Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Köszönjük a drukkokat!

Anid
én Ákosnál sem teszteltem, valahogy nem is éreztem szükségességét, de azért a vérvételnél az a 2 óra várakozás az elég sok volt, de a végén a Mágus mikor behívott a szobájába minket mosolygott és kérdezte hogy tudjuk-e már az eredmény, és mondtuk hogy nem, és akkor ő gratulált. Nagyon jó volt. Hát hogy most ki fogom-e bírni hogy ne teszteljek majd kiderül, de már most ha rá gondolok ideges leszek a félelemtől hogy nehogy azt mutassa amit nem szeretnék.

Indigó
a megint megjött topikba még soha nem írtam, a babanetet is Ákos születése után hónapokkal találtam meg. Úgyhogy azóta ide a csaszisba és a Kaális-okba szoktam írni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Joe, hát nem is tudom. Az Áron cumisüvegezik én nem voltam ellene, bár a gyerekorvos nagyon a lelkemre kötötte, hogy csakis pohárból itassam. Persze pont arra érek rá, gondoltam magamban. Szóval én cumisüvegezem. Esetleg kiskanállal próbáltad? Bár az is türelemjáték lesz. Esetleg csőrös pohárból?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Hello!

Joe, én nagyon remélem, hogy a szopi befejezésével lejönnek a + kilok!!!! Biztato, amit Zsuzsi irt.
Azt vettem észre, h 2 kategoria van. Van, aki pik-pak teljesen lefogy a szopitol (Tünde azt hiszem Te abba a kategoriaba tartozol :)) és van, akinél marad egy kis tartalék a nehéz napokra :lol:
Azt olvastam valahol, h a szervezet raktaroz, hogy ne legyen gond a szopizassal, ha nem jutsz élelemhez egy ideig. Nem vagyunk afrikai éhezök és erre talan nincs szükség, de VAN :x!
Szoval szerintem, ha eddig nem fogytal le a szopitol biztos a masik kategoriaba tartozol és remélhetöleg lemennek a feles kilok! En ebben reménykedem!

Jut eszembe, lattam, h van egy 90 napos diétas topik is!
itt: http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Diétazzunk együtt csajok, az jo ötlet!

Joe nem talizunk valamikor? Kinga?
Bar csütörtöktöl sz.r idöt josolnak :(

Erika,
csütörtök lesz a nagy nap??? Drukkolunk mi is nagyon!!!

Agi, a tanacsadonkat Laszlonak hivjak, tehat nem Levente...
Ecet: 10 v 15%-osat hasznalok (ezt természetesen lehet elöallitani a 20%-osat mar iparilag gyartyak -- kussolok :wink:). Abbol kb egy fél öblitötartnyit szoktam beleönteni.
Kiprobalod? Kivancsi vagyok bejön-e!
Vincének mindig kemény akarata volt (ezt anyamék is megjegyezték még ici-pici koraban, a masik unokajuk egy kis Budha Vincushoz képest :lol:, kicsit feltünt :))

Jo éjt!

Ui: Zsuzsi mostmar én is worbe masolom a prozamat, hogy ne tünjön el, mint most neked is :(

Sára

Kép

Kép
saara
 
 

 
 

Sziasztok:)


Indigó

Tudtam hogy valamit elfelejtettem a nagy sietségben: Üdv újra a fedélzeten, örülök, hogy visszatértél. Budaörsi költözéssel a legközelebbi talira ha van kedved jöhetnél is, a Meki játszóházába szoktunk menni manapság Budaörsre, vagyis közel hozzátok:)

Mekkora nagy fiú lett Áron, édes a kép a vonalzón.

Erika

Hu ez nagyon jó hír, hogy három megfogant, mennek a drukkok továbbra is, remélem a vérvétel után mosolygó arccal fog várni titeket a mágus:):):)

Joe

Probáld meg a poharazást, hátha egy idő után elfogadja Boti, sogornőm már pohárból adja a tápszert a fiának és egész ügyesen eszik igy. Gratula az altatáshoz, ügyesek vagytok. Mostmár nekem is be kéne vetnem valami rafkós módszert, mert Pepe folyton felébred éjjel vagy háromszor is, karácsony óta nem aludtam át egy éjszakát se, kezdek egy kicsit zombibanya lenni.
A folyadék miatt szerintem ne aggódj, hidd el hogy okosak ezek a manók. Nálunk sokáig Pepe se ivott nayatejen kivül semmi mást, majd egyszer csak rájött hogy tök jó dolog a bátjya csörös itatója, nah azóta iszik belőle saját magától, ha szüksége van rá.


Mesa

Azért kicsit durva hogy a doki még azt se mondta neked hogy AB-t irt fel, felelőtlenségnek tartom, még ha nem is tartoztok hozzá, akkor is, még jó hogy a gyógyszerész figyelmes volt. Mennek a gyógymanók, hogy gyorsan meggyógyuljon Luca.


Bölcsi-ovi

Bevallom nőisen én örülnék neki ha Danit felvennék, de sajnos ebben a kerületben max ha tényleg kötelező akkor fogják bevenni (5 évesen), sőt tavaly májusban közölték velem, hogy ha nem tetszik akkor el lehet vinni magán oviba is, szépen megköszöntem az ötletet... no comment....
IGy amig itthon vagyok Petivel addig Dani is itthon marad, pedig kéne neki nagyon a közösség, bár azért megprobálok valami hátszelet keríteni és bizni a csodában....

Kgk

Van ismerősöm aki valami hasonló felállásban megkapta a hitelt, csak megfelelő maninak kell lennie. Amit Sára ajánlott azt szerintem érdemes körbejárni, mert igy nagyobb esélyetek van, hgoy a számotokra lehető legjobb konstrukciót találjátok meg.
Ami meg ez eu alapú vagy egyéb külföldi valutás hitelt illeti abban a legnagyobb rizikót a forint méylrepülései jelentik, és mit ne mondjak nem érzem valami túl stabilnak a jelenlegi kormányunk gazdasági munkáját.

A mai esti hiradóban is amik felszinre kerültek már az én képzeletemet is felülmulják helyenként: kinaiakkal oldjuk meg a népességünk csökkenésének megállitását....

Annyi rémhírt kergetnek, hogy már szerintem maguk se tudják, hgoy mi az ami valóság és mi az amit csak álmodnak. Amit el akarnak venni azt sajnos ugy is elveszik, ezeknek (bármelyik kormányról is legyen szó) már semmi sem drága, akik ott ülnek és hülye törvényeket hoznak és intézkedéseket azok már nem a földön élnek és ezer százalék hogy egyes problémákkal még az életben nem találkoztak igy nem is tudhatják hogy egyes intézkedéseikkel hány ember életét teszik tönkre. (tuti aki be akarja záratni a svábhegyi klinikát annak még egy gyereke sem volt kruppos)

Nah kezdődik az éjjeli műszak, Pepe már nyöszizik... mindenkinek nyugodalmast...

puszi

Ági és a fiúk

[/b]

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sára

Látom közel egyszerre irtunk, csak én közben visszaltattam Pepét az elküldés elött :)

Akkor nem ugyanaz az emberke, sebaj, a négy gyereken akadt meg a szemem, mert neki is 4 van:):) aki nekünk szokott segiteni eligazodni bizonyos pénzügyi dolgokban:)

A következő mosási turnusban kiprobálom, a mainál lemaradtam róla, igazi mosomedve voltam pedig, vagy 5 adaggal ment a gép és még maradt vagy kettő a tartóban.... a fiúk eszik a ruhát, van hogy egynap Daninál három garnitura is összekoszolódik...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok,

Indigo
Hát lesd meg ki az aki bejön miután hallod a kapucsengőt ha nem a férjed az, és vond kérdőre.

Joe
Olyan jó, hogy újra a régi vagy, és vidám dolgokról írsz:-)
Tényleg 1 liter vizet kellene már meginni a gyerekeknek? :shock: :shock: Mennyi idős koruktól?

Ági
Én is mosó-masa lettem ma reggel, mostanra sikerült beáztatnom az összes foltot. Egyre inkább kezd ellenségem lenni az alma. Még egy órát áznak, aztán bedobom a gépbe és hussanok el. Remélem nem látom viszont egyiket sem :-)

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok

köszönjük a drukkokat, holnap 11.30-ra kell menni a drágáinkért, és mára a 4. is megtermékenyült. És épp néztem a naptárt hogy nő napra tudni fogjuk hogy leszünk-e többen!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok:)

Utáááááááááááááááálom a babanetet amikor nem müxik :( egész délelött nem volt elérhető:(

Erika

Ez tök izgiiiiiiii. Tényleg most akkor mind a 4 et, vagy csak hármat ültetnek vissza? és maradékkal mi lesz, lefagyasztatjátok?

Gabek

Hm nekem eddig nem sikerült számüznöm az almafoltokat, vagy három poló lett csak itthoni játszós emiatt, te mivel probálod kivarázsolni, mert nekem már csak az ecetes olló ami kimaradt a repertoárból.

muzsu

ha szeretnél bekerülni a nem publikus táblába az adataiddal (név, cim telefonszám, emailcím) akkor nekem kell elküldened őket, szivesen beraklak és elküldöm neked a többiek elérhetőségét.

Timi

Már multkor akartam irni, hogy úgy irigyeltelek a barátnős szülésért, felidéződött bennem a sogornőm szülése :)
Hannácska már jobban van? elvittétek másik dokihoz hogy megnézze?


Következő talit mikorra tervezünk csajok?? Jó lenne újra összejönni.

Menek, mert a fiúk azon vitatkoznak hogy ki használja a partfist és ebből szerintem nem túl sok jó dolog fog kisülni :wink: :P

puszi

Ági és a fiúk

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok,

Ezzel kell kezdenem: Ági, hogy mennyire hasonlít Rád Pepe! És milyen nagyfiú lett már!

És Jutkának akartam még múltkor írni, hogy nagyon jó lett az Égigérő fa jelmeze :)

Bí tegnap estére belázasodott. Ment egy kicsit a hasa már két napja, de ezen kívül semmi más tünet nem volt. Mire lefektettük lement a láza, Nurofent adtam neki, meg Belladonnát (a mi gyerekdokink ezt mondta, hogy láz ellen a legjobb). Aztán éjszaka felsírt, bementem hozzá, megint tiszta forró volt. Megint adtam neki Nurofent, szopizott és visszaaludt reggelig. Ma egész nap láztalan volt, most mielőtt délután leraktam aludni, megint volt láza. Nem tudom mi lehet vele. Mostmár szörcsög is. Vagy megfázott, vagy foga jön, mert a legutóbbi négy fogánál ezek a tünetek voltak.

Joe: Csatlakozom Gabekhez, olyan jó, hogy újra itt vagy köztünk, és a hozzászólásaid is jókedvúek újra. :)
Én bevallom, hogy 2-3 év korkülönbséggel terveztem a két gyerek között. De lehet az áldott jó gyerekemnek köszönhető a nagy önbizalmam, én mostmár úgy érzem elbírnék két gyerkőccel is. Egyelőre nem készülünk tudatosan a második babára, de ha jönne nem bánnánk. Igazából engem az idő is sürget, mert három gyereket szeretnék, és már 31 éves vagyok. Tudom vannak akik még 40 felett is szülnek, de én szeretném letudni a dolgot 35 éves koromig.

Muzsu: igazából semmi trükköm nincs. Én úgy látszik az a tipus vagyok, akitől a szoptatás alatt olvadnak a kilók. Kajára nem figyelek, eszek mindent, amit jól esik. Bár a kajálásokat igyekszem lezavarni este 6-ig, és utána már nem nagyon eszem. És nagyon sokat gyalogolok. Több kilómétereket sétáltunk/sétálunk egy nap. Ahová mehetnék itt helyben busszal, oda is inkább gyalog megyek.

Toreau nagyon el vagy tűnve!!! Tessék előbújni, életjelt adni!!!

Prücsök, Veletek mi van??? Hogy telt a hétvége otthon?

Anid: Raktam fel Bí oldalára (oda ahová a talis képeket szoktam feltölteni) képeket Sopronról, ha gondolod nézd meg. Hogy lásd Kata milyen jól fogja magát érezni! :)

Na megyek, olvasok egyet míg Manóci felébred. Meg gyorsan bevacsorálok, hogy utána már ne kelljen ennem :wink: .

Szép estét!
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a jótanácsokat a vizesedés ügyében, és Ágiboszinak a szobaszámokat is.
Annyira jó, hogy vagytok, hogy lehet Tőletek segítséget kérni!

Nemsokára remélem már én is tudok másoknak jó tanácsokkal szolgálni, bár ahogy elnéztem a táblázatot, már csak ketten maradtunk kismamák.. De sebaj, talán majd jönnek újak is :)

Milyen érdekesen működik a szopi, van akiről leszedi a kilókat, van akiről meg nem. Hát igen, a terhességek sem egyformák..

A vizesedéssel kapcsolatban: most is folyton szomjas vagyok, de nem akarok nagyon sokat inni, nehogy az legyen a baj. De a napi 2l-t muszáj, nehogy a veseköveim előtörjenek, és legyőzzenek :lol: :lol:

A kórházból Ti milyen ruckóban jöttetek haza? Mármint ugye még a terhes naci/ruha, vagy valami hasonló bővebb cucc fog kelleni, mert hát az tudom, hogy a szülés után nem lesz egyből kockahasam :lol: :lol:

Indigó: raktam fel képet a 285/286 oldal táján, de szívesen elküldöm priviben, nem terhelem itt a lányokat a magam mutogatásával :lol: :oops: :lol: :oops:

Alig telnek a napok Lányok, nem megy az utolsó néhány nap... Pedig én már annyira kiváncsi vagyok ám:-)))

Na megyek vacsit készítek Apának!

Kívánok Mindenkinek nagyon szép estét!

És Bíínek meg jobbulást, ne legyen beteg, küldök gyógymancikat!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Na sziasztok lányok!

Sikerült gépközelbe jutnom a bátyáméknál, nálunk még nincs internet.
Hát ezt a rengeteg oldalt nincs időm visszaolvasni, de majd valamikor pótolom.
Ágival beszéltem valamelyik nap, de gondolom már írta, hogy még egyben vagyunk. Pedig én már nagyon örülnék, ha személyesen is találkozhatnánk a manókával.

Remélem mindenkivel minden rendben, gondolom Joék is meggyógyúltak teljesen, és hallom Indigo is visszatért nagy örömünkre. :lol: :lol:

Na mennem kell, Ti csak írjatok szorgalmasan, jövök ha tudok, és majd jelentkezem, ha történt valami. Addig is jók legyetek.

Pusz

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!

Ma reggel én vagyok az első? Akkor jó reggelt, szebb időt mindenkinek!

Szilvi:
kitartás, kitartás, kitartás! Az utolsó hetek mennek a legnehezebben. Lassú, és egyfolytában csörög a telefon, hogy "na, egyben vagy még?" De ennek is vége lesz egyszer, hidd el! Nézz bálnás filmeket, nekem az jött be. Úgy együtt tudtam érzeni velük. :lol:

Lilla, én mondtam,hogy boldog névnapot ???? Gondoltam, az biztos.

Üdv,
R.

Kép

Kép
rita81
 
 


Angyalka!
Neked is kitartás, persze! De te már egyszer végigcsináltad, azért így más, nem?
Pussz,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Jó reggelt:-)

Rita: köszi a biztatást, nagyon igyekszem kitartani, csak hát első bébi, semmi előzményem nincs, nem tudom, hogy mi hogyan lesz, szóval hajt a kiváncsiság rendesen.
De kibírom, mert Áki tudja, hogy meddig kell a pocakban lakni.

Olyan érdekes, este mindig többet fáj a hasam, mint napközben. Miért, nem is értem.. Aztán a meleg zuhi hatására elmúlik... ezek a jóslófájások is jókor törnek az emberre:-)))

Vidám napot Mindenkinek!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Szilvi,
Én a terhes gatyámban jöttem haza, van akire felmegy a "régi" nadrágja, de én azokat mázlistának tartom.
Igyál minél többet az biztos nem árt, és próbálj mindent úgy csinálni, hogy lefekszel és a fejednél fejebb rakod alábad, azaz ne csinálj semmit :P csak olvass, nézz évét, halgass babazenét és pihenj.
A kórháztól meg ne félj annyira, nekem nagyon jó fej szobatársaim voltak, és hát itt mi mindannyian ott szültünk.

Lilló
Hogy mi mennyire egyformán gondolkodunk :) én is a jó gyerekemnek köszönhetően hamarosan belevágnék mégyegybe, bár én csak egy tesót szeretnék neki.
Megkaptam a DM-es papírt is, ott lapult, csak hát be kellett menni érte az irodába. De lehet, hogy ma el is intézem azt is.
Te meg bírod állni, ha hazajön a férjed nem eszel vele? :roll:

Ági
Hihetetlen, hogy mennit nőtt Pepe. :D
Almafoltokat a Flóraszept kihozza, ha ráöntesz először minden foltra, aztán úgy hagyod 1-2 óráig, majd vízben is ázzanak szintén ennyit. De Sára tanácsára hamarosan Frosh termékeket fogunk venni, csak hát gondoltam, addig elhasználjuk amink van.
Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Szia Gabek!

Hát kiváncsi leszek, hogy milyen lesz szülés után a pocakom. Ezek annyira újdonságok, sok - sok ismeretlen dolog vár rám, és egy teljesen új életforma, aminek nagyon -nagyon örülök, örülünk.

Hát igen, nem az a típus vagyok, aki nem csinál semmit egész nap, ezért biztos kikapnék a dokitól, vagy a védőanyutól, de hát azért nem lehet bírni egész nap a fekvést...
Én szeretek főzni, meg apának minden nap lelkiismeretesen főzök, hogy vigyen enni. Na persze ezek után nyilván nem lesz erre tengernyi időm, de majd megpróbálom úgy kialakítani a napirendet, hogy sikerüljön.

Tanulgatok is (angolt), mert muszáj, így talán könnyebb lesz majd a későbbiekben boldogulni..
Szóval igyekszem pihenni, de azért mindig nem lehet:-)
És Nektek is írok, amit fekve nem tudok, nincs laptopom :( :lol:

Megyek megiszom a mai málnalevél teácskámat... :lol: :lol: Biztos segíteni fog sokat a szülésnél, érzem!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Információt szeretnék kérni tőletek. Én is a II. női klinikán fogok szülni még van kb. 2 hetem :shock: . Első babámat várom ezért nagyon izgulok hogy milyen lesz a szülés. A kérdés az lenne hogy van-e valaki közületek aki esetleg Tóth Anna szülésznővel szült.Ha igen kérlek írjátok meg milyen volt.

Köszi szépen! :roll:

Kép
kukuruc
 
 


Halihó!
Már megint döglődik a babanet! :twisted:

Helló Kukuruc! :P :P :P
Isten hozott köztünk! (Meg a gólya?)
Miért pont két hét? Kivel vagy ennyire jóban,hogy így tudod?
Én Tóth Annával szültem, és nagyon,de nagyon rendes volt! Spec én előző este sms-t írtam, mert nem voltam bizots benne,hogy a nyákdugó eltávozásával mi van, de ő még este írt mégegyszer, és már hajnalban érdeklődött!
Amikor beértünk ott volt és végig, mondjuk nekem gyorsan ment mindne, de nagyon profin, ügyesen csinált mindent! (AZtán gyerek beakciózott, s csaszi lett :roll: )!
Szóval kérdezz tőle mindent! Apát is remekül terelgette!
A gyerekágyra is feljött megnézni minket, meg manót is megnézte, miután engem felvittek az őrzőbe.
Szólj neki,s jó szobába rak (128),ez jól jöhet !
Ki a dokid?
Kisfiú/kislány/esetleg meglepetés?
Névvariációk?????
Apás szülés????
Jösz majd később is?

(NA jó,békén hagylak a kérdéseimmel! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szilvi
Igyál nyugodtan, azzal nem ártasz, az hozza le a vizet!!!!!!
Lábakat fel és olvass!!! Utána úgysem mindig lesz időd!
Apa is élvezze ki a kajákat jó alaposan! :lol: :lol: :lol:
Haskötő,jégtomlő legyen, amint hazaértél kötözni a pocakot!!

Tényleg! Kukuruc ez neked is szól!

Aztán 6 hetes kontrol után lehet hasizmozni!

Hát elmondhatom,hogy maradandó kilókra tettem szert! Egy hónapinyi tekerés után egy deka nem ment le! :shock: :shock: :shock:
Nagy a szerelem a kilóimmal! :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :?
Be kell szereznem egy Sthill fűrészt, alakformálásra!

Rita
Megvettem azt a könyvet,amről beszéltél. Apa erre bepánikolt: "Válságban a házasságunk? Most mi lesz? akkor most válunk?" :shock: :roll: :roll:
Pasi!!!!!!!
Szóval pezsgő lett az esténk! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

Na dugulok!
Pusszantás

UI: MAi menü:paradicsom leves és rakott krumpli! Mindkettő nagyon fini lett! :lol: :lol:

Kép
anid
 
 


Anid:-)

Olyan jót nevettem a Stihl fűrészen, mindjárt kiesik a gyerekem :lol: :lol: :lol:

Haskötő: hát igen, én vettem volna, de itt csak a Kenguru Goldba árulnak, és természetesen nem volt, csak valami nagy méret. Mondja a nő: szülés után mérjem le a hasam, és utána vegyek haskötőt...
Ez az eljárás? Hol lehet kapni még, nem tudjátok véletlen?
Nekem a Kenguru van a közelben, meg Auchan, de megoldom Pestet is, ha tudtok valami jó helyet!
Jégtömlő? Na ez érdekel! Mire, minek? Stihlfűrész helyett???? :lol: :lol: :lol:

És látom már elűzted a rossz szellemeket, jobb napok járnak már felétek:-)

Puszi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Egy gyors kerdes Agiboszihoz vagy aki tudja: kaptam Urtica Urens 9-et. Elozoleg 5-ost szedtem, az bevalt, de itt kint nem lehet kapni, egy baratnomnek volt ilyen 9-es es azt odaadta. Na, hogy a lenyegre terjek: Ez tejserkento vagy tejapaszto?? Mert a 15-rol tudom, hogy apaszto, de a 9-est most latom eloszor.
Segitsetek legyszi!

Puszi:
P

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

Kukuruc: Én is Tóth Annánál szültem és csak jót tudok mondani róla. Már nagyon régen dolgozik szülésznőként (20éve) és hát van tapasztalata. :-)
Nekem mindent mondott, egy kérdésem sem volt a szülés alatt, és teljesen biztonságban éreztem magam. Tényleg csak jó tudok mondani róla. Ahogy megérkezett a szülésre onnantól elfogott a nyugalom. Szerintem mindent elmond, hogy én a második babámat is biztos Nála fogom szülni.

Jól választottál.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!
Hát jó régen jártam erre, de Süni egyszerűen olyan jól érzi, hogy mikor teszem le a valagam, hogy jó, ha az e-maileket elolvasom, és a régebbi topicba írok.
Mi jól vagyunk, Panna már tudatosan mosolyog, eszik szépen, a kakival van gondunk, ha gondnak nevezhető. Nincs ugyanis minden nap. 3-4 nap, és akkor jön.
Voltunk otthon is, nagyon jól bírta az utazást, hála az égnek otthon nem lett elkapatva..)
Erika: jól olvastam, hogy belevágtatok a tesóprojektbe??? Mesélj mi van! Akár privibe is!

Na megyek, Süni hisztizik!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Panzej
Az Urica urens 9CH az bőrbetegségekre való, azt írja a homeopatás füzet, hogy napi 3-4x5 golyócska az allergiás eredetű viszkető csalánkiütések ellen. Háááát, lehet hogy ez majd jó lesz valamikor, de tejserkentésre csak az 5CH a jó.
De ha azt nem kapsz kérj esetleg Ricinus communis 5CH-t, az is segíti az anyatejtermelését.
Nálatok hogy vált be a 2 év korkülönbség? Lackó nem féltékeny, vagy ilyesmi? Milyen volt az eleje pl. amikor Micit szoptatod akkor ő megérti, hogy nem szabad akkor kiabálni és akkor nem tudsz vele foglalkozni?

2 vagy több gyerekes anyukák
Légyszi írjatok, hogy milyen az amikor egy gyerek mellé odapottyan még egy. :P A nagyobb ezt hogy veszi? :? Mi van szoptatásnál? :shock: És hogy viseli, hogy még sokat alszik a kisebb? :? Mi van ha este felébred és sír, a nagyobb is felkel rá? 8) Egyszerre hogy altatsz kettőt? :roll:

Szilvi
Ha sokat olvasgatsz minket nem lesz gondod, és ha bármit nem tudsz akkor gyere gyakran és kérdezz, de hamar bele fogsz jönni. Én nagyon vártam már, hogy hazajöjjek a kórházból, hogy itthon csak az enyém legyen az én gyerekem és senki idegen ne mondja meg, hogy mikor etessem, mérjem stb.
De jó neked, mindjárt szülsz, mi meg itt izgulhatunk érted, ha nem jelentkezel :-) Én is nagyon sokat föztem a férjemre terhesen, no ez azóta alábbhagyott :oops:

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Halika

Szilvi
Haskötő: fásli, tök nagy méret, gyógyszertárbán, vagy segédeszköz boltban lehet venni. Olcsó és később is jól jön.
Jégaku: zselés anyag van benne, mélyhűtőben kell tartani, van melegítős formája is. Ha nincs jégkocka tartó tasak is jó, s kisméretű törölközőben a hasadra teszed, nem hagyod,hogy nagyon átvizesedjen!

A sthil fűrész pedig a fenékkorrekcióhoz kell! :oops: :lol: :oops: :lol:

Mágnes
Anyatejes babáknál normális a 3-4 naps kaki!
A babóknak saját érzékelőjük van!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Megyek pancsolni!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!
Mindent elolvastam, de most még temérdek munka vár rám. Holnap megyek a gyerekekkek 2 hétre anyukámékhoz egy kicsit pihenni, rendbe jönni, leengedni, szépülni... :D
Csak az a baj, hogy Apa addig itt marad egyedül, és melózik, de ő megérti, hogy muszáj feltöltődnöm. És ez a pakolás!!!!! :twisted:
Botrány, mennyi cuccal indulunk!
Szóval mindent olvastam, megpróbálok majd közben is netközelbe kerülni!

Ágiboszi!
Írtam mailt! Kurtát!

Szilvi!
Írtam privit, de nem tudom, hogy elment-e. Van egy listám a szüléshez, meg után-ra!
Nagyon-nagyon szorítok neked, mire visszajövök, már LESZ BABÁD!!!!!!!!!! :P Ügyes légy, az a 4 nap semmi a boldogsághoz képest! Ica nénitől kérj majd segítséget!!! Imádom őt!
A mérésekről annyit, hogy nekem mind a 3x rosszul mérték, Petike 1 kilóval kevesebb lett, Panni féllel több, Gézu 1 kilóval több. Nem tudom, mi a fenének mérnek....

Erika!
Neked is nagyon szorítok!!!!!

Én a szoptatások alatt híztam mindig borzalmasan. Persze étvágyam is rettenetes volt. Most már kisebb az étvágyam, de nagyon szenvedek. Ruháim elrámolva a szekrény aljába és csak a 100 mérettel nagyobb lebernyegek jönnek rám. De ebben az évben szeretnék túlesni ezen a zsírkocka-ügyön. Én a terhességek alatt 8/7/10 kilót híztam, utána pattantak a hurkák!! Pedig a két utolsó gyerekem majdnem 4 kiló volt.

Közös fogyiban benne vagyok!!!

Puszi mindenkinek, jó éjt!
Zsuzsi

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu
 
 


anid, mano
Köszi szépen! Csak reménykedem hogy van még két hetem mert nagyon bevagyok sz..va :shock:
Kislányt várunk Panninak fogjuk hívni és Apa is bejön a szülésre. :)

Ti kértetek EDA-t? Mert én nem fogok kérni mert nem szeretnék a gépre hagyatkozni és egyébként is félek attól, hogy a gerincemnél matassanak bár tudom hogy biztonságos legalábbis azt mondják.

Kép
kukuruc
 
 


Szép estét Mindenkinek! :)

Végre újra a fedélzeten. Tegnap délután jöttünk vissza. Azerencsére anyósom és apósom is jött, így a mosás-vasalás problematikája mára meg is oldódott, hétvégére csak a takarítás marad. Éljen!!!
Az ajkai levegő újabb fogakat csalogatott elő a kisasszonynál, így aztán az én extra pihimnek lőttek, de nagypapi mindig átvállalta tőlem az éjszakák felét virrasztásilag (anyukám előző életében mormota volt, így éjjel kevésbé beszámítható. :lol: ), ám a nagy áttörésre még mindig várunk.
Tegnap estére pedig Blanka Anna igazi Pöttyös Panna lett. :roll: Mára kiderült, hogy nem fertőző, csak valami allergia féle. Kaptunk kalciumot + fenistil cseppet. Utóbbi állítólag álmosít is, de mondtam dokinéninek, hogy az nem lenni baj. :wink:
Tényleg: fogfájásra hány napig lehet Panadolt adni a bébiknek? Csak estére kap, de nem tudom jó-e? Vagy mit adjak neki?

Indigo,
Tök jó, hogy újra velünk vagy! :)
Megvan jpg-ben a Kismamás babakajás táblázat. Ha még érdekel és megírod a mail címed, elküldöm.
Nagyon helyes fiúcska lett Ákos! :)
A Mikulás nekem is most jött meg először Blanka 8 hónapos jubileumán, de nagyon szolidra vette a figurát. :P Persze cseppet sem bántam.

Muzsu,
Én is boldog névnapot kívánok Neked is így utólag is! :)
Tök jó egyedi nevei vannak a gyerkőcöknek! És igazán bevállalós vagy te is a 3 lurkóval. Le a kalappal! Arról meg ne is beszéljünk, hogy gyönyörűek! Gratula! :D
A Rita féle könyv címét jól írta Rita, Gyerekekre hangolva és van Kamaszokra hangolva is (ha valaki nagyon előrelátó akar lenni).
A veszekedés életkortól független. Mi ikrek vagyunk a tesómmal (a hétvégén készült rólunk kép, amin még hasonlítunk is, ujjé!) és folyton veszekedtünk, verekedtünk. Egyszer úgy megharaptam, hogy napokig 50 Ft-os méretű lila foltja volt. :? :oops: Pedig én voltam a kisebb. Aztán ez is elmúlt és cinkosok lettünk. :wink:
A kilókat illetően én egy 3. kategória vagyok: csökken a szopi, gyarapodnak a kilók. :( Az'szem újra barátságot kötök Norbival és a puffasztott rizzsel.

Renáta,
Gratulálok Emilyhez! :)Gyönyörű kislány lett, tényleg igazi hercegnő. Várjuk a szüléstörid és sok tejcsit kívánok!

Gabek,
Érdekes ez a pszichológia történet a Mikulással és apa hangjával. Bár nálunk ez a veszély nem áll fenn, mert nem hiszem, hogy apa valaha Mikulás lesz :P - bár ezt én sem várom el tőle. És akkor a sötéttől miért kezdenek félni a gyerkők? :?

Mesa,
Én jártam bölcsibe a tesómmal és nem lett tőle semmi bajom, szóval én nem ellenzem. Én sem zárom ki a lehetőségét. Szerintem ez gyerek és szülő függő is. Van, amelyik gyerek kifejezetten igényli. A szomszédunk heti 3 napra akarta beadni a kislányát 2 évesen, de nem lehet otthon tartani, annyira szereti, szóval minden nap jár. Majd eldől, és ha mellette döntesz, remélhetőleg hely is lesz. No para! :wink:

Anid,
Én is Ikrek vagyok (duplán is :P ).
Kóka bácsi nagyon ötlet a családi pótlékával. :roll: Nyilván neki nem a hiteltörlesztésre kell.
Hitel ügyben a miénk is kb. 100ezer, a legutóbbi kormányváltással emelkedett szerényen másfélszeresére a részlet. A fűtésköltségünk pedig átlag 45ezer és még nincs is tél!!! :? Néha elkeseredek/-dünk, pedig mi egész rendesen is keresünk/-tünk a párommal (vagy én legalábbis azt hittem) és még a cégeink is egész rendesen fizetgetnek (mondjuk az enyém újabban nem :( ).
A miénk amúgy FHB. De mire Blanka iskolába megy, már teljes egészében miénk lesz a ház! Alig 5 évet kell kihúznunk. :roll: Hajrá!!!

Erika,
Olyan jó, hogy ezek a kis sprema lurkók ilyen nagy barátságba keveredtek mind a petesejt csajszikkal! :D Nagyon drukkolok!

Dorka,
Zene cd ügyben van Kaláka összesem mp3-ban, meg 1-2 Halász Jutka és valami zene ovi féleség is, de azt pénteken kaptam.Én most Gríllus Vilmosra gyúrok. Van valakinek? ("Tágas égen andalog, tán te vagy vagy én vagyok... :) )

Joe,
Nagyon jól hangzik ez az altatás dolog. És a kis cserfes Boti is nagyon édi-bédi lehet! :P

Angyalka, Szilvi,
Könnybe lábadta szemem ahogy megláttam, hogy alig 8 és 15 napotok van hátra a szülésig. :oops: De jó, de jóóóóóó!!! :D :D :D

Mágnes,
Kaki ügyben nálunk is ugyanez volt a helyzet. Egrést anytejes babáknál a 3-4 naponta történő termelés tényleg normális. Másrészt ajánlom nektek a baba masszázst. Mi 4 hónaposan kezdtük és 2 hét alatt beállította a napi rendszerességet Blankánál. :wink: No para!

Lilló,
Mi az a Belladonna? (Vagy ki? :lol: )
És én is boldog névnapot kívánok Neked is! :)

Sára,
A Sinlacnak menynire kéne táplálónak lennie vagy milyen arányban kell vele dúsítani?
Blanka még mindig felkel éjjel 1x szopizni. :( A baj csak az, hogy úgy tűnik nincs elég tejem (vagy csak ő fáradt nagyon a rendes szopihoz). Tegnap 1,5 órát voltunk fent és ebből 1 óra ment el arra, hogy két ciciből összehozza azt a mennyiséget, amit elégnek gondol. :? Hogy csináljak tejcsit? :shock: A tápszer (volt itthon egy adagnyi mintám) nem nagyon jön be, cumisüvegből amúgy sem tudunk inni, a poharat kilökdösi pár korty után, a varázsitatóból is ki van szedve a gumiszelep. Kicsit tartok a ma éjszakától...

No hát végére értem a kisregényemnek, így most dugulok.
Remélem nem untatok meg, de 6 nap szünet után kicsit belendültem. :)

Jó éjt!
Prücs

prucsok
 
 


Sziasztok!

Gabek, izgat mar a masodik gyerkoc gondolata? :D En csak biztathatlak, nalunk ez a ket eves korkulonbseg nagyon bejott. A Lacko szerintem ekkorra mar elerte azt a kort, amikor mar lehetett ra szamitani kistestver ugyben. Amikor meg csak a pocakomban volt a Mici, akkor persze meg nem ertette igazan mirol hablatyolunk, de eleg gyorsan leesett neki amikor megszuletett. Nalunk azok a napok voltak nehezek, amikor en a korhazban voltam. Nagyon merges volt ram, es szinte belebetegedett abba, hogy 'otthagytam'. Pedig vegig a papajaval volt akit amugy imad. Szerencsere ahogy hazakerultunk, ez a problema is megszunt egy karikacsapasra. A Micit azonnal elfogadta, sosem volt feltekeny, nem akart baba lenni megint stb, inkabb olyan szegyenlosen simogatta, segitett furdetni (o mosta a Mici labat, adta a pelust..).

Azota sincs problema, sot, ha egy vendeggyerek jon, es epp irigy hangulatban van, akkor a Mici jatekait is vedi: "Ne bantsd, az a Micie!" De volt olyan is, hogy egy kislany meg akarta simbizni a Micit, mire a nagy batyo adaallt ele, hogy: "Nem szabad a Mickot! Ne bantsd!" Persze aztan el lett neki magyarazva, hogy mirol van szo, es senki nem akarja a Micit bantani, de azert az en szivemnek olyan jolesik, hogy igy "vigyaz" a hugicara. Ma is, meg hajnalban ki kellett raknom a Micit a jarokaba, mert fel hetkor kel. Nyolc korul sirasra ebredek, megyek ki, ott all a Lacko mar a jaroka mellett: "Ne sirj, Micur!" Aztan meglat, es mondja: "Sir a Mici, pedig hoztam neki jatekot is!" Es tenyleg, elhozta neki az egyik kamionjat es bedobta a jarokaba. Gondolom azert, hogy valami ertelmessel is jatszhasson az a szerencsetlen odabenn.. :)

Szoval en nagyon szeretem nezni igy oket. Persze neha azert elofordul, hogy a Lacko zavarja a Micit eves kozben, es ezert merges vagyok, de mondjuk a Lacko javara legyen irva, hogy a Mici nagyon finnyas, csak teljes csendben ohajt lefetyelni, ugyhogy ha a Lacko egy autoval csak betolat a szobaba, mar vege a szopinak. Van neha, hogy leultetem a DVD ele, amig szoptatok, de altalaban latom, mikor van erre szukseg.

Kerdezted az altatast. Mici nem alszik nagyon sokat mar, de ha alszik, akkor remekul jatszunk vagy fozunk a Lackoval, szerintem kell is neki ez a kis egyuttlet kettesben, biztosan hianyoznak azert a regi idok. Este pedig az altatasnal nincs gond, mert a Mici 7-kor megy aludni, a Lacko pedig 8-9 kozott tehat egyesevel mennek furdeni, lefekudni. Azzal igazan nincs problema. Ejszaka a Mici csak minket kelt, mert velunk van egy szobaban, reggel van, hogy felkelti a Lackot is, de ezzel nem nagyon lehet mit csinalni. Szepen elvannak egyutt, mi meg siman alszunk igy egy oracskat, nem is hianyzunk nekik. Altalaban a Mici az elso egyebkent, akinek elkezdek hianyozni, a Lackotol szerintem tobbet is alhatnek.

Na, hat diohejban ennyi a dolog, olyan aranyosak a kis fulesek, tenyleg mindenkit csak agitalni tudok! :) Most mar csak a szobatisztasag titkat kellene megfejtenem, hogy igazan ne panaszkodhassam, de remelem ez is hamarosan eljon.

Koszi a valaszt 9 ch ugyben, hat nem tudom mit csinaljak. A baratnomnek ugy adtak a patikaban, hogy tejserkento.. Ennyire nem ertenek hozza..

Na megyek, leesik a fejem mindjart..
Jo ejszakat mindenkinek!
P

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

Jo sokat irtatok, helyes :)! Mi megint kettesben :(

Gabek,
csak nem készültök kistesot gyartani??? :lol: Gyanus ez a sok kérdés!
Tényleg érdekes az Apa/Mikulas "jelenség".
Beirnal még ilyen izesitöket a könyvböl?
Olvasasilag teljesen le vagyok maradva, nem érem utol magam, itt figyel a sok könyv és este max 2 oldalt olvasok el aztan spaty van.
Ja és az almat nalam sem jön ki altalaban.
Mindenesetre jobb a végeredmény miota mososzodat is rakok a gépbe (lagyitja a vizet, jobban tisztit). Anno irtam, hogy kiprobalom és beszamolok. Szoval bevallt :)
A Kakimester altal összemocskolt textilpelusok is szebbek miota hasznalok.

Kukuruc, szia :)!
Szerintem mindenki fél a szüléstöl, ez normalis! Remélhetöleg szép lassan elmulik és egyre batrabbnak érzed magad.
Ha az megnyugtat és "szoszo" batornak éreztem magam még egészen a végén is (pedig nekem is mondtak, h el fog mulni), de amikor beindult a szülés minden félelmem eltünt és csak izgalom és öröm maradt, olyan jo volt :)!
A masik (de biztos, h mar tudod), hogy segitesz magadon, ha nyugodt vagy! Ugy vagyunk kitalalva, hogy, ha félünk és nem érezzük magunkat biztonsagban a baba sem akar annyira kibujni, szoval nyugi!
A szülés kemény dolog, fajdalmas meg minden, de közben a legszebb és a legtermészetesebb dolog a vilagon! Ne izgulj, minden rendben lesz, drukkolunk!!! CTG-re mar jarsz gondolom.

Ja EDA: nem kértem pont azok miatt, ami Te is leirtal, nem bantam meg! Azt hiszem, ugy éreztem volna, hogy megfosztanak a szülés élményétöl.
De ez teljesen egyéni am. ha ugy érzed, h szükséged lesz ra az is megoldhato a klinikan.

Panzej
Szerintem sem az igazi tejserkentésre a 9Ch-s. Nem tud valaki postazni neked itthonrol?
Fura, hogy egyaltalan nincs kint :?. Nem lehet, hogy a Remedia a menö és nem a Boiron? Viszont Remediabol gözöm nincs melyik jo. Ide Agi kell :)

Prücsök,
A Sinlac-nal 50 g az alap adag (ez van rairva a dobozra asszem). Ehez lehet még akarmit hozzaadni, ha izesiteni akarod. De a Sinlacbol van több. Mi legalabbis igy csinaljuk (csak mar 75g az adag :roll:) + esetleg par evökanalnyi zöldség vagy gyümi pép.
Erre gondoltal?
Milyen rendes az apukad, ez nagyon aranyos :)
Imadom az avatarodban levö képet Blankarol, mindig mosolyok egy jot, ha latom az édes pofijat, nagyon cuki :)

Agi, Pepe szerintem is nagyon hasonlit rad!

Lilla, a lazzal hogy alltok?

Zsuzsi, akarok most fogyozni. Holnap kezdem (khm)! Legalabbis megprobalom!
Jo pihenést kinanok!

Magnes, jellemzö a mozgasérzékelö a piciknél, majd elmulik :)

ééés most befejezem a lithaniat!

Jo éjt!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam már, de azért olvasgatlak titeket szorgalmasan!

Dorka! Ááá, dehogy! Hamar lenne még nekem! :roll:

Minden finiselő kismaminak türelmet kívánok erre a pár napra, ami még a szülésig hátravan, próbáljatok meg sokat olvasni, netezni, aludni (már ha tudtok a pocakotoktól) :)

Jót mosolygok azon, hogy egyszer felvetettük a kistesó témát és azóta valaki mindig rákattan. Még a végén lehet, hogy egyszerre leszünk terhesek, mert kedvet kapunk itt egymástól? Különösen azok után, amit Panzej írt! Majdnem könnybe lábadt a szemem Panzej!

Nálunk nagy újság, hogy végre valahára kibújt Sanyikának az első (!) foga! :D Nem semmi, így 11 hónaposan. Nagyon megszenvedett vele szegény, nem is tudom mióta, mivel hónapok óta rosszul alszik és nem tudom, hogy emiatt-e vagy sem. Mindenesetre az egyik kibújt, de mellette a másik is nemsokára ki fog jönni. Éjszakánként 2-3-szor fent van, nappal pótolja be az éjszakai alvást, szóval kicsit felborult a napirendünk.

Most mennem kell, mindenkinek szép napot, sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!

Köszönök minden zene ajánlást!
Most megvettem a Norbinak a Zene ovi tavaszit,előre a szülinapjára :oops:

Nem tudjátok, hogy hol lehet gyerek sátrat kapni?

Most csináltunk neki egy ideiglenest és nagyon tetszik neki.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok:)

Most csak gyorsan a tejserkentéshez Panzejnek

Ha nem tartanak megfelelően Boironosat akkor a Remidiás is kitünő (sőt néha jobb is) Ami kiválóan alkalmas tejserkentésre az AlfaAlfa D6os másnéven lucerna, ezt szopi elött fél órával beveszed és csodákra képes sokszor, itt is 5 bogyesz egy adag. Amugy mint növény is kitünő a lucernacsira, vajaskenyérrel elfogyasztva meghozza a hatását.

Este megprobálok jönni, de már a lakás rendbehozatalán vagyok, mert ugye hétvégén ünnepelünk és a kupi közepén még se nézne ki olyan jól egy szülinapi torta :wink: :wink: :P bár lehet hogy már csak az hiányzik hozzá és tök jól érezném magam.

Áhhhhhhhh Dani felfedezte hogy a számitógép hátuljába lehet bizonyos csatlakozókat dugdosni és most le se száll a használaton kivüli gépemről.... jó kis technikai zseni lesz belőle...

Jah és hogy fokozzam a magam boldogságát Pepe meg bűzcsíkot huz maga után :P :lol: :lol: Igy szép az élet. Ez egy rövid helyzetjelentés volt egy két gyermekes család délelöttjéből :):)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok

Köszönjük szépen a drukkokat, tegnap délkörül vissza kaptam 3 babócámat, és 7-én megyünk vérvételre hogy kiderüljön, hogy mennyire ragaszkodnak hozzánk. Habár én mindig mondom nekik hogy jól fészkeljék be magukat, vagy legalább egyikük.

Na most megyek pihenni.

Mindenkinek nagyon szép napot és hétvégét, nálunk nagyon szépen süt a napocska, és jó idő van!!!

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Ismét nekiveselkedek, mert az előbb, amit írtam, mind elszállt... :twisted: :twisted:

Gabek: nagyon köszönöm előre is a segítségeteket, biztos, hogy szükségem is lesz rá, így kezdő mamiként. Szerencsére a kórház után 1 hónapig nem leszek egyedül, anyukám is jön, meg a Párom is itthon marad, aminek nagyon örülök, nagy segítségnek tartom őket.
Megígértem Lillának, hogy írok sms-t, ha megszültem, szóval sokáig nem kell majd izgulnotok :lol: :lol:

Anid: mekkora ötlet ez a fásli!!! Hát ez kész spórolás, így a megmaradt pénzből tudunk Stihl-t venni :lol: :lol: :lol: A jeges cucc is viszi le a hasat? Hát elképesztő, hogy miket tudtok, tök jó praktikák, taktikák :D

Muzsu: megkaptam a privit, válaszoltam is, és nagyon köszönöm a listát. Kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz a gyerek születéskor, mennyit tévedtek a méréssel. Remélem mire jössz megint, már megszültem :lol:

Prücs, Huncut: olyan aranyosak vagytok, köszönjük a drukkokat, és a sok erőt. Nehezek az utolsó napok, de tényleg van időm olvasni, megjött a Kismami újsi is, azt szeretem lapozgatni, ugyhogy elleszek vele, meg a tv-vel. No meg írok Nektek :lol:

Kukuruc: ne félj a szüléstől, biztosan sima ügy lesz. Látod, a Lányok is itt vannak, és már aktívan tervezik a kistesókat. Szóval nem lehet olyan szörnyű. Lelkileg én igyekeztem mindenre felkészülni, és a fájásokat is akarni fogom, mert ezzel mind közelebb kerül a kisfiam a világhoz, minél hamarabb fogunk találkozni. Beszélgess a lányoddal, hogy segítsen Neked, Te is segíteni fogsz Neki a szülésnél.
Eda téren én is úgy gondolkozom, mint Te, hogy nem szeretnék, mert jobban félek, hogy ott szurkálnak, mint a fájdalomtól. No meg a szülésznőm sem pártolja. Persze ha muszáj bármilyen oknál fogva, hát muszáj...
Mikorra vagy kiírva pontosan? Mert szerintem egy időre vagyunk kiírva, így lehet, hogy egy szobiba kerülünk, ami azért tök jó lenne:-)

Na, remélem most sikerül elküldeni a hozzászólást, nem törlődik...

Szép napot Mindenkinek!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


kukuruc:
a kislány neve pontosan mi lesz? Panni? Vagy Panna?
Én kérni akartam érzéstelenítőt, de úgy voltam vele, majd közben meglátom. Aztán a vajúdás nekem teljesen elviselhető volt. A kitolás előtti negyed óra volt kicsit húzósabb, akkor már igencsak akartam valami fájdalomcsillapítót, de mondták, hogy mostmár fölösleges. Nekik! :) Na meg nem is lehet olyankor. De a következő babát tuti csillapítás nélkül szeretném szülni. Persze, aztán közben lehet, hogy meggondolom magam.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


helo!

Panzej,
tegnap nem lattam, amit irtal, ez annnnyira jo! Annyira jo, hogy ilyen siman megy minden nalatok! Lacko nagyon nyugis, kedves kisficko lehet!
Hogyan magyaraztatok neki, hogy lesz/van kistesoja.
Mesélj még :)!

Prücsök,
elfelejtettem irni, h van egy Gryllus Vilmosunk: Csigahéj. Lemasoljam?
Neked melyik Kalaka van meg? Cserélhetünk? :)
Nekünk 10 db van, de ebböl 2 kifejezetten gyerekeknek valo (Nalatok laknak-e allatok és Hol a nadragom).

Lanyok, hogy alltok az allando kuplerajhoz? altalaban nem foglalkozom a vele, nem vagyok rendmanias, söt. Csak néha körülnézek, tiszta csatatér az egész lakas allandoan (igaz, h kicsi) :roll:.
Ha elkezdek pakolni 5 perc mulva minden ugyanott van :lol: Teljesen hiaba! Nalatok is ez van?

Agi, hihetetlen, hogy Pepe is mindjart egy éves lesz!!

Erika, jo pihenést!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok bíztatást. Én is bízom benne hogy hamarosan elmúlik már ez a félelem dolog és már nagyon várni fogom hogy Panni kijöjjön. Szoktam vele beszéletni hogy még maradjon mert én még nem vagyok felkészülve, de lehet hogy más irányból kéne megközelíteni a dolgot. :roll:
Egyébként március 9-re vagyok kiírva és Panna lesz a hivatalos neve a kislányunknak.
Az érzéstelenítéssel kapcsolatban azon gondolkoztam az elején még hogy előbb kipróbálom hogy mennyire fog fájni és ha nagyon akkor kérek, de azt már mondták nekem hogy általában mire oda jutok hogy kérném addigra már pik pak meg van a baba úgyhogy ebben bízom. Ha mindenki ezt mondja hogy ki lehet bírni ráadásul a szülésznőm is jó akkor biztos minden rendben lesz.
b.szilvi
Akkor mi pont egy napra vagyunk kiírva!!! De jó! :)

Kép
kukuruc
 
 


mondjuk én március 8-án szeretnék szülni mert akkor van apa névnapja és amikor Panni névnapja van akkor van apa szülinapja. Ez így tök jól jönne ki. :wink:

Kép
kukuruc
 
 


Panzej
Annyira jó, amit írtál, ha apa hazajön gyorsan fel is olvasom majd neki :)

Indigo
Igen, az az a könyv, te abból tanulsz, amit én olvasok? Na hát én azt a sok ember nevét nem szeretném mindet megjegyezni, akik ezt-azt megfigyeltek.

Lillo
Beadtam a DM-be az ajánlásodat a jelentkezésünkkel. Miféle ajándékcsomagot fogunk kapni?

Szép az idő, irány a séta,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Kukuruc: én is márc 9-re vagyok kiírva. Nálunk apa szülinapja márc 4-én van, szóval valahogy akörül szeretnék szülni, mégiscsak szép szülinapi ajándék lenne, nem?

Priviben küldhetnél egy fotót, hátha egy szobába kerülünk, és akkor megismerjük egymást.

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Lányok nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy lábalunk kifele ebből a fránya t@konykórból. Ma már nem is hányt a kisasszony, láza meg már tegnap sem volt. Hétfőn azért vissza kell menni a dokinéninkhez.

Saara!- kupleráj? - nálunk inkább az a kérdés, hogy mi az, hogy rend? A gyerekszobába van a legnagyobb felfordulás, mivel képtelen elviselni, hogy a fakockák a dobozába, a játékai a kosarába legyenek. Amint elkezdek visszapakolni ő jön és máris kiborítja ja és hogy ne 1 helyen legyen, ezért szét is kotorja. A mi gyerekünk amúgy nem rossz. Tegnap is a nappaliban csak a tévéállványra mászott fel és feküdt be a polcára. Ja és most kezdi el érdekelni a konnektor. Hát ennek marhára örülök.

Ági- nálunk a számítógép az sláger, úgy tetszik neki, hogy ha megnyomja a gombot akkor mindig történik valami (reset) :D
Pepének meg előre is boldog szülcsinapot!!!!

Amúgy mindenkinek köszönjük a gyógymanókat.

Bölcsi témával kapcs.-ban: én jártam nem bántam meg. Lucát be is íratnám meg nem is. Na majd ha ez aktuális akkor biztos visszatérek rá.

Erika!- szorítunk ezerrel, hogy a babók nagyon ragaszkodóak legyenek.

Zene: nekem Gryllus Vilmos nem annyira jött be, bár igazán nem is figyeltem nagyon csak szólt.Lehet, hogy nem is a kisgyerekeknek való szólt.Viszont a zeneovi az jó, meg mostanában a Legsmertebb mondókák és gyerekdalokat hallgatjuk, nem tudom, hogy ki az előadója. Na meg ugye a 60-as évek gyerekdalait. Meg a cirmos cica cd. Na jó ezt befejezem és most húzok.

csáó:

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Jaj ez lemaradt:

Dorka a quellében nézted már a sátrakat? Mi ott néztünk de inkább úgy döntöttünk, hogy ugrálóvárat veszünk neki ki az udvarra. (feles energiáit levezetni)

Na most már tényleg dugulok

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Helóka! (Így Anidosan)

Na mostmár én is word-ben írom a hozzászólást, mert ma kb. háromszor kezdtem neki, de egyszer felébredt Bí, aztán telefonom volt és emiatt elszállt a hsz, aztán meg vendégünk jött…

Bível az van, hogy sajnos úgy néz ki, hogy összeszedtünk valami jó kis vírust. Megy a hasa, lázas és mostmár „szerencsére” az orra is folyik. Ma olyan köhögő rohamot kapott, hogy kihányt mindent, és nem bírta abbahagyni. Félelmetes volt, már olyan kék volt a kis feje, azt hittem ott fullad meg a karjaimban. :cry: Ütögettem a kis hátát, sétáltam vele fel s alá, közben mindent összehányt. Szörnyű volt. :cry: :cry:
A hangulatával nincs gond, mert nagyon jókedélyű, de mostmár kipusztulhatna az összes betegség. Szerintem ma nem nagyon erőltetem neki a szilárd kaját, nehogy megfulladjon, inkább szopizunk. Vagy esetleg csinálok neki egy hígabb tejpépet, mert szerintem annyi tejcsim már nincs, hogy fedezze a szükségleteit.
Ebben a gyönyörű időben sétálni se tudunk. :cry:

Gabek: Nem egy nagy durranás az ajándékcsomag. Egy kuponfüzet van benne, amivel kedvezményesen vehetsz kb négyféle pelenkát, néhány más babacuccot és vannak benne ingyenes kuponok, cumi, bébiital, laktoherb tea. (mi ezek közül csak a bébiitalnak vettük hasznát) De később küldenek egy kupont, amire vásárolhatsz 21% kedvezménnyel, az pl jó.

Egyébként nekem is feltűnt, hogy néhány dologban nagyon egy húron pendülünk, pl. bölcsi, tesó kérdés. Csak nem megint egyidőben fogunk Feri bácsihoz járni? Legalább lesz majd ismerős a Barbi tornán, mert ha felkészítőre már nem is megyek, de a tornára fogok időt szakítani másodszorra is.

Rita: Én azt hiszem, hogy többször is mondtad, h boldog névnapot, de nagyon köszönöm többször is. Így tudom, hogy mindig gondolsz rám. :wink:

Kukuruc: Üdv itt! Én kaptam EDA-t. Szerintem nagyon jó dolog. Hatalmas szenvedéseknek vet véget. Ki a dokid, ha nem titok?

Juj Erika de igzi!!! Drukkolok továbbra is nagyon!
És a kismamáinknak is nagyon szorítok! Hu már nemsokára babáztok, Kata, Szilvi és Kuckuruc.

Mesa: Örülök, hogy Luca jobban van. Most nálunk időzik a kór. Valószínűleg ugyanazt a betegséget kaptuk meg mi is.

Dorka: Akkor számíthatok rá, hogy átmásoljuk a következő talira a tavaszi zeneovit? Vagy nagyon pofátlan kérés… :mrgreen: ?

Sára: A talin beszéltük, hogy hogy állok a kuplerájhoz. Próbálom elfogadni, hogy ez van egy kisgyerekes családnál, de azért leég a fejem, ha valaki váratlanul betoppan. Ezért minden alvásnál (Bíénél) igyekszem pakolászni, de ez az ébredése utáni 5 percig tart. Pedig még csak tíz hónapos lesz!!!

Prücsök: A Belladonna egy homeós szer. A dokinőnk ezt szokta lázra ajánlani, a C30-ast. Első nap két óránként, második naptól 3 óránként két lázmentes napig.
Gratulálok az újabb fogacskákhoz.

Na mostmár vége a litániámnak. A hosszúságáról Rita biztos tudná, hogy ezt most én írtam, ha nem írnám alá is. :wink:

Jó hétvégét Mindenkinek!!!
Lilla

lilló
 
 


Lehet már nem jövök a hétvégén, ezért:

Pepénknek nagyon-nagyon boldog elsőt kívánunk!!!

Lilla és Bí

lilló
 
 


Sziasztok!

Kénytelen voltam megint eltűnni, poedig megfogadtam hogy jövök minden este. Dehát "Ember tervez, ....."

Boti 3 napja megint lázas. Doki volt kinnt megint, nem talált semmi gócpontot. Semmi egyéb tünet.
4 hetet volt egészséges, ami idő alatt visszaszedte a leadott több mint 1 kilót és a kis lelkét helyreraktam. Most kezdődik minden előröl.

Ne haragudjatok, biztos utáljátok már hogy csak "nyavajogni" jövök, de tök egyedül leszek megint hétvégén és úgy félek. :(
Apa is beteg, el vagyunk szeparálva, hazaköltöztem anyukámékhoz. Anyuék külföldre mennek holnap, tesómék meg dagonyáznak Miskolctapolcán. És hát egyedül kínlódni egy lázas beteggel, aki már ha meglátja a lázmérőt tombol. Alig bírom lefogni, de muszály. MIndig attól félek, hogy bele törik a popsijába.

Lányok!
Valaki említette közületek, hogy lehet hogy ez allergiától van?
(már másodszor és dettó u.a. -ok a tünetek, csillapíthattalan magas láz)
Hova vigyem? Kihez? MIt csináljak? Hol vizsgáltassam ki?
Kérlek segítsetek!

Tuti nem utcáról szedtük össze vagy ilyesmi. Annyira vigyázok Rá.
Közösségbe nem viszem. Csak az utcán sétálunk "magányosan", a játszótéren is nem engedek 1méternél közeléebb senkit hozzá.
A kismotorjára is rákötöm a sálam, hogy meleg legyen a posi alatt.
Eszünk zöldséget-gyümölcsöt, szóval nem tudom hol a hiba a rendszerben. Állandóan mosom a kezét, evés előtt után, alvás előtt. Van benti ruhája, kinti, pizsamája. MInden nap Flórasepttel felmosok, mindent fertőtlenítek. Érthetetlen számomra!
Mindig akokr lesz beteg mikor majd ki csattan az egészségtől!
Szóval mégsem stimmel valami, egyfolytában agyalok.

Mennem kell.

Joe és Boti
joe
 
 


Joe, tudom, hogy mar kerdeztem, de biztosan nem lehet a vakbele?
Hanyni nem hany?
Drukkolok!
P

Kép
Kép
panzej
 
 


Ágiboszi Drága!

Csak beugrottam Pepének boldog első születésnapot kívánni - mert ha máshol nem is, itt téged mindig meg lehet találni :wink:
Nőjetek nagyra!

Remélem, Danit sikerült elvinned már a biatorbágyi fejlesztőbe felmérésre!

indianyo
 
 


Panzej!
Boti nem hány.
Honnan lehet tudni, hogy a vakbele-e?
Múltkor ultrahangozták is a hasát, akkor nem kellett volna látszania?
Joe

Pepét Isten éltesse sokáig!!!!
joe
 
 


Sziasztok!

Orulok, hogy tetszett Nektek, amiket irtam a ketgyermekessegrol! Majd irok meg sztorikat, csak ritkan tudok a gep ele uldogelni.
Remelem otthon is ilyen gyonyoru napsutes van, mi most megyunk es kihasznaljuk! :D

Joe, nem tudom lattak volna-e, de gondolom igen. Bar allitolag nagyon nehez eszrevenni, ferjem egyik baratjanak most decemberben volt, es nem lattak az ultrahangon. Mar nagyon rosszul volt mire valakinek sikerult diagnosztizalnia.
De az teny, hogy az ember ilyenkor rosszul van, eros hanyinger meg ilyesmi. Ha Botinak ilyesmi nincs, akkor lehet, hogy nem ilyesmi a dolog. De nem irtad, vert nem vettek? Mert akkor rogton lehetne latni, hogy van-e gyulladas valahol a testben.
Hogy vagytok most? Remelem jobban, nagyon sajnalom hogy megint elojott ez a marhasag..

Tovabbi szep napot mindenkinek!
P

Kép
Kép
panzej
 
 


Joe, nekem ugy rémlik, hogy Kinga emlitette az allergiat, aztan lehet, hogy tévedek...
Tudod a szamat?
Drukkolok, h minél hamarabb meggyogyuljatok!

Nem tudom ez megnyugtat-e, a multkor beszélgettem egy anyukaval, aki azt mesélte, hogy az egyik gyereke nagyon gyakran lazas (igy küzd a szervezete a bacik, virusok ellen), a masik meg szinte sosem, vagy ha igen akkor is alacsony marad a laza.
Lehet, hogy Boti is ilyen lazas tipusu?

Sára

Kép

Kép
saara
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?