Új privát üzeneted érkezett!

Bodza!

Látom közben a beszámoló is megérkezett :D
Örülök, hogy jól vagytok, habár a lépcsőzés két gyerekkel nem lehet könnyű :roll:
Mi is nagyon szívesen benne vagyunk egy sétában, vagy ha van kedvetek, át is jöhettek :wink:
Legalább dajkálhatnám megint Kristófot :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

szünetet tartok a vaslásban.

Bodza, tudod én mit görcsöltem, hogy írjak-e neked sms-t, nehogy tolakodásnak véld? :lol:
szóval nekem sem megy könnyen a kezdeményezés..
és olyan furcsán is érzem magam, mivel ez egy virtuális kapcsolatnak indult, aztán mégis lettek személyes találkozások, és ezt nehéz hova tenni, hogy akkor most kivel milyen viszonyban van az ember..
és mivel mostanában ért 1-2 csalódás a barátok terén, nekem az az 1-2 maradék barátom fontos, bennük nem fogok csalódni, más miatt meg igyekszem nem rosszul érezni magam, mert nem éri meg.

Csikken, minitali :D én holnap dél körül indulok az Esztivel ausztriába, kb egy hétre. tehát holnap délelőtt itthon vagyok még, de pakolnom kellene, mert még nem állok sehogy, a héten apa itthon van nagyjából esténként, vagy az azt követő héten én el tudom nektek vinni, vagy tényleg tartunk egy talit :wink:

KépKép
KépKép
and

Jajjaj, Ayse, de rossz olvasni, hogy szomorú vagy! Csak hogy tudd, én nagyon a szivembe zártalak :wink:
Nem akarok hosszan irni a témáról, mert egyszer már mellélőttem egy hasonló dolog kapcsán, mégpedig azért, mert én is könnyedebben élem meg az ilyen dolgokat, meg azért is, mert kevesebb energiát fektetek az itteni társalgásba, bár nagyon fontos nekem. Szóval inkább csak annyi, hogy tényleg sajnálom, és úgy szeretném, ha eltűnnének a rossz érzéseid. Mert biztos vagyok benne, hogy nem csak én zártalak a szivembe.

Én is hasonlóan gondolom, mint And, Juci, Benianyu...., hogy van itt tér sokféle kapcsolat számára, az egyik nem kisebbiti a másikat.

Most akkor megragadnám az alkalmat, hogy meghivjalak benneteket egy monori babatalira. Kicsit messze van, de jó lenne már találkozni veletek, és itt jó nagy hely van.
Inkább márciust javasolnám, most túl sok virus kering és Annát féltem tőlük. Sajnos a kert még nem alkalmas a játékra, sok a veszélyes dolog, de a szobák jó nagyok. Április tájékán talán már kerti buli is lehetne, ha megjön a kedvetek :wink:

Barbi, az egyszer meghiúsult látogatást is pótolhatnátok ám, ha van kedved valamikor!

Juci, fotózd le Marcit a sapiban!

Hú, Bodza, nekem is hasonló érzéseim vannak, mint neked, hogy annyian voltak velem kedvesek és olyan kevéssé tudtam viszonozni. Pedig nem vagyok olyan zárkózott, inkább szórakozott. Idén kábé huszonötödször jutott ma eszembe, hogy fel kellene hivnom Annamamit, és huszonötödszörre végre sikerült is :oops:

Julcsi beteg :( Talán a fosós hányós virus, bár ma is meg tegnap is csak egyszer volt az előbbi, az utóbbi meg csak tegnap este, de lázas is. Ezért félek most a talitól, mert kedden voltunk találkozni a parkbéli ismerősökkel (összekötöttem a hathetes kontrollal, amire úgyis menni kellett), és talán ott kapta el szegény. Olyan kis nyüszi és bágyadt, alig eszik, csak dumál és állathangokat utánoz az etetőszékében.
Azt hiszem, szereti Annát. Ha sir, szól, hogy vigasztaljam meg, maga is megpuszilja és ringatja az ágyát (illetve rángatja), sőt, mondja is, hogy "szeje". Úgy örülök neki!

KépKép

KépKép
majola

és egy családi fotó rólunk

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci, azért nem mert már letelt a két év amit halasztottam és így

nem lehet visszamenni. Egyetlen előnye van, hogy amit

szeptemberben elkezdtem Szent István Egyetemet ott egy

tantárgyamat elfogadták ami megvan így az 5-ös, a többire meg

nem mentem el mert iszonyat nehéz volt a matek és igaz ohgy

kerestem egy matektanárt de amikor megmondtam mikor és milyen

szinten tanultam matekot azt mondta 3 hónap alatt felkészít

:) :) úgy hogy két hét múlva vizsgám lett volna belőle.

Így ezt az évet is elhalasztottam és most azt találtam ki ( mivel 2006-tól jogviszonyban vagyok és így tandíjmentes) hogy augusztustól keresek matektanárt és akkor szeptemberben folytatom. De amire meg most járok az októberben fejeződik be.

Szóval mindig más cikázik a fejembe. Rettenetes vagyok. Komolyan már néha magamat is felbosszantom azzal, hogy naponta változnak az igényeim.

Barbapapa, hát március 6-án kapja Roli a 18 hós oltást és úgy gondoltuk akkor a háziorvosával megnézzük, ha nincs ott akkor visszamegyünk a HP-ba.

Megann nem ért még haza???

Bodza, képzeld elpasszoltam az utcsó HAs tápit :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Juci!
Isten látja lelkem, le akartam írni a fánkreceptet, de most jöttem rá, hogy a könyvet kölcsönadtam a szomszédasszonyomnak.

Mea!
Köszönöm a jóindulatodat, annak is vettem!
Azt hiszem az életem feléhez közeledvén ezt a "lelkizős típusságot" már veleszületett és nem orvosolható fejlődési rendellenességnek kell elfogadnom.

Ez a nap sokat kivett belőlem. Nyílván sokat jelentetek nekem, hiszen majd másfél éve minden gondom-bajom-örömem megosztom veletek. (Mellkszál, hogy pont ma volt a farsangunk, és nem tudtam magam elengedni emiatt, de ezt csak azért írom, mert tényleg mélyen érint a dolog). Nem úgy volt, hogy jól kigondoltam, hogy milyen hatásos lenne, ha fél négyre felhúznám az órát és beírnám ezt ide. Valójában nem tudtam elaludni és amikor mégis, akkor is végig erről álmodtam (Csak hogy megválaszoljam, hogy mért kellett ezt csinálni).

Úgy érzem, hogy a történet tökéletesen lecsupaszítva arról szól, hogy nem kapom vissza érzelmileg azt, amit én belefektetek a dologba. Ezen nagyon mélyen el fogok gondolkodni, hogy miért lehet. Alanyi költőként végig egyes szám első személyben beszéltem. De tudom, hogy nem csak az én érzéseimet képviseltem.

Ezért is kérlek Titeket arra, hogy Ti is gondolkodjatok el az én szavaimon, mert most eléggé elbeszéltünk egymás mellett. Ha elég sokszor elismétlünk valamit, az még nem válik valósággá. Az ott van a színfalak mögött. :wink:

Átgondolom, hogy mit is csináljak. Az biztos, hogy ugyanott nem fogom tudni folytatni, mint eddig.

ayse

Bodza,
Tényleg nem lehet egyszerű lépcsőzni a két gyerekkel. :( Ilyenkor a babakocsit is vinned kell? Vagy van tároló?

Barbi,
Nolcsi kedve :(. Egyébként tetszett az előadás? Esetleg elvinném Benit is, elolvastam a pestimusor.hu-n a tartalmát, Beni szereti az oroszlán témát. :)
Nálunk Dani hisztis már egy pár napja. Ha nem tetszik neki valami, akkor teli torokból üvölt. Én meg ezt elég nehezen tolerálom. :(

Juci,
De jó, hogy Marci javul, főleg, hogy az étvágyán is látszik. :) Napközben is megtűri a sapkát?

Csikken,
Remélem, nem lesz még egy műtét! Drukkdrukk.
Egy ideillő Beniszáj (bár tudom, hogy nektek most nem vicces a helyzet). Ma este fürdésnél megkérdezte, hogy helyet tudnak-e cserélni a golyói. :wink: :) Fiús anyukák készüljetek!!!

Totka,
Hajrá! Egy tengerparti nyaralásért érdemes szenvedni, még ha nem is egyszerű! :wink:
Én imádok korcsolyázni, csak mostanában nincs rá lehetőségem. De pici gyerekkoromtól egészen középiskolás koromig a teleket a jégpályán töltöttem. (a TV2-t viszont nem nézem, max egy-két bekukkantás erejéig)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Majola! Saci is előbb észreveszi, hogy fölébredt Kristóf, mint én, és jön hozzám, mutogat és magyaráz hevesen (ő még nem beszél), hogy na, menjek már, csipkedjem magam!
Olyan édes olyankor!

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci, köszi, Eszti már jól van :) ezen a héten már megkata a 15 hós otlást, már épp itt volt az ideje. jövő hétre várjuk a lázat....remélem kihagyjuk, mert kirándulós programok vannak betervezve.
ha nem vagyok indiszkrét, Marci kakiügye jól alakul?

ja igen, Csikken, én is drukkolok, hogy rendben legyenek azok a golyócskák!!

Barbi, el sem tudom képzelni a hisztis Nolcsit. akkor most kipipálva egy kis időre a rosszalkodás, és jöhet az angyal-Noel :D

Eszti elment az apjával este az árkádba, és le sem lehetett megint vakarni a mozgólépcsőről. ezerrel húzza oda az embert, és közben visongat, győzze az ember róni vele a köröket :)

Hajni, hajrá fogyi! jajj de nekem is kellene, de én nem tudok lemondani az édességről :( most megint kitaláltam, hogy ha majd hazajöttünk majd akkor elkezdek tornázni. sajnos múltkor abbahagytam (elutaztunk, aztán meg jött a karácsony). én már azzal megelégednék, ha tornáznék.
na azért neked drukkolok. szerencsére nekem nem mond ilyet ember, akkor én is kitalálnék neki olyanokat, hogy csak győzze...

Megann mikor jön haza tényleg? olyan kíváncsi vagyok a képekre!
persze rájuk is :)

KépKép
KépKép
and

Barbi, Majola
Lefotózom, csak nem most. Félek, nehogy felébredjen, meg aztán világosban talán majd jobb lesz a fotó. Holnap ráadom és katt-katt :lol:

Bodza
Látom Kristóf élvezte a családi fotózást :lol: Amúgy nagyon szépek és aranyosak vagytok!

Majola
Mi szívesen megyünk!(Már ha épp nem vizsgázok majd!)

And

Jó utat Nektek! Most mentek a barátnődhöz?

Barbi
Legközelebb március 19-én lesz anatómia gyakorlat.
A Fiaid aztán tudnak élni! Pancsi-kaja! Mi kell még? :P

Csikken
Értem. Egy tapasztalatomat engedd meg, hogy megosszam Veled. Ha egy éjszakád van a vizsgáig az is rengeteg idő. Illetve mindig be kell menni. Akár az esélytelenek nyugalmával is. Soha nem tudhatod, hogy milyen fordulat következik be ami számodra kedvező lehet :wink:
Sok sikert a tanuláshoz és legyél kitiartó! Amikor elérted amiért dolgoztál az nagyon jó! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And,
Daninak nem lett láza az oltástól és pöttyei sem. Esélyes és drukk, hogy Ti is megússzátok! Szép időt mondanak, tudok majd jókat kirándulni. :)
Ja és nekem is vasalnom kéne, de fél 11-kor már nem állok neki.

Zsuzsa,
Jobbulást Julcsinak! Remélhetőleg, nem lesz komoly!
Nagyon édes Jucsi, hogy így szereti a kishugát. :)

Bodza,
És Saci is, hogy így figyel a kisöccsére. :)
Nagyon szépek vagytok, kár, hogy Kristófnál épp eltört a mécses.

Beni már kiveszi Danit a rácsos ágyból ( :? :? ), ha előbb ér oda, mint én.

benianyu

Bodza, de szépek vagytok! Nekünk nincs családi fotónk :oops:
Azért teszek fel mást:
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Bodza, olyan szép ez kép, hogy az ember legszívesebben odabújna hozzátok ötödiknek :wink: még úgy is árad róla a szeret, hogy épp Kristóf nem akart mosolyogni :D

Zsuzsa! tali :D Julcsinak gyors gyógyulást!

KépKép
KépKép
and

Tényleg Majola
Milyen édes lehet Julcsi, hogy így szereti Annát!

Benianyu
Nem tűri meg :? Csak amikor alszik akkor tudom rácsempészni!
Beniszáj nagyon vicces! Készülök! :lol:

Ayse
A soraid mindenképpen tanulságosak voltak, én személy szerint elgondolkodtam. Lehet , hogy naív ember vagyok(biztos, bizonyos szempontból), meg magamból indulok ki, de én is nehezen mutatom ki, hogy ki fontos nekem. Pl ezt még sosem írtam sztem, de nagyon hálás vagyok a sok segítségért amit itt kaptam és azért, hogy szinesítjük és segítjük egymás napjait.
Szóval csak annyit szeretnék ezzel,hogy szerintem most csupa kedveset írt Rád mindenki és ezt hidd el!
Ja és minden ömlengés nélkül ömlengeni fogok. Nagyon örülök, hogy ilyen kultúrált keretek között zajlott le az eszmecsere!
És mikor kapod vissza a könyvet a szomszédságtól? :lol:

And
Örülök, hogy Eszi jól van!
Kaki ügyünk az stagnál. És még fog is egy darabig :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

jajj de aranyos Julcsi, hogy így szereti a hugicát:) kis zongorazseni :) ti is nagyon szépek vagytok!

KépKép
KépKép
and

Majola
Nagyon jól áll Neked a rövid haj. Tudom már írtam, de szerintem vagy 10 évet fiatalít rajtad. Remélem nem sértettelek meg!
És Julcsi a zongoránál!( fehérebb az orgonánál :lol: )
(Egyébként ugye jegyezted, hogy én megjósoltam hogy 4 éves korában már zongorázni fog?)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, én elmentettem itt mindenféle fánkrecepteket, mindjárt elküldöm priviben, hátha ezt keresed.

And, nektek jó utat!
Odabújnál ötödiknek :lol:

KépKép

KépKép
majola

Ayse! :)

Azért azt hozzá kell tennem nekem is, hogy én nagyon kedvelem a lelkiseket :wink:
Én már megedződtem, de a mai napig nagyon nagyon számít, hogy szeressenek, elfogadjanak, és tudom, hogy ez nem túl jó, valamiféle önbizalomhiány talán vagy nem is tudom mi.
Nyilas vagyok-szűz ascendenssel és a szűzek ilyenek, hogy mindig szeretni kell őket, bíztatni stb.
Hát ez rám igaz kiskoromtól fogva!!!
Szóval én abszolút megértettelek, csak azért írtam, hogy edződni kell, merts ajna de manapság nem a lelkisekenek áll a világ már :wink:
Meg én már jó rég rájöttem, hogy valóban itt nem szabad lelkis oldalunkat túlságosan beleadni, mert ez nem annyira szoros kapcsolat itt, ill. lehet hogy lakulnak ki olyanok is, de azok nem itt zajlanak.
Remélem érted, hogy mit próbálok megfogalmazni :wink:
Mindenesetre nyugi, mert vagyunk egy páran, akik megértettünk! :wink:

De itt valóban Barbinál bukkant ki ez a dolog, de nem ellene szólt, csak most tőrt ki belőled szerintem.....

Meg valljuk be nők vagyunk, előbb utóbb kellenek az ilyen összetűzések, mert mi ilyenek vagyunk összezárva :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Bodza! :)

Köszi az elismerést! :)

Juci! :)

Csak szombaton járok be, de nekem már ez is sok(kkk) :D
Örülök, hogy tetszika suli neked ennyire! :)

Szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
mea

Zsuzsa!
Jaj szegény Julcsi, nagyon sok gyógypuszit küldenek a fiúk!
Gyógyuljon meg hamar!
Képek szuper jók, nagyon jól áll ez a rövid haj! Julcsi meg eszméletlen a zongoránál :D
Nagyon szívesen megyünk meglátogatni Titeket, esetleg jövő hét után? :wink: Addigra Julcsi is meggyógyul teljesen, az idő is javul talán....
Meg persze a nagy talira is benevezünk :D

Bodza!
Nagyon szépek vagytok, Kristóf jó nagyot nőtt!

Megann szerintem ma jön/jött haza, úgy emlékszem :roll:

Benianyu!
Nem volt rossz, de Nolcsi azt mondta, a múlt heti egeres jobban tetszett neki.
Ez egy kicsit modernebb darab, sok énekléssel, tánccal, a két előadó bevonja a közönséget a dalolásba, stb.
Szerintem ezt Leon jobban élvezte volna, Nolcsi nem az a tapsolós, felrakom a kezem, én is éneklek típús........

And!
Érezzétek magatokat nagyon jól Ausztriában!
Leon nem lázasodott be az oltástól, semmi baja nem volt. De annó Nolcsinak se.
Esztinek hogy megy az alvás? Változatlanul alszik éjszaka?

Na mégsem mozizunk, apa besértődött...... :?
Nem bírja a sok babanetezést, a mai nap meg ugye erről szólt.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu! Beniszáj :) :) :)

Juci, igen teljesen igazad van a vizsgákkal kapcsolatban, volt egy pár amire úgy mentem be hogy semmit nem tudtam és mégis sikerült és volt olyan is amire bementem úgy hogy készültem és vizsga előtt megszöktem mert addig idegesítettek az ottlévők, hogy milyen nehéz meg milyen bunkó meg stb...

Bodza, családi kép nagyon szép. Kristóf jó kis gombócbaba. Hol tartotok súlyban?

Majola, látom Julcsinak nem elég már hogy túlbeszél minden kortársán, de már zongorázni is tanul. :):):)
Jobbulást neki és szépek vagytok.

Egyébként ha valaki unatkozik és át akar hozzánk jönni (Taksony) bármikor írhat (privit is) és szívesen várom. Max. van itt egy hely ahol a grillcsirkét megveszem készen és azt kap. Általában héfő, kedd, szerda, csütörtök itthon vagyok :)

Lehet itt is nagyot sétálni, de amit most felfedeztem sétaterületet oda nagykerekű babakocsi kell.
És pacikat is lehet nézni mert a Haraszti lovasiskola mellett lakunk nem messze

Kép:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Jó éjt Mea!

Majola
Lehetne nyilvánosan?
Ugyanis Prüntyi és Kuha is szeretné :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!! ez az a fánk recept? valami fánk recept rémlett, én ezt mentettem el anno:

Fél kiló liszt
egy tasak szárazéleszt (dr. Oetker, vagy Tesco)
egy csipet só
10 dkg cukor
A hozzávalókat össze kell keverni és egy konyharuhával letarkart tálban meleg helyen megkeleszteni (nekem ez múltkor olyan jól sikerült, hogy mire hazaértünk a sétából, már a radiátoron át a földre folyt).
egy kis langyos víz is kell, annyi, hogy folyós tészta legyen

Bő, közepes forróságú olajba evőkanállal beleszaggatni és kisütni.

Az eredeti receptben ezek után szirupba kell forgatni (2 csésze méz, 1 csésze cukor kis vizzel 10 percig főzni, majd az ebbe megforgatott fánkokat fahéjjal megszórni).

Én azonban simán megszórtam fahéjas porcukorral.

KépKép
KépKép
and

Juci, nekem is tetszik a rövid hajam. Hát még ha néha a fésűt is elővenném!

KépKép

KépKép
majola

Juci, válaszd ki, hogy melyik az és tedd fel, nem akarom mind a hárommal foglalni a helyet! Oké?

KépKép

KépKép
majola

Majola
Köszi megkaptam! Ja és Jucsinak tényleg jobbulást! De figyelmetlen vagyok.

And
Ezazezazezaz! Kuha Prüntyi figyelem! Lásd And hsz-t!

BArbi
Ez a van kulcsom szöveg nagyon vicces! Bár gondolom Téged annyira nem dobott föl, hogy Nolcsi ma ilyen "vicces" volt.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Majola :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And, én nem értem. a cukor, liszt, élesztő, só mitől lesz tészta?
Nem vagyok valami nagy főzőmester, de tej, viz, vagy valami ami folyékony nem kell hozzá?

K.

KépKép
Kép
csikken

köszönjük, biztos jól fogjuk magunkat érezni, és remélem megússzuk a lázat is. egyébként Eszti élete első lázát is pont itt a barátnőméknél produkálta, és olyan aranyosak voltak akkor is, bár nem éreztem magam nafgyon idegesnek, de agyon nyugtattak :lol:

Barbi, menj és vígasztald meg apát! :wink:
én is tenném, de akkora herpeszem van :twisted: mármint, hogy a mi apánkhoz mennék :lol:

KépKép
KépKép
and

Csikken
Kedves vagy! :P És nagyon aranyos a bandukolós kép!

Egyébként ma nem volt túl jó hangulatom. Sok feszültség keringett ma körülöttem. De estére olyan jó fordulatot vett a nap.
Pl. Anyukámmal is volt egy nézeteltérés, és előre tartottam a beszélgetéstől, mert nekünk az sokszor nem megy :?
De Anyu is annyira kompromisszum készen állt a dolghoz, hogy szerencsére megbeszéltük. :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Hát jót röhögtem magamban rajta :lol:
Múltkor nagyimnak azt mondta, haogy ő mezítláb, zokniban hazamegy anyához, mert tudja az utat és ki is tudja nyitni az ajtót :shock:
Erre oda is ment az ajtóhoz és kinyitotta, mert nem volt kulcsra zárva. Szegény nagyi teljesen betojt, hogy elszökik a gyerek, azóta kulcsra zárja és még a kulcsot is kiveszi a zárból........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa,
Nekem is tetszik a rövid hajad! :) Fiatalos! :) Annababa a kezedben nagyon édes! :) Julcsi meg szenzációs a zongoránál! :)

Barbi,
Én is azt hittem, hogy Beni nem az a felteszem a kezem és énekelek típus. Régen sosem szeretett szerepelni. Jól meg is lepődtem, hogy az óvodai anyáknapi ünnepségen mindig jó hangosan énekel, szinte kihallatszik. Nemrég voltunk mi is egy ilyen éneklős, gyerekeket bevonós előadáson és Beni nagyon aktív volt. Változnak a gyerekek....

Apa nálunk sem bírja a netezést. :( Bár ő meg állandóan a tévé előtt ül, engem meg nem érdekel az a sok sz@r, amit néz. :( Az előbb amúgy is volt egy vitánk. :(

benianyu

Csikken, halvány dunsztom sincs, én csak elmentettem :oops: kérdezd a főzőtudorokat!
egyébként én nagyon sok mindent csináltam meg már, amit itt korábban lementettem, és eddig mindegyik bejött, nekem való egyszerű és finom receptek, úgyhogy mindenkinek köszi :)

ja most látom, lanygos víz is van benne!!! :D

KépKép
KépKép
and

Csikken!
Annyi víz, hogy folyós legyen a tészta :wink:
Csak két sorral lejebb van...... :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csikken
Ez nagyon vicces! Anno határozottan emlékszem, hogy ez a kérdés elhangzott. Asszem víz a válasz!

And
Reméljük most nem lesz láz!
Ja és herpeszre a legtutibb szerintem a jegelés. Egy zacsiba jeget tenni és rászorítani a borzalomra amg hideg.

Megyek Lányok! Morci ordítva ébredt és tépte magáról a cuki feszes sitykát! Jó éjt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi,
Nolcsi nagyon komoly a háromévesek öntudatával! Nem csoda, hogy a Nagyid megijedt!

benianyu

Tényleg bábszínház..... :oops:

Zsóf!
Voltatok ma bábszínházban? Meggyógyult Gergő? Mert kerestelek Titeket, de nem láttalak......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
:lol: :lol: :lol: :lol:

Benianyu
Árpi is TV-t néz illetve alszik.
Vita :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Beniaynu!
Na akkor még van remény, hogy egyszer talán Noel is fog tapsolni a bábszínházban..... :lol:
Már ennek örülnék, éneklést nem is remélek :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

tényleg, bandukolós kép :) nekem is tetszik! bár nyelvvizsgán nem szerettem ilyet kapni :wink:

na lassan megyek, még van egy kis vasalnivaló. holonap azért még igyekszem benézni.
és még nem döntöttem el, hogy egyedül menjek-e az Esztivel.
ti be mernétek vállalni egy klb 400 km-es utat a gyerekkel kettesben? a határ után még kb 2 óra.

KépKép
KépKép
and

And!
Én simán bevállalnám a két fiúval is.
Mondjuk ők mind a ketten, mint a befőtt elvannak hátul, szóval ez nagyon gyerekfüggő szerintem.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha, vagy aki tudja: a sóban sült csirke tetejét meg kell sózni?

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!

Én még nem csináltam, de szerintem nem, mivel Kuha azt írta, hogy félúton megfordította, hogy mindenhol szép piros legyen.
Akkor mind a két fele érintkezik a sóval, nem?! :roll:
Ha nem így van, javítson ki, aki tudja :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And, én Rolival tuti nem, de ő egy külön kategória. Szinte mindenhol leéget minket amikor nekiáll az ordítos hisztinek.
Tényleg nincs valakinek valami ötlete ellene? Komolyan nagyon gondolkozok azon, hogy még a nyaralást is kihagyjuk mert Roli nem "társaságképes"
Egyébként meg jóóó utat.

Barbapapa, Benianyu :( :( Remélem már béke van.

Nálunk Zsolti elaltatta Rolit és most ketten alszanak a gyerekszobában én meg borozgatok egyedül. És irogatok.

Fánk egyébként tényleg egyszerűnek tűnik. Lehet ki is próbálom. :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

jajj, itt ragadtam, jóéjt :)
Barbi, köszi a választ, a Karácsony fiúkkal még én is el mernék indulni :wink: :wink: :lol:

KépKép
KépKép
and

Kriszti, neked is köszi :) még nem tudom mi lesz, húgom felajánlotta, hogy elvisz minket, meg az apu is. annyira féltenek.

KépKép
KépKép
and

én is, és nem vagyok álmos. Ne menjetek el aludni :) :)

KépKép
Kép
csikken

Na közben fürödtem is, megyek aludni.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi! :D

Nem voltunk, szegény Gergőnek olyan a hangja, mint egy varjúnak. :cry: Tegnap Szabolcs becserélte a jegyeket márc.24-re a Minden egér szereti a sajtot-ra. Sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Gergő is mostanában kezdte el mondani a mondókákat, énekelni a z énekeket, csinálni a mozdulatokat a tipegő-topogón. De szégyenlős, ha megkéred, hogy énekeljen el neked valamit, akkor nem. Ha szól a Kolompos vagy Gryllus cd, akkor azzal énekel.

A minitalival kapcsolatosan ambivalens érzések kavarognak bennem. Tudom, hogy mennyi munka egy ilyen nagy tali, hely sincs, meg a gyerekre is vigyázni kell stb. Nálunk csak nyáron volt tali, arra is nagyon kevesen jöttek el, de szerencsére Barbi és Ayse ott voltak. :D Sajnálom, hogy kevesen voltunk, de utólag visszagondolva ha mindenki eljött volna, még a csilláron is lógtak volna. Szóval szerintem ez egy paradox helyzet. Én is szívesen mennék talikra, viszont valószínűleg az én hibám, hogyha nem hívnak, mert keveset írok, nem is értem, nektek hogy van időtök ennyit írni. Szeretnék eleget foglalkozni a gyerekekkel, a házimunkát is meg kell csinálni. Sajnos, nem tudom őket rábízni senkire, így egyedül nem tudok elmenni sehova. Pedig itthon sokszor magányosnak érzem magam, főleg, ha betegek a gyerekek, és sehova nem tudunk elmenni. Jó lenne beszélgetni, jobban megismerkedni, ugyanakkor sokszor mire este végigolvasom, annyira elfáradok, hogy már nem vagyok képes érdemlegeset írni. Pedig nekem is fontosak vagytok, mégha közönyösnek vagy szűkszavúnak vagy bunkónak tűnök is, hogy nem írok mindekihez mindig. Szóval megértelek Ayse, de Barbi téged is.

Rókica! :D

Mutattam Gergőnek a képeket Zsuzsáról, nagyon tetszettek neki. :D Bubus is nevetve mutogatta, kérdeztem, hogy neki is tetszik, mire bőszen helyeselt. Mondtam, hogy Zsuzsa Gergőnek lesz a felesége, mire Gergő felháborodottan közölte, hogy már most is a felesége. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Remélem, később nem vesznek össze rajta. :D :D
Olyan jó, hogy ilyen jól érzed magad, hogy még el tudsz intézni mindent, talira jársz...Azért hajrá Szilvi! :D

Bodza! :D

Nagyon szép család vagytok! Kristóf hatalmas, majdnem olyan, mintha ikrek lennének Sacival.

Zsuzsa!:D

Tényleg jól áll a rövid haj, és Anna is nagyon szép gombócka. Jó lenne egy monori tali is tavasszal! Julcsi nagyon édes, és olyan jó, hogy így szereti a kishugát. Gergő is szokta mondogatni: -Úgy szejetlek kicsi öcsikém, szép vag kicsi öcsikém! Megölelgeti, megpuszilja. Persze ő már nagyobb. Julcsi zongoraművésznő lesz? Bubus is imád zongorázni.

Ayse! :D

Ne izélj már... Hozzászólásaid üde színfoltok, értékesek, kedvesek. Már az is büntetés, ha egy napig nem írsz. Tessék elárasztani a topikot!

Benianyu! :D

Hú, azta de erős Beni, hogy ki bírja venni Danit a kiságyból!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Juci! :D

Morci Marci :D Az unokatesóm egy időben úgy hívta a kislányát, hogy Durci Dorci

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt!

Átolvastam a rengetek írást (végre, megint van mit olvasni), és csak gyorsba reagálnék egy-két dologra,amire emléxem, aztán megyek reggelit csinálni:

And!

Először is, nagyon jó utat nektek (egyedül bevállalva, vagy nem), és érezzétek nagyon jól magatokat. Remélem, a láz elkerül titeket!!!

Majola!
Nem kell só a csirke tetejére, úgy van, ahogy Barbi is írta, kb. félidőben megfordítottam, hogy mindenhol szép piros legyen!!!
Nem tudom, hogy írtam-e, de ne ijedjetek meg, a sónak elég érdekes szaga volt, ahogy sült a csirke, sőt, még utána is, dehát kiszellőztettünk, és kész!

Még mindig Majola!

Továbbra is tartom, hogy szerintem sokkal jobban áll Neked a rövid haj, mint a hosszú! (Ja, és jót nevettem a fésűs dolgon, én is így vagyok vele. Reggel csak összefogom, és kész:) :) :) :oops: :oops:

Julcsi nagyon helyes a zongoránál, teljesen olyan fejet vág, amitől azt gondolnánk, hogy ő már egy kész zongorista! És ahogy Juci is írta, biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva keni-vágja majd a dolgot!!! :)

Bodza!
Tényleg nagyon helyes kis család vagytok, dehát ezt elmondtam már egy párszor. Nem tudom, ahogy néztem Kristóf képét, rögtön Saci jutott eszembe, teljesen olyan az arca, mint Sacinak volt.

Juci! (és And, természetesen)

Köszi a fánk receptet, már mentettem is, és azt hiszem, hamarosan ki is próbálom!!!!
Majd megkeresem nektek az enyémet, az is nagyon egyszerű, igaz, egy kicsit több hozzávalója van, és túrós a tésztája, de az is isteni finom!!!

Hűű, mit is akartam még??? Foggalmam sincs, de ha beugrik, jövök!

Pusz!

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?