Sziasztok!
Köszi az érdeklődést és a drukkolást, de ez nem az az állás amire engem fel fognak venni.
Jó lett volna meg minden, de van egy dolog ami nekem nincsen és kellett volna, mégpedig német nyelvtudásom. Ez már kb. a 3. percben kiderült és így meg is egyezhettünk az interjúztatóval, hogy akkor kár további beszélgetés bármiről is. Szóval hamar végeztem.
Azóta sajna nincs más... Nemsokára lesz felvétel az Elcoteqbe, átmenetileg lesz akkor majd az. Még mindig többet fizetnek, mint amennyi a Munkanélküli.
Állásinterjún volt egy "furcsaság" amivel első alkalommal szembesültem.
Nem szoktam beleírni az önéletrajzomba a koromat és a családi állapotomat. Azért nem, mert nem szeretném ha ezek alapján első körben megítélnének, inkább nézzék azt hogy milyen tapasztalatom van és döntsenek az alapján.
Szóval most először szembesültem azzal a problémával, hogy gond lehet az elhelyezkedés szempontjából, hogy most fogok férjhez menni, és hogy esélyes hogy hamarosan gyereket szeretnék. Itt ahova mentem, kerek perec kijelentette a fickó, hogy ő megköveteli attól aki odamegy dolgozni, hogy minimum 5 évig ne szüljön, különben a babával való otthonlét után nem veszi vissza.
Pont.
Csak lestem hogy mi van...
Szóltak már páran hogy készüljek, mert ezek a kérdések is fel fognak vetődni, de nem hittem volna hogy ilyen hamar.
Az a vicc nekem az egészben, hogy akinek meg sok vagy kis gyereke van, azt meg azért nem veszik fel sehova...
Marcsy!
Remélem Krisztike jobban van!
Durva hogy mit meg nem tesznek az ovónők. Biztos ez nem általánosság, csak ha pont a Te gyerekeddel történik, akkor nagyon bosszantó. A szoknyás ötlet amit Kriszi írt, nem lehet rossz. Egy vékony kis szoknyában csak nem zavarják ki a kislányt az udvarra...
Erzsó!
A rokonok legalább Rád és a Kistesóra lehetnének tekintettel ha már Adélra nem... Nem hiszem hogy nagyon hiányozna Neked egy jó alapos megbetegedés. Nem nagyon értem hogy ezt miért nem tudják ép ésszel felfogni a rokonok...
Timi!
Szerintem lehetnél egy kicsit bátrabb a lányzóval, nem kéne "szándékosan" bezárnod magad a négy fal közé. Már nem olyan pici, nekem az a véleményem hogy bátran elindulhatnál vele akárhova. Szívesen látlak én is Titeket, kijöhetnél hozzánk is valamikor. Tamással is milyen prímán elvolt a munkahelyén... Vidám, nevetős kismami, tudod, mint eddig!
Aztán ha kicsit "szabadulnál a lánytól" csörgess meg, elviszem világgá, hogy szusszanj egyet. Kata imádja a gyerekeket, biztos szívesen babázna a Ti lányzótokkal is egyet. Ugyan nem vagyok nagymama korban, de asszem ennyit megtehetek ha már egyszer hiány van nálatok nagymamából.
Jó ötlet hogy elmész anyukádékhoz is egy kicsit! Remélem azért nem nagyon fog kihullani a hajad amég ott leszel!
Azzal a májusi esküvővel kapcsolatban alakult valami?
Esküvő:
Mint említettem lesz vacsora, nagyjából csak azért hogy a rokonságomból ne érezze senki magát megsértve, hogy nem hívjuk meg. Tegnap beszéltem a családom egy részével ahonnan kb.10-en jöttek volna. Hát "annyira meg volt sértődve mindenki" hogy a 10-ből 1 db rokony volt aki azt mondta hogy lehet hogy eljön a vacsira, a többiek biztosan nem.
Pont azon nevetgéltünk Norbival, hogy apáék itt nyomják a vacsorát, meg hogy ezt kell, a rokonokat meg kiveri a víz, hogy úristen, ide is kell jönni... pénzt költeni. Én most úgy látom hogy nem lesz lényeges változás a létszámban és az a várhatóan -apáék szerinti- marha nagy szakítás is el fog maradni.
De már csak 28 nap van hátra!!!
:D:D:D:D:D
Ma Katáéknál farsang lesz. Valami kannibál törzsnek lesznek beöltözve és lesz egy kis sztori is hozzá, ami szupertitkos.
Az alapötlet tőlem származik, kíváncsi vagyok hogy mit tudnak kihozni majd belőle.
:D:D:D
Legyen szép napotok!
Monee