dániel Gábor 6 éves, Hajnalka Enikő 2 és fél éves, és Gergely Máté 1 éves. A pocaklakó meg 14 hetes. Megpróbálok fotót feltenni, remélem sikerül. A kép maga nem a legjobb, de egyelőre csak ezt találtam. Ez két hete készült, Gergő 1. szülinapján.

Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Még nem írtam ide soha. A SOTE II. az a Kútvölgyi, ugye?

adrianya

Halika!

:twisted: Ez a babanetnek szól!

Adrianya
Ez nem jó párosítás, a SOTE II. az Üllőin van.De ez is jó hely! :lol: :lol: :lol:

Mandala
Szép családod van! Nagyon aranyos az alsó sor!
Húúú,akkor te is mesélhetsz nekünk a sok gyerekes családmodellről!
VAn már ötletetek arra, hogy fogják hívni a legkisebbet??

Sára
Ne bánd! El jön még,m ikor együtt emgyünk rütyőzni!
Tényleg csjok! Nincs kedvetek egy csjos bulihoz?? Elmennénk egy zenés,táncos helyre, ha már nem szoptattok??
Apától ma én is kaptam egy kedves megjegyzést: Kisebb lett a feneked! Szerintem meg csa egybeáll a biciklizéstől!

Éljen az egy kiló!!!!!!
Szegény madarak, de hátha az ő fenkükön is van háj,mint az enyémen!

:P :lol:

Joe
Tök jő,hogy Boti gyógyul és segít neked!
Már akartam írni, azért hagyd, hogy egyen egy kis koszt is! Azt hiszem, kell az inmunrendszernek!

Tietek gyerek szintén zizi lettt ma? Mondjuk lehet az időre fogni???
Enyémke (Lilla után szabadon) egésznap nyafizott, most lett kész az ebéd!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
anid

Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok minden Edinának!!!! :)

Joe: Annyira örülök, hogy Boti jól van, (kopp-kopp-kopp), biztos a mai havazás messzire vitte a bacikat:-)

Ma voltam ctg-n, vannak szép fájások, babi meg jobbról balra rohangált, alig bírták követni, mindig át kellett rakni a kis tapikat máshová. Bizti nagyon utálja már, ezért mondtam neki, hogy már jövő hétfőn ne menjünk, addigra már tessék előbújni :lol: :wink:

Anid: nem lehet könnyű a választás lakás ügyben, két teljesen különböző irányú helyről van szó. Anno, még a szüleimmel mi is pont Szszmiklóson néztünk egy pár házat, aztán Erdőkertes, Göd, és végül Göd lett. Most mi is néztünk Fóton, jó hely az is, csak hát tényleg, a praktikusságot, közlekedést mérlegelni kell... De bizti sikerül jó döntést hoznotok! Vagy vegyetek a Rózsadombon, az félúton van mindkettőtöknek :lol: :lol: :lol: :lol: (persze csak ha megnyertétek a lottót a héten:-)

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok,

Edináknak boldog névnapot :-)

Anid
Az én gyerekem is eléggé nyafka volt ma.pedig sétáltunk is a hóban. Kint is hagytam a babakocsit a lépcsőházban, hogy ott csöpögjön le róla a latyak, remélem még megvan :roll:

Saara
Gratula a -1 kg-hoz, hogyan tettél erre szert?

Adrianya
Az egyik Budán van, a másik Pesten :shock:

Mandala
Kicsit írigykedve nézem a képet, mert nekem is Gergőm van és pont a napokban beszéltünk arról, hogy mi lesz majd az 1. éves szülinapján, hogy tartjuk stb.
Nagyon szépek a gyerkőceid, légyszi mesélj egy kicsit arról, hogy milyen a sokgyerekes család anyukájának lenni. Elkél egy kis bíztatás a lányoknak tesó ügyben, mert hát egy már mindenkinek van, csak úgy tűnik nehéz tovább lépni. Engem főként az érdekelne milyen volt az eleje, a nagyobb hogy tolerálja a kisebbet, milyenek az első hetek, hónapok...

Kupi
Engem egyáltalán nem zavarna, én úgyis tudom mit hova tettem, de a férjem rendmániás, így mire hazajön próbálom elpakolni a dolgok nagy részét, de neki így is úgy tűnik, hogy sok minden nincs a helyén. Látná mi van napközben :lol:

Na megyek még pakolászom egy kicsit...

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok,

Na a mai egyetlen pozitív mondatommal indítanék:
Isten éltesse az Edinákat!

Enyémke sajnos beteg és egyre rosszabbul van. Én vagyok a nagy hülye, hogy elvittem dokihoz pénteken, mert valószínűleg ott kapott el valamit. Addig csak ment a hasa és lázas volt, szombatra már full beteg lett, orrfolyás - mintha dézsából öntenék, köhögés megállás nélkül, se evés, se szopi. Nagyon el vagyok keseredve. :cry: :cry: :cry: Na ez volt az utolsó alkalom, hogy dokihoz vittem, legközelebb kihívom, mégha éjfélkor is ér ide.
Most alszik - szerencsére. Legalább addig se érez semmi rosszat, én meg kicsit kipihenem a masszív sírást, amit három napja hallgatok. Olyan rossz ez nekem, mert szinte soha nem szokott sírni. :( biztos fájhat neki, vagy legalábbis rossz a közérzete.

Piroska is megjött "szerencsére', soha jobbkor. Olyan intenzíven, mint akinek lelkiismeretfurdalása van, hogy ilyen sokáig nem jött. Ömlik gyakorlatilag. A hasam meg majd beszakad. Szép az élet.

Bocsánat, nem rontom tovább a hangulatot, de ez most kijött. Kivel beszélgessek a négy fal között? Hát leírom a virtuális barátaimnak a bánatomat... :oops:

Jaj Drága Joe, eddig is annyira sajnáltalak Boti betegsége miatt, de most mélyen együttérzek veled. Igaz én fele annyi szörnyűségen (kórház és társai) nem mentem át, de ez épp elég.
Örülök, hogy javul Boti állapota. Kívánom, hogy végre jöjjetek egyenesbe.

Mandala: Légy üdvözölve a fedélzeten. Nagyon csodálatos családod van. :) És úton a következő? Gratulálok! Irigylésreméltó vagy. Valószínű te edzettebb vagy már idegileg mint én betegségek terén :wink: , de sebaj, mire a harmadik gyerekem születik már én is lenyelem a vasszöget is keresztbe.

Anid: A csajos buli jó ötlet :) Dehát mikor lesz az még, amikor én már nem szoptatok...
Én biztos Fótot választanám a helyetekben, ezt anélkül mondom, hogy láttam volna a házakat. Ez a falujelmezbe öltözött város, ahol mi lakunk nem a szívem csücske. Már várom a pillanatot, mikor menekülhetünk innen.
Nemcsak járda nincs, közvilágítás se, és óvoda sem. Szerintem nincs még egy ilyen önkormányzat sehol mint itt, pedig elvileg leváltották az eddigi jóasszonyt, de a jóember se iparkodik, hogy tegyen valamit a városért, pedig október óta eltelt már pár hónap.

Renáta: Mégegyszer gratulálok Emilyhez! Köszi, hogy megosztottad az élményeidet velünk!

Ági: Köszi az msn beszélgetést! Tündéri Pepe az új vonalzón! :)

Prücsök: Köszönjük a gyógymanókat, még nem értek ide a kis dögök! :roll: Remélem sietnek!

Na hess innen depis Lilla! (Tényleg az vagyok, tegnap félórát sírtam mikor végre elaludt a Kisdrága, gondolom ez külön jót tett volna kis lelkének, ha előtte csinálom).

Legyen szép estétek!
Lilla

lilló

Sziasztok!
Hát ez a mai nap.... Panna tiszta hiszti volt.

Szilvi:
Húú mostmár tényleg kevés van hátra! A héten baba lesz?? :D

Lányok!
Én nem tudom mi van Pannával, de két napja 60-70 ml-ket eszik, és jóllakik vele, a 3 órát kihúzza. Próbáltam pótolni a táppal, de fintorog rá, kiköpi. Létezik az, hogy változott a tejem állaga egyik napról a másikra? 3 napja még volt, amikor 150-et evett.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: nagyon remélem, hogy a héten már babázhatok. annyira várom már, el sem tudom mondani Nektek. Szorítsatok majd nagyon, jó?

Lilla: nem vagy depis, csak bánt a kisfiad betegsége. És azért vannak a (virtuális) barátok, hogy a lelked kiöntsd nekik, szóval csak bátran.
Aztán tessék ideköltözni Fótra Aniddal szépen, és akkor jó közel lesztek hozzám:-))) És a depi is elhussan.
No, de nagyon sok erőt, és kitartást küldök Neked, és sok gyógymanót Bíínek!
Depis Lillának mégsem küldhetek sms-t, hogy megszületett a babóca :lol: :oops: :lol: :oops: Szóval vidám és kitartó Lillát kérünk!!!!:-)))

Jó éjt mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Hali-hóóó!
Ez ma szó szerint hó volt. De sajnos nem az igazi.
Nálunk csak kevés napközbeni alvás volt, amúgy semmi extra nyűg. Tök ügyesen eljátszott a járókában - zabálnivaló ahogy tesz-vesz. :)

Gabek, Sara,
A következő talira másolok Kaláka összest.

Ági,
Lehet hogy másolsz nekem 60-as évek dalait? Olyan jó, hogy van ilyen. Tökre örülök! :)

Anid,
Ilyenkor mindig irigy vagyok a tápzseres anyukákra! :oops: Éljen a kikapcsolódás! De eljön még a szopis anyukák ideje is, nem adom fel. :wink: Megyünk még együtt bulizni!
A lányom amúgy csatlakozott Katádhoz: nem kell neki a házi koszt. :evil: Ma paradicsomos, krumplis karfiol lett volna a'la anya, ehhez képest őszibarackos pulyka lett a'la Kecskeméti. Kell nekem kotyvasztanom? :roll:

A gyümi is fogyóban a fagyóból. Fel kell töltekeznem a nagyszülők bio aranytartalékaiból legközelebbi utazásunkkor. Messze még a nyári gyümölcsszezon. :(

Mandala,
Gyönyörű családod van! :) :) :) Nagyon szépek a lurkók!
Én is szívesen vennék ennyi gyereket, de még nem érett meg teljesen az elhatározás. :P :roll:

Lilló,
Bínek és a te lelkednek is jobbulást. Addig is, amíg a Botiéknál táborozó gyógymanó hadsereg egy része odaér, toborzok újakat és küldök fénypostával - testnek & léleknek valókat is.

Mágnes,
Ne aggódj, valószínűleg csak átmeneti a szopi csökkenés. Blanka hihetetlen hullámokat tudott produkálni, majd Panna is visszaáll. :wink:

Megyek narancsot pucolni.
Blanka ma már nem kapott Fenistil cseppet (ami elvileg álmosít), kíváncsi leszek mit produkál éjjel alvásilag. :roll: Eddig már 2x felsírt, pedig az elmúlt napokban nem. De mégsem tömhetem gyógyszerrel, hogy aludjon.

Jó éjt,
prücs

prucsok

Sziasztok:)

Edináinknak nagyon sok boldog névnapot kivánunk :):)

Mandala

Mikor irtad, hogy nyugdijba ment a dokid, már sejtettem hogy kiről volt szó, csak gondoltam inkább rákérdezem. Osztom a véleményedet nagyon, mivel az első fiam én is nála szültem, csak már a másodiknál fél időben megkért hogy váltsunk a nyugdijazása miatt. Sogornőm is nála kezdett és végül a Várbirónál szült.
Nagyon szépek a gyerköcök, gratula hozzájuk. Azt már tudjátok hogy ki lapul a pociban?

Prücsök

Akkor vettem a rendelést a 60as évekre :P

Lilla

Mi is küldjök a gyógymanókat, remélem gyorsan odaérnek hozzátok és mindketten helyrejöttök.

Anid

Ötlet támogatva, de hogy én mikor hagyom abba a szoptatást, az még nem tom, Dani is 21 hónapig szopizott, és az öccsikéje nem ugy néz ki, mint aki hamar feladná a kedvenc sprotját :P :P

Gabek

Szerintem csak egyszer, max kétszer kéne a fiúkat magukra hagynod hosszabb távon és máris rájönne a párod, hgoy rendmánia ide vagy oda, a gyerek az úr :P :P :lol: :lol:

Mágnes

Fel a fejjel, mindig vannak és lesznek is hullámok a szopizás terén, azt nézd hogy legyen elég pisis és kakis pelus és hogy vidám legyen a babóca, akkor nincs baj.

Szilvi

Mennek neked is a drukkok, ezek a legizgalmasabb napok, pihenj sokat és relaxálj. Várjuk majd nagyon az smst:)

Megyek mert szétesik a fejem, és még vasalnom kell, meg teregetnem is, és jó lenne végre aludni is egyet...

Lányok jövőhéten lesz a bababörze, és aki szeretne ingyen bemenni annak csak regisztrálnia kell magát a babaneten, de gondolom erről mindenki kapott emailt, csak gondoltam szólok, hogy aki akar az tud igy is belépőt sporolni :wink:

sok puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Lilla!!!
Fel a fejjel!!! Bí meg fog gyógyulni!!!
Teljesen együtt tudok Veled érezni. Ne aggódjál, nem lesz semmi baj, stramm kis Kölköd van. :P
Küldjük mi is a gyógymanókat!
....éééés fejjél, fejjél, fejjél! Ha megszűnik az orrdugulás Bí szívesen fog újra szopizni.

Andusz!
Köszi a tippet. Igen, mi is átestünk elején ezen a problémán. Konkrétan a Germicid C kúppal. Boti 10 kiló fölötti, 1 éves létére azt mondták, hogy az kevés. (mármint az 1 egész)
De itt is hamar megtapasztaltuk (mint az élet bármely más területén) hogy mindenki mást mondd. :shock:

Mandala!
Légy üdvözölve! :lol:
Gratulálok a gyerekekhez, nagyon helyesek! Dejó Neked! :)
Ha teheted gyere közénk sűrűn és osszd meg a tapasztalataidat Velünk! Engem nagyon érdekelne, hogy lehet bírni ennyi gyerekkel.

Saara!
Gratula a -1hez! Hogy csináltad?
Én lehet, hogy hülye vagyok, de délelőtt véletlenül néztem a topshopot és teljesen bezsongtam az ott hírdetett easy shapertől.
Úgy szeretnék lefogyni én is!!!

Szilvi!
Nagyon drukkolunk ám Nektek!!! Olyan izgis!
Várjuk a jó híreket!!! Már a finishben vagy!!

Anid!
Csajos buli szuper 5let!!!!! :lol: :lol: :lol:
Buli, buli, buli!!
Nekem nem is a szopi a gond, hanem ki altatja el Bó urat. :shock:
Annyira anyás...rajong értem :D imádom

Mágnes!
Nyugi, van ilyen.

Boti is picit ma talán nyűgösebb volt, de képzeljétek mit csinált!!
Nem vettem észre, hogy bekakilt. Boti fogott egy pelenkát, felmászott a franciaágyra (ahol szoktam anyuéknál pelenkázni) hanyattfeküdt és szólt: "Anya, Anya" Odamentem megdögönyözni, hogy mit akarsz picinyem, és megcsapta az orromat a szag. El sem akartam hinni. Ilyen ráutaló magatartást tanusítani! :lol:

Joe
joe

Sziasztok!

Köszi a névnapi jókívánságokat! Kissé ritkán járok erre, mert most is a fiam kiáltozásai közepette írom ezeket a sorokat. Az alvásidejében pedig már lehetetlen netezni, ui. már a gépes szobában alszik a gyermek. Nyugodtabb lett így a pihenésünk. Ha ő nem alszik, akkor legalább mi...

Látom vannak most is kis betegek: Hannának, és Bálintkának jobbulást. Boti úgy látom már jobban is van.

Pepe pedig el sem hiszem, hogy már egy éves nagyfiú. Boldog szülinapot! Hiheteetlen, hogy rohan az idő.

Egyszerűen elrángat a fiam a net elől. Mennem kell! Próbálok azért kiscit bekukkantani néha.

Sziasztok: Edina

KépKép
toreau

Sziasztok!

Az én fiacskám tegnap délelőtt is és délután is aludt 2,5 órát, csoda, hogy nem aludt az éjjel? :?

Lilla! Szerintem Bíí gyorsan átesik ezen a betegségen és utána ismét a te tündéri kisfiad lesz, csak győzz utána rohangálni!

Joe! Akartam már mondani, csak mindig elfelejtem. Írtad, hogy nagyon nehezen tudtad megmérni Boti lázát. Nem érné meg beruházni egy fülhőmérőbe? Nekünk van itthon és most vettem csak elő, sokkal gyorsabb és könnyebb vele lázat mérni.
Imádom, ahogy megértetik magukat ezek a gazfickók! :)

Angyalkáról van valakinek friss infója? Biztosan ír sms-t valakinek, ha történik valami, azt hiszem már nagyon a végén lehet. Drukkolok neki!

B.szilva! Neked is mennek a drukkok, sokszor jutsz az eszembe, remélem gyors és könnyű szülésed lesz!

Brikancsról tud valaki valamit?

Anid! Ezzel a csajos buli ötlettel nagyon felborzoltad ám a kedélyeket! Mindenkinek beindult a fantáziája! 8)
Szerintem mindannyian vágyunk már egy kis bulizásra, nem mamik???

Ági! a 60'as zenéket lemásolnád nekem is? előre is köszi!

Mikor talizunk? Anid felvetette a jövő hetet. Nekem jó lenne. Többiek? Addigra már a betegeskedők is meggyógyulnak :)

Megyek, vár egy pár darab vasalnivaló ruha...

sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Szia Lányok!
Annyi esemény van körülöttetek, hogy nem bírok lépést tartani! Leteszem a gyerkőcöket aludni és végig olvaslak benneteket! :)
Remélem hamar elalszanak!
Hála Istennek szép idő van, így kitehetem a legkisebbet a teraszra... hatalmasakat bír aludni a friss levegőn...
Szia lányok, igyekszem vissza!
Csak amiért bekukkoltam: rengeteg mese és gyermekdal van a gépünkön, ill. CD-n. A párom kollégái is nagy mesegyűjtők, így el vagyunk látva rendesen. Vannak egyébként mesefilmek is. Ha vkt érdekel, megdumálhatjuk hogy juttatom el.... néhányat majd összeírok... a teljesség igénye nélkül, de ha van célzott óhaj (pl. Süsü, Mekk mester, stb...) írjátok meg, hátha rendelkezésre áll!

Pussz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Lilla, fel a fejjel! Tul lesztek a csunya betegségen! Szegény kicsi Biiii :( és szegény anyukaja. A hormonok is biztos "segitenek" a hangulatodon, ismerös a dolog :roll: Drukkolok, hogy hamar rendbe jöjjetek!!!
Nem tudod magadra kötni kendövel vagy ilyesmi? ez nekünk mindig bejön, ha krizis van. Mindkettönk lelke rendbe jön kicsit ettöl.
Nyomjatok sok cebion cseppet!
Arra vigyazz, hogy ne kapd el töle, én ezt minden alkalommal elbénazom, egykanalbol eszünk vagy összenyalazzuk egymast vhogy és az a vége, h mindketten kivagyunk. A legutobbi nathamat szerencsére sikerült nem megosztani vele!
Egyébként én is mindig meggondolom 2x, hogy elvigyem-e dokihoz egy kissebb nathaért vagy ilyesmiért...

Nahat, Mandala, milyen rendes van! Köszi, majd gondolkodom egy kicsit (vizipok csodapok??)!
Szépek a gyerekek, tényleg mesélhetnél a 3 gyerekes életröl! Engem is azok a kérdések érdekelnek, amit Gabek irt. Milyen az elején kisteso érkezése utan? Nalatok hogy volt?

Agi, tegnap elfelejtettem, minket is erdekelne a 60'as évek zenéi. Ha Vincének nem jön be, apja ugyis imadni fogja :)!!

Gabek, Joe: Annyi, hogy nem eszem kenyeret EGYALTALAN, ami NAGYON szar, mert imadom (sajat, az illat sütés közben gyilkos -- kenyérsütögép mostmar a garazsban lakik :lol:), probalok nem ragcsalni és nem bezabalni este (ami szintén nehéz, mert rendes vacsi van, csak ugye 9 utan). Ja és édességet sem eszem, de azt amugy sem szoktam nagyon.
a -1kg még mindig megvan, harmadik napja, hurra! Most 63 vagyok, de ennyi mar voltam parszor fogyozas nélkül. Az lesz az igazi, ha lemegyek 62-re, mert az még nem jött össze szülés ota. A cél 60, akkor talan beleférek a régi ruhaimba, de jo lenne!

Edinaknak boldog névnapot utolag (bocsi!)!

Anid, tényleg jo ötlet a csajos buli! Na de mikor??

Rigok: :lol:

Szilvi, Gödön laksz? Mi is hamarosan! Drukkolok!

Magnes, ahogy a lanyok is irtak van ilyen. A lényeg, hogy pelusilag ok legyen és jo kedvü! Hogy vagytok amugy? Napjaitok hogy telnek? Ejszaka?

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Na végre most írni is tudok!

Mi lehet ez a kórság, amit elkaptatok többen?Influenza?

Köszi Prücs,megnézem a neten az újságot, csak az a baj,hogy nekem kiesik a Cora.
Engem érdekel mindenféle gyerek,babazene!
Nekem is jó(elnosztalgiázok)
Tegnap a Norbi, Szandi Jodli zenéjére ropta.

Ági: 60-as évek engem is érdekelnek. Ezek külön cd-n vannak?Mert akkor elküldöm a számokat ,amit kiválasztottam.

Huncut:gratula a fogakhoz!Lassan utolér Sanyika minket!

Kupi:vannak napok, amikor állandóan pakolászok,takarítok, aztán megunom és uralkodom a káoszon.
Nálunk is mindenhol játékok hevernek, aztán azokat megunja és jön a többi pakolnivaló.Fiókból a zoknik stb.
Amit lehetett szekrényajtót összegumiztunk, úgyhogy konyha megúszva :lol:

Elektronikus cuccokra a Norbi is vevő! Már elrontott egy távirányítót :twisted: Úgyhogy a másikat már nem adjuk a kezébe.Megvan a Norbié és a miénk.Bár általában mindíg a miénk kell neki. :cry:

Mandala:üdv közöttünk! Gratulálok a nagy családhoz!Timi nálunk a nagyon sok gyerekes.
Filmek,mint pl. a süsü és a zenék érdekelnek engem is.

Anid,Toreau: Boldog Névnapot!

Örülök, hogy Boti jobban van!

A többi betegeskedőnek további gyógypuszik!

Buliba benne lennék én is!

Van olyan köztetek, akinek szedtek le anyajegyet?
Milyen?Szoptatás alatt lehet ilyen beavatkozás?

Azt hiszem Joe írta, hogy Boti nem nagyon iszik.
Norbi sem iszik, csak szopizik.
Odaadom neki az üveget,megkóstolja aztán max játszik vele.

Éjszaka szoktatok inni adni a lúrkóknak?
Vagy csak szopi, vagy nem?

Lilla írta régebben, hogy leakarja szoktatni Bít az éjszakai szopiról.
Én is próbálkozom vele.
Apa 3 éjszaka velünk aludt, de azt hiszem egy kis időre megint külön fog költözni.
A Norbi nem igazán aludt jól, csak az első éjszaka.

Lilla:kinek mondanád el, ha nem nekünk?
Jól lesz Bí és neked is elmegy Piroska és minden a régi lesz.
Le tudnád írni, hogy a pre.. oltást, hogy adják? Milyen időközönként?
Timi leírta, már csak nem találom.

További szép napot!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Sziasztok Lányok!

Meddőségi Centrumban fogant a kisbabánk, de az ottani dokim csak a terhesség 16. hetéig gondoz. Hosszas keresgélés után megtetszettek a II. női klinikáról írtak, ezért úgy gondoltam, hogy ezt a kórházat választom majd a jövőbeli terhesgondozásra. A doki választás terén azonban még bizonytalankodom. Van aki Merczel doktor urat és van aki Ács doktor urat ajánlotta. Meg szeretném kérdezni az őszinte véleményeteket, hogy egy első gyermekét váró, valószínűleg majd kérdésekkel teli anyuka (mármint én) melyik orvost válassza?

Ari
ariadne34

Halika!

Kép
anid

Gyerek elküldte! :lol:

Halika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Napsütéses napokat!

A bulival,legalább fantáziában felpezsdültünk!
Kezdjük el szervezni mondjuk a tavaszra, aztán majd meglátjuk! :lol: :lol:
A gyereket addigra apához szoktatjuk lefekvés ügyileg, szopizós babóknak gyűjtöttök tejcsit (mondjuk nagy aszám, enyém gyerek magától lökött el, bruhahaha), és hasunk csini lesz! Ruhába visszafogyunk!
NA??????
De ha nem megy, akkor talizzunk legalább!!!!
LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Áprilisban elviszik az autóm és nem tudom lesz e sajátom! Mert uyge építkezés!

A Rózyadomb jó ötlet volt, de mi nyertün ka lottón, és a többi játékon!

Bár, egyszer eljátszottam a kaszinó gondolatával, de csak az a baj, ha nem nyernék, mehetnék a Dunának!
Marad az MKB széfje!

Sára
Ez a kenyér megvonás nálam is bejön, de sportolj valami,mondjuk napi 3*20 felülés, kitörés, fekvőtámasz, nyújtás, Rubintos Rékuci!. Kezdetnek. Aztán lehet majd futni, vagy görkorizni,mint Gabek! :lol:

Szóval a rigók túlélték a tegnapi napot? :lol:

Dóra
Nekem vettek le ahasmról,mert belemartam és elváltozott, nem volt vészes,ambulánsan csinálták, anno még 1995-ben!
:lol: A hasamról vették le.
Miért? Neked is van ilyen változó anyajegyed?

Lilla
Fel a fejjel.Azt hiszem,ezen mind át fogunk esni! Sajnos!

Egyébként az egy kanállal való evéssel vigyázzatok ,mert a rossz fogakat okozó baktériumok ilyenkor kerülnek át a gyerek szájába!!!!
Nincs lefetye a gyerek kanalával,kezéről!!!

Ariadne
Melyik központba jártál? Akkor mi egyidősek vagyunk? (34 én is)
Mi kálisok vagyunk! :lol:
NAgy gratula!
Van kedved mesélni magadról?
Enyém doki Melczer dokibá! Maximálisan elégedett vagyok vele, kedves az aszisztense is a rendelésén, és a szülésznő, akivel dolgozik, ő is nagyon jó!!!
Mindegyikőjük megválszolt minden hülye kérdésem!
Úgyhogy csak bátran!!!!!

Képzeljétek csemetémnek több a dudor a fején,mint a füle!!!!
:lol: :lol: :lol:
Ácsingózás, kapaszkodás eredménye!!!!

Csak az a baj,ha sokat borul a ygerek, akkor nő az esélye,h ogy agyvérzést, tüdőembóliát akphat, mert kis vérrögök alakulnak ki, amik egyszer majd bajt okzhatnak! Néha csak állok mellette és várom,mikor haladunk tovább! De van úgy,hogy dolog van, és csak a dübbenésre megyek be! Ma már nem is sírt! Nagyon helyes! végül is desszanatos volt! Nem???? :P :P :P :P :P :P

Zene:
Ezek a nosztalgia zenék engem is érdekelnének! Megegyezhetünk, hogy cd-ket kifizetem?????
Ági,Mandala???

Megyek, mert anyós és apa lassan hazaérnek és ebédet befejezem!
Mai menü: csirkemellfilé gombával és bébirépával megsütve és rizsa! (Tepsis krumpli lenne jó hozzá,de nincs pityóka)

Kép
anid

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?