Barbi!
Nem voltunk, szegény Gergőnek olyan a hangja, mint egy varjúnak.
Tegnap Szabolcs becserélte a jegyeket márc.24-re a Minden egér szereti a sajtot-ra. Sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Gergő is mostanában kezdte el mondani a mondókákat, énekelni a z énekeket, csinálni a mozdulatokat a tipegő-topogón. De szégyenlős, ha megkéred, hogy énekeljen el neked valamit, akkor nem. Ha szól a Kolompos vagy Gryllus cd, akkor azzal énekel.
A minitalival kapcsolatosan ambivalens érzések kavarognak bennem. Tudom, hogy mennyi munka egy ilyen nagy tali, hely sincs, meg a gyerekre is vigyázni kell stb. Nálunk csak nyáron volt tali, arra is nagyon kevesen jöttek el, de szerencsére Barbi és Ayse ott voltak.
Sajnálom, hogy kevesen voltunk, de utólag visszagondolva ha mindenki eljött volna, még a csilláron is lógtak volna. Szóval szerintem ez egy paradox helyzet. Én is szívesen mennék talikra, viszont valószínűleg az én hibám, hogyha nem hívnak, mert keveset írok, nem is értem, nektek hogy van időtök ennyit írni. Szeretnék eleget foglalkozni a gyerekekkel, a házimunkát is meg kell csinálni. Sajnos, nem tudom őket rábízni senkire, így egyedül nem tudok elmenni sehova. Pedig itthon sokszor magányosnak érzem magam, főleg, ha betegek a gyerekek, és sehova nem tudunk elmenni. Jó lenne beszélgetni, jobban megismerkedni, ugyanakkor sokszor mire este végigolvasom, annyira elfáradok, hogy már nem vagyok képes érdemlegeset írni. Pedig nekem is fontosak vagytok, mégha közönyösnek vagy szűkszavúnak vagy bunkónak tűnök is, hogy nem írok mindekihez mindig. Szóval megértelek Ayse, de Barbi téged is.
Rókica!
Mutattam Gergőnek a képeket Zsuzsáról, nagyon tetszettek neki.
Bubus is nevetve mutogatta, kérdeztem, hogy neki is tetszik, mire bőszen helyeselt. Mondtam, hogy Zsuzsa Gergőnek lesz a felesége, mire Gergő felháborodottan közölte, hogy már most is a felesége.
Remélem, később nem vesznek össze rajta.
Olyan jó, hogy ilyen jól érzed magad, hogy még el tudsz intézni mindent, talira jársz...Azért hajrá Szilvi!
Bodza!
Nagyon szép család vagytok! Kristóf hatalmas, majdnem olyan, mintha ikrek lennének Sacival.
Zsuzsa!:D
Tényleg jól áll a rövid haj, és Anna is nagyon szép gombócka. Jó lenne egy monori tali is tavasszal! Julcsi nagyon édes, és olyan jó, hogy így szereti a kishugát. Gergő is szokta mondogatni: -Úgy szejetlek kicsi öcsikém, szép vag kicsi öcsikém! Megölelgeti, megpuszilja. Persze ő már nagyobb. Julcsi zongoraművésznő lesz? Bubus is imád zongorázni.
Ayse!
Ne izélj már... Hozzászólásaid üde színfoltok, értékesek, kedvesek. Már az is büntetés, ha egy napig nem írsz. Tessék elárasztani a topikot!
Benianyu!
Hú, azta de erős Beni, hogy ki bírja venni Danit a kiságyból!
Zsóf