Sziasztok!
Vagyok, vagyok, de csak olvasó üzemmódban. Rámjött a tavaszi fáradtság, tegnap pl. 1/2 9-kor kidőltem. Pedig Márk egész jókat alszik, szóval nem ez az oka.
Nem ígérem, hogy mindenre reagálok, hiszen szinte egész héten nem voltam. Hétfőn és kedden Anyukámnál voltunk, és ez úgy lefárasztott, hogy ezt pihentem péntekig. Pontosabban Márk volt Anyukámmal én meg pl. bőrgyógyásznál, mert van egy anyajegy a nyakamon, ami a terhesség alatt nagyon megnőtt és most Márk félig leszakította. Így ezt a jövő héten leszedik.
Edus, Imi - olyan jó, hogy minden OK a kis bébivel. Mi csak a születése napján tudtuk meg, hogy Márk lett
21. századi technika ellenére is. Ő nem akarta, hogy tudjuk. Jó pihit nektek a hétvégére.
Kata - Lizacica éééééédi, és Apa milyen ügyes ezekkel a ruhákkal. Én is nagyon szerettem az ujjatlan rugikat. Hajrá szauna és alvás! Szeretem látni ezeket a jeleket az írásaidban!
Nóri - mindjárt túlleszel a vizsgán! Utána tök jó lesz! Éjszaka alusztok már? Nálunk is ezt mondta Apa fiúk otthon Edus nélkül c. képre ("de hiszen minden este így néz ki a nappali"
)
Farkas cuki, milyen édes a mosolya. Ugye ez jár a fejedben a tananyag helyett?
Zsófi - gratula a recéhez. És igen szőke és kék szemű!!!! És nagyon ügyes ahogy pakolászik! Ó a fogfájós! Puszit neki!
Zsóka - Marci tündérien büszkén viseli a cipőcskéjét!
Rólunk - Márk ezerrel elkezdett négykézláb mászni. Az a legújabb, hogy ül a szoba közepén játszik valamivel és 1 mp alatt ledobja és 5. sebességbe kapcsolva elrohan valahova (ált. tiltott helyre pl. kihúzni a konnektorból a töltőn lévő telefon és belenyúlni, kipakolni a konyhaszekrényt, mosogatógépet stb.) Éjszakáink jók (kivéve tegnap (2-1/2 3-ig dumcsizott az ágyában, zenét hallgatott (hull a pelyhes...), majd 1/2 3-4-ig félálomban volt a karomban, 4-5-ig aludt, majd sikítva ébredt, 6-kor szintén.) Tán az evéssel volt némi gond a héten, mert a gyümölcsöt elég kevés kedvvel ette, azaz 5 kanál után már mindent csinált, csak a kaja nem érdekelte. A fogára gyanakszom, de déli főzit csak úgy falta. (gondolom, hogy kevesebb volt a tízórai és már éhes volt
)
Puszi mindenkinek szép estét és jó pihit!
Huncutka...
Fogsor