Sziasztok!
Huni, kisfiadnak utólag is boldog szülinapot!
Mandala, üdv, nekem is a harmadik terhességem, de a második babám lesz. A nagyok mennyi idősek?
Zeze, ez jó én is bűzlök a hagymától
de nem tudom abbahagyni. Reggel láttam a tv-ben egy chipes reklámot, valamilyen újhagymásat hát nekem azonnal ki kellett pattanni az ágyból hagymát enni. Kezd ez már kóros lenni
Franciska, nekem pont pénteken mondta a dokim, hogy a levett AFP-k 60%-a rossz és nem azért mert baj lenne a babával, hanem mert rosszkor vették le a vért, stb. Nekem is rossz volt Rékával (magas lett), akkor is azt mondta, többet ér a 20. heti uh, mint az AFP. Ő teljesen feleslegesnek tartja és anno utánanéztem a nyugati országokban 1-2 kivétellel sehol sem csinálnak ilyen vizsgálatot. Mindezektől függetlenül persze aggódik az ember.
Bebi, remélem már teljesen meggyógyultatok!
times, a Spektrumon újra elkezdték az ikres sorozatot vasárnap délutánonként adnak le 2 részt. Nálunk úgy van az AFP, hogy 2 hét mire van eredmény, de ha nem jó, akkor kb. 1 hét múlva értesítik a védőnőt, hogy újrázni kell.
Jucu, boldog szülinapot!
Én pénteken voltam AFP-n, délután meg dokinál. Nagyon szerettem volna uh-t csináltatni vele, mert a 12 hetesen azt mondta, hogy a lepény fedi a méhszájat. Jó lett volna tudni most mi a helyzet, de azt mondta minek 3 hét múlva úgyis lesz genetikai uh. Már régóta örlődtem, hogy menjek-e másik dokihoz mert a mostani csak heti 2* van benn a kórházban, akit meg "kinéztem" ő az osztályvezető főorvos és szinte csak aludni jár haza (vagy még azért sem). Mivel választott orvosra nem fog telni így azért gondoltam, hogy olyan orvost választok, aki sokat van a kórházban, így nagyobb az esély, hogy a szülésnél is ott lehet.